Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kutak za muzichare : diskusije, pitanja i odgovori  (Pročitano 201804 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy Nexus
ja ne mislim tako ... ne u potpunosti ali... sve zavisi od coveka do coveka .. od muzicara do muzicara .. mogu da kazem za gitariste (posto sam i ja gitarista).. na primer slesh.. covek ne pravi neke preterane grimase.. ne uvija se mnogo.. samo dize gitaru gore i to je to .. ali je fantastican.. sa druge strane, hendrix je pravio grimase.. steve vai takodje..

mislim da , kada bi ti muzicari koji prave grimas svirali bez pravljenja grimasa , to bi losije zvucalo (kapiram da je to prirodno njima da se tako ponasaju,i da bi vise paznje obratili da ne rade to, nego na muziku).. ali ne mislim da je to glumatanje i foliranje... barem kod nekih nije..

naravno.. postoje i oni koji su 100% foliranti ( na primer, sto se demo bandova tice (mozda je glup primer posto to nisu profesionalni muzicari), gledao sam sa 15-16 godina tribute to Doors u Holideju ( tada je bio stari Holidej sa drvenim klupama i Trainspotting wc-om) i pevac je izasao bos na stage, i vise je grlio i ljubio stage nego sto je pevao...)
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
istina je negde izmedju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy Nexus
 Smile heheh
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Hvala vam na odgovorima!
Evo nekoliko primera Smiley

IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS
Browser
Opera 9.80
Ljudi mene banovase taman dok sam pisao nesto u ovoj temi tako da cu morati ponovo da pisem...

Zelim da kupim klavijaturu (sintisajzer)
eanije sam isao u muzicku ali nisam mogao da izdrzim tako da sam prestao,a sad mi je ponovo dosla zelja da sviram klavir...
I sad mi dolaze neki rodjaci iz amerike,koji mogu da donesu sve to bez placanja carine (ne pitajte kako)...

hteo bih da sviram klasiku,a i pored toga neki bend tipa ramstajn pravim sa prijateljima...Gledao sam neke klavijature i najvise me je zaintrigirala Yamaha S08,ali ispostavilo se da se vise ne proizvodi i da je povucena iz prodaje...nije toliko skupa (700$ nova) a veoma je dobra...
takodje ovo mi je veoma bitno
Citat
Superb Weighted Action
The S08 is equipped with Yamaha's original Balanced Hammer Effect (BH) keyboard – a true weighted 88-note keyboard based on the highly acclaimed Graded Hammer Effect (GH) keyboard found in the Yamaha P series digital pianos. Although a graded keyboard is ideal for playing piano sounds (it's designed so that the lower keys have a heavier touch), it's not practical for playing voices such as drums and basses. The S08's BH keyboard has been specially designed to accommodate both the need for weighted feel and quick response across the entire length of the keyboard, allowing you to enjoy smooth weighted action regardless of which voice you play.

i takodje vazno mi je da ima 88 tipki
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 22:56:01 od idispavaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Ljudi mene banovase taman dok sam pisao nesto u ovoj temi tako da cu morati ponovo da pisem...

Zelim da kupim klavijaturu (sintisajzer)
eanije sam isao u muzicku ali nisam mogao da izdrzim tako da sam prestao,a sad mi je ponovo dosla zelja da sviram klavir...
I sad mi dolaze neki rodjaci iz amerike,koji mogu da donesu sve to bez placanja carine (ne pitajte kako)...

hteo bih da sviram klasiku,a i pored toga neki bend tipa ramstajn pravim sa prijateljima...Gledao sam neke klavijature i najvise me je zaintrigirala Yamaha S08,ali ispostavilo se da se vise ne proizvodi i da je povucena iz prodaje...nije toliko skupa (700$ nova) a veoma je dobra...
takodje ovo mi je veoma bitno
Citat
Superb Weighted Action
The S08 is equipped with Yamaha's original Balanced Hammer Effect (BH) keyboard – a true weighted 88-note keyboard based on the highly acclaimed Graded Hammer Effect (GH) keyboard found in the Yamaha P series digital pianos. Although a graded keyboard is ideal for playing piano sounds (it's designed so that the lower keys have a heavier touch), it's not practical for playing voices such as drums and basses. The S08's BH keyboard has been specially designed to accommodate both the need for weighted feel and quick response across the entire length of the keyboard, allowing you to enjoy smooth weighted action regardless of which voice you play.

i takodje vazno mi je da ima 88 tipki
To su smesne pare.....sada najsmesniji aranzer kosta toliko....dakle,nije skupo ako planiras da se bavis muzikom.... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Probaj ovog KORG SP-250 npr.  ako planiras i klasiku da sviras.

« Poslednja izmena: 11. Nov 2009, 13:39:14 od Rakharo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS
Browser
Opera 9.80
Citat
To su smesne pare.....sada najsmesniji aranzer kosta toliko....dakle,nije skupo ako planiras da se bavis muzikom....
hvala bogu pa si procitao da sam napisao da je model povucen iz prodaje

Citat
upravo gledam,hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
To su smesne pare.....sada najsmesniji aranzer kosta toliko....dakle,nije skupo ako planiras da se bavis muzikom....
hvala bogu pa si procitao da sam napisao da je model povucen iz prodaje

Citat
upravo gledam,hvala  Smile
to sto je povucen ne mora da znaci da ne moze da se kupi negde,jel?
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS
Browser
Opera 9.80
trazim u 5 najvecih prodavnica u NY tu nema,a i na ebay slabo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 150 151 153 154 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.