Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 13:05:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kvar,ali gde.....?  (Pročitano 1994 puta)
01. Avg 2008, 20:51:53
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E75
E ovako imam zestok problem sa kompom,naime od pre nedelju ili dve nemogu igrati ni jednu igru kako treba i sumnjam da je nesto od hardwera pokvareno,prvo me je mucilo to sto kad pokusam da igram call of duty 4 u multiplayer pojavi se samo pocetna slika i sve zamrzen,a internet je isao preko rutera,kako sam prebacio vezu na usb modem tako sam mogao komotno da udjem u igru ali kad god udjem u neku igru problem je taj sto me komande nimalo neslusaju,prvo sam mislio da sam sjebao neke tipke pa sam menjao komande ali nije ni do njih,evo sda donesem drugu tastauru od druga i opet isto,znaci koju god igru da pokrenem igra ide ali komande me uopste neslusaju,dal je u pitanju voznja ili pucacina uvek je isto,recimo u pucacinama mi se lik krece sam i nemogu ni levo ni desno dok neudari o nesto i tek onda mogu sa misem da pomeram gore-dole i levo-desno,sada neznam dal bi mis mogao da pravi ove problem,imam ga vec par godina i u pitanju je Logitech mx1000,neznam dal da sumnjam na njega ili ne,jer mis radi izvan igrica kako treba ali u igri bas i ne,imao sam skoro Vistu i tamo je pocelo da zeza i popizdim i formatiram disk i instaliram redovni WinXP SP3 i taj problem se nastavio i na njemu,znaci samo sam digao sistem i minimalne programe i drajvere i odmah probam sa igrama i ono opet isto.
Dal neko ima ideju sta bi to moglo biti...............?
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
..graficka...

probaj za pocetak da skines noviji driver za tvoju graficku...
skokni na oficial ..
Nvidia GeForce grafičke: www.nvidia.com
ATI Radeon grafičke: www.atitech.com
Matrox Parhelia grafičke: www.matrox.com
zavisi od graficke pa vidi...+
ako se problem "nastavlja" ..
 Smile probaj da uzmes od druga neku graficku stavi je kod sebe
pa da vidis hoce li onda da radi sve kako treba..
« Poslednja izmena: 01. Avg 2008, 21:00:11 od genije1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Komande imaju veze sa grafickom?  Smile
Mozda su ti ulazi za tastaturu i misa na maticnoj nesto zabagovali. probaj da ocistis tastaturu, izvadi dugmice i ocistis smece koje mozda pravi problem  Smile svakako je korisno da je ocistis!
« Poslednja izmena: 01. Avg 2008, 21:10:13 od Bazuka Jo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E75
menjao sam i drajvere od grafike,menjao sam i tastaturu i sve je opet isto,jedino nisam menjao mis,a i to cu jos sutra da odradim pa da vidim dal je moguce da on zajebava.

Edit:
Evo bas mi sad drug donese njegov mis i probamo i opet isto,neznam sta bi to moglo biti,sve jedna igra radi ali komande jedva slusaju,malo rade pa onda nerade,bilo da je igra u single ili multiplayeru uvek je isto.
E sad ja mozda sumnjam da nije to do Service Pack 3 ali optet ovaj problem sam imao i na WinVisti koja nije imala ni jedan SP......nisam pametan da smislim sta moze biti,ima li neko od vas jos kakvu ideju.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2008, 21:40:56 od bizmark »
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 262
Zastava sivac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung 
Probaj kod nekog drugara da nadjes USB mis ili tastaturu muzda te zajebavaju ulazi za tastaturu.Pogledaj na ploci kavi su lemovi od prikljucaka jesu li klimavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia E75
Probaj kod nekog drugara da nadjes USB mis ili tastaturu muzda te zajebavaju ulazi za tastaturu.Pogledaj na ploci kavi su lemovi od prikljucaka jesu li klimavi.

Ma probao sam i sa usb tastaturom i nema sta nisam probao ali uvek isto,ploca,procesor,memorija i grafika je potpuno novo,ima 3.meseca da sam sve to kupio i nemam stvarno predstavu sta bi to moglo biti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
HTC Diamond
Mozda je do Service Pack-a 3...Taj pack jos nije dovoljno proucen a i culo se na mnogim mestima kako pravi probleme....Ajde uzmi i izbrisi ga i instaliraj dovoljno dobru 2....
Znaci instaliraj Service Pack 2 ...Pa javi da li ima problema????

Sumnjam da je do hardware-a zato sto pretpostavljam da sve normalno radi u win-u a u igrama nece...A i normalno je radio kada???Jel kada si imao SP2???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 262
Zastava sivac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung 
Pa rekao je da je isti problem imao u Visti.Pa pretpostavljam da je isti problem i sa SP2.
Cudno a da nisi navatao neki virus. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
pa i mene buni to sto je imao problema na visti pa na xp-u  Smile
mislim da nije to do XP-a.. Smile
virus nije jer je prilikom reinstala Windowsa najverovatnije i formatirao particiju ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6120
Da li se to desava u svim igrama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 13:05:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.