Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za muzichare : diskusije, pitanja i odgovori  (Pročitano 201877 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Samsung Galaxy Nexus
pa mozhda cje mu bolje zvuchati gitara sa tim magnetima.. mislim epiphone je dobra firma, ali su di marzio/seymor duncan/gibson magneti daleko bolji od epiphonovih... barem je to moje mishljenje Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
pa mozhda cje mu bolje zvuchati gitara sa tim magnetima.. mislim epiphone je dobra firma, ali su di marzio/seymor duncan/gibson magneti daleko bolji od epiphonovih... barem je to moje mishljenje Smile
Nema tu pravila....to je kao i kad uzimas gitaru,od komada do komada,neki je bolji neki losiji,pa makar bila i ista serija... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Samsung Galaxy Nexus
naravno da ima pravila... ne mozhesh poredti kvalitet gibsona i epiphona, na primer... ali dobro, svako ima svoje mishljenje, ne zhelim da se svadjamo..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
naravno da ima pravila... ne mozhesh poredti kvalitet gibsona i epiphona, na primer... ali dobro, svako ima svoje mishljenje, ne zhelim da se svadjamo..
naravno,nema razloga za svadju....samo kazem iz mog licnog iskustva koje je poprilicno veliko,a da ne pricam da sam svirao bar stotinak dobrih gitara Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Samsung Galaxy Nexus
naravno,nema razloga za svadju....samo kazem iz mog licnog iskustva koje je poprilicno veliko,a da ne pricam da sam svirao bar stotinak dobrih gitara Smile

respect za to i za lichno iskustvo... ali ja i dalje mislim da postoji razlika izmedju gibsona i epifona.. ne toliko ogromna kao izmedju fendera i squirea (to ne mozhe chak ni da se poredi SmileySmile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Love is a mad dog from hell...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 151
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC One (M7)
Ovako nisu loshi ovi magneti sto imam... Ali opet... Nije to taj zvuk koji hocu... Probao sam da experimentishem na procesoru sa efektima i ekvilajzerima ali nije to to... Pa sad razmisljam izmedju dimarzia, gibson burstbuckera i bare knuckle pickupova... I to neke vintage paf alnico V magnete...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
a jel svirash na svirkama, ili za sebe kucji ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC 
U moje vreme su dimarzio magneti bili neprikosnoveni, sad ne znam nisam vise u toku. Imam jednog prijatelja poseduje Fender stratocaster iz 73 godine, i ne svira na njoj vise, ima  10 god, a nece da je prodaje, kao nova je, ja bolju gitaru nisam drzao u rukama, a svirao sam na mnogo stratocastera i niikad mi se nije svidjao. Tako da je sirkan u pravu kad kaze da sve zavisi od gitare do gitare, nema pravila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Love is a mad dog from hell...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 151
Zastava Despotovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
HTC One (M7)
Sviram i na svirkama a i kuci... Ja mislim da su i sad ipak koliko gitarista ih koristi... Mada ovi stariji gitaristi kao page i to su koristili koliko znam magnete koji dodju uz gitaru... Tj. gibson i fender magnete... Ja znam za pagea da je samo ugradio push/pull potove i single coil... A magneti valjda isti... Pa zato se razmisljam izmedju dimarzia i gibsona... A za bare knuckle sam cuo da su MNOGO dobri pa sam i njih stavio za razmatranje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
pitao sam te gde svirash zbog procesora preko koga svirash .. po meni je , ako svirash po svirkama sa bendom, uvek bolja kombinacija dobro ukombinovanih pedala... ali dobro, svako ima svoje mishljenje..

U moje vreme su dimarzio magneti bili neprikosnoveni, sad ne znam nisam vise u toku. Imam jednog prijatelja poseduje Fender stratocaster iz 73 godine, i ne svira na njoj vise, ima  10 god, a nece da je prodaje, kao nova je, ja bolju gitaru nisam drzao u rukama, a svirao sam na mnogo stratocastera i niikad mi se nije svidjao. Tako da je sirkan u pravu kad kaze da sve zavisi od gitare do gitare, nema pravila.

ne kazhem ja da sirkan nije u pravu .. samo kazhem da ne zavisi uvek sve od gitare... ako si iole iskusan i dobar muzichar (nije samo bitno koliko si gitara svirao, bitno je i kako si ih svirao... Smiley ) znacjesh da dosta zavisi od magneta.. ali to vishe vazhi kod malo loshijih gitara (ne pricham o fenderu iz 73cje..)
npr, drugar koji svira samnom u bendu, ima squier stratocaster (izmedju ostalog, to mu je i prva gitara, kao i meni Smile), na koju je stavio dimarzio humbucker, super distortion magnet, i gitara zvuchi super (uzimajucji u obzir da je squier i da koshta 100 e..).. tako da..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.