Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 01:10:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kup Uefa 2005/2006  (Pročitano 38411 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
ne mocan=?
mocan=potentan
nemocan=impotentan
Smile

A partizan bi trebao, pardon, morao da izvrsi kolektivni sepuko, ako ne prodje Tikvu.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
ne mocan=?
mocan=potentan
nemocan=impotentan
 Smile
sta je tebi u mislima  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
ne mocan=?
mocan=potentan
nemocan=impotentan
 Smile
sta je tebi u mislima  Smile
Da ne razumem te uopste...
Partizan 100% prolazi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Crvena zvezda danas putuje u Portugal
Kovačević: Braga nije kraj Evrope!

Fudbaleri Crvene zvezde danas će otputovati u Gimaraeš, odakle će prekosutra ući u revanš utakmicu prvog kola Kupa UEFA protiv Brage u istoimenom gradu.

Vicešampion Srbije i Crne Gore večeras će odraditi prvi, a sutra u vremenu igranja utakmice (20.30) i poslednji trening u Portugalu. Cilj je jasan - plasman u Ligu Kupa UEFA, a da li će crveno-beli uspeti da ostvare bolji rezultat od 0:0 iz Beograda, ostaje da se vidi.

Crvenoj zvezdi će za plasman u narednu rundu takmičenja biti dovoljan i remi sa makar jednim postignutim golom. Kapiten Nenad Kovačević veruje u uspeh.

- Braga još nije primila gol u ovoj sezoni, što ukazuje na činjenicu da nam neće biti lako. Naš protivnik se posle pet kola u portugalskom prvenstvu nalazi na trećoj poziciji, sa 11 bodova i gol razlikom 4:0. Ipak, mislim da im možemo prekinuti uspešnu seriju, bez obzira na to što to nismo učinili na našoj „Marakani“, jer realno imamo kvalitet za Evropu. Raduje me raspoloženje naših strelaca, koji će, siguran sam, naterati njihovog golmana da vadi loptu iz mreže. Braga nam neće biti poslednja stanica u Evropi ove sezone, već samo prolazna - konstatovao je Kovačević.

Valter Zenga je posle utakmice sa Obilićem iskazao nezadovoljstvo na račun odbrane svog tima koji je u dosadašnjih sedam kola Meridijan Superlige primio čak deset golova. Defanzivci crveno-belih shvatili su poruku svog trenera, što su potvrdile i reči štopera Milana Dudića.

- Činjenica je da moramo poboljšati učinak u odbrani koja nas je krasila prethodnih godina. Nadam se da ćemo greške iskoreniti već u četvrtak kada moramo da eliminišemo Bragu. Pozitivna stvar pred ovaj revanš meč je što nismo primili gol u Beogradu, tako da ćemo posle 0:0 na našem terenu sigurno znatno motivisanije ući u utakmicu. Čuo sam da su se najbolji napadači portugalske ekipe povredili i da verovatno neće igrati protiv nas, međutim, to ne sme da nas zavara. Bitno je da nametnemo naš stil igre, bez obzira na to što igramo na njihovom terenu, jer se samo tako možemo pevajući vratiti kući. Pokazali smo da imamo kvalitet za Evropu, koji sada moramo da potvrdimo - izjavio je Dudić.
G. Anđelković

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Nesto sam pesimista sto se tice Zvezde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ne znam da li si mozda gledao konferenciju za stampu Zenge, posle Obilica? Covek je pukao skoro kao Obradovic posle Francuske. Skroz je pukao, a novinar ga je samo pitao da li je zadovoljan rezultatom. Izmedju ostalog u naletu je rekao da mu je povredjeno nekoliko igraca i spomenuo je Miladinovica, Bisevca i Bastu. Ako je tacno da su ova prva dva povredjena, ja ne znam ko ce da igra u odbrani? Jedino Zigic i Purovic da igraju odbranu. Opet ako Basta ne bude igrao, to je shit. Pozitivno u cleoj prici je sto ce Zigic igrati, mada negativno je to sto sam juce u total soccer-u na sos kanalu cuo, da Braga ove sezone nije primila ni jedan gol. Kako ce i sta to biti, nemam pojma. Nadam se da cemo nesto napraviti, mada sve je to pod vleikim znakom pitanja.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2005, 09:04:38 od Bad Habbit »
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
e ljudi samo kreten moze da misli da ce Zvezda pobediti Bragu!
A Partizan je drugi slucaj o tome ne moramo da diskutujemo......
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Odrasti mali veseljace.. sa tobom se i onako ne moze diskutovati.
Diskutovanje podrazumeva poznavanje materije.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Jedno je Braga a drugo je neka tamo Tikva. A naravno, sasvim treca je Artmedija Petrzalka, fudbalski gigant.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
"Fudbalski gigant"  Smile Smile Samo po cemu? Znaju da naprave bunker?
0:0 je aktivan rezultat, jedno je sigurno, bice golova!
A mozete me zvati i kretenom!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 01:10:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.