Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 13:49:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kup Uefa 2005/2006  (Pročitano 38667 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
U prinicpu ne brinem za to da li ce zvezda dati gol, i koliko ... brinem koliko ce primiti, ali mislim da ni to ne bi morao biti problem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
"Fudbalski gigant" Smile Smile Samo po cemu? Znaju da naprave bunker?

I da pobede druge evropske gigante u velikim derbijima...  Smile Moj komentar je bio upucen hekleru posto misli da cemo da ispadnemo i raduje se unapred, pa da ga podsetim ko je ko...

Zigic treba da odradi posao ovaj put. Nesto mi mirise na 1:1, nadam se da sam u pravu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Bilo bi odlicno za nas fudbala ako bi i zvezda uspela da se plasira, jer partizan je jednom nogom vec tamo.

Veliki bi to napredak bio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
slazem se sa Mladjom... i ako sam grobar, navijatju za zvezdu, zarad naseg fudbala... mnogo bi to znacilo...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
I ja sam grobar ali bilo bi odlicno da idemo napred jer i reprezentacija je lepo krenula
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
Ne ko je rekao da se ja radujem?
Ja se nadam takodje da ce Zvezda proci bragu.ali ko sto nas narod kaze:''Ne moze nam niko nista,jaci smo od sudbine...''
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
I ja sam grobar
e sad si naglo porastao u mojim ocima  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Boško Janković o meču sa Bragom
Penali, ako ne možemo drugačije!

Valter Zenga ima dve dileme pred sutrašnji revanš meč prvog kola Kupa UEFA u Bragi (20.30, TV „Pink“). Dvanaest dana posle remija (0:0) sa Portugalcima na Marakani, a dan uoči ključne utakmice u sezoni, trener Crvene zvezde razmišlja da li da u tim stavi rovitog Perovića ili iskusnijeg Mudrinića, odnosno Mladenovića ili Trajkovića. Jedno je sigurno, tik iza napadača Žigića i Purovića igraće ubojiti Boško Janković.

- Jedva čekam da počne utakmica na kojoj moramo i možemo potvrditi da je Zvezdi mesto u Evropi. Braga još nije primila gol u ovoj sezoni, tako da će mi biti zadovoljstvo ukoliko joj mi prvi zatresemo mrežu - istakao je Janković po dolasku u Bragu.

Uz Žigića, najbolji strelac naše lige voleo bi da postigne gol sutra uveče, mada, kako je rekao, ne bi imao ništa protiv ni ako neko drugi zatrese mrežu i odvede Zvezdu u Ligu Kupa UEFA.

- Najvažnije je da mi prođemo dalje, tako da je nebitno ko će postići gol. Ne bih se bunio i ako plasman u Ligu ostvarimo nakon jedanaesteraca. Spremni smo na sve, pa i čak i na penale.

Janković je svestan da je njemu i njegovim saigračima neće biti lako u četvrtak, ali zna da će Crvena zvezda osigurati minimum četiri utakmice u Evropi ukoliko eliminiše Bragu.

- Biće to duel naše ofanzivne ekipe protiv njihovog defanzivnog tima. Crvena zvezda je mnogo veći klub od Brage, što potvrđuje i broj trofeja, tako da nam je mesto u evropskom takmičenju.

Janković zbog parnih kartona nije igrao protiv Obilića, tako da u meč sa Portugalcima ulazi odmoran.

- Portugalci se nadaju da neću igrati ni protiv njih jer misle da sam povređen, međutim ja ovaj meč ne bih propustio čak i da sam stvarno povređen. No, daleko bilo, osećam se spremno, orno i motivisano, tako da nema mesta kalkulaciji. Neću da obećam gol, ali obećavam dobru igru - izjavio je Boško Janković.

Fudbaleri Crvene zvezde smešteni su u Gimaraešu, koji se nalazi dvadesetak kilometara od Brage, gde će sutra odigrati utakmicu. Na spisku putnika za Portugaliju od standardnih prvotimaca nije se našao Milan Biševac, koji je zbog povrede morao da ostane u Beogradu, kao ni Banović, Bajković, Mijović, Da Silva i Draman.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Ne verujem da ce biti vise od 1 gola na utakmici, pitanje je samo ko ce ga postici. Ako ga neko uopste postigne. Naravno, tu su i penali. Nikad nisam navijao za Zvezdu, necu ni ovaj put, ali moram da se slozim sa prethodnicima da je dobro za nas fudbal da prodje dalje. A nesto mi i govori da ce ih proci, osim ako italijan ne odluci da odigra italijanski.
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 13:49:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.