Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 11:32:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 162
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lapsusi > Gimnazijski biseri  (Pročitano 446994 puta)
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Milanovski : Bog zna za 5, Ja znam za 4 a vi svi ostali za 3! - mit o Milanovskom...

Najaca scena bejase na exuzijama kad se spoje KArijatida (190cm i cipele 46) i Milanovski (160cm ex dizac tegova) - slika koja se pamti do kraja zivota.

Ipak tri najaca lika su bila :
Viktor - fizicko, profesor na ti koji te salje po pivo
Nikola - fizicko, profesor koji je morao da se oslovljava sa : Gospodin profesor ili cika nikola
Ogar Dragoslav - matematika, 1,6 = 2, sistem bodovanja : ako si uradio svaki kontrolni to je 0.3 i pismeni 0,3 tako da ako na svim dobijes keceve imas 2 za kraj - jednom recju car! Smile

ima tu jos likova iz XII, vise manje negativnih

Djula Hasanbegovic - oblaci se u zeleno i pise po dnevniku zelenom bojom, muslimanka 150%, osecam da joj je naser oric kum, mene je mrzela kao nemca, a ortaka djuru koji je za nju pijanu bio tata u fizici, karala je ko mentola i zakljucivala mu tri.. najbolje je bilo kad ona zada neki zadatak i djura izadje i nesto iskracuje izvlja i u 3 reda resi zadatak a ona pobesni i posalje ga na mesto, jer joj nije jasno kako je dobio tacan rezultat i pored njegovog objasnjavanja hehe

Muzicko - profesorka ciji je otac poglavar neke od sekti u beogradu, izgubljena, isfrustrirana, ceo cas sedi u stolici i cuti, sije dugme i sl. ,  10min pred kraj, kontrolni.. sledeci cas udje i pred nama pocepa sve kontrolne i baci ih u kantu za djubre.. Smile

Gracijana Anka - francuski, kome je ona predavala taj ne zna ni Avuar ni Etre (verovatno se tako ne pisu hehe) nisam bio na 0,5 casa francuskog za 4 godine.

Baltazar - filozofija, logiga - jebem li mu mamu pedersku! matori rasomonac i voajer, gledao je u sise i dupeta debelih riba i davao mi 5, a ja kuburio za 2, drkao nas je kao kauboj konje!Nadimak Baltazar je dobio po crtanom liku zbog neverovatne slicnosti

Miladin - latinski - za prva dva casa u prvoj godini nam je izdeklemovo Rimsko Pravo, jednosemestralni ispit sa pravnog fakulteta (to sam uvideo kad sam krenuo na fax) - vrhunska budala i veciti protivnik svega, inace izbacen iz svih naucnih krugova i kolegijuma.. govori tecno latinski, grcki i starogrcki. Vrgunska budala - 100 izreka napamet za 2! a za 3, da gramaticki obradis po rodu, broju i padezu, deklinacijama, konjugacijama itd, recenicu koju ti on zada..  Smile
inace razlika izmedju 3 i 5 je nemam pojma.
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svi smo NASI samo JASI !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson t68i
e sta sam sve preziveo sve sam zaboravio..
ali secam se jedne budale koja je svaki dan pricala gluposti:
1) I kolka ti glava manja od moje
2) ti Filipe ne znas da plivas ti zamo znas da skaces ronis i plivas?.,.?
3) drugi svetski rat je poceo 1942 a zavrsio se 1939  !?!

ko je napisao ilijadu? Vuk Karadzic

i najaca fora odgovara biologiju i profesorka ga pita imaju li ribe ocne kapke?
on budala misli i kaze IMAJU ?!! profesorka iznervirana pita ga POBOGU dete jesi ti vido ribu da spava?
mM jesam!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S2
@ uros80bgd

Mi smo Miladina vrteli ko konja kad smo izvalili fazon da mu samo donosimo neke gluposti koje skinemo sa neta.. tako da smo svi (iole bistri) imali 5 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 7
Rex,grex...sal,sol ,bona,lux...,pala,mala,vis,lis. Odmah pet...

Taj Baltazar po opisu mi liči na Sredoja.

Joj kad se setim kada je bio čas Logike i kada je meni počeo da zvoni telefon

On predaje: Tako je kategorički silogizam... I samo se čuje moj telefon: Bog ti mater jebo na današnji dan...Ona luda baba... Sredoja nastavlja: I pored kategoričkog silogizma postoji i logički kvadrat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
@ uros80bgd

Mi smo Miladina vrteli ko konja kad smo izvalili fazon da mu samo donosimo neke gluposti koje skinemo sa neta.. tako da smo svi (iole bistri) imali 5 Smiley

a nama najbistijima je Karijatida pa Barovicka zavrsavala dvojke na kraju godine  Smile

toliko o pameti..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Taj Baltazar po opisu mi liči na Sredoja.

Smile jeste on, zaboravio sam mu ime al se nadimka i one ruzne face secam jos uvek

kod nas je imao tikove da kad odgovara neka cica, prekrsti noge nadlakti se i zlocudno ceska bradicu ne skidajuci smesak i ocu sa oblina.. i bez obzira na besedu ako je dekolte dovoljno dubok sledila je dobra ocena...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Ideje i smeh će spasiti svet... ♫

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8225
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S2
Ostao je perverznjak, ne brini.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 7
Niste proverili da se možda nalazi na bureku? Možda mu je nik baltazar Smile i stalno visi na filozofiji i sex~lepotice Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Zrenjanin, osnovna skola Vuk Karadzic, '91 godina, sedmi razred, prvi cas, hemija...
Babic kasni na cas a zivi na minut od skole...
Profesorica: Babicu zasto opet kasnis?
Babic: Izvinite profesorice setao sam majmuna..
Profesorica: Imas majmuna? Stvarno? Kada si ga kupio? Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Istina je tamo negde

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 158
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG 
nama je najbolje bio na istoriji, profesorica pred penzijom, jedva čeka da nas skine s dnevnog reda...
predaje lekciju petnaest minuta, onda priča o njenoj deci i o marksizmu, kako bi bilo lepo da svi uzimamo samo koliko nam je potrebno i da smo svi isti.......
onda malo odgovaranja...prozove učenika i baci pogled kroz prozor, tako i ostane do kraja časa...
učenik ustane počne da odgovara prošlu lekciju...kolega mu otvori knjugu ispred njega...čita lekciju jedan put.. nije još zvonilo..počne još jednom...ispočetka..tap 5 ko kuća.......
naravučenije=samo treba pričati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 162
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 11:32:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.