Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 20:11:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lake" zene...  (Pročitano 37785 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
I tako je ova tema i zvanicno stigla u doba neandertalca.  Smile

Kada bi se samo malo citale stvari svetski poznatih antropologa koji su dokazali da su najstarija ljudska drustva bila zasnovana na matrijarhatu a da i danas ima preostalih primera, mozda bi se malo siresve sagledalo. Ali nemam nameru da trosim reci na jalovu pricu,meni je ovo dovoljno:

Citat
Dok je seks zeni samo sredstvo kojim ona anulira mushkost

Ako ti smatras da seksanulira muskost, odnosno da se osecas manje musko tokom seksa, onda se mogu izvuci zanimljivi zakljucci... samo se nesposoban muskarac, moze tokom cina u kojem se svaki normalan predstavnik ljudske vrste definitivno oseca muskarcem, moze osecato kao manje musko...a kada se muskarac ne oseca kao takav onda razvija mrznju prema zenama i nipodastavacki odnos, a takodje tu nesposobnost kompenzuje tako sto je nadoknadjuje fizickom snagom, nekom vecom sposobnoscu, vaznoscu svog pola u svetu... projektuje svoje nezadovoljstvo i nalazi krivicu u drugome... stoga i dolazi do ovakvih stavova... sve je to sablon koje su pametne cike odavno objasnile. Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2011, 00:13:31 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
pogotovo delovi gde muskarac ne moze danas da bude agresivan  Smile wtf  jer mu je to potrebno da bi ispoljio svoju muskost  Smile
jebiga ranije je bilo ratova  Smile Smile Smile

Ako ti smatras da seksanulira muskost, odnosno da se osecas manje musko tokom seksa, onda se mogu izvuci zanimljivi zakljucci... samo se nesposoban muskarac, moze tokom cina u kojem se svaki normalan predstavnik ljudske vrste definitivno oseca muskarcem, moze osecato kao manje musko...a kada se muskarac ne oseca kao takav onda razvija mrznju prema zenama i nipodastavacki odnos, a takodje tu nesposobnost kompenzuje tako sto je nadoknadjuje fizickom snagom, nekom vecom sposobnoscu, vaznoscu svog pola u svetu... projektuje svoje nezadovoljstvo i nalazi krivicu u drugome... stoga i dolazi do ovakvih stavova... sve je to sablon koje su pametne cike odavno objasnile. Smile
vidim na sta ciljas  Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2011, 00:14:49 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
auuu prijatelju .. ti si i bota zajebao  Smile

tvoj svaki odgovor je zamena teza ili uopste nisi obratio paznju na to sta sam pises, a sta ja odgovaram  Smile

pogotovo delovi gde muskarac ne moze danas da bude agresivan  Smile wtf  jer mu je to potrebno da bi ispoljio svoju muskost  Smile

i poslednja recenica koju si naposao, gde si moje napisano razumeo u nekom kontekstu u kome niko ziv ne bi razumeo  Smile a meni ej iskreno glupo da objasnjavam nesto sto citav ljudski rod oseca i primenjuje - odricanje i kompromis i nezadovoljstvo zbog toga.. bilo zene bilo muskarci.

Zato da ne bi bilo agresije, skidanja skalpa i nabadanja na totem  Smile

Citat
Ljubav i poshtovanje su rechi koje zene najvishe koriste jer je njih najlakshe izmanipulisati.

Ice-breaker No.2  Smile

Srecno u napredovanju medju zenama, sigurna sam da ce svaka oberucke prihvatiti ovako napredne stavove i analizu  Smile

Moji stavovi o zenama i mushkarcima i odnosima medju njima su moja lichna razmishljanja. O tome kakav sam ja nemash potrebe da se bavish ili da mislish, jer me to ne interesuje. Mene interesuje da sa nekim diskutujem o mushko - zenskim odnosima jer mozda na kraju neshto nauchim a diskutujem tako shto iznosim svoje stavove. Nije ni ochekivano niti se moze ochekivati da se stavovi nepoznatih ljudi o nekim stvarima podudaraju, ali ako nemash shta pametno da kazesh ili da argumentujesh onda ti je bolje da nishta ni ne napishesh, pogotovo ne o tome kakav sam ja i shta ce biti samnom i sa zenama u buducnosti. Time upshte ne treba da se bavish.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Nemo se ljutis... razgovaramo... sto birekla moja pokojna prababa Ljuba  Smile Smile

ALi realno, stavovi su ti preterano jednostrani, ti muskarca posmatras kao bice koje je predodredjeno da silom, agresijom i nasiljem - stvara sebi mesto u svakoj zajednici, pa i onoj izmedju dvoje ljudi. Za tebe je muskost direktno srazmerna agresiji i ispoljavanju svoje prave prirode, sta god to znacilo, a svaki normalan covek ce ti reci da muskost to nije, vec je sposobnost muskarca da izbalansira svoju prirodu, zelju, potrebu sa konkretnom situacijom na svakodnevnom nivou. I to je ono sto zena moze da zapazi kod muskarca - koliko je sposoban da se prilagodi i da ne potpada pod iskonske porive.

Ja potpuno pozdravljam zelju modernog muskarca da ugadja i povinuje se zeni, ako na isto to moze da racuna i sa druge strane. Izmedju dvoje ljudi su samo njih dvoje, nema trece osobe.

Na kraju kad podvuces crtu, najvaznije je da je njima dvoma dobro i da su oni nasli zajednicki jezik i da funkcionisu. Sta mene briga da li tamo neki Laza ljubi noge tamo nekoj Ceci koja je kucka prema njemu.. njihov problem. ALi karakterisati zenski rod onako kako ti radis je generalizacija bez svrhe i cilja.

Kapiram da je proizvod losih iskustava ili posmatranja losih primera, a to nije dovoljno da bi se izvukla jasna slika o nekom fenomenu. Pocetna premisa ti je pogresna, samim tim i nadgradnja je otisla u Honduras  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Nemo se ljutis... razgovaramo... sto birekla moja pokojna prababa Ljuba  Smile Smile

ALi realno, stavovi su ti preterano jednostrani, ti muskarca posmatras kao bice koje je predodredjeno da silom, agresijom i nasiljem - stvara sebi mesto u svakoj zajednici, pa i onoj izmedju dvoje ljudi. Za tebe je muskost direktno srazmerna agresiji i ispoljavanju svoje prave prirode, sta god to znacilo, a svaki normalan covek ce ti reci da muskost to nije, vec je sposobnost muskarca da izbalansira svoju prirodu, zelju, potrebu sa konkretnom situacijom na svakodnevnom nivou. I to je ono sto zena moze da zapazi kod muskarca - koliko je sposoban da se prilagodi i da ne potpada pod iskonske porive.

Ja potpuno pozdravljam zelju modernog muskarca da ugadja i povinuje se zeni, ako na isto to moze da racuna i sa druge strane. Izmedju dvoje ljudi su samo njih dvoje, nema trece osobe.

Na kraju kad podvuces crtu, najvaznije je da je njima dvoma dobro i da su oni nasli zajednicki jezik i da funkcionisu. Sta mene briga da li tamo neki Laza ljubi noge tamo nekoj Ceci koja je kucka prema njemu.. njihov problem. ALi karakterisati zenski rod onako kako ti radis je generalizacija bez svrhe i cilja.

Kapiram da je proizvod losih iskustava ili posmatranja losih primera, a to nije dovoljno da bi se izvukla jasna slika o nekom fenomenu. Pocetna premisa ti je pogresna, samim tim i nadgradnja je otisla u Honduras  Smile

Ja nigde nisam napisao da mushkarac treba da bude agresivan prema zeni, naprotiv ja smatram da je pravi mushkarac onaj koji shtit svoju zenu i brine se o njoj, ne samo o njoj vec i o celoj svojoj porodici ako je ima. Zena je opet sa mushkarcem bila i ostajala zbog zashtite i u najranijim periodima ljudske istorije ovo je savrsheno funkcionisalo i uspelo je da ljudsku rasu dovede do danashnjeg razvoja civilizacije. Mushkarac jeste agresivan i veoma snazzniji u odnosu na zenu i to ne mora da bude zbog toga shto nekoga napada. kada brani svoju porodicu ili drzavu ili naselje one je agresivan i ispoljava fizichku snagu. Kao recimo policija koja izlazi da se bije sa huliganima koji razbijaju pola grada. Potrebna je odredjena snaga, disciplina i agresivnost da bi se izashlo na ulice i odbranio grad i gradjani koji u njemu zive. Zashtita zajednice je sushtina mushkosti i to je mushkost o kojoj ja pricham.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Cutanje je potvrdjivanje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
ti izgleda nisi video kako majka brani svoje dete, u zivotinjskom i u nasem svetu  Smile  mislim kad vec pricamo o agresiji, spremnosti na nasilje itd.. kolike su zene kroz istoriju izgubile svoje zivote braneci svoj porod.. telom na noz.. a muskarac.. ide telom na noz za svoju zemlju, za svoju vojsku, za svog pretpostavljenog.

muskarac nema instinkt za zastitu svoje porodice.. njega ima zena.. kad vec pricamo u onome sto je usadjeno u coveka..

samom tim, muskarac moze samo da odluci da se angazuje ili da se ne angazuje i da u tom konkretnom slucaju primenjuje karakteristike koje poseduje kao i svoje karakterne osobine, ali instinkt o zastiti deteta i porodice.. to vam nije dato.  Smile

Zato je zahvalna svaka ona zena koja je imala srece da sretne jednog koji je vaspitan i koji je usvojio porodicne vrednosti kao i bezuslovnu ljubav prema deci, jer zna da je to osoba koja ima pravilno poslagane prioritete ako joj je vazan porodicni zivot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Ocito romantika je dosla u kriticnu fazu,te zensko bi na svakom koraku tu fazu da iskoristi...Postujem treba uvaziti zensko onoliko koliko "ono" uvazava musko...
@Cool ostajem duzan za odgovor...
« Poslednja izmena: 23. Dec 2011, 02:02:09 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Nemam sta da dodam. Gospodjica Ze je obavila vraski posao,
Samo jos jednom da se osvrnem na : frustracije.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 20:11:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.