Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kupovina i prodaja kucnih ljubimaca - pitanja i odgovori  (Pročitano 296847 puta)
Ucesnik diskusija

nisam lep,al sam zato neodoljivo glup

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 83
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson k800
Pa znam,mnogo ih je,al ako bar ima na jednom mestu bar 30-ak najpoznatijih,smor mi je da trazim po netu vrstu po vrstu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC CHA CHA
Ako ćeš psa da čuvaš u kući onda u obzir dolazi westie, bišon, maltezer, jorkširski terijer, toy pudla i srednja pudla, patuljasti pinč, škotski terijer, ... A ukoliko ti treba- želiš psa za dvorište onda može recimo cane korso, retriver, labrador, haski, samojed, boxer, japanska akita, ... Možda sam neku rasu ispustila ali od prilike je to to.
Ja lično imam westu i čuvam ga u stanu i mogu ti reći da sam oduševljena rasom. Da imam dvorište pored tri westia čuvala bih cane korso.
Pozdrav  Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2010, 20:56:27 od natasajc »
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 83
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson k800
Hvala ti na trudu Natasajc, al nije meni trebala pomoc oko odabira psa,vec su deca htela da vide kako izgledaju,posto im se moj omiljeni pas ne svidja,tako da sam ja samo zeleo da nadjem slike,ipak hvala na savetima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Smile Klinci me dave da im nabavim slike svih rasa pasa da bi se odlucili za kupovinu,molim vas da mi pomognete jer ce mi gore pomenuti "zverovi" uskratiti sva zadovoljstva "mirnog toplog doma". Unapred hvala!

Probaj ovde:
http://www.altavista.com/image/results?itag=ody&q=dog&kgs=0&kls=0
Srdacan pozdrav!
IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pozdrav svima, imam tri macica koja bi zeleo da poklonim;

Dva su sasvim bela (bele boje krzna), a trece je tigrasto-zuto.  Sve troje su muzjaci!

Ako ste zainteresovani - mozete me kontaktirati na +38163-81-336-81.

P. S.  U pitanju su kucne, lepo vaspitane mace! :)

Brana.

Uzgred Smiley danas im je 56-ti dan zivota! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

banana

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 5010
Nabavila bi muskog hrcka od 5 meseci za zenku s slike uz uslov da se sloze.  U Beogradu.  ][/ftp][/img]

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ona.JPG
(1343.7 KB, 2048x1536)
« Poslednja izmena: 16. Apr 2010, 21:01:09 od beleške »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC CHA CHA
Zapadno Škotski Beli Terijer- Westie, Dekan, 5xPRM, 2xBOB, BOG, JCH SRB, dve godine star mužjak, šampionskog porekla, otac Happy White Kreta, majka Flippi Fekete Domino, SLOBODAN ZA PARENJE

« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 16:20:58 od natasajc »
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Poz. . . imam jedan problem tj nedoumicu

Imam tigricu (zenku),ona neprekidno snosi jaja,snese 5-6 komada pa prodje odredjeni period pa opet i tako sve vec mesecima. Do pre par meseci sam imala i muskog papagaja ali sam ih razdvojila bas iz tog razloda. . . cula sam da moze da ugine od tolikog nosenja jaja,ali sam i cula da ona to mora da radi tako je stvorena,zanima me istina ako neko mozda zna da mi kaze. a da ona vec mesec dana ne leti uopste mislim da je od lezanja i neznam kako da joj pomognem.
molim vas ako neko zna nesto da mi odgovori. . . Unapred hvala!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pozdrav svima, imam tri macica koja bi zeleo da poklonim;

Dva su sasvim bela (bele boje krzna), a trece je tigrasto-zuto.  Sve troje su muzjaci!

Ako ste zainteresovani - mozete me kontaktirati na +38163-81-336-81.

P. S.  U pitanju su kucne, lepo vaspitane mace! :)

Brana.

Hvala Vam sto sa svojim pitanjima pokazujete interesovanje za usvajanje macica, ali bi morao da Vas zamolim da to ipak NE cinite putem telefonskih poruka (SMS-a!)

Dnevno primim najmanje 4 - 5 SMS poruka sa raznoraznim pitanjima poput: "Jel' Vas oglas jos uvek aktuelan?", ili: "jeste li udomili macice?", kao i "Da li vam je ostalo jos jedno belo mace", "i slicno...

Iskreno receno - nije mi bas lako da odgovaram na sve Vase SMS-ove, a ruku na srce nije ni po nekom bontonu da Vi to tako radite!

Naime - ako STVARNO ZELITE da udomite jedno ili vise macica - onda cete valjda naci za shodno da NAZOVETE, a ne da saljete SMS!

SMS jeste koristan za neke stvari, ali ova ipak nije jedna od njih... Upotrebom SMS-a u ovom slucaju - o Vama sticem dojam da:
   - ili zelite da stedite,
   - ili nemate dovoljno para (kredita), i slicno, a
 takav "profil" osobe meni nije bas puno pozeljan za udomljavanje mace!!!

Nadam se da ste me razumeli Smiley

Dakle, oglas je jos uvek aktivan, hvala svima na interesovanju i - molim ubuduce bez slanja SMS poruka, jer time na jedan svojevrstan nacin gradite "losu sliku o sebi"... Uostalom - ukoliko se SMS-ovi nastave i dalje, ja jednostavno vise necu odgovarati na iste! Ako ste odlucni onda - NAZOVITE me Smiley

Macici su prelepi, zdravi, razigrani, inteligentni, i zelim da im pronadjem lep dom sa odgovornim vlasnikom/com Smiley

S postovanjem.
Brana

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 83
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson k800
greska Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2010, 08:47:37 od ViPns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.