Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:07:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP formirao politicki savet  (Pročitano 16132 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Hrvatski LDP je HNS na čelu sa Vesnom Pusić.
Pa sad ne verujem da bi se Vesna Pusic zalagala za otcepljenja bilo kog dela teritorije Hrvatske.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
inače ja ne znam puno o srpskoj političkoj sceni, ali LDP je jedna jako dobra stranka i sviđa mi se, Čeda Jovanović je veliki humanista i Europljanin, ali ovi radikali na forumu kojih je puno stalno se okomili na taj LDP.

Šta ga se toliko plašite ?
maurik vrlo lijepo objašnjenje.

slažem se sa tobom.

evo dao Bog da sljedeći premijer bude Čeda Jovanović ....ja navijam onda za LDP.

Uvijek sam bio čvrstog uvjerenja da u Srbiji ne žive samo primitivci i radikali već da ima i onih preoeuropskih i demokratskih ljudi koji ne pričaju samo o Jasenovcu i Kosovu.

После Корниксове подршке немојте да се љутите када вас називамо усташама. То што вас он подржава ми је још један доказ да сам у праву што вас презирем.
Сваки непријатељ Србије би волео да види ЛДП на челу државе. На сву срећу то се никада неће догодити.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Pa sad ne verujem da bi se Vesna Pusic zalagala za otcepljenja bilo kog dela teritorije Hrvatske.

Ljudi, nek ode neko od vas na Kosovo. Ono se već otcepilo i promenilo... Srba ima ko pandi. maltene  sve nezavisno funkcioniše od Srbije. Nemojte takve priče više , aman! to što politika kod nas uvek nešto maže i razvlači pite, jer to "pravim se lud i slep" stanje odgovara nekima. Pored ostalog, što mu dođe i kao savršeno opravdanje što ništa u Srbiji ne funkcioniše, skidaju odgovornost.
        Kao što su sankcije pored ostalog bile savršen izgovor za totalnu pustoš. Kakva je to fora da izvrćete reči i smisao, da neko baš ima želju da se Kosovo otcepi.. a ono je već daaaaavno otcepljeno. Lažete, izigravate ispravne u vezi nečega što ne postoji i optužujete druge da žele da naškode. Ozbiljno vam kažem. Svet u glavi nije svet napolju. Idite na Kosovo, možda će vam se promeniti stavovi. razmišljate i umesto onih koji imaju neke veze sa Kosovom kao što sam npr. ja, koji osim dela porodice i familije samim tim zna još mnogo ljudi koji su odatle došli. I sada, i pre 40 godina ipre nekoliko. I koji i dalje često idu dole...ALo, bre!!
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 23:29:26 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 838
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZV - 10
Зашто мислиш да радикали више воле Србију од Чедомир????
На ово питање су ти сами одговорили у Скупштини када се усвајала резолуција о Косову.
Потпуно је јасно да су им Шиптари дали паре да подрже независност Косова.Извор???Па извор ти је то што само они подржавају независност Косова.

Umesto da tupim kako nisi u pravu, olakšaću sebi muke. Uzmi lepo vokabular na netu, pošto verovatno kući nemaš Vujakliju. Pogledaj šta znači silogizam. To se odnosi na način na koji si ti skapirao da to znači da im Šiptari daju pare. A to što ti u svojoj glavi misliš da nepriznavanje Kosova znači njegovo očuvanje, to je posebna tema za defektologa. Pa vi ste mnogo naivni, ako mislite da ste vi mnogo čistiji i velike patriote. Ima i drugi naziv za to:samo naivni! Ta fama oko nepriznavanja Kosova je čista politička zatrovanost. To je ona stara političarska smrdljiva fora- čim se desi neko sranje, onda : " Najoštrije osuđujem! " ...ma super, i ja ,evo, osuđujem ... Putina što je zatvorio 170 ljudi, osuđujem BUša za sravnjavanje Iraka sa zemljom, osuđujem za bombardovanje Srbije, osuđujem tsunami što je udario na Indoneziju, osuđujem zemljotrese u Kaliforniji i Japanu, osuđujem neke očeve što su se napalili to veče kad su pravili decu...
 Kamaro...'aranje Smile samo 'aranje Smile

Немој да ми се правис паметан''вероватно кући немаш Вујаклију''имам је.Чедомир,наркоман, је издајник,то кажу сви.И сви политичари су дигли руке,сем њега.И сад као он је најпаметнији....хахахахахаха
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
inače ja ne znam puno o srpskoj političkoj sceni, ali LDP je jedna jako dobra stranka i sviđa mi se, Čeda Jovanović je veliki humanista i Europljanin, ali ovi radikali na forumu kojih je puno stalno se okomili na taj LDP.

Šta ga se toliko plašite ?
maurik vrlo lijepo objašnjenje.

slažem se sa tobom.

evo dao Bog da sljedeći premijer bude Čeda Jovanović ....ja navijam onda za LDP.

Uvijek sam bio čvrstog uvjerenja da u Srbiji ne žive samo primitivci i radikali već da ima i onih preoeuropskih i demokratskih ljudi koji ne pričaju samo o Jasenovcu i Kosovu.

После Корниксове подршке немојте да се љутите када вас називамо усташама. То што вас он подржава ми је још један доказ да сам у праву што вас презирем.
Сваки непријатељ Србије би волео да види ЛДП на челу државе. На сву срећу то се никада неће догодити.

Тако је рабаџијо!
Зато ми је драго што су овде разни несрби који долазе да се "зајебавају". Они најбоље одају антисрбе Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10

Ljudi, nek ode neko od vas na Kosovo. Ono se već otcepilo i promenilo... Srba ima ko pandi. maltene  sve nezavisno funkcioniše od Srbije. Nemojte takve priče više , aman! to što politika kod nas uvek nešto maže i razvlači pite, jer to "pravim se lud i slep" stanje odgovara nekima. Pored ostalog, što mu dođe i kao savršeno opravdanje što ništa u Srbiji ne funkcioniše, skidaju odgovornost.
        Kao što su sankcije pored ostalog bile savršen izgovor za totalnu pustoš. Kakva je to fora da izvrćete reči i smisao, da neko baš ima želju da se Kosovo otcepi.. a ono je već daaaaavno otcepljeno. Lažete, izigravate ispravne u vezi nečega što ne postoji i optužujete druge da žele da naškode. Ozbiljno vam kažem. Svet u glavi nije svet napolju. Idite na Kosovo, možda će vam se promeniti stavovi. razmišljate i umesto onih koji imaju neke veze sa Kosovom kao što sam npr. ja, koji osim dela porodice i familije samim tim zna još mnogo ljudi koji su odatle došli. I sada, i pre 40 godina ipre nekoliko. I koji i dalje često idu dole...ALo, bre!!

kul. odlican si, porazgovaracu sa sefovima za onu stipendiju. samo imas par gresaka, kosovo inace ne funkcionise, ni zavisno ni nezavisno...i nemoj da spominjes porodicu na kosovu, koji to normalan proevropski tip ima porodicu na kosovu? i ako imas odreci ih se sto prije. karijera je karijera.  to za sankcije je pun pogodak. bravo. samo si zaboravio djindjica. to je isto propust.
i
"ono je već daaaaavno otcepljeno"
ovo je isto isfurano, probaj sa daaavnooooooo zvuci jezivije. znaci tri "a", ne vise i zadrzi prst na ooooooooooo.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Vesna Pusić je dala ideju da se u reviziji Ustava iz 2000. izbaci odredba da u Hrvatskoj žive Hrvati. Mislim da gore veleizdaje od te ne postoji.

Što se tiče LDP-a, i odcjepljenju nekih dijelova...LDP tu ne čini ništa pogrešno. Kosovo i nikad nije bio dio Srbije. Recimo Istra koju često nama naglašavate je hrvatski teritorij od X. stoljeća...tako da usporedba nije umjesna. Kosovo ste tek dobili na Berlinskom Kongresu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Citat
Vesna Pusić je dala ideju da se u reviziji Ustava iz 2000. izbaci odredba da u Hrvatskoj žive Hrvati. Mislim da gore veleizdaje od te ne postoji.

Nikad od vas europska drzava... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Kosovo i nikad nije bio dio Srbije.
  Smile Smile Који ТАРД!

Ајд не лупај више! Повредићеш се!

Citat
Recimo Istra koju često nama naglašavate je hrvatski teritorij od X. stoljeća...tako da usporedba nije umjesna.

А кад је то постојала Хрватска пре 1945.?
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Kosovo i nikad nije bio dio Srbije.
Smile Smile Који ТАРД!

Ајд не лупај више! Повредићеш се!

Нека, пусти га.

Što se tiče LDP-a, i odcjepljenju nekih dijelova...LDP tu ne čini ništa pogrešno.

Баш је лепо знати да хрватске "патриЈоте" подржавају ЛДП.
Али не у својој (хрватској) кући Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:07:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.