Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 15:28:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kup Uefa 2005/2006  (Pročitano 38995 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam se samo nadao da ce se povratkom mladenovica ponovo uspostaviti ona igra izmedju njega i zigica od pre 2 sezone... medjutim za sada nista od toga.. Ono malo sto sam imao prilike videti kako se Mladja danas ponasa mi se ne svidja, nekako mi je sad vise pun sebe, ne lici na onog skromnog igraca koji je zaista bio u jednom trenutku mozda i najbolji srednjak nase reprezentacije... Ne znam .. videce se....
Budimo realni.. mi u zvezdi ne mozemo ocekivati igrace kvaliteta baste, zigica, vidica na svim pozicijama... to se desi jedan - dva u generaciji i njihov je zadatak da se dobro prodaju... Zvezdi defnitivno fali jankovic ma kakav on fenser bio, decko ume da sutne i ume da centrira... fali jedan pristojan brz , nizak napadac i fali nesto u odbrani, sta tacno ne znam i fali mladenovic u formi od pre par sezona... Zao mi je sto je recimo markovic otisao.. iako nije bio neki bog zna kakav igrac...bio je brz u odbrani i sasvim solidan u prodorima po boku... ali sta je tu je
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
Polako, vraca se Mladenovic u formu, bice od njega jos dobrih partija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
DEPRESIVCI!
Zvezdini fudbaleri malodušnom igrom protiv Tromsa doveli sebe na ivicu ispadanja iz UEFA kupa

Fudbaleri Crvene zvezde napustili su mračni i depresivni Tromso i konačno stigli u Beograd, ali daleko od toga da im je svanulo. Poraz od srčanih Norvežana, koji su ih onako skupljeni sa raspusta udavili u blatu "Alfhajma" (3:1), daje Zenginoj ekipi samo teoretske šanse za "prezimljavanje" u Evropi. Neophodno je da se pobede Roma i Strazbur i da se od mečeva Bazel - Tromso i Roma - Bazel bar jedan završi nerešeno.

Crvena zvezda je, podsetimo, izgubila od ekipe koja je jedva izborila opstanak u norveškoj ligi, ali je to bilo davno, još pre mesec dana. Od tada, igrači Tromsa pikali su mali fudbal u obližnjem balonu, čisto da razbiju vreme tokom polarnih noći. U međuvremenu, navratili su na stadion da razbiju bivšeg evropskog prvaka. Šta se desilo sa Crvenom zvezdom? Ako pitate igrače, sve i svašta, ako pitate Valtera Zengu, baš ništa!

Ipak, najbolji komentar dao je golman Zvezde Vladimir Stojković:
- Non-stop smo se opterećivali time što je teren težak i blatnjav, što smo došli na severni pol i takvim pristupom meč ne može da se dobije. Bolji smo od Tromsa, kao što smo bolji od Bazela, ali sve je to do nas - iskren je golman Zvezde.

Dok su igrači posle poraza samo produbili vidljivu depresiju, kukajući za bodovima, trener Valter Zenga zapao je u euforični optimizam. Po njemu, Zvezda je igrala dobro, srčano, tim je imao karakter, a novinari nemaju pojma kad pitaju za uzroke slabe igre.
- Ne sviđa mi se kad kažete da smo igrali loše. Bilo je tu dobrih stvari, ponosan sam na svoju ekipu. Uostalom, nije sve izgubljeno, treba samo da dobijemo Romu i Strazbur i da Bazel ne pobedi Tromso - rekao je Zenga.

Samo toliko?! A šta ćemo sa tim što je odbrana Zvezde celo drugo poluvreme bila saterana u svoj šesnaesterac, umesto da se napada? Što igrači na levoj strani (Luković i Đokaj) nisu imali ozbiljne potrebe za tuširanjem posle meča? Što su svi prvotimci, čast sjajnom Nikoli Žigiću i Basti u prvom poluvremenu, igrali kao balerine osetljive na blato i hladnoću.

I što je najbolji fudbaler Crvene zvezde morao da se vraća do centra da bi primio loptu, umesto da je glavom čeka u protivničkom šesnaestercu. Nije čudo što je Žigić bio nervozan tokom celog meča i što je jedva davao izjave ispred autobusa po završetku utakmice.
- Ne krivim nikoga što sam morao da se vraćam po loptu, teren je bio težak i nije bilo lako igrati. Ali, ne znam stvarno šta nam se dogodilo... - rekao je Žigić.

Valter Zenga je, kao i svaki "namazani" Italijan, glumio "dolče vita" posle utakmice u avionu na putu za Beograd. Njegovim primerom, nažalost, poveli su se i igrači, koji, čini se, nisu preterano ozbiljno shvatili poraz. Sutra je Vojvodina, prekosutra Roma, a evropsko proleće neka juri neka druga generacija.

Jedan "jaris" na četiri igrača Tromsa

Neposredno posle utakmice četvorica fudbalera Tromsa prošla su pored beogradskih novinara i zgužvala se u "tojotu jaris". Nadrealnu scenu za naše prilike novinari su želeli da ovekoveče fotoaparatima, a kada su nas Norvežani pitali šta nam je zanimljivo, objasnili smo im da njihove kolege iz Zvezde, koje su upravo razbili na terenu, imaju daleko impozantniji vozni park.
- Šta, voze "tojote" za džabe? Pa, mi ovu našu još nismo ni otplatili - rekli su igrači Tromsa.
Tromso je od 4.289 prodatih ulaznica za meč protiv Zvezde zaradio kao da je napunio celu "Marakanu" jer su cene bile astronomske. Među navijačima bilo je i dvadesetak "Delija", koji su putujući preko Frankfurta i Osla promenili dva aviona i dva autobusa, da bi bodrili svoj klub. Imali su šta i da vide.

Kurir (I. Đ.)
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
Ovaj kurir... nista novo... Penje mi se na k***c i on i njegov vlasnik! Slobo gde si sad da zabranis ovakve novine!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Pump your bride

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 187
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3650
Ovo je najgluplji i najnesportskiji komentar koji sam cuo do sada. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC Touch Cruise
clanak ili moj komentar? nisam te razumeo?
Ispravio sam da bi bili precizni.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2005, 19:49:35 od karanm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
po meni komentar

zaista glupo alo navikli smo svasta da citamo o nasim klubovima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ljudi sve su to preplacena govna koja vole zvezdu isto koliko i ja partizan(cast izuzecima ali ih je voma malo),pa onaj ljigavi pantelic je rekao da pare nisu problem a otisao je odma pri prvoj boljoj ponudi.Ja bi njima ukinuo platu kad god budu igrali ovako kao protiv tromza,na 2 meseca. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Što se para tiče:
zakon ponude i potražnje je surov...
Pa po 50 eu dobijaju igrači u seoskim ligama da malo zapnu na derbiju tipa Gornja vs Donja Livadica
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ja ovima nebi da ni 5 evra.A za premije bi razmislio  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 15:28:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.