Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kvalifikacije za EURO 2012  (Pročitano 50480 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ako nekako moze da u paru koji cine Turci i 'rvati niko ne prodje. Smile

Portugal ce da batali Bosance u Lisabonu, a ovamo mozda padne neki remi.

Crnogorci imaju sanse protiv Ceha, i voleo bi da prodju.

Estonija-Irska, to ce biti mrtvi mecevi, jaci su Irci ali voleo bi Estonija da prodje.

Sve reprezentacija pa i Portugal bi mi mogli da dobijemo, ali dobro sta bi bilo kad bi bilo, treba sad pamet u glavu i da se vuku pravi potezi, karta za nedodjiju Zonpiju, neki autoritet od trenera i mozda se kvalifikujemo za neki sledeci Ep.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Joj sto bi voleo da Bosna prodje Portugal ... a Hrvati da se osvete Turcima za ispadanje za Euro 2008
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Sve reprezentacija pa i Portugal bi mi mogli da dobijemo

Isto tako svaka moze nas da dobije...a neka nas je i dobila.  

Jel vidis ti kakav smo mi narod?   Smile Sad pricamo koga bi prosli a koga ne.  Smile  Kad se plasiramo na neko takmicenje vec gledamo s kim mozemo polufinale i sl.

Precenjujemo sebe do bola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202

Isto tako svaka moze nas da dobije...a neka nas je i dobila.  

Jel vidis ti kakav smo mi narod?   Smile Sad pricamo koga bi prosli a koga ne.  Smile  Kad se plasiramo na neko takmicenje vec gledamo s kim mozemo polufinale i sl.

Vidis da sam rekao sta bi bilo kad bi bilo  Smile
Cisto sam onako naveo, pa necu sad da pricam o 11 igraca 'rvata koji bi mogli da izadju protiv Turske seme mu poljubim Ejrone!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ma ne kazem tebi licno, nego me ti podsetio samo. I moj kolega danas na poslu "Ove bi sigurno izbacili iz baraza, sa ovima bi se klali itd"
Generalno smo takvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
To stoji, ali dobro, mi drugacije ne umemo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia E72
Дуки ја ето мислим да је Босна пример како се са тимом (испод)просечних играча, уз једну суперзвезду, игра добар и атрактиван фудбал. Далеко од тога да сам их нешто много пратио, можда си ти више па ме можеш демантовати. А и играју са јачом екипом, па има ту оног аутоматског стављања на страну аутсајдера.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Samsung 
Дуки ја ето мислим да је Босна пример како се са тимом (испод)просечних играча, уз једну суперзвезду, игра добар и атрактиван фудбал. Далеко од тога да сам их нешто много пратио, можда си ти више па ме можеш демантовати. А и играју са јачом екипом, па има ту оног аутоматског стављања на страну аутсајдера.

Nisam mislio na to, vec na cinjenicu da ogromna vecina njih se raduje kada mi izgubimo. To sto su autsajderi je samo jednom donelo moje simpatije i to iskljucivo zbog toga sto su glavonje promenile pravila o doigravanju dva kola pred kraj kvalifikacija za SP i uveli princim povlascenih i podredjenih, samo da bi Francuska i Portugal otisli dalje. To mi je bas bilo gadno. U svim ostalim slucajevima me ne zanimaju, pa sve i da igraju protiv, ne znam, Albanije.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2011, 23:42:12 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia E72

Nisam mislio na to, vec na cinjenicu da ogromna vecina njih se raduje kada mi izgubimo. To sto su autsajderi je samo jednom donelo moje simpatije i to iskljucivo zbog toga sto su glavonje promenile pravila o doigravanju dva kola pred kraj kvalifikacija za SP i uveli princim povlascenih i podredjenih, samo da bi Francuska i Portugal otisli dalje. To mi je bas bilo gadno. U svim ostalim slucajevima me ne zanimaju, pa sve i da igraju protiv, ne znam, Albanije.

Е то већ не знам, нити знам икога из њиховог ентитета нити им читам медије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1

Smile
Da, primjetili smo to zadnjih 20-ak godina
danas svako igra za sebe ... vi Srbi ste najuspješniji, zar ne?

Isto tako svaka moze nas da dobije...  

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.