Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 692 693 695 696 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za neobavezne sportske price III  (Pročitano 681751 puta)
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 5800 express mus
Lavi bek a desnjak  Smile

Ne znam sto ali dosta ljudi znam bivsih i aktivnih fudbalera,pa i meni,da vise odgovara leva strana/desna noga.
Neobjasnjivo ali tako je.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
I ja sam u srednjoj skoli igrao sta zatreba, jeste da nas je bilo 5 decaka u razredu (znam,znam picke k'o salate Smile), ali to je bilo taman da se skrpimo za ekipu protiv drugog odeljenja, a i nije bilo problema oko izmena, jer nismo imali koga da uvedemo... Smile

Sa 192 i 90 kila kad se stustim po levoj-desnoj strani...eh, to su bili dani. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 13.0.782.24
mob
SonyEricsson k 850i
Ne znam sto ali dosta ljudi znam bivsih i aktivnih fudbalera,pa i meni,da vise odgovara leva strana/desna noga.
Neobjasnjivo ali tako je.
Trenirao sam fudbal,dok nisam sjebao nogu,2. liga omladinci,a i rukomet i ovo je logicno sto si ti rekao,pogotovo za rukomet..
Prilikom suta,dodavanja oslanjas se na na jacu nogu,ako si desnjak to je leva strana..

Malkin..levi bek,a desnjak je cesta pojava,jer je malo igraca koji su levonogi,a da su dobri..

Kokota ne diraj mi vise potpis Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Енглези се распиштољили  Smile

IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
TOP nadimci u Seriji A

Nadimci u svetu fudbala nekada toliko stasaju uz nekog igrača, da se događa da pola ljudi i zaboravi kako se neki igrač zaista zove. Ne računajući Brazilce i Portuglace, za čija imena i prezimena bi deca u osnovnoj školi dobijala „petice“ ukoliko bi znala svih 11 da izgovori u potpunosti (često duža i od pojedinih pesama koje "prvaci" uče), ostatak sveta uglavnom na leđima dresova nosi prezimena. Italijani su pravi majstori u smišljanju nadimaka igračima, pa tako za Romu igra „Princ Rima“ – Frančesko Toti, Juve ime reinkarnaciju slavnog umetnika Pinturikia u vidu legende Alesandra Del Pjera, dok Inter poseduje „Kolumbijsku kafu“ u liku i delu Oskara Kordobe. Ipak, pored tih poznatih naziva umetnika sa loptom u Italiji, postoje i oni čiji nadimci izazivaju osmeh kod navijača.

Đulio Miljaćo (Vin Dizel)

– Prosto je neverovatno koliko sličnosti postoji između napadača Palerma i slavnog holivudskog glumca. Iako Miljaćiu ide odlično na Siciliji, ne bi trebalo nikog da začudi, ako nakon fudbalske karijere sjajni fudbaler odluči da ode u Holivud i snimi novu „Osvetu blizanaca“, a ovaj put bi komotno glavne uloge mogli da dele on i Vin Dizel.

Anderson Ernaneš (Prorok)

– Lacio iza sebe ima odličnu sezonu, u kojoj su „nebeskoplavi“ stigli do Lige Evrope. Jedan od momaka koji je odigrao najviše mečeva u sezoni bio je upravo Brazilac Hernandes ili kako ga u domovini zovu „Prorok“. Taj nadimak su mu nadenuli saigrači, jer je dve godine pred početak sezone govorio kako će Sao Paulo biti šampion, što se na kraju i ostvarilo.

Samuel (Zid)

Argentinac je slavu u Italiji stekao igrajući za Romu, da bi se posle kraćeg odsustva iz Kalča vratio i zaigrao za Inter. U odbrani je toliko jak da mu apsolutno stoji nadimak zid. Još uvek se na „čizmi“ često citira izjava Žoze Murinja, kada je posle utakmice sa Milanom, izjavio da je njegov tim pobedio jer je pred meč uspeo da zazida šesnaesterac (Samuel se oporavio dan pred utakmicu).

Sebastian Đovinko (Atmoski mrav – „Formika atomika“)

– Zbog niskog rasta, ali i fenomenalnih tehničkih mogućnost, reprezentativac Italije nosi nadimak po sjajnom crtaću, koji je pre nekoliko decenija kreirao čuveni dvojac Hana-Barbera. Mrav koji podiže zgradu, ruši sve pred sobom, ima naslednika u igraču Juventusa, koji je prethodne sezone nosio dres Parme.

Masimo Makarone (Big Mek)

– Iako bi u našoj zemlji napadač Sampdorije verovatno pre nosio nadimak „Makarona“, u Engleskoj je dobio nadimak „Big Mek“. Da li se najmlađi igrač u istoriji Serije B koji je zaigrao za reprezentaciju, pre više od 10 godina, tokom boravka u Midlsbrou navukao na čuveni proizvod američkog lanca restorana, ili je nešto drugo u pitanju nije poznato. Sa visinom od 180 santimetara, otklonjena je dilema da je to razlog nadimka. Big Mek će verovatno i sledeće sezone igrati u Kalču, uprkos ispadanju Đenovljana. Za njega je stigla ponuda da nastavi karijeru u Parmi.

Rikardo Merđioni (Nindža kornjača)

– Fudbaler Bolonje je kako tvde njegovi saigrači Super Italijan. Momak koji je prošao školu Intera, pojede posle svakog meča tri cele pice, što je mnogo čak i za stanovnike Apenina. Ipak, na njemu se to ne primećuje, jer je u odličnoj formi, ali odavno zbog svoje manije ka pici nosi nadimak Nindža kornjača.

Andrea Pirlo (Zvončica - Kampanelino)

– Nije se Milan lepo poneo prema svojoj legendi Pirlu ovoga leta. Momak koji je doneo brojne radosti navijačima „rosoneri“ praktično je oteran u Juventus. Ipak, svaki put kada fanovi Milaneza sednu i puste Petra Pana, setiće se sjajnog veziste i čarolija kojima ih je uveseljavao
celu jednu deceniju.

Havijer Pastore (Mršavko)

Dirigent veznog reda Palerma je jedan od najtraženijih igrača Serije A ovoga leta. Od španskih velikana pa sve do najvećih klubova Engleske borba za njegov potpis traje. Ipak, kada je počinjao karijeru Argentinci su ga prozvali Mršavko, jer je bio kao perce. Kasnije je Pastore nabacio mišićnu masu, pa sada sa 78 kilograma ne spada više u red mršavih igrača.

http://www.sportal.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Greska, izvinjavam se...
« Poslednja izmena: 18. Jun 2011, 20:38:05 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Epic
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Samsung SGH-E590
Au grobare koji si indijanac! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 692 693 695 696 ... 713
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.