Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:45:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Da li mislite da je Željko Joksimović pravi izbor za Eurosong?
Da
39.1%  (9)
Ne
60.9%  (14)
Ukupno glasova: 23
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lane" opet ide na Eurosong!  (Pročitano 4186 puta)
Ucesnik diskusija

Zasto lako, kada moze tesko

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia n73
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
Eurosong: "Vidimo se u Srbiji 2013. godine"

Nakon objavljivanja vesti da će Srbiju na predstojećem Eurosongu predstavljati Željko Joksimović, na zvaničnom sajtu festivala pojavili se komentari da je "takmičenje već gotovo".

Željko Joksimović ima velike šanse da vrati muzički festival u Srbiju, bar ako je suditi prema komentarima forumaša zvaničnog sajta Eurosonga.

Na naslovnoj strani sajta festivala nalazi se snimak "Lanetovog" nastupa iz 2004. godine, a forumaši su vest o srpskom predstavniku preplavili komentarima u kojima mu žele dobrodošlicu, ali i čestitaju na pobedi.

"See you in Serbia in 2013:)" je komentar jedne Amerikanke, "12 points" su mu već dali fanovi iz Rusije i Italije, dok se jedan forumaš iz Argentine nada da će pesmu ponovo otpevati na srpskom.

(MONDO)

______________________________ ______________________________ ________________________

Ja vam kazem, koliko god nama bio gadan, ima smisao za tu vrstu takmicenja i nece proci lose.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 6220
Koga zabole za evrosong
Citat
Ja vam kazem, koliko god nama bio gadan, ima smisao za tu vrstu takmicenja i nece proci lose.
Slazem se.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Sony 
Ništa nije strašno što ponovo šaljemo Joksimovića , ja tu ne vidim neki problem , siguran sam da će imati bolju pesmu od naših "dragih" predstavnika iz 2009. i 2010. godine... Inače nije on jedini koji se vraća na Evroviziju , mnogi su pre njega učestvovali i po 3-4 puta.. Pa eto npr. Merlin je 2.puta učestvovao... Inače izgleda da zemlje Ex-Yu dosta ozbiljno shvataju sledeću Evroviziji , Makedonci su izabrali da ih predstavlja Kalipi Bukle , a vrlo je moguće da će Bosnu opet predstavljati Hari Varešanović...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Sony 
Mislim da ova pesma najbolje objašnjava moj stav o Evrosongu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Ericsson t10
Mislim da ova pesma najbolje objašnjava moj stav o Evrosongu

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Rambo Amadeus na Eurosongu

Rok muzičar Rambo Amadeus predstavljaće Crnu Goru na predstojećem muzičkom festivalu u Azerbejdžanu.

Vest da će "Svetski Kilo Car" Antonije Pušić stati na binu ovog muzičkog festivala, otkrio je generalni direktor Radio televizije Crne Gore Rade Vojvodić.

"On nije tipičan predstavnik ovih prostora. On nije ni tipičan muzičar. Ima jednu važnu crtu koja ga odvaja od ostalih muzičara. Popularan je na prostoru nekadašnje Jugoslavije, a još je i ambasador UNICEF-a. Sve to je sjajna preporuka", rekao je Vojvodić.

Kontaktirali smo pevača koji nam je potvrdio ovu vest, ali nije želeo da otkriva da li će njegov nastup biti "autentični Rambo Amadeus nastup" ili ne.

"Kada budemo imali druge detalje, objavićemo". Do tada, na zvaničnom sajtu pevača možemo saznati da: "Azerbejdžan predstavlja Crnu Goru!"

"Moj zadatak je da ovim projektom dodatno brendiram Crnu Goru kao atraktivnu turističku destinaciju, što je mnogo inspirativnije i teže od pravljenja same pesme. Intenzivan razvoj turizma u Cnoj Gori ubrzaće razvoj čitave regije i otvoriti mnogo radnih mesta. Moje pojavljivanje na Eurosongu je samo mudro odabrano sredstvo da se taj kompleksni cilj ostvari", napisao je Rambo.

Poslušajte šta je Rambo pevao o "Evroviziji, Lanetu i Ruslani".

Antonije Pušić pojavio se na muzičkoj sceni sa pseudonimom Rambo Amadeus albumom "O tugo jesenja" (1988), a godinama je nastupao i predstavljao se u javnosti sa titulom "Svetski Mega Car", odnosno skraćeno "RASMC".

Ovu titulu je u julu ove godine promenio u "Svetski Kilo Car" zbog "dizanja svesti o potrebi za novim sistemom vrednosti kojim je jedino moguće obnoviti prirodnu ravnotežu na zemlji".

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Sony 
Shone da možda bude otvorena tema o Evroviziji 2012. godine ?  Smile Smile
Inače drago mi je što se Crnogorci vraćaju , eto nama sigurna 12-ka.. Inače mislim da im je Rambo jako dobar izbor i da njegovo učešće na Evroviziji ne može da ne prođe zapaževano..

Inače Švajcarska je prva zemlja koja je odabrala izvođača i  pesmu koja će ih predstavljati na Evroviziji... To je grupa Sinplus sa pesmom Unbreakable :
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia 
Koliko se secam, lane je trebao jos prosle godine da ide....valjda Smile ali je izabrana porodica Kovac. Sta ga znam, ima Joksimovic harizmu, lep za oko, i zna znanje...on bi bio neka sigurna karta za Evroviziju. Samo ne znam sta ce Rambo tamo , to nikako nije njegov fah (mada ima para u tome, mozda zato Smiley ).

Pesma Svajcarske mi se svidja Smile
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Sony 
Meni se takodje Svajcarska pesma dopada.. Od Ex-Yu zemalja ocekujem solidne pesme , mozda Evrovizija opet dodje na ove prostore , bilo bi stvarno lepo da opet organizujemo Evroviziju..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 20:45:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.