Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:55:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kur`an ispred nauke  (Pročitano 176139 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49818
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Citat
Има нешто у себи што "класична реклама" никада неће имати... Има присуство Божије.
Kako to ? Pa zar Bog nije sveprisutan ?

Ima blagoslov Boziji, kad me vec tejras da se igram rjecima.  Smile  Smile

Covjek je religiozno bice. Da nije tako mislis da bi 52% stanovnistva svijeta bilo islamske ili hriscanske vjeroispovjesti, a da nepricam o drugim religijama ?   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
A da mozak i dalje ne evoluira, zar mislis da bi 2% vjernika svake godine postajalo ateisti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Sony xperia
Citat
Има нешто у себи што "класична реклама" никада неће имати... Има присуство Божије.
Kako to ? Pa zar Bog nije sveprisutan ?

Ima blagoslov Boziji, kad me vec tejras da se igram rjecima.  Smile  Smile

Covjek je religiozno bice. Da nije tako mislis da bi 52% stanovnistva svijeta bilo islamske ili hriscanske vjeroispovjesti, a da nepricam o drugim religijama ?   

Ajme meni, koje sve opravdanje necu procitati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Mozak kao i sve evoluira. Međutim mozak u zadnjih par desetina hiljada godina nije promenimo.
Da napravimo vremeplov i otmemo dete čoveka od pre 20000 godina, neko dete iz drevnog Egipta, Rima... i vaspitamo ih zajedno sa decom iz XXI veka, nikakve neuobičajne razlike ne bi bilo. Šansa da bebe od pre 20000 godina, smeštena u ateističkom okruženju, bude ateista kad poraste bile bi velike.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia Luvmya 520
Ove bljuvotine koje je (prigodno nazvani) Boldrik metnuo, su američka priča kojom pokušavaju da promovišu okupaciju u Avganistanu.

Vidite dokle krstaška ljubav seže. Odjednom nestaju pritužbe na "CNN, Nato zlikovce i Klintona," i sad kopira njihove članke od reči do reči.

Hajde Boldriče sada izvedi jedan performans Žena u crnom, u znak saučešća sa Aa'išom.
Covek je kreacija, kreacija nema svoju volju, bas kao sto muslimani rade to sto rade isto to rade i amerikanci, i jedni i drugi su poznati po krsenju zakona koji vazi i kod jednih i kod drugih.
To sto rade amerikanci nema nikakve veze sa religijom a sa "krstom" ponajmanje.
Citat: MagicMaster
Како год, клип је одлично урађен. Изгледа љепше него интро било које научне емисије. Па је према томе и природно и нормално да снажније вуче људе. Има нешто у себи што "класична реклама" никада неће имати... Има присуство Божије.
Klip je odlicno uradjen samo za one koji misle da u islamu ima neceg odlicnog. Da li ti dozvoljavas pravo na zivot onima kojima taj klip izgleda kao nesto sto ne mora da se gleda i da je islam nesto bez cega normalan covek moze da zivi ?
Sta uopste znaci "snazniji ljudi koje prirodno i normalno privlaci klip" ? U cemu je slabost onih koji ne zele islam u svom zivotu ?
Ko si ti da uopste tako nesto i govoris ?
Gde se u tom klipu video Bog ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ????
Jaguarka, sto ne odgovaras?
Jel ti gospodar zabranio pristup racunaru? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Odgovoreno ti je hiljadu puta ali se praviš mutav , ja sam ti odgovorio , kako jedan hrišćanin može nekoga da optužuje za kamenovanje kad u tvojoj Bibliji božiji miljenk Mojsije naređije kamenovanje do smrti čovjeka koji je sakupljao drva subotom , i to je po toj Bibliji nešto pozitivni , i ti si onda rekao kako ne prihvataš celokupnu Bibliju ili tako to , daj prekini sa jeftinom provokacijom , samo samog sebe ponižavaš.

Što se kamenovanje osoba zbog preljube tiče ona je takože propisana u bibliji , mada se za vreme poslanikova života dogodila samo dva puta , koj jedne žene i jednog muškarca , u oba puta je bilo na INSISTIRANJE dotičnih osoba , tj griješnika jer su htijeli da svoj grijeh plate na ovom svijetu , da ga ne ponesu na onaj , u oba slučajeva poslanik je insistirao da do toga ne dođe , kod ove žene je odlaga pune tri godine , kad je ona i posle toga insistirala na kazni on je rekao da se sprovede.

Dali ima majmuna koji ovo zloupotrebljavaju u Iranu ili negde drugde ima !

Dali ima u Srbiji , Americi  , bilo gde  , zloupotrebe moći , ubijanja ...

Da nas makar ateisti provociraju ovime , pa nekako i da razmem , nemoj ti kao hrišćanina , sa bilbijom koja vrvi od ovakvih kazni ispadaš ..... !
« Poslednja izmena: 02. Sep 2010, 18:32:41 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ????
Citat
kako jedan hrišćanin može nekoga da optužuje za kamenovanje kad u tvojoj Bibliji božiji miljenk Mojsije naređije kamenovanje do smrti čovjeka koji je sakupljao drva subotom
navedi mi taj stih, leba ti.
Drugo, to nije iz Novog Zaveta koji je moja sveta knjiga.

Reci mi, da li smatras da je u redu to sto zenu tamo kamenuju zbog preljube?
Nije provokacija, nemoj da mi odgovaras "i vi Hriscani...", "...svuda se ljudi ubijaju..." i ostale gluposti, reci mi da li TI mislis da je to opravdano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Onda moraš da se definišeš , jer ako ne priznaješ stari zavjet ti nisi pravoslavac tj pripadnik SPC  ti ti si sektaš , a vas sektaša brate milion frakcija i ko će sa vama izaći na kraj  , te hari krišma , te sai baba te neznam šta sve ne ,nema svrhe onda da raspravljam sa tobom .
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia ????
Citat
Onda moraš da se definišeš , jer ako ne priznaješ stari zavjet ti nisi pravoslavac tj pripadnik SPC  ti ti si sektaš , a vas sektaša brate milion frakcija i ko će sa vama izaći na kraj

Mislim da nisi mogao da nadjes debilniji nacin i razlog da mi ne odgovoris na pitanje Smile

Nisam ja rekao da apsolutno ne prihvatam Stari Zavet, nego da on nije savrsen kao Novi, a hare krishna (ne "hari krisma" Smile) i sai baba nemaju veze sa Hriscanstvom.
Dakle, sta mislis o ovome:
Citat
Reci mi, da li smatras da je u redu to sto zenu tamo kamenuju zbog preljube?
Nije provokacija, nemoj da mi odgovaras "i vi Hriscani...", "...svuda se ljudi ubijaju..." i ostale gluposti, reci mi da li TI mislis da je to opravdano.

(ako neces da mi odgovoris, reci mi bar to otvoreno, da ne postavljam pitanja tamo gde ne mogu da dobijem odgovore)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:55:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.231 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.