Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Maj 2026, 18:20:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kup Uefa 2005/2006  (Pročitano 48904 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Strasno je kad ti Zigic (kome apsolutno svaka cast na pruzenome) bude kreator igre i igrac koji najsigurnije drzi loptu u nogama... Jos je strasnije da izostankom jankovica i mladenovica od svih ostalih igraca nema niko da centrira... O Purovicu, coveku koji je zvezdu kostao cirka 2 utakmice u evropi ne treba ni trositi reci, zigic bi bolje odigrao sam nego sa njim u napadu... decko stvarno ne zna.. ne znam kako je dao 3 gola za mladu (kad sam se ponadao da je dobar igrac) al decko zaista ne znam da igra... U svakom slucaju.. zenga mora da se menja... i da se eventualno dovede jos neko pojacanje na zimu... moze da se prodje i ovo, ali tesko... mada nista nije nemoguce... i ovo bi bila drugacija utakmica da je bio jankovic ili mladenovic tu.. podjednako odvratna za gledanje, ali mozda u korist zvezde...
Ne znam zasto je sudjen onaj penal, ali to i nije toliko bitno, oni su dali 2 cista gola mi smo dali jedan i celo drugo poluvreme njihov golman nije od nasih napada prakticno ni pipnuo loptu.
« Poslednja izmena: 25. Nov 2005, 06:48:50 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Stoji... Samo tesko da ce Zengu da sklone tako rano. Reci ce nesto na foru: "uspeh je vec postignut ulaskom u Ligu UEFA" i to je to. Mozda ode na kraju godine ili (ne daj Boze) ako izgubimo vodecu poziciju u prvenstvu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung 
Pa kad su pustili Pantelića a on i Žigić su bili odličan tandem.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Meni je više od Purovića smetao Mudrinić. Čovek je izveo 10-tak zaredom kornera i ništa, stalno je izvodio slobodne udarce i pokušavao nekim centaršutevima. A Basta jednom centirao i dali odmah gol.
Zengu sigurno još neće skloniti, jer ima uspeha u domaćem šampionatu i uspeo je Zvezdu da uvede u Ligu Uefa!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Rezultati 3. kola:

Grupa A:
Viking - Slavija Prag 2:2 (1:0)
Nleko 26', Garde 55' - Vlček 51', Pitak 83'

Monako - Hamburger SV 2:0 (1:0)
Adebajor 44', Veinjo 90'

Tabela: HSV 6 bodova (3 meča), Slavija 4 (2), Viking 4 (3), Monako 3 (2), CSKA Sofija 0 (2)

Grupa B:
Lokomotiva Moskva - Brondbi 4:2 (0:2)
Loskov 60', 65', 84', Lebedenko 63' - Rewtov 11', Skubo 28'

Espanjol - Palermo 1:1 (0:1)
Garsija 90' - Gonzalez 45'

Tabela: Palermo 5 bodova (3 meča), Espanjol 4 (2), Lokomotiva 4 (3), Brondbi 3 (2), Makabi Petah-Tikva 0 (2)

Grupa C:
Halmštad - Sampdorija 1:3 (1:1)
Đurić 18' - Volpi 31', Diana 67', Bonacoli 86'

Herta - Lans 0:0 (0:0)

Tabela: Steaua 4 boda (2 meča), Lans 4 (3), Herta 4 (2), Sampdorija 4 (2), Halmštad 0 (3)

Grupa D:
AZ Alkmar - Midlsbro 0:0 (0:0)

Dnjepar - Liteks Loveč 0:2 (0:0)
Novakovič 72', Nazarenko 90'(ag.)

Tabela: Midlzbro 7 bodova (3 meča), Liteks 6 (2), AZ 4 (2), Grashopers 0 (2), Dnjepar 0 (3)

Grupa E:
Tromso - Crvena Zvezda 3:1 (2:1)
Bernije 23', Arst 37', 74'(p) - Žigić 24'

Roma - Strazbur 1:1 (0:0)
Kasano 73' - Belaid 52'

Tabela: Strazbur 7 bodova (3 meča), Roma 4 (2), Bazel 3 (2), Tromso 3 (3), Crvena Zvezda 0 (2)

Grupa F:
CSKA Moskva - Levski Sofija 2:1 (0:0)
Vagner 49', 73' - Domovčijski 90'

Olimpik Marsej - Herenven 1:0 (0:0)
Ismaila 90'(p)

Tabela: Olimpik 6 bodova (2 meča), CSKA Moskva 4 (3), Levski 3 (2), Herenven 2 (3), Dinamo 1 (2)

Grupa G:
PAOK - Štutgart 1:2 (0:0)
Karipidis 48' - Ljuboja 85', 90'(p)

Šahtjor - Rapid Bukurešt 0:1 (0:0)
Maldarasanu 87'

Tabela: Rapid 6 (2 meča), Šahtjor 6 (3), Štutgart 6 (3), PAOK 0 (2), Ren 0 (2)

Grupa H:
Zenit - Sevilja 2:1 (1:0)
Keržakov 11', 89' - Puerta 90'

Vitorija Gimaraeš - Bolton 1:1 (0:0)
Saganovski 86' - Vaz Te 80'

Tabela: Zenit 6 (3 meča), Bolton 5 (3), Sevilja 3 (2), Bešiktaš 1 (2), Gimaraeš 1 (2)
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6610
Oba gola smo primili nakon smusenosti u otklanjanju lopte u prethodnoj akciji protivnika...
Mudrinic je direktni krivac za drugi gol, kenjkao je tamo kraj aut linije pola sata i umjesto da se oslobodi lopte ili je napuca u sumu, on nju nonsalantno u aut iz koga je primljen gol...
A Purovic je krivac za prvi gol, jos uvijek je svima bila u glavi njegova sansa, sam pred golmanom, a odmah potom smo primili gol...
Ima on nekog talenta, prosere ga ponekad, ali em sto je lijen da trenira, ocigledno, vjerovatno nikad ni nece nauciti, tehnicki je slab. Zato je Vucinic centarfor, jer izgledne prilike rijetko promasuje, a ovaj je nesto...
Bastu na krilo, da sto vise ima sanse da pravi belaj u napadu, osloboditi ga striktne defanzive i markiranja, a kad moze gore da isceprka i otme loptu dobro i jest, to zna... I nije sinoc trebao nikome da daje loptu, ocigledno da nema s kim da igra u onoj ekipi (drugo je kad je bosko tu, ali bosko kad udje ciste glave).
Ali problem je to sto se igra sa 5-6 igraca (ukljucujuci i golmana), pa ti ponekad i vidis samog covjeka u izglednoj poziciji, povuce te da mu das a ono prc... Nije ni cudo sto nasi igraci ne igraju timski, kad ne mogu da se oslone na pojedine igrace.
A sto se Zigica tice, covjek je fantastican igrac nogom za svoje reflekse, ima pregled igre bolji od vecine veznjaka, nije sebican, i mozda je greota sto ne igra u nekoj jacoj ligi sa jacim igracima, gledam Benitez trpi onog Krauca, za njega je Ziga Van Basten.mozda bi momka trebalo pustiti da se naigra negdje u evropi, mada vjerovatno cekaju SP jer bi on tamo mogao da bude hit i da ga svi vide i dignu mu cijenu
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Dovoljan je jedan nesiguran igrac da unese nesigurnost u celu ekipu.Zvezda ih je sinoc imala nekoliko:Joksimović(u vise navrata pokazao da treba da se kali u manjim utakmicama.Na njegovoj poziciji bi Miladinovic vise pruzio iako ni on nije najsrecnije resenje),Djokaj(neverovatno da igra u Zvezdi kada je drugorazredni igrac),Mudrinic(za penziju,spor,covek koji jednostavno kvari igru na sredini terena.Izgubljen u ovoj ekipi),Krivokapic(na zalost,veliko pojacanje iz Vojvodine,koji se kao i ostala "velika pojacanja" izgubio u Zvezdi) i kao slag na tortu Purovic,decko koji prosto iritira svojom igrom i zalaganjem na terenu (izuzetno spor,slab pregled igre,cesto u ofsajdu,mrcvari loptu,ubija ekipu u pojam svojim promasenim zicerima)
...I naravno Zenga i Stojković koji sve to dopustaju,iz kog god razloga.Pravo je vreme da navijaci nesto kazu,jer dok dete ne zakuka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
Nokia 6610
Dobro, makar je jasno ko zasluzuje da igra u Zvezdi, a ko ne...
Znaci, ostaviti Stojkovica, Bisevca, Dudica, Bastu, Lukovica (znaci komplet zadnju liniju, mada bih Bastu radije vidio na krilu neg' na beku, nek' nadju nekoga za beka, vidi izlaganje gore), Kovacevica (ali mu naci nekog ko zna s loptom, jer on nije najjaci u tom elementu, a i ne treba da bude),Boska, Zigica, a ostali noga!
Ne znam moze li se sta iskombinovati od Perovica, Trajkovica, Milovanovica (sta je s tim covjekom?), Raskovica, Stojanovica itd. Ako ne, na pijac pa pazariti...
Prijedlozi:
Burzanovic (Podgorica), Todorovic (Zeta), Stosic (OFK),Vukelja, Stepanov (Vojvodina, a Dudica na desnog beka, zna on to da igra) itd...
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Perovic moze da igra dobro samo kad hoce, nije on los, isto kao Milovanovic, krenuo da se razvija pa stao.. ne ide to tako..
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Znaci, ostaviti Stojkovica, Bisevca, Dudica, Bastu, Lukovica (znaci komplet zadnju liniju, mada bih Bastu radije vidio na krilu neg' na beku, nek' nadju nekoga za beka, vidi izlaganje gore), Kovacevica (ali mu naci nekog ko zna s loptom, jer on nije najjaci u tom elementu, a i ne treba da bude),Boska, Zigica, a ostali noga!
Ne znam, meni se ipak čini, da je odbrana najlošija u Zvezdi. UI protiv Basela i u jučerašnjoj utakmici direktni krici za golove su bili smušeni odbrambeni igrači.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Maj 2026, 18:20:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.