Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 10:44:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kup Uefa 2005/2006  (Pročitano 38653 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Well.. nisam gledao utakmicu da mogu da kazem, ali ono sto sam cuo od ljudi koji su bili je da je pantic mnogo situacija izvadio... sad.. mozda i nije tako...
Partizan bi i pored primljenih 5 komada prosao juce da je bar neki gol dao normalnim putem...
Cudi me .. vermez jeste imbecil.. ali svejedno.. mnogo iskusnih igraca je u partizanu... kako ne uspeju da organizuju nesto nije mi jasno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
U okviru lige Kupa UEFA, za koju ce se zreb obaviti u utorak 04.10.2005, Zvezda ce odigrati jednu utakmicu na Marakani bez publike, jednu sa publikom i imati dva gotovanja.

Sledi hronoloski raspored odigravanja:
1. kolo: Zvezda je, kao ekipa iz 3. sesira, sloboda
2. kolo: Zvezda docekuje ekipu iz 4. sesira na praznoj Marakani, tako da nece biti ni gostujucih navijaca:
ROU FC Steaua Bucuresti
DEN Brøndby IF
SUI Grasshopper-Club
RUS FC Zenit St. Petersburg
BUL PFC Levski Sofia
FRA RC Strasbourg
FRA Stade Rennais FC
BUL PFC CSKA Sofia

3. kolo: Gostovanje ekipi iz 5. sesira:
POR Vitória SC
BUL PFC Litex Lovech *
SWE Halmstads BK
NOR Viking FK
ROU FC Dinamo Bucuresti *
ROU AFC Rapid Bucuresti *
ISR Maccabi Petach-Tikva FC
NOR Tromsø IL

4.kolo: Docekujemo ekipu iz prvog sesira, bilo bi zanimljivo videti navijace Besiktasa
ITA AS Roma
GER VfB Stuttgart
FRA AS Monaco FC
GER Hertha BSC Berlin
RUS FC Lokomotiv Moskva
TUR Besiktas JK
NED AZ Alkmaar
ESP Sevilla FC

5. kolo: I slag za kraj - gostujemo ekipi iz drugog sesira, potencijalno izuzetno zanimljiva gostovanja, skoro svim timovima
FRA Olympique de Marseille
GRE PAOK FC
CZE SK Slavia Praha
RUS PFC CSKA Moskva (holders)
SUI FC Basel 1893
ENG Middlesbrough FC
ESP RCD Espanyol
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Bilo bi dobro dobiti Lokomotiv ili ALkmar jer oni igraju otovreno i primaju golove a Zvezda ima napad i naravno izbeci onaj CSKA jer je mnogo jak.

Napravice Zvezda nesto sigurno i proci u drugi krug a za dalje....

Partizan stvarno necu da komentarisem, ljudi su.....nemam reci.
A i sad raspravljati se sa nekim imbecilima ovde koji veze o fudbalu nemaju (prepoznace se) stvarno nema potrebe, jer nekom kazes jednom, drugi put, sto deseti put i on sve gluplji i gluplji (prepoznace se) i sta da mu kazes.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
Kad ce biti zreb?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vec je receno. U utorak.
Cudi me da nisi nesto iskomentarisao .. valjda je i tebe sramota.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vermezović: "Znam šta mi je činiti"

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je večeras da ga je "sramota što postoji" i da zna šta treba da radi posle poraza od 5:2 njegove ekipe u Beogradu od Makabija Petah-Tikve.

"Sramota je što postojim ovde sada. Ovo je deo posla, ali da stvarno nisam očekivao da će nešto slično da se desi", rekao je Vermezović novinarima posle utakmice u kojoj je njegov tim eliminisan iz evropskih takmičenja, iako je u prvom meču u gostima pobedio sa 2:0.

"Dobro smo se spremili i znali smo odakle nam preti opasnost, ali uzalud. Mnogi od nas su verovali da smo već u prvoj utakmici završili posao, ali ta greška nas je skupo koštala. Nadam se samo da Partizan nikada više neće ovako igrati", rekao je Vermezović.

Trener Partizana nije hteo da odgovori na novinarsko pitanje da li će podneti ostavku.

"Normalno je što navijači traže moju ostavku, razumem to. Znam šta mi je činiti", rekao je Vermezović. Na novinarsko insistiranje da kaže javnosti, on je odgovorio: "Znaćete kad dodje vreme".

Vermezović nije mogao da kaže šta se desilo njegovoj ekipi.

"Nemam objašnjenja. Ni sebi ne mogu da objasnim šta nam se desilo. Nikada na svom terenu nismo primili pet golova od kada sam ja trener, a u Evropi kod kuće nismo dugo primili gol, a večeras pet. Ne znam zaista šta se desilo", rekao je Vermezović.

Trener Makabija Gaj Luzon rekao je da je vera u sebe donela trijumf njegovom timu.

"Mlad smo tim i verovali smo u sebe, iako nas je javnost u Izraelu otpisala posle prve utakmice. Ja sam, medjutim, znao da smo dobar tim sa velikim srcem i sa mnogo vere u sebe smo doputovali u Beograd", rekao je 28-godišnji trener izraelskog tima.

"Znali smo da je Partizan jak u odbrani i da je do sada u Evropi imao jednu od najboljih odbrana. Dobro smo se spremili i prošli smo dalje.
Mislim da svaki tim koji da pet golova u gostima zaslužuje da prodje dalje", rekao je Luzon.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Po

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1162
Navijači Partizana veoma teško podneli poraz od Makabija

Svi napolje iz kluba!

Navijači Partizana su veoma teško podneli poraz crno-belih od Makabija Path Tikve i traže da svi odgovorni u klubu za tu katastrofu podnesu ostavke.

- Mi smo još u neverici, ne možemo da shvatimo da se to desilo, nikad nismo bili ovako obrukani. To što su oni uradili nijedan nižerazredni klub sebi ne bi to dozvolio! Iz svega prikazanog na terenu, te nonšalantnosti igrača i načina na koji su primljeni golovi, mislim da opravdano sumnjamo na neregularnost utakmice. Odmah posle prvog sudijskog zvižduka osetilo se da tu nisu čista posla, jer igrači Partizana uopšte nisu pokazivali borbenost. Dotakli smo dno dana, goreg nema i posle svega očekujemo da svi odgovorni iz kluba podnesu ostavke - rekao je jedan od vođa navijača Partizana i dodao da se verovatno niko od prozvanih neće odlučiti na taj korak.

- Još nisam čuo da će se neko povući, ali to je i za očekivati. Zečević, Bjeković, Ćurković, Vermezović, Upravni odbor... svi oni treba da snose krivicu i podnesu ostavke.
Šta dalje?

- Sigurno se neće zaustaviti na ovome! Ne znam šta su oni mislili, da će ceo događaj proći lagano. Kao, ništa se nije desilo, jedan poraz i da će biti pojeo vuk magarca, bez odgovornosti, a taman smo se „pomirili“. I to je bila jedna ishitrena izjava iz kluba, u smislu pomirili smo se ako su nam dozvolili da unosimo transparente i zastave. U svakom slučaju, sad im sledi bojkot.
„Grobari“ su pretili igračima i čekali ih posle utakmice?

- To je bio pojedinačan slučaj, a ne organizovan. Koliko sam čuo, radi se o nekoliko revoltiranih navijača, pa su igrači imali zaštitu. Inače, upravo pripadnici Žandarmerije su iz čista mira pretukli desetak „grobara“ na jugu, koji su ostali poslednji na stadionu da bi pokupili transparente. Potom su reagovali njihovi komandiri i sprečavali ih u primeni sile jer za to nije bilo potrebe - tvrdi jedan od vođa „grobara“.

Izvor " Blic"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Po

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1162
Vladimir Vermezović na tapetu

I sam bih vikao „Vermeze, odlazi!“

Vladimir Vermezović vodiće do daljeg ekipu Partizana, odlučili su vodeći ljudi tima iz Humske. Dok su igrači crno-belih juče trenirali na SC „Teleoptik“, šef stručnog štaba bio je na stadionu u Humskoj gde je razgovarao sa direktorom Nenadom Bjekovićem. Vermezović posle prespavane noći tvrdi da je njegova ostavka kovertirana od kada je došao na klupu Partizana, ali da o tome ne odlučuje on.

- Nisam podneo ostavku posle utakmice, ali sam jutro posle utakmice razgovarao sa direktorom Nenadom Bjekovićem i o toj mogućnosti. Moja ostavka je potpisana još 7. januara i posle svakog mog neuspeha, a na sreću ih je bilo malo, smenjivali su me. Ostajem na raspolaganju Partizanu u svakom trenutku. Šta god da se desi u narednom periodu, prihvatiću to realno - saopštio je Vermezović, naglašavajući da i dalje veruje u ovaj tim Partizana.

- Stojim iza toga da su igrači svetinja, a ja sam plaćen da im sugerišem i ispravljam greške. Nemam zamerki ni na jednog od njih. Kada bih i danas odlučivao, isti sastav bi igrao protiv Makabija.

Ipak, 10.000 ljudi koji su bili na na utakmici sa Makabijem skandirali su „Vermeze, odlazi!“.

- Verovatno bih i ja da sam na tribinama vikao to isto. Kada sam došao na klupu Partizana, želja mi je bila da ujedinim dve konfrontirane navijačke grupe, „Grobare 1970“ i „Južni front“. To mi je i uspelo, ali, nažalost, protiv mene. Najmanje što želim je da navijači zbog mene ne dolaze na stadion. Kada bih znao da bi mojim odlaskom došlo 40.000 ljudi na utakmice, odmah bih otišao i došao na tribine da navijam za Partizan.

Jedino što je sigurno jeste da će Vermezović biti na klupi crno-belih i u sutrašnjoj prvenstvenoj utakmici sa Hajdukom iz Kule.

- Ostali su nam prvenstvo i Kup i treba da se prebacimo na domaći kolosek. Teško je izdići se iznad ove situacije, ali pred nama su dve nedelje pauze i ja kao partizanovac želim da se to na najbolji način reši. Da li ću ostati ili otići, ne zavisi od mene - ponovio je prvi stručnjak Partizana.

Izvor "Blic"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Po

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1162
Fudbaleri Zvezde proslavili plasman u Ligu Kupa UEFA

Zenga: Svejedno ko je sledeći rival

Neću da vidim da ste popili više od jedne čašice alkohola - poručio je Valter Zenga igračima Crvene zvezde u avionu po poletanju iz Porta ka Beogradu. Mister, kako ga zovu fudbaleri, nije dozvolio svojim izabranicima da se opuste posle plasmana u Ligu Kupa UEFA, obrazloživši to na način da nema mesta euforiji jer ih već u nedelju očekuje teško gostovanje u Podgorici.

- Biće vremena i novih razloga za veselje - istakao je Zenga, uz konstataciju da mu posle ovog uspeha neće biti lakše na klupi Zvezde, već teže jer će svi očekivati mnogo više od njegove ekipe u narednom periodu.

Zengina zabrana konzumiranja alkohola, ipak, nije sprečila fudbalere da u pesmi pređu put od 3.000 kilometara. Pio se sok, koji je Valter često mirisao ne bi li ga igrači prevarili i sipali viski u tetrapak, ali se i otvarao šampanjac sa kojim su čelnici i stručni štab kluba nazdravili pobedonosan remi. Flašu je, naravno, otvorio predsednik Dragan Stojković, poželevši što više ovakvih gostovanja.

Raspoloženje crveno-belih bilo je vedro tokom čitavog leta. Veselje je nastavljeno i na beogradskom aerodromu, gde ih je u pola šest ujutru dočekala grupa navijača sa Zvezdinim obeležjima i bakljama. Skandiralo se: „Jedan je Nikola Žigić“, ali i „Jedan je Stojković golman“...

- Hvala „delijama“ na podršci u Bragi i na dočeku u Beogradu. Nastavićemo da ih uveseljavamo - ohrabren je Žigić.

Fudbaleri Crvene zvezde su posle gostovanja u Bragi zaradili po 10.000 evra koliko iznosi obećana premija Piksija. Zenga se složio sa njim da su igrači i zaslužili nagradu.

- Ovo je više njihov uspeh, a manje moj. Nadam se da će ovakav pristup igri imati i u narednom periodu, kako u domaćem tako i u evropskom takmičenju. Nemam preteranu želju pred žreb u utorak, jer postalo je uočljivo da više nema lakih protivnika, ali i nepobedivih. Žao mi je što ćemo prvu sledeću međunarodnu utakmicu na „Marakani“ igrati pred praznim tribinama, međutim, ne smatram da će to biti hendikep, jer smo manje-više navikli da igramo u takvom ambijentu. Svesni smo da će navijači biti uz nas van stadiona, tako da se ne plašimo nikoga - jasan je Valter Zenga.

Izvor "Blic"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Vermezović do daljeg u Humskoj

Vladimir Vermezović vodiće do daljeg ekipu Partizana, odlučili su vodeći ljudi tima iz Humske. Dok su igrači crno-belih juče trenirali na SC „Teleoptik“, šef stručnog štaba bio je na stadionu u Humskoj gde je razgovarao sa direktorom Nenadom Bjekovićem. Vermezović posle prespavane noći tvrdi da je njegova ostavka kovertirana od kada je došao na klupu Partizana, ali da o tome ne odlučuje on.

- Nisam podneo ostavku posle utakmice, ali sam jutro posle utakmice razgovarao sa direktorom Nenadom Bjekovićem i o toj mogućnosti. Moja ostavka je potpisana još 7. januara i posle svakog mog neuspeha, a na sreću ih je bilo malo, smenjivali su me. Ostajem na raspolaganju Partizanu u svakom trenutku. Šta god da se desi u narednom periodu, prihvatiću to realno - saopštio je Vermezović, naglašavajući da i dalje veruje u ovaj tim Partizana.

- Stojim iza toga da su igrači svetinja, a ja sam plaćen da im sugerišem i ispravljam greške. Nemam zamerki ni na jednog od njih. Kada bih i danas odlučivao, isti sastav bi igrao protiv Makabija.

Ipak, 10.000 ljudi koji su bili na na utakmici sa Makabijem skandirali su „Vermeze, odlazi!“.

- Verovatno bih i ja da sam na tribinama vikao to isto. Kada sam došao na klupu Partizana, želja mi je bila da ujedinim dve konfrontirane navijačke grupe, „Grobare 1970“ i „Južni front“. To mi je i uspelo, ali, nažalost, protiv mene. Najmanje što želim je da navijači zbog mene ne dolaze na stadion. Kada bih znao da bi mojim odlaskom došlo 40.000 ljudi na utakmice, odmah bih otišao i došao na tribine da navijam za Partizan.

Jedino što je sigurno jeste da će Vermezović biti na klupi crno-belih i u sutrašnjoj prvenstvenoj utakmici sa Hajdukom iz Kule.

- Ostali su nam prvenstvo i Kup i treba da se prebacimo na domaći kolosek. Teško je izdići se iznad ove situacije, ali pred nama su dve nedelje pauze i ja kao partizanovac želim da se to na najbolji način reši. Da li ću ostati ili otići, ne zavisi od mene - ponovio je prvi stručnjak Partizana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 10:44:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.332 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.