Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 21:06:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lake" zene...  (Pročitano 37787 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
ti izgleda nisi video kako majka brani svoje dete, u zivotinjskom i u nasem svetu  Smile  mislim kad vec pricamo o agresiji, spremnosti na nasilje itd.. kolike su zene kroz istoriju izgubile svoje zivote braneci svoj porod.. telom na noz.. a muskarac.. ide telom na noz za svoju zemlju, za svoju vojsku, za svog pretpostavljenog.

muskarac nema instinkt za zastitu svoje porodice.. njega ima zena.. kad vec pricamo u onome sto je usadjeno u coveka..

samom tim, muskarac moze samo da odluci da se angazuje ili da se ne angazuje i da u tom konkretnom slucaju primenjuje karakteristike koje poseduje kao i svoje karakterne osobine, ali instinkt o zastiti deteta i porodice.. to vam nije dato.  Smile

Zato je zahvalna svaka ona zena koja je imala srece da sretne jednog koji je vaspitan i koji je usvojio porodicne vrednosti kao i bezuslovnu ljubav prema deci, jer zna da je to osoba koja ima pravilno poslagane prioritete ako joj je vazan porodicni zivot.

Bottom line svega shto sam napisao je sledece: mushkarac ima dva osnovna nagona koji ga chine mushkarcem, 1. teznju ka seksualnom spajanju sa zenom
2. nagon ka zashtiti svoje zajednice, zene, dece

Sa ta dva ochuvana nagona on je pravi mushkarac, oduzmi jedan od ta dva i on nije pravi mushkarac. Ako izumesh prvi onda su to uglavnom homoseksualci koje bash briga za stvaranje porodice sa zenama, a ako izuzmesh drugi onda su to slabici koji uglavnom nikome nisu potrebni.

Sada naravno da ce i zene da brane porodicu, i svi bi branili decu i to ne samo svoju ali to nema veze sa ovim gore shto pishem o mushkarcima.

Shto se tiche toga da pravish paralelu izmedju zivotinja i ljudi, to cu sada da ti ogdovorim. Ljudi potpuno drugachije funkcionishu od zivotinja. Ljudi imaju neshto shto niko na planeti nema, shto je izgradilo svu ovu civilizaciju i drushtvo i sve shto vidish oko sebe. To je neokorteks, najmladji deo mozga u chijem prednjem reznju (asocijativna cheona kora) se nalaze svi centri koji su potrebni za stvaranje civilizacije kao shto su centri za govor, za razmishljanje, za rezonovanje(razum)... Zivotinje sa druge strane to nemaju, one funkcionishu samo po tim najstarijim nagonima koji ih teraju da love da neko vreme shtite svoje mladunce i da se razmnozavaju. Zivotinje takodje nemaju sposobnosti da svoje iskustva akumuliraju i prenesu na dalje generacije, vec svaka generacije uchi iz pochetka shto nije sluchaj sa ljudima. Parenje kod zivotinja je gotovo potpuno nesvesna radnja, jer one to rade samo u odredjeno doba godine(kada zenka recimo dobije teranje) i posle toga to vishe uopshte nije bitno. Kod ljudi je to potpuno drugachije.

Ljudiima je izrazavanje seksualnosti svesna radnja i daleko najbitnija radnja u njihovim zivotima. Josh plus uz to u tom najmladjem delu mozga postoje centri za osecanja koje zivotinje nemaju koji takodje igraju ogromnu ulogu u privlachenju partnera i ispoljavanju seksualnih nagona. Za ljude ne postoji nesvesno parenje u prolece i onda posle toga svako ide svojim pute. Seksualni zivot je sa svim centrima u mozgu i osecanjima potpuno svesno opshtenje dvoje ljudi u kojem svako ispoljava svoje nagone najbolje shto moze. Recimo za mushkarca kao shto sam gore naveo, ova dva nagona, shto on ima vecu teznju za seksualnim spajanjem za zenom i vecu teznju da zashtiti zenu, decu, svoju zajednicu, to se on smatra vecim mushkarcem. Shto on ima manju teznju za zenama, i da bilo koga shtiti, to je njegova seksualna energija manja, kao takav mushkarac prestaje da biva potreban zenama i smatra se mlakonjom.

Tako da je poredjenje zivotinja i ljudi nemoguce izvoditi jer je razlika izmedju njih ogromna.

Sada s obzirom na civilizacijski nivo ovog foruma ochekujem da ce posle ovog posta odmah neko da krene da proziva i da se bavi time kakav sa ja, najverovatnije zbog toga shto nema shta pametno da kaze. Ja samo hocu da kazem da ne mrzim ni zene ni mushkarce niti mislim da je tu iko bolji od nekog drugog, ja samo analiziram postupke nagone, karakteristike, mushkosti i zenstvenosti, koji su nesumnjivo jedinstveni za nashu vrstu.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Trla baba lan... sad si otkrio toplu vodu - ljudi imaju svest o svom postojanju, razmisljaju, planiraju i prenose znjanje... i to sad ima kakve veze sa celom pricom o musko-zenskom odnosu? Jel medicina definisala sta je muskarac u pravom smislu te reci ali si od svega bas to od cega si i krenuo u pricu zaboravio da nam izdefinises?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Trla baba lan... sad si otkrio toplu vodu - ljudi imaju svest o svom postojanju, razmisljaju, planiraju i prenose znjanje... i to sad ima kakve veze sa celom pricom o musko-zenskom odnosu? Jel medicina definisala sta je muskarac u pravom smislu te reci ali si od svega bas to od cega si i krenuo u pricu zaboravio da nam izdefinises?

Naravno da ima ogromne veze, svi nagoni i osecanja su pothranjeni u mozgu a ako prichamo o mozgu neminovno se moramo baviti medicinom.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2011, 09:46:12 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Daaaaaaaaaaa... i sad nastavis i objasnis kakve sve to ima veze sa temom i kako to muskarca cini muskarcem?

Mogu ja da ukljucim svoju struku, pa razvezem o politickim faktorima koji uticu na odnos polova kao i analizu muskaraca iz tog ugla, raspisem se i kazem kako eto ovaj civilizovani forum sloj drustva neceimati sta pametno na to da kaze. Svi mi imamo neka znanja, poenta je samo da li zelimo da ih isticemo ili diskutujemo o temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 

Naravno da ima ogromne veze, svi nagoni i osecanja su pothranjeni u mozgu a ako prichamo o mozgu neminovno se moramo baviti medicinom.

Savetujem da se prvo bavis biologijom , moze onom iz 8. razreda osnovne kako bi proucio svojstva i funkcije svih sistema u orgaizmu.
Zatim mozemo da predjemo na Anatomiju, 'ladno. Onda i na ostale grane medicine bez problema. Samo da zavrsimo sa Neuropsihijatrijom.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Sony 
Pre par godina, prisustvovao sam čoveku u Autobusu koji viče "Žene su zlo, žene su Satanina tvorevina, treba da se čuvate žena, jer su one stvorene da bi vladale muškim rodom. Žene = Zlo!!!", and on, and on, and on.... Po silasku na stanicu, uneo se u lice jednoj ženi sa stanice i rekao "Znam ja ko si ti!".

Znam da ovo zvuči kao Montipajtonov skeč, ali verujte mi nije. Čoveka je u životu nasankala jedna rospija, i mesto da nastavi dalje i da nađe normalnu, on je doneo zaključak da su žene, jeli, zlo. Ja donekle razumem ovakav stav jer sam i sam doživeo mnoge ljubavne brodolome, ali oni od mene nisu napravili takvu vrstu osobe. Naprotiv, omogućili su mi da sam sebe preispitam po pitanju istog. Kada čovek spozna odgovor da je promenu u životu, naravno pozitivna, dobra po njegovo mentalno i fizičko zdravlje, onda može stvarno da počne da živi. Do tada će ostati zafarban u ćošku u kome se sam doveo.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2011, 13:14:20 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Dabome. Kako je David srusio Golijata  Smile

Najlakse je sesti u neki cosak i sa krstom u rukama terati djavole od sebe. Pa ovom bi od gore gospodinu Inkvizicija resila sve probleme. Molim lepo koja ne peva i sprovodi u delo onu Breninu :" Robinjaaa sam tvojaaaaa, voooolim teeeeee" o'ma glavu na panj, ili da je spalimo i pepeo raspemo po 16 potoka i 26 recica  Smile

Muskarac, pravi muskarac, se nosi sa zenom tako da je on uvek sa nosom iznad vode. On ne tone, on je jak, on je pravi manijak buhaha  Smile Smile

A ne ko ovi ovde sto njacu kao babe i citiraju tu neke knjge.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
ti izgleda nisi video kako majka brani svoje dete, u zivotinjskom i u nasem svetu  Smile  mislim kad vec pricamo o agresiji, spremnosti na nasilje itd.. kolike su zene kroz istoriju izgubile svoje zivote braneci svoj porod.. telom na noz.. a muskarac.. ide telom na noz za svoju zemlju, za svoju vojsku, za svog pretpostavljenog.

muskarac nema instinkt za zastitu svoje porodice.. njega ima zena.. kad vec pricamo u onome sto je usadjeno u coveka..

samom tim, muskarac moze samo da odluci da se angazuje ili da se ne angazuje i da u tom konkretnom slucaju primenjuje karakteristike koje poseduje kao i svoje karakterne osobine, ali instinkt o zastiti deteta i porodice.. to vam nije dato.  Smile

Zato je zahvalna svaka ona zena koja je imala srece da sretne jednog koji je vaspitan i koji je usvojio porodicne vrednosti kao i bezuslovnu ljubav prema deci, jer zna da je to osoba koja ima pravilno poslagane prioritete ako joj je vazan porodicni zivot.

Bottom line svega shto sam napisao je sledece: mushkarac ima dva osnovna nagona koji ga chine mushkarcem, 1. teznju ka seksualnom spajanju sa zenom
2. nagon ka zashtiti svoje zajednice, zene, dece

Sa ta dva ochuvana nagona on je pravi mushkarac, oduzmi jedan od ta dva i on nije pravi mushkarac. Ako izumesh prvi onda su to uglavnom homoseksualci koje bash briga za stvaranje porodice sa zenama, a ako izuzmesh drugi onda su to slabici koji uglavnom nikome nisu potrebni.

Sada naravno da ce i zene da brane porodicu, i svi bi branili decu i to ne samo svoju ali to nema veze sa ovim gore shto pishem o mushkarcima.

Shto se tiche toga da pravish paralelu izmedju zivotinja i ljudi, to cu sada da ti ogdovorim. Ljudi potpuno drugachije funkcionishu od zivotinja. Ljudi imaju neshto shto niko na planeti nema, shto je izgradilo svu ovu civilizaciju i drushtvo i sve shto vidish oko sebe. To je neokorteks, najmladji deo mozga u chijem prednjem reznju (asocijativna cheona kora) se nalaze svi centri koji su potrebni za stvaranje civilizacije kao shto su centri za govor, za razmishljanje, za rezonovanje(razum)... Zivotinje sa druge strane to nemaju, one funkcionishu samo po tim najstarijim nagonima koji ih teraju da love da neko vreme shtite svoje mladunce i da se razmnozavaju. Zivotinje takodje nemaju sposobnosti da svoje iskustva akumuliraju i prenesu na dalje generacije, vec svaka generacije uchi iz pochetka shto nije sluchaj sa ljudima. Parenje kod zivotinja je gotovo potpuno nesvesna radnja, jer one to rade samo u odredjeno doba godine(kada zenka recimo dobije teranje) i posle toga to vishe uopshte nije bitno. Kod ljudi je to potpuno drugachije.

Ljudiima je izrazavanje seksualnosti svesna radnja i daleko najbitnija radnja u njihovim zivotima. Josh plus uz to u tom najmladjem delu mozga postoje centri za osecanja koje zivotinje nemaju koji takodje igraju ogromnu ulogu u privlachenju partnera i ispoljavanju seksualnih nagona. Za ljude ne postoji nesvesno parenje u prolece i onda posle toga svako ide svojim pute. Seksualni zivot je sa svim centrima u mozgu i osecanjima potpuno svesno opshtenje dvoje ljudi u kojem svako ispoljava svoje nagone najbolje shto moze. Recimo za mushkarca kao shto sam gore naveo, ova dva nagona, shto on ima vecu teznju za seksualnim spajanjem za zenom i vecu teznju da zashtiti zenu, decu, svoju zajednicu, to se on smatra vecim mushkarcem. Shto on ima manju teznju za zenama, i da bilo koga shtiti, to je njegova seksualna energija manja, kao takav mushkarac prestaje da biva potreban zenama i smatra se mlakonjom.

Tako da je poredjenje zivotinja i ljudi nemoguce izvoditi jer je razlika izmedju njih ogromna.

Sada s obzirom na civilizacijski nivo ovog foruma ochekujem da ce posle ovog posta odmah neko da krene da proziva i da se bavi time kakav sa ja, najverovatnije zbog toga shto nema shta pametno da kaze. Ja samo hocu da kazem da ne mrzim ni zene ni mushkarce niti mislim da je tu iko bolji od nekog drugog, ja samo analiziram postupke nagone, karakteristike, mushkosti i zenstvenosti, koji su nesumnjivo jedinstveni za nashu vrstu.

Vidi... ne znam da li treba dva puta da ti pisem istu stvar.. muskarci nemaju nagon/instinkt za zatitom porodice/dece. Oni ga biraju, usvajaju i primenjuju, u zavisnosti od volje i jos mnogo faktora. Tako da, ako idemo tvojom logikom - nijedan nije pravi muskarac.

Takodje, zao mi je sto ti razbijam iluzije, ali zenama je seks i seksualni nagon podjednako jak kao i muskarcima, samo sto ga zene na drugaciji nacin prikazuju, u skladu sa ponasanjem, u zavisnosti od situacije. Ali ako ogolimo sam nagon, potpuno je istog intenziteta kao i kod muskarca, urodjen je, jer su muskarac i zena upuceni jedno na drugo radi novog zivota.

evo i dokaza

Citat
Recimo za mushkarca kao shto sam gore naveo, ova dva nagona, shto on ima vecu teznju za seksualnim spajanjem za zenom i vecu teznju da zashtiti zenu, decu, svoju zajednicu, to se on smatra vecim mushkarcem.

Nagon/instinkt nema varijacija u intenzitetu. Kod instinkta nema veceg i manjeg instinkta, na to ne moze svesno da se utice. Svesno mozes da utices na nesto sto je podlozno promeni. Pa samim tim cela ova prica je besmislena.

I muskarac i zena imaju instinktivnu zelju da se seksualno spoje, jer im je to dala priroda, radi produzenja vrste. Civilizacijski razvoj je doveo do toga da ga polovi razlicito primenjuju, ali to je identican nagon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Sad smo dosli do toga da su romantici slabici... u kom pravcu ovo ide?  Smile

Samo romanticari vjeruju zeni do dna,ostali uz digitron vrse kojekakve kalukalcije i sta mislis da li su slabici?

Zabluda je vjerovati zeni kada kaze "ti si drugi"...ja sam jedan od onih koji zele istinu i tada ostaje na meni da li cu progutati ili povratiti...
U nasrtaju svakavih amazonki muski rod polako izumire,jos malo ce biti da musko pegla ves i porodi (po mogucnosti blizance)...od lake zene postade teska k'o crna zemlja...
Jos nisam osjetio zensko kao sefa,ali svakako mislim da bi bic sudio za dobro jutro...

Cek, znaci ti si romantik, romantike broj ne zanima, ali tebe zanima broj, pa ces onda videti sta ces sa tim odgovorom?

Jbt, sta nije u redu sa ovom pricom i svim tvojim temama? Ti bi da budes maco muskarac koji ne pegla ali istovremeno si romantik, pa imas unutrasnju borbu sta od toga da budes? A dok ne smislis sta bi trosis vreme "intelektualnim" temama i raspravama koje se svode na polivanje i unizavanje zena i zenskog roda?

Vidi Cool...romatika je sirok pojam i svako je dozivljava na svoj nacin,ali mislim da bih se mogao svrstati u one koji mnogo pridaju paznje ovakvom nacinu prilazenja zeni.Rekao sam kako je ogromna greska od strane zene kada kaze "ti si mi drugi",i sve dok tako nesto ne kaze sama nikada necu upitati za proslost.Vjerujem u apsolutnu nulu,kada krene neko sa nekim trebalo bi da krene upravo od te nule.A ako zena iz samo njoj nekog poznatog razloga pocne prebrajati moje i njene bivse...e tada zelim istinu.Mislim da svaki normalan covjek u takvoj situaciji bi zelio cuti istinu.I zatim neko ce progutati cijeli kokos,dok drugom ce mrvica zastati u grlu.
Drugi dio komentara je napisan pregrubo tako da ne zelim na njega se osvrtati.
Uglavnom da sam neki zenomrzac nebi toliko paznje im posvecivao kroz mnoge teme,sto dovodi do sasvim drugog zakljucka.Ja Cool volim zene,obozavam,volim kada su drcne,kada su srcane,volim njihovo misljenje,njihov stav...koji indijanac je ubio Gadafija prosto me zaboli...ali zato o zeni zelim znati sve jer ona je nesto posebno...

IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Ako cemo o musko-zenskim odnosima...

Nekada je bilo drugacije. Muskarac je bio neko ko "zaradjuje za hleb",  i brine sa te strane da obezbedi prihode od kojih ce on, zena i kasnije deca ziveti. Zena je bila stub kuce, neko ko brine o domacinstvu i cuva decu. U nekom takvom odnosu svako je znao svoju ulogu i retko se izlazilo iz toga. Kada su se uzimali birali su se prema pozeljnim karakteristikama, muskarac po tome da li i koliko moze da zaradi a zena da li moze da bude dobra domacica. Zasvide se malo jedno drugom, procene da li ce funkcionisati u svojim ulogama i teraju. U tom sistemu nema previse mesta za egoizam i i jedno i drugo se podredjuju ulogama. Sa te neke strane musko-zenskih i kasnije porodicnih odnosa to je funkcionisalo u dosta velikom broju slucajeva.

Danas su se uloge izmenile. Polne uloge su se izjednacile i seksualna revolucija je stupila na snagu.Muskarac je mnogo vise od samog obezbedjivaca prihoda i mora da brine i vise o deci i vise o domacinstvu pa ne zavisi toliko od zene a zena takodje sama obezbedjuje sebi prihode tako sto radi pa ne zavisi vise od muskarca. U tom nezavisnom odnosu nijedno ne zavisi od ovog drugog i gubi se neka jaka veza koja ih je spajala. Sam proces dolazenja do braka podrazumeva mnogo vise od samog pukog svidjanja i najprostijih zadataka koje i jedno i drugo treba da umeju da ispune i podrazumeva da zavrsis skole, nadjes posao i da vidis sveta pre nego sto uopste pomislis da ti treba neko za sutradan. Izmedju toga ce i jedno i drugo promeniti njih desetinu a da se u velikom broju slucajeva nece ni obazirati da li ce moci funkcionisati sada ili sutradan sa tom osobom nego ce im biti vazno samo da se zabavljaju. I jedno i drugo ce kada dodje rec o braku traziti vise, cak iako nadju nekoga na prvi pomen problema biti egotisticni i moci vrlo lako da se kasnije razvedu jer sama bracna veza ima slabe karike.

Ne kazem da je danasnje vreme gore, muskarac i treba da bude vise angazovan oko dece i kuce i zena i treba da zaradi za sebe. Samo kazem da su uloge izmenjene i da zahtevaju mnogo vise rada i angazovanosti.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 21:06:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.