inače ja ne znam puno o srpskoj političkoj sceni, ali LDP je jedna jako dobra stranka i sviđa mi se, Čeda Jovanović je veliki humanista i Europljanin, ali ovi radikali na forumu kojih je puno stalno se okomili na taj LDP.
evo dao Bog da sljedeći premijer bude Čeda Jovanović ....ja navijam onda za LDP.
Uvijek sam bio čvrstog uvjerenja da u Srbiji ne žive samo primitivci i radikali već da ima i onih preoeuropskih i demokratskih ljudi koji ne pričaju samo o Jasenovcu i Kosovu.
После Корниксове подршке немојте да се љутите када вас називамо усташама. То што вас он подржава ми је још један доказ да сам у праву што вас презирем. Сваки непријатељ Србије би волео да види ЛДП на челу државе. На сву срећу то се никада неће догодити.
Pa sad ne verujem da bi se Vesna Pusic zalagala za otcepljenja bilo kog dela teritorije Hrvatske.
Ljudi, nek ode neko od vas na Kosovo. Ono se već otcepilo i promenilo... Srba ima ko pandi. maltene sve nezavisno funkcioniše od Srbije. Nemojte takve priče više , aman! to što politika kod nas uvek nešto maže i razvlači pite, jer to "pravim se lud i slep" stanje odgovara nekima. Pored ostalog, što mu dođe i kao savršeno opravdanje što ništa u Srbiji ne funkcioniše, skidaju odgovornost. Kao što su sankcije pored ostalog bile savršen izgovor za totalnu pustoš. Kakva je to fora da izvrćete reči i smisao, da neko baš ima želju da se Kosovo otcepi.. a ono je već daaaaavno otcepljeno. Lažete, izigravate ispravne u vezi nečega što ne postoji i optužujete druge da žele da naškode. Ozbiljno vam kažem. Svet u glavi nije svet napolju. Idite na Kosovo, možda će vam se promeniti stavovi. razmišljate i umesto onih koji imaju neke veze sa Kosovom kao što sam npr. ja, koji osim dela porodice i familije samim tim zna još mnogo ljudi koji su odatle došli. I sada, i pre 40 godina ipre nekoliko. I koji i dalje često idu dole...ALo, bre!!
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 23:29:26 od DJedai »
Зашто мислиш да радикали више воле Србију од Чедомир???? На ово питање су ти сами одговорили у Скупштини када се усвајала резолуција о Косову. Потпуно је јасно да су им Шиптари дали паре да подрже независност Косова.Извор???Па извор ти је то што само они подржавају независност Косова.
Umesto da tupim kako nisi u pravu, olakšaću sebi muke. Uzmi lepo vokabular na netu, pošto verovatno kući nemaš Vujakliju. Pogledaj šta znači silogizam. To se odnosi na način na koji si ti skapirao da to znači da im Šiptari daju pare. A to što ti u svojoj glavi misliš da nepriznavanje Kosova znači njegovo očuvanje, to je posebna tema za defektologa. Pa vi ste mnogo naivni, ako mislite da ste vi mnogo čistiji i velike patriote. Ima i drugi naziv za to:samo naivni! Ta fama oko nepriznavanja Kosova je čista politička zatrovanost. To je ona stara političarska smrdljiva fora- čim se desi neko sranje, onda : " Najoštrije osuđujem! " ...ma super, i ja ,evo, osuđujem ... Putina što je zatvorio 170 ljudi, osuđujem BUša za sravnjavanje Iraka sa zemljom, osuđujem za bombardovanje Srbije, osuđujem tsunami što je udario na Indoneziju, osuđujem zemljotrese u Kaliforniji i Japanu, osuđujem neke očeve što su se napalili to veče kad su pravili decu... Kamaro...'aranje samo 'aranje
Немој да ми се правис паметан''вероватно кући немаш Вујаклију''имам је.Чедомир,наркоман, је издајник,то кажу сви.И сви политичари су дигли руке,сем њега.И сад као он је најпаметнији....хахахахахаха
inače ja ne znam puno o srpskoj političkoj sceni, ali LDP je jedna jako dobra stranka i sviđa mi se, Čeda Jovanović je veliki humanista i Europljanin, ali ovi radikali na forumu kojih je puno stalno se okomili na taj LDP.
evo dao Bog da sljedeći premijer bude Čeda Jovanović ....ja navijam onda za LDP.
Uvijek sam bio čvrstog uvjerenja da u Srbiji ne žive samo primitivci i radikali već da ima i onih preoeuropskih i demokratskih ljudi koji ne pričaju samo o Jasenovcu i Kosovu.
После Корниксове подршке немојте да се љутите када вас називамо усташама. То што вас он подржава ми је још један доказ да сам у праву што вас презирем. Сваки непријатељ Србије би волео да види ЛДП на челу државе. На сву срећу то се никада неће догодити.
Тако је рабаџијо! Зато ми је драго што су овде разни несрби који долазе да се "зајебавају". Они најбоље одају антисрбе
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Pa sad ne verujem da bi se Vesna Pusic zalagala za otcepljenja bilo kog dela teritorije Hrvatske.
Ljudi, nek ode neko od vas na Kosovo. Ono se već otcepilo i promenilo... Srba ima ko pandi. maltene sve nezavisno funkcioniše od Srbije. Nemojte takve priče više , aman! to što politika kod nas uvek nešto maže i razvlači pite, jer to "pravim se lud i slep" stanje odgovara nekima. Pored ostalog, što mu dođe i kao savršeno opravdanje što ništa u Srbiji ne funkcioniše, skidaju odgovornost. Kao što su sankcije pored ostalog bile savršen izgovor za totalnu pustoš. Kakva je to fora da izvrćete reči i smisao, da neko baš ima želju da se Kosovo otcepi.. a ono je već daaaaavno otcepljeno. Lažete, izigravate ispravne u vezi nečega što ne postoji i optužujete druge da žele da naškode. Ozbiljno vam kažem. Svet u glavi nije svet napolju. Idite na Kosovo, možda će vam se promeniti stavovi. razmišljate i umesto onih koji imaju neke veze sa Kosovom kao što sam npr. ja, koji osim dela porodice i familije samim tim zna još mnogo ljudi koji su odatle došli. I sada, i pre 40 godina ipre nekoliko. I koji i dalje često idu dole...ALo, bre!!
kul. odlican si, porazgovaracu sa sefovima za onu stipendiju. samo imas par gresaka, kosovo inace ne funkcionise, ni zavisno ni nezavisno...i nemoj da spominjes porodicu na kosovu, koji to normalan proevropski tip ima porodicu na kosovu? i ako imas odreci ih se sto prije. karijera je karijera. to za sankcije je pun pogodak. bravo. samo si zaboravio djindjica. to je isto propust. i "ono je već daaaaavno otcepljeno" ovo je isto isfurano, probaj sa daaavnooooooo zvuci jezivije. znaci tri "a", ne vise i zadrzi prst na ooooooooooo.
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Vesna Pusić je dala ideju da se u reviziji Ustava iz 2000. izbaci odredba da u Hrvatskoj žive Hrvati. Mislim da gore veleizdaje od te ne postoji.
Što se tiče LDP-a, i odcjepljenju nekih dijelova...LDP tu ne čini ništa pogrešno. Kosovo i nikad nije bio dio Srbije. Recimo Istra koju često nama naglašavate je hrvatski teritorij od X. stoljeća...tako da usporedba nije umjesna. Kosovo ste tek dobili na Berlinskom Kongresu.
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко