Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 16:49:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: psihicke bolesti  (Pročitano 47088 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 

IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 107
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
tema ode daleeekooo..... pa da je vratim.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson K810i
Evo vraticu temu ako je to moguce...Ja sam u 7 razredu imao neku teoriju koju sam nazvao APM..evo nasao sam i svesku gde sam to napisao znaci APM : "Atmosverski Polozaj Materije u prostoru utice na redosled dogadjaja u vremenu stvarajuci probleme a tako i u stvaranju novih i dobrih dogadjaja svakog pojedinca"  Smile

- E sad ovako,prevescu i objasnicu onoliko koliko se secam iz tog doba...Znaci svaki polozaj nekog predmeta,stvari...itd..materije posto nas i ona okruzuje utice na stvari koje ce nam se tek desiti i desavaju u trenutku...to znaci da bi bili u mogucnosti da popravimo zivot tako sto cemo na to obratiti paznju...ali to u stvari nema nikakvih veza sa nekim magijama ili predskazanjima samo to da nam kroz neke druge metode moze ubrzati ili nam moze otezati zivot...e sad evo i nekoliko primera...pre sam imao neke sveske jos o tome...ali ko zna gde je to
-Recimo da niste menjali raspored namestaja u kuci neko vreme ili je neki predmet na nekom drugom mestu a ne gde je ranije bio...a vi ocekujete neku dobru vest a ona nikako da dodje,e sada uzmete recimo promenite prekrivace na krevetima u drugoj boji..[moze da bude bilo sta nije odredjeno] e sada prostor oko vas je malo drugaciji i nije isti kao dok ste ocekivali da konacno stigne neka vest...ali samo ako vam prija ta nova promena...ubrzo primate i tu vest,dogadjaj ocekivani..itd...e sad vi ste vrsili uticaj na promenu u prostoru i tako sebe osvezili tom promenom...

-Primer 2:  E sad, to moze da bude i odeca koju nosite i promenom iste,stila oblacenja...kupovinom novijih stvari vi ustvari menjate tok dogadjaja...to moze da bude dobro ili lose,nekom se svidja vas novi trend  ili stari ali obnovljeni i onda se stvari drugacije odvijaju..

Ponekad i promenom polozaja ili necega mozete da napravite i problem..znaci to ustvari utice na okruzenje,vas...a to sve i na dogadjanja koja se desavaju i koja ce se tek desiti....Ja sam recimo to pisao po sveskama i bilo bi mi drago da to opet procitam,ovde to prvi put iznosim...znaci,krajem 7 razreda sam to osmislio tako kako je i imao jos teorija u vezi toga i puno opisa i primera....ali ne samo to,vec sam i to primenjivao do 2 godine srednje...a onda sam izgubio interesovanje za to vise i prestao da pisem i primenjujem sve to...Ali moram priznati da sam tada dok sam koristio to imao odlicne ocene u skoli...E sada ova tema me je na to podsetila a neznam zasto bas pod "psihicke bolesti" ... nisam naucnik,ali da li vi mislite da je ovo neka vrsta pb ili nekog odrastanja,zelje za otkrivanjem necega..ili nesto drugo,inace nikada nisam imao stvari koje ste neki od vas opisali....hmmm,mada samo oko pokrivaca da etiketa bude dole jer ne zelim da mirisem mesto gde su moje noge prethodno vece boravile... Smile,ali to nije tako strasno samo cuvam lice od akni jer mi je koza vrlo osetljiva i masna...srecom nemam zbog nekih krema i stvari za ciscenje lica...ali to sa prekrivacem ne nazivam PB  Smile .. Voleo bih da nadjem tu svesku jer sam zaboravio 90% stvari u vezi toga...hehehe,a sto se tice spiska.....pa verovatno depresija,ali odredjenog trajanja i uglavnom zbog ljubavi... Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2008, 11:23:05 od VanDallen »
IP sačuvana
social share

trance is me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
kako se izleciti od histerije,molim vas da mi date odgovor?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
To se tako više ne zove, nego konverzivni poremećaj. Smile

Ne znam o kom se obliku radi, ali jedini način je poseta psihologu/psihijatru, pa kasnije i terapija.
Nije moguće nijedan iz te grupe poremećaja lečiti samostalno. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
isto ludilo , samo sto kod mene obavezno mora biti onaj deo sa etiketom kod nogu , ako neko okrene na gore - deka ide na pranje Smile
  Smile Smile Smile  lolana, a da li nosis cipkaste gacice sredom, a one babine ostalim danima?  Smile

Jbte, al' ima tripova.  Smile Od tih tripova, jedino sto ja posedujem je da redovno izbegavam psece minule radove po ulicama ... inace ovako, nista specijalno ... prosta dusha, sta ces!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
lolana, a da li nosis cipkaste gacice sredom, a one babine ostalim danima?

ne nosim ni stoljnak gace , nit' babine - nosim sorts gacice (trenutno lee cooper )  :[115]:eto da znas , pa da zamisljas kako treba

Smile

Citat
Od tih tripova, jedino sto ja posedujem je da redovno izbegavam psece minule radove po ulicama ...

to je kao trip , a normalno bi bilo da namerno ugazis ? Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2008, 09:20:00 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Mogu li i ja zamisljati ako nije problem?Posto vidim da je to ovdje "in" da se zamisljaju nepoznati ljudi sa foruma i njihovi odjevni predmeti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
lolana
'si naucila sta znaci ''tjento gradi''?  Smile Smile E, toliko si ti looda  Smile Smile

ne nosim ni stoljnak gace , nit' babine - nosim sorts gacice (trenutno lee cooper )  :[115]:eto da znas , pa da zamisljas kako treba
Sad si mi pokvarila momenat. Ja gotivim devojke u retro fazonu ... babine gace i taj fazon  Smile Smile
Te, lee cooper gacice, to vise nije ''in'' ... cisto da te obavestim.  Smile

to je kao trip , a normalno bi bilo da namerno ugazis ? Smile Smile Smile
Ne znam, nisam pametan ...  Smile Smile

A sta fali psihickim bolestima? Naravno, onim ''umerenim''? Smile Gledas na svet drugacije ...hehe Ja sam uvek razmisljao u fazonu da, recimo ljudi sa halucinacijama mozda i vide stvarnu sliku oko sebe (duhove, glasove, prividjenja itd  Smile ), ali da posto su u manjini, proglasavju ih ludim Smile Mozda bas sad, dok ovo citate, neki perverzni duh vas posmatra  Smile Mislite o tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 16:49:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.