Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 04:29:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kup Uefa 2005/2006  (Pročitano 38426 puta)
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Albert Nađ, kapiten Partizana ne dovodi u pitanje eliminaciju Makabija Petah Tikve u 1. kolu Kupa UEFA

Naša prednost je nedostižna

Tri lopte u mreži Pantića, nijedna iza leđa njegovog izraelskog kolege Koena. Ma koliko da je fudbalska igra ćudljiva, a forma našeg šampiona varljiva, teško da iko može da zamisli takav rasplet dvomeča između Partizana i Makabija iz Petah Tikve. U Tel Avivu stečena dva gola prednosti, uvela su još pre dve nedelje crno-bele u predvorje Lige Kupa UEFA. Da bi se našli u istoj, potrebno im je još samo 90 minuta ozbiljne i odgovorne igre u sutrašnjem revanšu.
- Slažem se da smo u velikoj, rekao bih nedostižnoj, prednosti u odnosu na Makabi. "Bežimo" im ne samo u golovima, već i u kvalitetu, pa bi stvarno bilo prvorazredno iznenađenje da se ne nađemo među učesnicima Lige Kupa UEFA. Ali, to nam ne daje pravo na opuštanje. Da su Izraelci iskoristili penal i samo jednu od nekoliko izglednih šansi u finišu prvog meča, sada bi drugačije pričali. To što nisu uspeli da izjednače ne znači da ne treba profesionalno obaviti preostali posao. Ako ponovimo agresivnost iz prethodnih evropskih mečeva, a koncentracija nam čitavo vreme bude na potrebnom nivou, neće biti problema - ubeđen je u eliminaciju Makabija Albert Nađ, kapiten tima iz Humske, koji je nakon prve utakmice imao niz zamerki na igru "parnog valjka".

Može li onda Partizan, konačno, da spoji lepo i korisno, istovremeno ostvari željeni rezultat i zadovolji ukuse fudbalskih esteta?
- Kao svaka velika evropska ekipa, a mislim da Partizan to jeste, i u ovom meču ćemo ići na rezultat. Nećemo, naravno, zaboraviti ni naše navijače, za koje očekujem da nas opet podrže u velikom broju. Fudbal se igra zbog golova, to je ono što dovodi ljude na stadione, verujem da će naši strelci, uz pomoć ostatka ekipe, dati sve od sebe da im priušte tu vrstu uživanja. Osim toga, gledaćemo da u kontinuitetu odigramo dobro, a ne samo jedno poluvreme, kao što je to bio slučaj u mnogim utakmicama ove sezone.
 Potom pravo u neku od grupa Lige Kupa UEFA, takmičenje koje, zasenjeni sjajem starije i nesumnjivo jače Lige šampiona, mnogi ovde smatraju utešnom nagradom?
- Nema mesta takvom omalovažavanju takmičenja, pogotovo ne na našim prostorima, gde je svaki nastup u Evropi čista ćar, velika dobit. Hteli smo u Ligu šampiona, nismo uspeli u tome, teško smo prežalili poraz od Artmedije, ali smo se brzo prenuli i okrenuli novim izazovima na međunarodnoj sceni. Idemo korak po korak. Najpre da se plasiramo u neku od grupa, potom izborimo neko od prva tri mesta i ponovo prezimimo u Evropi. Posle je sve moguće. Ako nam žreb bude naklonjen, a forma na potrebnom nivou u datom trenutku, možda odemo dalje od prošlosezonskog nadmetanja u 1/16 finala - razmišlja unapred, iskusni vezista crno-belih.

by Danas

IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
Pih...i u pravu je samo cudo moze sada da ih izvuce!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Odakle ideja Jankoviću da će Braga igrati defanzivno i to na domaćem terenu?!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
Ma nije Zvezda bez sansi, sve je moguce, nadajmo se najboljem pa sta bude...
Ja sam cuo da su se posle EP u kosarci, navijaci Zvezde i navijaci Olimpijakosa (i jedni i drugi su crveno-beli) dogovorili da zajednicki idu na utakmicu lige sampiona u Madridu Real-Olimpijakos a zatim da produze u Portugal na utakmicu Braga-Zvezda, jel to tacno?
Nadam se da Partizan nece biti opusten i da ce i u drugoj tekmi zabeleziti pobedu, to je vazno zbog UEFA bodova...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Četvrtak, 29. septembar:
14:15h Domžale - Štutgart (prvi meč 0:2)
16:15h CSKA Sofija - Bajer Leverkuzen (1:0)
16:55h Lokomotiva Plovdiv - Bolton (1:2)
17:00h Anortozis - Palermo (1:2)
17:30h MiPa - Grashopers (1:1)
18:00h Lokomotiva Moskva - Bran (2:1)
18:00h Metalurg Donjeck - PAOK (1:1)
18:00h Rapid Bukurešt - Fejnord (1:1)
18:00h Viljem II - Monako (0:2)
18:15h Strazbur - GAK (2:0)
18:30h Groclin - Lans (1:1)
18:30h Herta - APOEL (1:0)
18:30h Levski - Okser (1:2)
18:45h Galatasaraj - Tromso (0:1)
19:00h Steaua - Valerenga (3:0)
19:15h Partizan - Makabi Petah Tikva (2:0)
19:30h Kork Siti - Slavija Prag (0:2)
19:30h Široki Brijeg - Bazel (0:5)
20:00h Debrecen - Šahtjor (1:4)
20:00h Dnjepar - Hibernijan (0:0)
20:00h Mitjiland - CSKA Moskva
20:00h Ksanti - Midlzbro (0:2)
20:15h AZ Alkmar - Krila Sovjetov (3:5)
20:15h Cirih - Brondbi (0:2)
20:30h Braga - Crvena zvezda (0:0)
20:30h Majnc - Sevilja (0:0)
20:30h Malme - Bešiktaš (1:0)
20:30h Osasuna - Ren (1:3)
20:30h Visla Krakov - Vitorija Gimaraeš (0:3)
20:45h AEK - Zenit (0:0)
20:45h Austrija - Viking (0:1)
20:45h Genk - Liteks (2:2)
20:45h Sampdorija - Vitorija Setubal (1:1)
21:00h Aris - Roma (1:5)
21:00h Everton - Dinamo Bukurešt (1:5)
21:00h FC Kopenhagen - Hamburger (1:1)
21:00h Olimpik Marsej - Žerminal Beršot (0:0)
21:15h Herenven - Banjik (0:2)
21:45h Espanjol - Teplice (1:1)
22:15h Sporting Lisabon - Halmštad (2:1)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
Ma nije Zvezda bez sansi, sve je moguce, nadajmo se najboljem pa sta bude...
Ja sam cuo da su se posle EP u kosarci, navijaci Zvezde i navijaci Olimpijakosa (i jedni i drugi su crveno-beli) dogovorili da zajednicki idu na utakmicu lige sampiona u Madridu Real-Olimpijakos a zatim da produze u Portugal na utakmicu Braga-Zvezda, jel to tacno?
Nadam se da Partizan nece biti opusten i da ce i u drugoj tekmi zabeleziti pobedu, to je vazno zbog UEFA bodova...
Za to se i ja nadam!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
@nssale
Tacno je.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Crvena Zvezda večeras igra revanš prvog kola Kupa UEFA
Preko Brage do 10.000 evra

Fudbaleri Crvene zvezde dobiće po 10.000 evra ukoliko se večeras plasiraju u Ligu Kupa UEFA.

Predsednik Dragan Stojković nije želeo da potvrdi pouzdano informaciju našeg lista, ali je na tu temu pred revanš sa Bragom izjavio:

- Igrači će svakako biti adekvatno nagrađeni ako ostvare povoljan rezultat u Portugalu. Oni to znaju, tako da verujem da će im naše obećanje biti dodatni motiv - konstatovao je Piksi.

Revanš meč prvog kola Kupa UEFA između Zvezde i Brage, u koji obe ekipe ulaze sa rezultatom 0:0 iz Beograda, na programu je od 20.30 časova, uz direktan prenos na TV „Pink“. U taboru crveno-belih, koji se od prekjuče nalaze u Gimaraešu, vlada optimizam uz određenu dozu opreznosti. Izabranici Valtera Zenge u vežbali su penale.

- Još ne mogu da prežalim onu prečku iz naše prve utakmice na „Marakani“, pa se nadam da će mi večeras makar jedan šut završiti u mreži. Sanjao sam Zvezdin plasman u Ligu Kupa UEFA. Voleo bih da pobedimo, međutim, ne bih imao ništa protiv iako remiziramo sa postignutim golom - izjavio je Purović.

Za razliku od prve utakmice, Crvena zvezda će u revanšu biti jača za Nikolu Žigića. Visoki napadač crveno-belih zbog kartona nije mogao da igra u Beogradu.

- Hteo sam da poludim pored tunela na „Marakani“. Dobro je što tada nismo primili gol, jer će nam sada odgovarati i rezultat 1:1, međutim, loše je što u Beogradu nismo postigli gol jer bi nam večeras bilo mnogo lakše. Optimista sam što se tiče plasmana u Ligu, što znači da verujem u sebe i svoje saigrače. Red je da Braga primi prvi gol u ovoj sezoni - jasan je Žigić.

Fudbaleri Crvene zvezde su raspoloženi za nadmetanje, a čelnici kluba da nagrade eventualni uspeh.

- Nešto mi govori da će opet biti nerešeno. Za imidž kluba bilo bi poželjno da ostanemo u Evropi - dodao je Stojković.
Goran Anđelković

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Partizan - Tikva 0:1 6'

strelac za mene jos uvek nepoznat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Partizan - Tikva 1:1   17'
Strelac: Maschiah - 3'(11m), Radonjić - 11'(11m)
U 10' Vukčević pogodio stativu iz penala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 04:29:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.04 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.