Pa mozemo ga tako nazvati. Mi smo u stvari samo podforum jednog velikog foruma,koji se zove Burek. Trudimo se da ga izdignemo na malo veci nivo,jer je u pocetku bio shvacen samo kao zabava,a ja mislim da astrologija nije zabava(najezim se na tu rijec) :evil: Eto,tako ti je to kod nas,zeljno cekamo da nam se pridruze ucenici astrologije,da uzajamno razmjenjujemo znanja i iskustva i pomazemo koliko mozemo osobama ,koje jos uvjek nisu upucene u svijet zvijezda. :flower:
Chat uvijek dobro dode na forumu, osobito ako ima tematiku astrologije - svaki chat privlaci, a i na taj nacin dobivate nove clanove.
Jako mi se svida forum, budem malo jos pogledala.... jako ste se raspisali!
Astrologija nije zabava, to bi znacilo da neki ljudi zarazuju novac ( astrolozi ) zezancijom. Ne, posao, novac i vrijeme nije zezancija. A ako netko misli da je Astrologija zezancija ... budemo ga uvjerili u suprotno.
Ja sam voljna uciti ... :D :D
:flower:
Imam drugi nadimak ovdje nego inace, ali mislim da po boji slova znas tko sam! 8)
Hvala Andjela! :D Bolje vas nasla :flower: Bas mi se svidja forum =D>Astrologija me jako zanima,radoznala sam,pa citam vase tekstove i pitam vas svasta,jer me sve interesuje...Pozdrav!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.