Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kvalifikacije za Ligu Sampiona 2006/2007  (Pročitano 26283 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Kafu: Duel sa Zvezdom meč sezone

Bek Milana Brazilac Kafu izjavio je pred odlučujući duel sa Crvenom zvezdom za plasman u Ligu šampiona da će beogradski meč biti presudan za tok cele sezone italijanskog kluba.

„Utakmica u Beogradu je za nas najvažnija, jer će odrediti tok cele sezone. Nadam se da ćemo svi biti potpuno spremni za taj meč. Poštujemo protivnika. Ostavili su dobar utisak na nas. Zvezda ima mlad tim i igra dobar fudbal. Očekujemo drugačiju igru Zvezde od one na San Siru, ali mi moramo da igramo našu igru”.

Fudbaleri Milana su ušli u prvi meč sa samo nekoliko dana treninga, što se u finišu utakmice i odrazilo na igru italijanskog tima. Medjutim, Kafu očekuje da će na Marakani biti drugačije:

“Forma nam je u usponu. Igramo po 90 minuta bez velikog zamaranja. Medjutim, sve zavisi i od toga kako će se odvijati meč u Beogradu. Ukoliko brzo postignemo gol moći ćemo da kontrolišemo igru. Ne znam da li ćemo igrati sa jednim ili dva napadača, videćemo šta će trener odlučiti”, dodao je Brazilac.

Izmedju dve utakmice Milan je odigrao turnir u Španiji i zabelezio jednu pobedu, protiv Atletiko Madrida sa 1:0 i poraz od Deportiva sa 3:1.

“Normalno je da smo imali pad forme na turniru u Španiji, jer nam je cilj da najbolju igru prikažemo protiv Crvene zvezde“, kaže Kafu. Priredio: MR

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w700
ma puca zvezda nema sta Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Nesta trenirao, Rosoneri se hrabre

Dva dana uoči utakmice decenije za Crvenu zvezdu, standardni prvotimac Milana Alesandro Nesta, koji je propustio prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona trenirao je sa ekipom i sprema se za povratak u prvi tim.

Iako imaju mnogo manje razloga od igrača našeg šampiona, čini se da i prvotimci Milana "bilduju samopouzdanje" ovih dana kroz izjave novinarima pred sudar na stadionu Zvezde u utorak uveče.

"Odlično se pripremamo, imamo jake treninge i sada je na nama da damo sve od sebe u Beogradu. Ovo je utakmice godine za Milan koja treba da nam omogući lep nastavak sezone koja tek počinje", kaže napadač Italijana Alberto Djilardino.

Hrvat Dario Šimić opisao je novinarima atmosferu na "Marakani".

"Igrao sam jednom na tom stadionu. Stvarno je vruć teren, nije baš prijatno za gostujuću ekipu. Biže teško igrati sa njima, čvrsta su ekipa. Ipak, mi smo jak tim i pripremamo se ozbiljno jer želimo da igramo Ligu šampiona. Igraće sigurno sa dva napadača i još više pasova ka Žigiću. Zato bih voleo da igram centalno, tu se najbolje snalazim".

Govoreći o predstojećoj utakmici Masimo Ambrozini je rekao: "Mnogo važna utakmica za nas, i to osećamo.Moramo da budemo smireni, ali skoncetrisani. Zvezda je tvrda ekipa, i imaju vrlo specifičnu atmosferu na stadionu.

Brazilac Kafu kaže da očekuju "vruću" atmosferu u Beogradu, ali da Milan mora da nametne svoju igru.

"U svakom slučaju u sve smo boljoj fizičkoj kondiciji, normalno izdržimo da igramo 90 minuta, i to je dobro. Imamo malu prednost iz prvog meča, i zato bi bilo dobro da brzo postignemo gol".

U medjuvremenu, u Beogradu i dalje traje "rat" za karte, deo koji je pušten u prodaju u petak, razgrabljen je, a paralelno po glavnom gradu traju i pokušaji da se ulaznica dodje "preko lokalnih dilera", "veza i vezica" i "prijatelja kluba".

Koliko Zvezda ništa ne prepušta slučaju kada je ovaj meč u pitanju, i kapacitet stadiona, govori i podatak da je četiri dana pre utakmice klub na svom zvaničnom sajtu objavio kompletan spisak medija kojima su odobrene akreditacije!

Zvezda je zakazala dve konferencije za novinare, za nedelju i ponedeljak, a sekretar stručnog štaba Crvene zvezde Goran Negić najavio je, kao sasvim izvesnu, mogućnost da ekipa našeg šampiona pred revanš protiv Milana ode van, ali ne i daleko, Beograda, kako bi se u potpunoj izolaciji i na miru pripremila za "meč godine".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
21/08/2006 | Izvor: B92
Zvezda i Delije spremne za spektakl

"Ovakva tenzija još nije viđena", opšti je utisak svih aktera poslednje konferencije za novinare crveno-belih pred revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Milanom.

Trener Dušan Bajević najavio je da će crveno-beli igrati oprezno, ali ofanzivno:
"To znači da nećemo igrati samo sa jednim napadačem. Ne želim da se izjašnjavam o slabostima svog i protivničkog tima. U svakom slučaju, imamo dosta razloga za korekciju u odnosu na prvu utakmicu", rekao je Bajević:

Crveno-beli bi trebalo tokom dana da pogledaju snimke sa utakmica koje je Milan odigrao na turneji po Španiji:
"Ne očekujem da će njihova odbrana pretrpeti izmene u odnosu na meč na San Siru. Bitno je da naša odbrana izdrži prvih 45 minuta", izjavio je trener šampiona.

Predsednik kluba, Dragan Stojković, apelovao je na navijače da ne prave incidente, da ne pale baklje jer i najmanji eksces može dovesti ne samo do suspenzije stadiona, već i do izbacivanja Zvezde iz evropskih kupova:
"Ovo je najveći događaj u istoriji našeg fudbala i bilo kakav incident bi mogao sve da upropasti, jer mislim da ova grupa Zvezdinih igrača može da napravi iznenađenje. Nadam se da ćemo u utorak mi dobiti 1:0 i na kraju slaviti na penale, kao što su oni pre 18 godina ", rekao je Stojković.

Fudbaler crveno-belih, Nikola Žigić, najavio je da će on i saigrači protiv Milana igrati najbolje što mogu:
"Daćemo sve od sebe, budite uvereni. Atmosfera je odlična i spremno dočekujemo veliki klub", rekao je Žigić.

Generalni sekretar Crvene zvezde, Nebojša Leković, održao je sastanak sa navijačima, na kome su Zvezdine "Delije" obećale da će navijanje biti sportsko, bez incidenata. Sve ulaznice su rasprodate, okolina beogradske "Marakane" biće blokirana već oko 15 časova. Angažovano je 700 redara.

Srećnicima koji su došli do ulaznice za duel sa Milanom pridružiće se i kompletna vaterpolo reprezentacija Srbije (i Crne Gore), a dolazak predsednika Milana i bivšeg premijera, Silvija Berluskonija, još uvek je pod znakom pitanja.

Utakmica Crvena zvezda - Milan, počinje u 21 čas.
Priredili: Vladimir Novaković, Zoran Panjković

Milan stigao bez Neste i Maldinija

Fudbaleri Milana doputovali su u ponedeljak u 13.35 na beogradski Aerodrom. U sastavu nema trojice značajnih igrača odbrane, kapitena Paola Maldinija, Alesandra Neste i Kahe Kaladzea.

Prvi su se pojavili treneri Karlo Anćeloti i Mauro Tasoti, a u Beograd su doputovali svi fudbaleri na koje Anćeloti računa pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, golamni Dida, Kalać i Kopola, igrači odbrane Bonera, Kafu, Kostakurta, Favali, Jankulovski, Seržinjo i Šimić, igrači sredine terena Ambrozini, Broki, Fođa, Gatuzo, Gorkuf, Kaka, Pirlo, Sedorf i napadači Amorozo, Borielo, Đilardino i Inzagi.

Niko od članova rukovodstva kluba, stručnog štaba i fudbalera nije se zadržaavo pred brojnim novinarima koji su dočekali 'roso-nere', a na aerodromu se okupilo i pedesetak navijača milanskog kluba.
Priredio: Miloš Šaranović
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile zvezda razbija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Kaka zna Zvezdine slabe tačke

Predstavnici Milana održali su press-konferenciju u Zvezdinom medija centru pred revanš utakmicu kvalifikacija za ulazak u Ligu šampiona. Pred preko 50 novinara iz Srbije i Italije svoja očekivanja izneli su trener "roso-nera" Karlo Anćeloti i fudbaler sredine terena Brazilac Kaka.

"Nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za ovaj meč, ali ga dočekujemo maksimalno koncentrisani. Očekujem da moji igrači pruže sve od sebe na terenu Marakane kako bi ostvarili konačan trijumf", rekao je na startu Anćeloti.

Kaka izuzetno respektuje šampiona naše zemlje. Za Crvenu zvezdu kaže da ima odličan tim, ali i da ima svoje slabe tačke koje su on i njegovi saigrači dobro upoznali.

Anćeloti u Beograd kao član Milana na megdan Crvenoj zvezdi dolazi drugi put. Pre 18 godina, zbog magle pri povoljnom rezultatu za crveno-bele utakmica je ponovo odigrana, a plasman u dalji tok takmičenja obezbedio je tim iz Milana.

"Za Beograd me vezuju izuzetno prijatne uspomene. Od te utakmice 1988. godine krenuo je veliki uspeh Milana. Moj tim je sada značajno jači u odnosu na tadašnju generaciju. Što se Crvene zvezde tiče, to je ekipa koja je u razvoju i sugurno joj predstoji velika budućnost", tvrdi Anćeloti.

U medijima se pojavila informacija da će Brazilac Ronaldo pojačati Milan ukoliko obezbedi plasman u ligu šampiona.

"On je odličan igrač, moj zemljak i saigrač iz brazilske reprezentacije. Bilo bi mi drago da i u Milanu igramo zajedno", kaže Kaka.

Revanš utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda – Milan na programu je u utorak od 21 čas na stadionu Marakana.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Utorak, 22. avgust:
20:35h Makabi Haifa - Liverpul (prvi meč 1:2)
20:45h Osasuna - Hamburger (0:0)
21:00h Crvena zvezda - Milan (0:1)
21:15h Benfika - Austrija (1:1)
22:00h Valensija - Salcburg (0:1)
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w700
Videcemo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
AVANTI, STELLA ROSSA!

Crvena zvezda danas igra meč decenije protiv slavnog Milana, Italijane čeka pakao "Marakane", a trener Dušan Bajević najavio "opreznu ofanzivu"

Bajević: Niko nam ne garantuje da ćemo, ako napadnemo, postići dva-tri gola, a da nećemo primiti nijedan

Žigić: Ne obećavam dva gola, ali obećavam da ćemo iskoristiti svaku grešku protivnika

Došao je i taj dan! Crvena zvezda večeras, u utakmici decenije, dočekuje slavni Milan! Revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona pokazaće da li su crveno-beli sposobni za podvig, ili je italijanski klub ipak prevelik zalogaj za našeg šampiona. Pred prepunom "Marakanom", nošeni fanatičnom podrškom svojih navijača, Zvezdini igrači će pokušati da stignu minus od jednog gola sa "San Sira" (podsećamo, ako ima neko ko ne zna, bilo je 1:0). Posao neće biti nimalo lak, jer su igrači Milana i fizički spremniji i uigraniji u odnosu na prvi meč od pre dve nedelje.
Te činjenice svestan je i Zvezdin strateg Dušan Bajević, koji je najavio da njegova ekipa neće srljati ka golu Milana.
- Ova utakmica neće biti nimalo jednostavna i zato moramo o mnogo čemu povesti računa - kaže Bajević, i dodaje:
- Voleli bismo da što pre stignemo do željenog rezultata, ali istovremeno moramo da budemo i oprezni, jer veoma je važno da u prvih 45 minuta ne primimo gol. Što se tiče sastava Milana, imam informacije da se tim neće mnogo razlikovati u odnosu na prvu utakmicu. Određenih pomeranja biće eventualno u poslednjoj liniji.
Za Zvezdu bi bilo idealno da već u prvom poluvremenu anulira minimalnu prednost Berluskonijevog tima.
- Tačno, mnogo bi nam značilo da do poluvremena stignemo do prednosti. Međutim, niko nam ne garantuje da ćemo, ukoliko svim silama krenemo napred, postići dva ili tri gola, a da pri tom u prvih nekoliko minuta nećemo primiti pogodak. Zato i ofanziva mora biti oprezna. Kod igrača postoji ogromna želja se dokažu protiv jednog od najvećih klubova Evrope. Ova generacija ima veliku šansu da se zlatnim slovima upiše u istoriju kluba i srpskog fudbala - zaključio je Bajević, i najavio da će Basta i Gaj biti u startnoj postavi.
Nikola Žigić priželjkuje da se po svemu viđenom ponovi prošlogodišnja utakmica protiv Rome.
- Ne mogu da obećam dva gola, ali znam da ćemo učiniti sve da ostvarimo rezultat koji će nas odvesti u Ligu šampiona. Imamo veliku želju, ali nećemo krenuti grlom u jagode. Pokušaćemo da iskoristimo svaku grešku protivnika i postignemo gol. U svakom slučaju, biće to teška borba i nadam se da će moji saigrači imati više prostora, jer očekujem da njihova odbrana najveću pažnju posvetiti meni - kaže Žigić.
Kapije "Marakane" otvaraju se u 18 časova i navijači će na raspolaganju imati 28 ulaza. Od 15 časova sve ulice u blizini Zvezdinog stadiona biće zatvorene ze saobraćaj.
(D. R.)

Koštunica uz Zvezdu

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica najavio je svoj dolazak na večerašnju utakmicu. Premijer želi da bude uz crveno-bele u susretu godine protiv slavnog italijanskog kluba. Inače, večerašnju utakmicu obezbeđivaće 700 redara i oko 1.000 pripadnika policije i Žandarmerije.

C. ZVEZDA - MILAN

(21 čas, RTS 1)

BEOGRAD. STADION: "Crvena zvezda" (kapacitet: 55.000). SUDIJA: Klaus Bo Larsen (Danska)
C. ZVEZDA: Ranđelović - Pantić, Biševac, Gaj, Anđelković - Kovačević, Milovanović, Basta, Georgijev - Janković - Žigić. TRENER: Dušan Bajević
MILAN: Dida - Kafu, Šimić, Kostakurta, Seržinjo - Gatuzo, Pirlo, Sedorf - Kaka - Đilardino, Inzagi. TRENER: Karlo Anćeloti

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
SonyEricsson K800i
Jedva cekam da se zavrsi ova utakmica, pa da se vratimo u realnost!  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.