Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 02:43:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kup Uefa 2005/2006  (Pročitano 39104 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Iz ove grupe koju si naveo ste samo (koliko se ja sećam) dobili PSV i Kjevo(on i nije neki tim). Sa svim ostalima ste odigrali nerešeno. Sada Zvezda mora nekog da dobije kao domaćin da bi prošla dalje.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pazi cinjenica je da mi dajemo dosta golova u poslednje vreme i cinjenica je da Zvezdu niko nije skoro uspeo da dobije na nasem stadionu. Opet, ako realno pogledamo zvezda nikako da pronadje nit i pocne da igra, vec meni to sve izgleda dosta rastimovano. Ako cemo realno ono u Portugalu je bilo sve samo ne dobra utakmica. Onakav bunker ja skoro nisam video. Ok, uspeli smo da se odbranimo, prosli smo dalje, sve je to lepo. Medjutim ja mislim da je bolje da sada po starom dobrom srpskom obicaju velicamo sebe i govorimo kako smo vec osvojili ligu uefa, vec da vidimo sta tu ne stima i pokusamo da se uigramo. Kada to uradimo, onda cemo znati da smo dali sve od sebe pa onda mozemo da i ako puknemo kazemo da je protivnik jednostavno bio bolji. Realno nasa cela igra se bazira na nekom sutu sa centra Boska Jankovica ili neki gol Zigica glavom. Obe ove stvari su krajnje nepouzdane i uvek mogu da zakazu, narocito ovo prvo. Sada je bolje da pokusamo nesto da napravimo nego da ulazimo kao neki favoriti pa da prodjemo ko partizan sa tikvom.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Videcemo sta ce biti, moze da bude super a moze da bude bez veze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Definitivno. Smile
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pa i Partizan je retko ko uspeo da dobije u Bg-u! Sve tri utakmice u LŠ su odigrali nerešeno. Zvezda je prošle godine izgubila na Marakani od Zenita
1. Partizan je retko ko dobio, i Partizan je retko koga dobio.
2. Zenit nije bila velika utakmica, Zenit je bio proizvod petarde u Ajndhovenu.

Citat
Opet, ako realno pogledamo zvezda nikako da pronadje nit i pocne da igra, vec meni to sve izgleda dosta rastimovano.
Kad se vidi ko je trener, ono je odlicno.

Citat
Realno nasa cela igra se bazira na nekom sutu sa centra Boska Jankovica ili neki gol Zigica glavom
Maltene cela igra Juventusa svodi se na Nedveda - Trezegea... Milana na igru Pirloa i Sevcenka...
Budimo realni, zvezda ovakva kakva je ima mnogo vise nego sto se moglo ocekivati:
- Dva odlicna napadaca. (Purovic / Zigic)
- Odlicnog golmana (Stojkovic)
- Tri odlicna srednjaka (Jankovic / Kovacevic / Mladenovic )
A tu je uvek jos par igraca koji treba da se uigraju Basta, Lukovic i sl..
Samo je steta sto to nema ko da ih uigra..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
Igra im je katastrofa,ko je gledao njih protiv Brage mogao je to videti...nisu mogli dve lopte da sastave...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ko je gledao protiv brage mogao je da vidi tim koji je izborio nereseno u paklenoj atmosferi, na teskom gostovanju Smile
Ne moram da pravim paralelu , zar ne? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
aj' napravi, samo za mene  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Cak igru u prvom poluvremenu protiv Brage ne bih nazvao cistom bunkericom!  Smile
Mislim da ce ova ekipa dosta popraviti formu do novembra, a tu pre svega tipujem na Mladenovica i Bastu.
A da znaju da igraju i nadigravaju, a ne samo da se brane, dokazace vec na sledecoj utakmici na Marakani Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
a sta mi imamo od te paralele, ako nas ovako nadobudne neki tamo bazel napuni sa 3-0?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 02:43:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.