Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za muzichare : diskusije, pitanja i odgovori  (Pročitano 201245 puta)
Zvezda u usponu

SayNoMore Practice What U Preach

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1628
Zastava Kragujevac
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia 6210
Kada sam vec potegao pricu o drvetu i kosookim gitarama, da iznesem savetno opazanje.
Od svih gitara iz pomenutog dela sveta nekako mi se cini da najbolje drvo dolazi iz Indonezije.
Za sada sam testirao nekolicinu Yamaha, koja ima poveci pogon u Indoneziji (govorim iskljucivo o elektricnim gitarama),  par Hammera koji su u nekom recimo PRS fazonu i derivat Hammera - Slammer.
Pazario sam Slammer CX2R i vrlo sam zadovoljan sustain-om gitare. Trup je iz komada, cenim da je jova u pitanju (bar je mekano drvo kao jova) i nije furnirana (njuskao sam oko rupe za Floyd i zadnje rupe
za opruge). Vrat je lepljen iz tri dela (komotno je moglo iz 2?), klasicnom varijantom slova U od treceg praga. Kombinacija maple-a i rosewood fretboarda.
Na zalost hardware je krs u chrome varijanti, mada mi se tehnicko resenje Floyda svidja vise nego Ibanez lo pro edge, Kaller pa i Wilkinson resenja. Pragove sam morao malo da docukam posto su krenuli negde i odmah sam shvatio da nece izdrzati sezonu.
Magnete sam iznivelisao fino tako da su jacine izjednacene + push-pool za Humm. Da kombinacija je SSH.
Selektor magneta je vec prosvirao kao i ulaz za jack.|
Necu reci da gitara radi kao zmaj (jer nije ni leptircic) ali poenta je da kosta 175 eura, a izgleda kao da kosta 750!
Cenim da je mnogo interesantniji izbor no Squire, Stagg i sl.

Otvoren sam za diskusiju i misljenja razna ako nizbog cega drugog onoda zbog zivosti teme.
Pozz svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
moze li mi neko objasniti detaljno za sta sluzi mini out i midi in na klavijaturi?za sta sluzi i kako da spojim sa kompijuterom klavijaturu?tj.gde da ukljucim u kompijuter?kakav mi kabal treba za to?i da li mi treba neki odredjeni program da bi to sve funkcionisalo?

tek sam kupio klavijaturu pa bi preko kompa nesto da cackam.

hvala unapred!!!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1628
Zastava Kragujevac
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia 6210
Ja bih mogao to plasticno da ti objasnim, ali cenim da je Akai pik broj jedan za tebe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
@edge77 :

koje ti je boje gitara ? slammer izgleda svetski to si u pravu .. ako tako radi kako si opisao, i toliko koshta, onda je stvarno primamvljivija ponuda od squier apolo etc...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1628
Zastava Kragujevac
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia 6210
@edge77 :

koje ti je boje gitara ? slammer izgleda svetski to si u pravu .. ako tako radi kako si opisao, i toliko koshta, onda je stvarno primamvljivija ponuda od squier apolo etc...

Bordo proziran lak (bajc) sa crnim sitnim crticama. Slikacu pa cu da okacim.

A oko tona nemam problema jer koristim Line6 - Pod XT Live. Znas sta je sprava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
bubreg ?? naravno da znam shta je .. Smile

p.s. aj okachi slike svega ti
« Poslednja izmena: 05. Okt 2008, 16:04:36 od Paralelni_Svet »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 270
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia 
By The Way, ko hoce da se oproba u extreme metalu sa lupanjem bubnjeva, neka pod obavezno nabavi DVD George Kollias-a (bubnjar Nile-a) pod nazivom Intense Metal Drumming. Chovek ne da je objasnio kako se radi nego je OBJASNIO Smile, naravno pokazuje kako je dostigao do stadiuma da lupa single foot blast beat na 280 bpm i ostale brzinske krkotije i zigibije, preporuka za svakog ko zaista zeli da se upusti u extreme drumming (osim za pochetnike, ako ste pochetnik izbegavajte ovaj DVD dok ne steknete barem neka osnovna znanja). DVD traje neshto jache od 3 sata i zaista je velika ispomoc. Vezbe za ravnotezu i kontrolu, 16 week speed & control workout, hand techniques, blast beats itd.....
« Poslednja izmena: 07. Okt 2008, 06:12:46 od Simmons »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
@ simmons : hvala ti brate na ovome... imam neke drugare bubnjare u tom fazonu, dobro cje im docji ovo Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
ja juce imao 5,6 svirku i napisao sam prvi autogram!!!
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 86
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Jel postoji neki program stimer za akusticnu gitaru da instaliram na mobilni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.