Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kvalifikacije za EURO 2012  (Pročitano 50520 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia E72
Драго ми је да ће Ирска (осим ако се баш измајмунишу) на ЕП, није их било на великом такмичењу пуних 10 година, а имају скроз добру екипу и биће их лепо видети на сцени. Пре 2 године су онако брутално покрадени, сад ће имати прилике да покажу шта знају. Трле Smile Smile

Што се комшијских мечева тиче, за ЦГ ћу свакако навијати али им против (верујем) солидне Чешке шансе и нису неке, у паду су форме. Хрвати и Турци су на 50-50, и једни и други имају пуно осцилација и за обе селекције ће бити баш велики успех одлазак на ЕП, у овом тренутку и са оваквим противником. И за крај, сад ће Петко да ме замрзи, али баш бих волео да Босна избаци Португал. Играју одлично већ 3 године и мислим да су заслужили да оду на велико такмичење.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia N95
CG ide na EP  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Ericsson t10
Navijacu po prvi put za obe osmanlijske selekcije mada sam bosanske zgotivio jos od ranije, a u ostala 2 meča neka prodju braća Estonci i Crna Gora  Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2011, 19:54:50 od MjetalRatnik9366 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
И за крај, сад ће Петко да ме замрзи, али баш бих волео да Босна избаци Португал. Играју одлично већ 3 године и мислим да су заслужили да оду на велико такмичење.

Nek mi neko izvadi noz iz ledja  Smiley 1
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Red or ded

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 143
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 5130
bice 'krvavo' i na Turska-Hrvatska Smile

« Poslednja izmena: 13. Okt 2011, 21:12:32 od Crazy North »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Samsung 
Nije mi inace jasno, zasto ljudi ovde u Srbiji toliko navijaju za BiH? Nije mi, s druge strane jasno, ni zasto bosanski Srbi toliko strastveno navijaju protiv nje, jer bi mene bolela ona stvar za njh, da sam odatle, kao sto me zapravo i sad ne zanima, sta ce uraditi. Niti navijam za njih, niti protiv njih, ali ono pitanje je najvise zbog toga, sto je njima dusevna hrana svaki nas poraz i ne samo poraz, nego bilo sta lose sto nam se dogodi.

И за крај, сад ће Петко да ме замрзи, али баш бих волео да Босна избаци Португал. Играју одлично већ 3 године и мислим да су заслужили да оду на велико такмичење.

Nek mi neko izvadi noz iz ledja  Smiley 1

Ne budi lencuga i uradi to sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Nije mi, s druge strane jasno, ni zasto bosanski Srbi toliko strastveno navijaju protiv nje, jer bi mene bolela ona stvar za njh, da sam odatle, kao sto me zapravo i sad ne zanima, sta ce uraditi.

Zato sto se organski ne podnosimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Samsung 
Nije mi, s druge strane jasno, ni zasto bosanski Srbi toliko strastveno navijaju protiv nje, jer bi mene bolela ona stvar za njh, da sam odatle, kao sto me zapravo i sad ne zanima, sta ce uraditi.

Zato sto se organski ne podnosimo.

Gle' nisam ja pao s Marsa, pa da ne znam, kakvi su odnosi tamo, samo mislim da jednostavno ne trebate obracati paznju na njih, jer su realno oni ti koji vuku vecite istorijske komplekse. Ko ih bre jebe i njih i njihov tim i zasto bi uopste neko gledao, sta oni rade?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
Pa ne gledam, samo mi je drago kad ih svi guze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Nije mi inace jasno, zasto ljudi ovde u Srbiji toliko navijaju za BiH?

U svoje ime pricam, voleo bih da ih vidim na EP jer su po mentalitetu jako slicni nama, po svim uslovima, bukvalno svemu smo slicni (nemamo kintu). A imaju jako dobar tim, dobru atmosferu. Gledao sam ih protiv Francuza i jako mi se svidela njihova igra.  A nisam od onih sa razmisljanjem "ako mi nismo prosli nek ispadnu svi iz bivse Juge"

Ista prica je i za CG, tek njima zelim uspeh zbog istih razloga i jos jedan ogroman razlog su Grobari Savic, Jovetic, selektor Brnovic.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2011, 21:37:13 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.