Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 01:32:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Glasanje
Pitanje: Da li mislite da je Željko Joksimović pravi izbor za Eurosong?
Da
39.1%  (9)
Ne
60.9%  (14)
Ukupno glasova: 23
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lane" opet ide na Eurosong!  (Pročitano 4244 puta)
18. Nov 2011, 14:17:39
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
Browser
Opera 11.52
Srbiju će na Pesmi Evrovizije, u Azerbejdžanu, maja 2012. predstavljati Željko Joksimović.

Za razliku od prethodnih godina kada je publika birala srpskog predstavnika, RTS, kao punopravni član evropske radiodifuzne unije (EBU) koji ima ekskluzivno pravo izbora srpskog predstavnika, odlučio je da našu zemlju sledeće godine predstavlja najbolji kantautor Eurosonga.

"Raniji izbor predstavnika je zbog štednje promenjen. Željko će u Azerbejdžanu izvesti sopstvenu kompoziciju koju ćemo prvi put čuti početkom sledeće godine u specijalnom televizijskom predstavljanju", navedeno je na sajtu RTS.

Joksimović je autor sa bogatim evrovizijskim iskustvom, a na Pesmi Evrovizije u Beogradu bio je sa svojom sadašnjom devojkom domaćin-voditelj.

Joksimović je sa pesmom "Lane moje" umalo pobedio na Eurosongu 2004. godine, a 2006. je njegova pesma "Lejla" koju je izvela BiH grupa Hari Mata Hari je osvojila treće mesto, a 2008. je Jelena Tomašević u Beogradu osvojila šesto mesto sa Željkovom pesmom "Oro".

Među fanovima ovog festivala je jedan od omiljenih izvođača i kompozitora.

Izvor: Mondo
« Poslednja izmena: 19. Nov 2011, 13:39:49 od Shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Tel.Me Your.Number
Evrogong
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Verovali ili ne: Željko Joksimović predstavlja Srbiju na Evroviziji

Pevač i kompozitor Željko Joksimović predstavljaće Srbiju na takmičenju Pesma Evrovizije, koje će biti održano 2012. u Azerbejdžanu.

Radio-televizija Srbije punopravni član evropske radiodifuzne unije (EBU) ima ekskluzivno pravo izbora srpskog predstavnika

- Zbog štednje je promenjen raniji način izbora naše pesme. Željko Joksimović pevaće u Azerbejdžanu sopstvenu kompoziciju koju ćemo prvi put čuti početkom sledeće godine u specijalnom televizijskom predstavljanju - saopštio je RTS.

Joksimović je autor sa bogatim iskustvom na Evroviziji. Bio je kompozitor, izvođač, kao i voditelj - na Evroviziji koja je održana 2008. u Beogradu.

Željko Joksimović završio je srednju školu u Valjevu, a diplomirao je na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu.

Joksimović je 2004. godine bio predstavnik Srbije i Crne Gore na Pesmi Evrovizije sa pesmom "Lane moje", kada je osvojio drugo mesto. Komponovao je i pesmu Jelene Tomašević sa kojom je nastupila na Evroviziji u Beogradu.

Željko Joksimović je komponovao i pesmu "Lejla" sa kojom je Hari Mata Hari predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Evroviziji 2006. u Atini. Ta pesma našla se na trećem mestu.

Koliko Željko voli Evroviziji pogledajte na snimcima..

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Povracacu od ovog Joksimovica, vise mi ga pun kur Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Da li je "Lane" pravi izbor za Eurosong?

Nakon vesti da će Željko Joksimović predstavljati Srbiju na Eurosongu, stručnjaci i nekadašnji učesnici ovog muzičkog takmičenja misle da je "Lane" pravi izbor. Šta vi mislite?

Joksimović je sa pesmom "Lane moje" umalo pobedio na Eurosongu 2004. godine, 2006. je njegova pesma "Lejla" koju je izvela BiH grupa Hari Mata Hari osvojila treće mesto, a 2008. je Jelena Tomašević u Beogradu osvojila šesto sa Željkovom pesmom "Oro".

Iste godine je i vodio ovo muzičko takmičenje sa svojom devojkom Jovanom Janković, a nedavno je dobio prestižno priznanje kao najbolji kompozitor Eurosonga.

"Lane moje"

O njegovom učešću na predstojećem festivalu u Azerbejdženu kolege Kornelije Kovač, Marija Šerifović, Hari Varešanović i prošlogodišnja učesnica Nina Radojčić imaju samo reči hvale.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Dodate je anketa:

Da li mislite da je Željko Joksimović pravi izbor za Eurosong?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
neka ide srecan mu put  Smile
sto se mene tice ne mora ni da se vraca
« Poslednja izmena: 19. Nov 2011, 13:54:29 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Passion

Zodijak
Pol Žena
Poruke 27185
OS
symbianNepoznat
Browser
Safari 533.4
mob
Nokia E72
Smejurija.
IP sačuvana
social share
Radi kako ti srce kaze
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
Tja, gledajuci da ce uloziti grdne pare u to(pesma, nastup itd.) verovatno i nije los izbor posto ne bi trebao da prodje nesto lose.

Problem je sto su poceli "po Srpski" preko veze. Nekako je pravicnije da ga publika izglasa kao predstavnika pa tek onda da ide.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
i posle Laneta-Lane  Smile

Jurop ga se silno uželjela,jeedva čekaju da vide mališu i njegove  izvajane obrvice
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 01:32:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.