Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kupovina PC-a  (Pročitano 2290 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
To je i moja ideja bila, ali pazi sad. Imam 512 MB NoName memorije (nijedan program ne prepoznaje koja je vrsta, niti na njoj piše), očajnu MB MSI K7N2 Delta-L, HD od 80GB koji radi toliko glasno da se čuje najviše u celom PC-u i stalno nešto preskače. Očajnu zvučnu kartu (na koju sam se već žalio), pa bih i nju morao da promenim. Monitor CTX koji je star 3 godine i potamneo je da bela boja na 9300K izgleda kao siva, a na 6500K kao žuta!

Tako da ipak želim ceo PC da promenim i da na nešto liči, BOLJE JE.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ne razumem te. Ja ne bih ni postavljao ovu temu, da ne želim da čujem tvoje mišljenje i tvoj predlog, nego bih otišao u prodavnicu i kupio šta ja hoću! Da je preskupa, znam i sam. Lično želeo sam da čujem tvoj i predloge drugih moderatora šta bi promenili.
Onda si trebao da kazes, imate XXX eura na raspolaganju, meni komp treba za to i to, recite sta bi vi sastavili. Ne volim da prepravljam tudje tektove.

Citat
Stvar je ukusa, da li bi neko pre uzeo X700Pro ili 6600GT (kao i AMD ili Intel). Koliko ja znam nijanse su male
Ne bas. To je kao uzeti Mercedes ili BMW, Mercedes ce uzeti onaj kome treba najbolje auto, BMW onaj ko bi hteo da se kurci svojim novim kolima.

Citat
Za socket 939, 3200+ je najslabiji procesor, mislim da se ne isplati uzimati 734 socket niti procesore za Socket A (trenutno imam 2600+ Barton i NForce 2)
I ne vidim zasto bi menjao bartona.. moze da se klokne da radi stabilno kao 3200+ i to je sasvim lepo. U zivotu ti nece trebati novi procesor kad sve igre i onako rade na svemu preko 1.7 celeron a ovo radi bruka bolje od njega.

Citat
Zašto misliš da za igrice ne treba 1GB ram memorije?
Zato sto realno nema nikakve potrebe za time.

Citat
Za štampu i planiram samo par strana.
Onda ce ti se na svakom ink jet stampacu vrlo brzo stvrdnuti boje.

Citat
Mislim da je na TFT-u lepša slika, takođe mislim da odziv od 12ms je sasvim dovoljan za igrice.
Sta je tu lepse majke ti? Contrast je veci, boje su ostre, slika je kockastija, rezolucija je pikava...
To je licni dozivljaj, za daktilografe, sekretarice i slicna zanimanja, pa i programere, eventualno webdesignere to je ok izbor... za bilo koga drugog ni u snovima.

Citat
Ovako nešto bih uzeo, da ne bih morao da promenim ceo PC za godinu dana, već eventualno neke sitnice!
Cenim da postoji gomila ljudi koja u ovoj zemlji baca pare na gluposti, ali ono, ja to ne bih uradio u zivotu. Ako tebi treba nesto novo na ovakvoj masini, posle godinu dana, ti definitivno treba da prodas komp i krenes nekim drugim putem u zivotu jer ces ti svakih godinu dana da bacas basnoslovne cifre bez ikakve potrebe... Moje licno misljenje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i

Onda si trebao da kazes, imate XXX eura na raspolaganju, meni komp treba za to i to, recite sta bi vi sastavili. Ne volim da prepravljam tudje tektove.

Mogao si i tako, nisam znao šta više voliš.

Inače ovaj PC imam 2 godine i došao sam do njega tako što sam stari prepravljao i zato hoću nov PC.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ma hocu i ja da vozim Lambo Murcielago, ali mi to ne treba u zivotu.
Prodaj ti od te masine sta ti ne treba, ali ja stvarno ne bih nikad prodavao bartona [2500 ili 2600], i nikad ne bih [vise] bacao pare bespotrebno na odredjene komponente.
E sad, ja sam mrtav od pola 5 jutros sam radio, i 3 sata sam po najgorem suncu igrao basket, pa ti lepo kazi ono sto sam ti rekao, dakle za sta komp trebas i koliko para hoces da das, pa cemo ti sastaviti svaki od nas po nesto pa ti vidi , presaberi se pa odluci.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
OK. Imam oko 1700E na raspolaganju, treba mi PC za igrice i muziku. S'tim da veći monitor od 17'' ne uzimam, a ti izaberi da li će biti TFT ili CRT! U 1700E treba da uđe kompletan PC, zvučnici, monitor, štampač, skener i UPS. Znači sve komponente koje sam i ja stavio, samo ih ti sada izaberi, sigurno ćeš to bolje od mene uraditi!!!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Cene koje uzimam za relevantne su Pakovome...
S tim sto ja i dalje smatram da tog Bartona ni u ludilu ne treba prodavati nego lepo dici novu konfu na njemu, jer bartona vise nema a rade kao bombona...
Dakle ja bih stavio njega na nekog asusa, recimo A7V880 VIA KT880 , 512 kingston ddr pc400 (pa kad se ukaze potreba jos jedan modul kupiti, u startu ti nece trebati, mozda ni cele godine, a ako ti se bas daju pare moze uzeti 2x512 u kitu posto je bolje za dual chanell da je u kitu), uzeo bih 2 raid harda i obavezno uzeo hladjenje za njih jer ako se ne hlade crkavaju jako brzo u mom slucaju 2x200gb, u tvom mislim da bi ti sasvim dovoljno bilo 2x120 kao sto ja sad imam oba da budu ista firma, a da li su maxtor ili wd i nema neke veze, ja licno preferiram maxtor jer me nikad nije izdao, a wd jeste par puta, uzeo bih Asus Cdrw cini mi se da je oznaka 5232as [ako mnogo rezes, ako ne onda uzmi isti takav Asusov dvd], radi jako lepo i tiho (njega rabiti za rezanje cd-ova i gledanje divx-a, a ako ne rezes, dvd koristiti za gledanje dvd i dvix, a dvdrw samo za rezanje cd i dvd medija), uzeo bih i NEC ND-3540A dvdrw posto se jako lepo pokazao i jeste skuplji 10ak eura od nekih drugih, al radi ko dusa, sto se grafike tice uzeo bih ATI Radeon 9600XT jer radi jako lepo a kada dodje vreme da postoji potreba moze lako da se softmoduje u 9800, uzeo bih audigy 2, chieftec kuciste i odmah nabavio dodatne ventilatore za njega koji se mogu kupiti, imaju koliko znam za vrata i za napred gde su diskovi, pacova i tastaturu Microsoft Intelli paket, ima negde je oko 2500, vredi svaki dinar, monitor... SyncMaster 795DF Silver-Black.. ali opet kazem.. uzmi 19' za 50-60e vise i videces da se neces u zivotu pokajati... u slucaju uzimanja 19' uzmi NF samsunga, zvucnike Altec Lansing 251E, sto se ups tice, uzeo bih pre APC-ov novi surge protector jer veruj mi od bilo kog Musetka radi bolje posao, odlicno je napravljen i jako lepo podnosi sve , Lexmark X5250 All-in-one i to bi bilo cini mi se to... kd se podvuce crta to je sve oko 1200-1300 eura
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Kada sam rekao nov PC, stvarno sam tako mislio, jer ovaj koji imam, znam kome ću da dam!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Ma za te pare mozes da kupis zvjer od laptopa  Smile.
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Ma za te pare mozes da kupis zvjer od laptopa Smile.
Laptop mi ne treba, treba mi dobar Desktop računar!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Onda stavi u tu konfiguraciju umesto asusa A7V880 VIA KT880 i bartona, ABIT NF8 i Athlon 64 2800 BOX, to je + 150e na trenutnu cifru
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.333 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.