Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:01:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 162
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lapsusi > Gimnazijski biseri  (Pročitano 444860 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S
da vam kazem najbolju odvalu
ovo je majke mi tacno samo nije u mom odeljnju
ulazi prof informatike (starija zena bas starija) i kad je usla niko nije ustao i ona kaze
"deco vama se ne dize kad ja udjem???"
od tada je svi zovu
SEXY BABA

Pa svaka druga shkola u srbiji ima po jednu Sexy babu, iz istog razloga. Ja sam to licno cuo svojim usima u 2. ili 3. srednje, ne secam se vise ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Profesorica sociologije: "Mi ljudi mislimo da smo superiorni u svakom pogledu.. a evo na primer sad kad je bio cunami - zivotinje su to predosjetile, nijedna nije stradala"

- " Pa odletile"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

paz lijevo, eno ga desno, jagabagadagabangtamtaram

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
poshto ja imam predavanja na engleskom. . .  mnogo sam se naslushao lapsusa. . .
plants opsrkb.
IP sačuvana
social share
OVO, ONO:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

U srcu Bosna u glavi fosna.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson 
u 7 il 8 raz. zajebavali mi lika da je kurva i on placuci otrco do razredne i kroz plac rekao "razrednice, govorili su mi da sam kurva. htjeli su da me guze!"

i na fizici malo gluha nastavnica bila i pita ona
"sta smo radili prosli put" i dvojica se posvadjali i ovaj njemu opsuje majku
i nast. kaze "tako je, indukciju"
« Poslednja izmena: 10. Apr 2009, 22:05:36 od AdiKOV »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
u 7 il 8 raz. zajebavali mi lika da je kurva i on placuci otrco do razredne i kroz plac rekao "razrednice, govorili su mi da sam kurva. htjeli su da me guze!"
Smile
"da me guze"...ahhahhaha....

kod mene je bila jedna sto nije znala sta je sperma u osmom razredu,i pitala je srpkinju...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

U srcu Bosna u glavi fosna.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson 
i u srednjoj na matematici prof napisao zadatak pretezak za rijesiti.
"haj ko ce ovo da uradi , lagano je to"
niko se ne javlja
iz daljine "ocigledno vi profesore, ako bude dobro moze i jedna petica"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia sjeban
evo jednog genijalnog iz mog odeljenja :

radili Anu Karenjinu.. I sad, ortak, Borko, nije prochitao.. ja prochitao do pola, a drugi ortak (Cjela) drugu polovinu.. Borko odgovara (profesorka ima dioptriju +14 ili tako neshto, praktichno je slepa, ali legenda), mi mu shapucjemo.. kazhe profesroka : poslednje pitanje za 5. : "shta je ana radila na selu".  Ja mu shapucjem "Chitala knjige", Cjela : "Pila morfijum".. a Broko cje : "Chitala je knjige od Pit-a Mofrijuma"  Smiley 1 Smiley 1  kazhe profesorka : "Daj da stavim naochare da te bolje chujem. Chije je knjige chitala? " Kazhe Borko :"pa znate , Pit Morfijum, onaj Danski pisac!?!?!??!!" (inache profesorke srpskog su zavrshile i knjizhevnost koliko ja znam i znaju sve pisce majku mu , a on kao danski pisac...).. dala mu je keca istog momenta... koji dement...  Smile

Jao prijatelju suze mi posle kolko sam se smejao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson W800i
E sad.
8 razred,2 retarda...Milosu keva napisala sastav na temu "tvrd je orah,vocka cudnovata...",umesto da to bude nesto na temu njegosa,ona odradila o orahu kao biljci(raste u srbiji,jako korenje,ljuska cvrsta,sladak,nekad malo gorak ukus...).
I dodje pismeni,i sad ovaj retard izabere neku drugu temu,a drugom retardu Djuri da ovaj sastav na temu "tvrd je orah vocka cudnovata...",i ovaj debil to prepise,i naravno dobije keca  Smile
To sam tada uslikao mobilnim telefonom,i jos cuvam tu sliku... Smile
ahahahhaha,boze moj...pa jeli bre to moguce...
daj sliku majke ti da je zalepin na plafon,da citam pre spavanja....
e,majka mu je stvarno...jebem je u mozak...mislim...AA... Smile

ja imam 15 stranica izvala koje je moja drugarica zapisivala - I godina gimnazije...
a da je crnjak jos veci,to nije ni pola od prve godine...
evo sajt

Prebacicu care ovih dana,znaci cuvam sliku jos od 13. decembra 2006  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2009, 02:07:31 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Imali mi jednu ludu hemicarku u 1 godini jos.....likusa luda nacisto,zaboravi sta prica,svi je prozivaju,cak i profesori joj kazu da je opicena...I sad ja i ortak zezamo se,pravimo gluposti na casu i kaze ona nama "aj ustanite sad",mi ustajemo,a likusa se okrene i prozove nekog levog lika tamo i pocne da ga propituje nesto,a mi ko dva debila stojimo i umiremo...posle pola sata,aj lago sam 15 minuta,likusa se okrece i pogleda nas onako u fazonu vidi ove budale  Smile i ladno kaze "Sta ste ustali".Mi kao "Pa vi nas prozvali profesorka",a ona "Vi mene podjebavate,sedite dole dobiliste keca......" i sto je najbolje neupise nama keceve,vec liku koj nema veze sa ovom pricom......Mi sednemo brate i ono smorili smo se ko pilici pred klanje....... Smile  Smile sledeci cas dobio sam keca.....i vuko ga cele godine,jer me je upamtila kao lika koji je zajebava.....boze  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
SonyEricsson W800i
Najjaci je nas hemicar.Vidi se da je covek blejac,al aj suzdrzava se na radnom mestu  Smile
Dodje lik meni,ja radim zadatak pred tablom,a on(posto je grobar) dodje i kao da drugi ne vide pita me :"jel ides na tekmu???"...Ja patos  Smile Smile
A car danas radili alkaloide,on ceo cas nama objasnjavao na nasu molbu i crtao formule kokaina i heroina  Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2009, 00:50:50 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 162
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:01:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.