Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 15:34:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kur`an ispred nauke  (Pročitano 176944 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Citat
Uopste me ne zanima sta je to sto ti govoris, govorio sam o pravom istinskom racionalnom opisu mrznje prema nemuslimanima koje diktiraju reci mrznje koje se nalaze u kuranu. U Saudi Arabiji ta mrznja je zakonodavna.

Da te ne zanima sta govorim, ne bi odgovarao na moj post, kao sto ne bi pisao na temi o Kur`anu da te Kur`an ne interesuje.
Zasto jednostavno ne kazes da ne znas ko su/sta su zimmije? Nije sramota reci da ne znas nesto, nego je sramota pisati neke gluposti i brukati se u sopstvenom neznanju, kao sto ti radis.

Citat
Ja kazem da "alah" ne postoji, na osnovu nedostatka dokaza da "alah" postoj
To isto kazu i ateisti.
Vidis i sam da zastupas ateisticke stavove, da ateisticke stavove nazivas "svezim vazduhom na forumu".
Zato nas ne smaraj svojim glupostima, i reci da si ateista (mada ja nikakve koristi ni stete od tog priznanja necu imati). Nije strasno da nesto priznas, strasno je verbalno maltretiranje clanova u nastojanju da se to priznanje izbjegne.
Ako vec neces da priznas, ae nam objasni razliku izmedju tebe i nekog ateiste.

Citat
Da li tvoja inteligencija uvidja razliku izmedju onoga sto se kaze i onoga sto se tvrdi ?
Uvidja, ali to ne mijenja stvar. Naime, dokazao si svojim rijecima da si intelektualno bankrotirana osoba, i snaga moje inteligencije nece nista promijeniti

Citat
Govori se o zlostavljanju zena kojima zakon naredjuje da se tako oblace, za razliku od drugih muslimanki sirom sveta kojima nikakav zakon ne moze narediti da u javnosti potpuno pokriju svoje telo.
Ako su se te muslimanke izborile za oblacenje koje je kompatibilno sa civilizacijom onda je ocigledno da je islam ustvari robija diktaturi pojedinih ljudi kojima je data mogucnost da zlostavljaju one koji su im potcinjeni.

Intelektualno bankrotirana osobo, zar ti nisam rekao da se zene tako oblace po tradiciji u KSA, Avganistanu idr., a ne zbog toga sto im je neko naredio.

Citat
Ne postoji znacaj istine o ocinstvu ili istine o necijoj narodnosti, ali to su i dalje istine, znacajan je samo zivot coveka/sam covek.
Kao sto sam oduvek govorio nema nikakvog znacaja reci ( bilo gde da su napisane ) ali je istina da su te reci napisane i da govore o onome o cemu govore.
Ne pricaj gluposti vise.
U nasem primjeru si za dokaz postojanja ocinstva uzeo rijeci na papiru, a zatim si rekao da rijeci na papiru na bilo kojem jeziku ne dokazuju nista.
Zar ne shvatas da se davis u sopstvenim nebulozama?

Citat
To nije nikakva glupost, nego nesto sto moze da vidi svako ko zna sta pise u kuranu i sta pise u
knjigama koje su pisane stotinama, hiljadama godina pre plagijata zvanog "kuran" koji je ispunjen mrznjom prema
onima koji tu glupost, to djubre ne zele da citaju.

Molim administraciju da sankcionise govor mrznje i uvrijede od strane clana eyepheelYU

« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 19:32:55 od demcan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: demcan
Da te ne zanima sta govorim, ne bi odgovarao na moj post, kao sto ne bi pisao na temi o Kur`anu da te Kur`an ne interesuje.
Zasto jednostavno ne kazes da ne znas ko su/sta su zimmije? Nije sramota reci da ne znas nesto, nego je sramota pisati neke gluposti i brukati se u sopstvenom neznanju, kao sto ti radis.
Ne zanima me kakvu glupost predstavlja ta rec, naveo sam cinjenicu o mrznji muslimana prema bilo cemu nemuslimanskom na primeru jedne islamske drzave.
Citat
To isto kazu i ateisti.
Vidis i sam da zastupas ateisticke stavove, da ateisticke stavove nazivas "svezim vazduhom na forumu".
Zato nas ne smaraj svojim glupostima, i reci da si ateista (mada ja nikakve koristi ni stete od tog priznanja necu imati). Nije strasno da nesto priznas, strasno je verbalno maltretiranje clanova u nastojanju da se to priznanje izbjegne.
Ako vec neces da priznas, ae nam objasni razliku izmedju tebe i nekog ateiste.
To je stav zdravog razuma coveka koji ne vidi dokaze postojanja necega sto je neko napisao.
Ko si ti uopste da ti mene etiketiras ili da zahtevas da je nesto priznam ?

Citat
Uvidja, ali to ne mijenja stvar. Naime, dokazao si svojim rijecima da si intelektualno bankrotirana osoba, i snaga moje inteligencije nece nista promijeniti
Koje su to moje reci koje dokazuju da sam ja intelektualno bankrotiran ?

Citat
Intelektualno bankrotirana osobo, zar ti nisam rekao da se zene tako oblace po tradiciji u KSA, Avganistanu idr., a ne zbog toga sto im je neko naredio.
To nije tradicija nego zakon, posto postoje kazne ako se taj zakon ne postuje, ne postoji tradicija koja je regulisana nekim zakonom.
Ti mozes da izvrces cinjenice ali ne mozes da sakrijes ociglednu surovost diktature islama i nekompatibilnost islama sa civilizovanim ponasanjem.

Citat
Ne pricaj gluposti vise.
U nasem primjeru si za dokaz postojanja ocinstva uzeo rijeci na papiru, a zatim si rekao da rijeci na papiru na bilo kojem jeziku ne dokazuju nista.
Zar ne shvatas da se davis u sopstvenim nebulozama?
Reci na papiru koje predstavljaju dokaz do kojeg je doslo naucnom metodom. Naucnom metodom ispitivanja
krvi deteta i potencijalnog oca se dolazi do rezultata koji su neoborivi i koji kada se prenesu na papir i dalje predstavljaju fizicki dokaz necijeg ocinstva a ne da rec na papiru "taj i taj je otac" predstavljaju istinu.
Konstantno izvrces ono sto sam rekao i svadjas se sam sa sobom.

Citat
Molim administraciju da sankcionise govor mrznje i uvrijede od strane clana eyepheelYU
Nisu to nikakve uvrede nego moj stav prema jednoj knjizi. Za mene kuran je ******.
Ja ne mrzim ljude za koje kuran nije djubre niti ih vredjam, niti nekome govorim da ce goreti u vatri zato sto citaju i veruju u bajke.
Ovo nije mesto gde vladaju islamski zakoni.

Edit by Lightsoft:   Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 23:27:44 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Citat
Ne zanima me kakvu glupost predstavlja ta rec, naveo sam cinjenicu o mrznji muslimana prema bilo cemu nemuslimanskom na primeru jedne islamske drzave.

Promasonska wikipedia je za tebe cinjenica o necemu?!!
Tvoje neznanje o islamu i nepoznavanje istog sada polako dolazi u izrazaj. Prvo si tvrdio da je Muhammed bio "slepi prorok", a sad ne znas osnovno ko su zimmije.

Potrebno je znanje da bi se diskutovalo, a ti ga nemas..
Sta ces nisi ti kriv.. ne da ti se da nesto saznas.

Citat
To je stav zdravog razuma coveka koji ne vidi dokaze postojanja necega sto je neko napisao.
Ko si ti uopste da ti mene etiketiras ili da zahtevas da je nesto priznam ?

To je stav ateiste. Uporedi mi tvoj stav i stav nekog ateiste.
Obojica tvrdite da boga nema.. obojica tvrdite da bog ne postoji.. obojica tvrdite da "nema dokaza" da bog postoji.. itd.
Ne trazim da ista priznas, samo trazim da nas vise verbalno ne maltretiras nekim pricama o tome kako "nemas nikakvo vjerovanje" i sl.
Trazio sam da pokazes zrnce postovanje prema necemu prema cemu ja gajim postovanje, ali tvoja netrpeljivost i predrasude ti to ne dozvoljavaju.

Citat
Koje su to moje reci koje dokazuju da sam ja intelektualno bankrotiran?

Svaka tvoja nova rijec je novi dokaz za to.
Ako zelis da saznas kako sopstvenim rijecima potvrdjujes bankrot svoje inteligencije, vrati se malo unazad i citaj.

Citat
To nije tradicija nego zakon
Ili ne razumijes ili ne zelis da razumijes.

Zamisli kad bi u Guci uveli zakon da svaki Srbin mora da pije pivo i jede prasice.
Da li bi velika vecina to cinila zbog zakona ili zbog, sad vec, tradicije?

Citat
Reci na papiru koje predstavljaju dokaz do kojeg je doslo naucnom metodom. Naucnom metodom ispitivanja
krvi deteta i potencijalnog oca se dolazi do rezultata koji su neoborivi i koji kada se prenesu na papir i dalje predstavljaju fizicki dokaz necijeg ocinstva a ne da rec na papiru "taj i taj je otac" predstavljaju istinu.
Konstantno izvrces ono sto sam rekao i svadjas se sam sa sobom.

Zar onaj koji je radio test ocinstva ne moze da falsisikuje tu analizu?
Dakle neoborivi dokaz tacnosti analize krvi su rijeci na papiru nekog tamo lekara koji je mogao da izmeni te iste rezultate analize?
Zar ne shvatas da je za sve u zivotu, pa i za to, potrebno vjerovanje?

Citat
Nisu to nikakve uvrede nego moj stav prema jednoj knjizi. Za mene kuran je ******.

Ti si za mene obicna forumska ******* kojoj je bitno da napise bilo sta, i da iznosi bilo kakve stavove pa i ovakve.

Sram te bilo, i jos govoris da ne zelis tim da uvrijedis muslimane.
Jos jednom pozivam administraciju da reaguje na ovakav govor mrznje i da ga sankcionise.

Edit by Lightsoft:   Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 23:28:16 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Eye opet ponestalo vutre pa sad nas na forumu " trošiš" , probaj malo sa lepkom ba ?

Demcan , nemoj mrzeti našeg eya , žali ga , šta misliš da je Allah tebe stvorio da budeš kao on , kad njega vidiš kaži elhamdulilah , i zahvali se Allahu na uputi , on je sam sebi najveća kazna , ne treba ga niko sankcionisati.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 23:44:09 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Sony xperia
Uvrede bilo kog tipa, necu da tolerisem. Ako se nekome nesto ne svidja ne mora na taj nacin to i reci i spoljavati. Ako se nema argumenata, to je njegov problem. neka ih nadje.

Ponavljam, vredjanje  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Jedan jako ruzan , a jako bogat Arapski princ mi je rekao : " da provedem jednu noc sa vama i onda mogu u raj "
 Masalah..... a pazi ako ubije u ime alaha, u raju ga ceka jos 70 devica Smile
Ljudi , mislim muskarci pa Islam i Ku(r)c'an su isped nauke deefinitvno   Smile     Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2010, 23:57:46 od Janaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Evo da odgovorimo gosp Eye , kakav je to Kuran , nek se on sam prestavi :

Al-’Asr (103) - Vrijeme

U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog

1. Tako Mi vremena, -
2. čovjek, doista, gubi,          
3. samo ne oni koji vjeruju
  i dobra djela čine,
  i koji jedni drugima istinu preporučuju  
  i koji jedni drugima preporučuju strpljenje.

Az-Zilzal (99) - Zemljotres

1. Kada se Zemlja najžešćim potresom svojim potrese
2. i kada Zemlja izbaci terete svoje,
3. i čovjek uzvikne: "Šta joj je?!" –
4. toga Dana će ona vijesti svoje kazivati
5. jer će joj Gospodar tvoj narediti.
6. Tog Dana će se ljudi odvojeno pojaviti da im se pokažu dijela njihova;
7. onaj ko bude uradio koliko trun dobra – vidjet će ga,
8. a onaj ko bude uradio koliko trun zla – vidjet će ga.

Et-Takwir (81) - Prestanak sjaja

1. Kada sunce sjaj izgubi,
2. i kada zvijezde popadaju,
3. i kada se planine pokrenu,
4. i kada steone kamile bez pastira ostanu,
5. i kada se divlje životinje saberu,
6. i kada se mora vatrom napune,
7. i kada se duše sa tijelima spare,
8. i kada živa sahranjena djevojčica bude upitana
9. zbog kakve krivice je umorena,
10. i kada se listovi razdijele,
11. i kada se nebo ukloni,
12. i kada se Džehennem raspali,
13. i kada se Džennet približi –
14. svako će saznati ono što je pripremio,
15. I kunem se zvijezdama – koje se skrivaju,
16. koje se kreću i iz vida gube,
17. i noći kad ona veo diže,
18. i zorom kada diše, -
19. Kur'an je, zaista, kazivanje Izaslanika plemenitog,
20. moćnog, od Gospodara svemira cijenjenog,
21. kome se drugi potčinjavaju, tamo pouzdanog!
22. A drug vaš nije lud:
23. on ga je na obzorju jasnom vidio
24. i, kada je u pitanju Objava, on nije škrt
25. i Kur'an nije prokletog šejtana govor,
26. pa kuda onda idete?!
27. Kur'an je samo pouka svjetovima,
28. onome od vas koji hoće da je na pravom putu,
29. a vi ne možete ništa htjeti ako to Allah, Gospodar svjetova, neće

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Jedan jako ruzan , a jako bogat Arapski princ mi je rekao : " da provedem jednu noc sa vama i onda mogu u raj "
 Masalah..... a pazi ako ubije u ime alaha, u raju ga ceka jos 70 devica Smile
Ljudi , mislim muskarci pa Islam i Ku(r)c'an su isped nauke deefinitvno   Smile     Smile

Moram da iskažem divljenej tvojoj pronicljivosti , inteligenciji , smislu za analizu i sintezu , i svim ostalim kvalitetima koje mogu odlikovati jedno ljudsko biće a trenutno nisam u mogućnosti da ih se sjetim , jer doista nije malo postaviti paralelu između bogatog arapskog princa i Kurana Časnog , mislim dosjetiti se da se Islam posmatra iz ugla ponašanja jednog bogatog saudijskog princa je doista nešto fenomenalno .

Bravoooooo !
« Poslednja izmena: 26. Avg 2010, 00:05:08 od konankos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Zar i ovdje vrijedjanje Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Zar i ovdje vrijedjanje Smile Smile

Problem je u tome sto potpuni laici puni predrasuda i netrpeljivosti bez ikakvog predznanja o islamu, sa par stvari napibircenih sa antiislamskih i islamofobijskih sajtova dodju da govore i raspravljaju o necemu tako kompleksnom kao sto je Kur`an.

Normalno je da posle odrijedjenog vremena ostanu bez adekvatnih argumenata i predju na vrijedjanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 15:34:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.