Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 15:24:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 162
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Lapsusi > Gimnazijski biseri  (Pročitano 445431 puta)
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone 2G
Pita profesorka biologije o nervnim celijama. Pitanje je kako se zove duzi nastavak..Ucenik ne zna odgvor, drugarica mu sapuce: Akson, akson!!
A on rece: Reksona
Smiley
« Poslednja izmena: 13. Feb 2008, 16:02:44 od mixi90 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E71
drug odgovara staro gradivo da popravi 1 iz pomorstva i sad prica lekciju i umjesto da kaze: "prave se od livenog celika" on govori: "prave se od lijevog celika" svi umiremo od smjeha,a drug ce:"ja ipak mislim da je bolje kad se pravi od desnog" Smiley,isti lik 5 min kasnije statve mogu imati ispadni i bulblabal(ovo jer niko nije skonto sto je reko)" svi se smijemo,pita ga profesor koji se jedna suzdrzava da se ne nasmije:"kakve statve?",a ovaj ce:ispadne i bublaste"(treba bulbaste),profesor se tu vec okinuo od smjeha i govori:"nije bublaste nego bulbaste,ajd ponovi.",ovaj ponovo isto kaze i reko mu profesor samo da nastavi Smiley,pred kraj ispitivanja kaze mu profesor(koji je inace lik najveci): "e moj ratkovicu da su tebe bacili na hirosimu 45te nebi od japana nista ostalo Smile."
Isti profesor par dana prije toga,ulazi kod nas i kaze da ima neke ispite u ucionicu pored i dok je izlazio kaze:"nemojte glasa da sam cuo cu vam glavu polomit Smile"
Situacija od danas,nesto uhvatili u sprdnju profesora mehanike i sad on jednog proziva da odgovara ovaj ga coolira i upisuje mu jedan i ovaj skocio oce da odgovara,dolazi ispred table,daje mu prof zadatak i ovaj nesto petlja,veze nema i kaze mu da ide na mjesto,a drug ce:"a u picku materinu",profesor odma se poceo derat na njega da izadje i upisuje ga u napomenu,a drug ce:"nemojte me zapisivat(gleda kako pise nesto u opomenu),a on ce dobro dobro zvacu ja vama tatu." popadali smo svi od smjeha Smile
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Nastavnik geografije pita ucenika vec 20 minuta, ovaj nema pojma, nastavniku dosadi:

Ajde nadji Atlantidu

Svi crkavamo od smeha, a on trazi po karti!

Na casu informatike kaze nastavnica jednom liku: Ma pritisni Alt i F4 zajedno, a lik ispresavija prste i stisne  A+L+T+F+4
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Follow imagination

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3388
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6233

Na casu informatike kaze nastavnica jednom liku: Ma pritisni Alt i F4 zajedno, a lik ispresavija prste i stisne  A+L+T+F+4

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i

koji mega car Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

*****PARTIZAN*****

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 413
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k530i
Uzela nam nastavnica matematike sveske da pregleda domace zadatke i govori sad jednom mom drugu:
"Stefane, vidi se da si ucio, radio, sve je uredno", sad on sav vazan izlazi po svesku, a profesorica ce njemu: "dobio si 2". Inace profesorica je pukla k'o opanak pa nas nije nesta puno iznenadilo.  Smile

IP sačuvana
social share
‘’You’ve got to ask yourself one question.   Do I feel lucky! Well, do ya, punk?’’

Mi volimo,
I bodrimo,
Samo jedan klub na svetu celom.

I pevamo,
Svaki dan:
Samo napred PARTIZAN !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ucenica odgovara biologiju, profesor lista knjigu unazad trazeci staro gradivo i kaze: "Sad cemo te malo otpozadi"...
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Profesor biologije (vec legendaran tip): "Otpadne materije iz debelog crijeva se izbacuju u vidu fetusa (pravilno: fecesa-izmeta)...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

100% kad si s njim ti mislis na BUREEEEK!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 352
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone 2G
Na casu biologije pricamo o refleksima, kakvi sve tipovi refleksa postoje. Spomenemo refleks sirenja zenica. Pita profesorka: Kad se to sire zenice?  Mi odgovaramo: Pa usled svetlosti.. Ubacuje se drug: Kad pusis travu

Nastavljamo dalje i kazemo za refleks praznjenja besike i debelog creva, ubacuje se o5 isti i kaze: I refleks praznjenja zeludca, kad malo vise popijes.

Posle toga pricali nesto o operacijama
i jedan drug kaze: Profesorka ja sam gledao jednu emisiju gde su radili operaciju srca na zivo
pita profesorka kako to mislis na zivo
odgovara on: Pa pacijent je bio ziv (mislio je budan)
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2966
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6288
 Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam ceo dan Zvezda Zvezda
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 162
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 15:24:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.147 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.