Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 00:10:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kup Uefa 2005/2006  (Pročitano 39021 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Prilicno sam siguran da ovo moze da se prodje, cak mislim i roma da moze da se dobije kuci a u gostima da se izvuce x... al sve zavisi od njih

Ovo takmicenje se odvija po sistemu jedne utakmice, znaci nema revansa.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Evo kako izgladaju sve grupe:

A: Monako, Slavija Prag, Hamburger, CSKA Sofija, Viking
B: Lokomotiva, Espanjol, Palermo, Brondbi, Makabi Petah
C: Herta, Lans, Sampdorija, Steaua, Halmštad
D: AZ Alkmar, Midlsbro, Dnjipro, Grashopers, Liteks
E: Roma, Bazel, Crvena zvezda, Strazbur, Tromzo
F: CSKA Moskva, Olimpik Marselj, Herenven, Levski, Dinamo Bukurešt
G: Štutgart, PAOK, Šahtjor, Ren, Rapid Bukurešt
H: Bešiktaš, Sevilja, Bolton, Zenit, Vitorija

Takmičenje startuje 20.oktobra.Finale Kupa UEFA odigraće se 10. maja na "Filips" stadionu u Ajndhovenu.

Zvezda je dobro prosla. Moje misljenje je da moze cak i do prvog mesta. Mislim da ce Basel mozda biti i najjaci protivnik. Rome se iskreno ne bojim jer Zvezda uvek odigra dobro jake utakimce, jedino sudjenje.

Sve u svemu zima u evropi je na pragu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Fudbaleri Crvene zvezde igraće u grupi E, Lige Kupa UEFA, zajedno sa Romom; Bazelom, Strazburom i Tromzom.

Prvobitni raspored odigravanja utakmica je promenjen. U prvom kolu Crvena zvezda je slobodna, u drugom kolu 3. novembra na praznoj Marakani dočekaće šampiona Švajcarske Bazel, u trećem kolu 24. novembra gostuje u Norveškoj, Tromzu, u četvrtom 1. decembra dočekuje Romu. U poslednjem kolu 15. decembra sledi gostovanje u Strazburu.

by B92
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mislio sam u gostima kod ostalih... bar x na obe...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Stojković: "Plašim se Tromsoa"

Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Stojković izrazio je zadovljstvo ishodom žreba za ligu Kupa UEFA, kojim je odlučeno da beogradski tim nastupa u grupi E sa Romom, Bazelom, Strazburom i Tromsoom.

"Lično sam zadovoljan žrebom, mada sam svestan činjenice da danas nema lakih protivnika. Ipak, na kakve smo protivnike mogli da naletimo možemo da bude zadovoljni", rekao je Stojković za sajt kluba.

Stojković je ocenio da je E grupa dosta teška, ali da je olakšavajuća okolnost za njegov tim to što tri prvoplasirane ekipe nastavljaju takmičenje.

"Sigurno je da ćemo učiniti sve da se pripremimo što je bolje moguće, i fizički i psihički, i da prebrodimo prepreke koje su pred nama. Informisaćemo se detaljno o svakom protivniku. Gadjaćemo jedno od prva tri mesta, iako smo svesni da to neće biti lako", rekao je Stojković.

Beta

Predsednik "crveno-belih" je istakao da se najviše pribojava norveškog Tromsoa.

"Jednostavno imam takav osećaj", pojasnio je Stojković. On je izrazio zadovoljstvo i zato što će navijači Crvene zvezde u Beogradu moći da gledaju duel svog omiljenog tima sa italijanskom Romom.

"To će biti prava poslatica za sve ljubitelje fudbala u zemlji i naš poklon najvernijim navijačima Crvene zvezde", rekao je Stojković.

"Crveno-beli" će u prvom kolu biti slobodni, u drugom će pred praznom "Marakanom" dočekati Bazel - šampiona Švajcararske, zatim će gostovati Norvežanima, pa ugostiti Romu i na kraju otputovati na megdan francuskom Strazburu
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
Samo da prodje Zvezda...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
E jel se neko seca s kim je bese Partizan igrao prosle god u kupu uefa(u grupi)? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Midlsbro, Egaleo, Lacio, Viljareal
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Najbitinje je da dobijemo prvu u francuskoj, posle ce sve biti lako!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Po

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1162
U Crvenoj zvezdi zadovoljni posle žreba za Ligu kupa UEFA

Roma na „Marakani“!

Frančesko Toti na „Marakani“! Čelnici Crvene zvezde sa osmehom su ispratili jučerašnji žreb za Ligu kupa UEFA u Nionu, gde je odlučeno da će jedini predstavnik SCG u Evropi odmeriti snagu sa Romom, Bazelom, Strazburom i Tromsom. To su potvrdile i reči predsednika Dragana Stojkovića.

- Ne možemo biti nezadovoljni žrebom jer smo mogli da dobijemo mnogo teže rivale. Činjenica je da više nema lakih protivnika, međutim u ovakvoj grupi imamo pravo da se nadamo plasmanu u narednu rundu takmičenja. Prve tri ekipe dočekaće proleće u Evropi, tako da je pred nama zadatak da se nađemo na jednom od prva tri mesta u grupi - istakao je Stojković.

Na pitanje koga se najviše pribojava, Piksi je odgovorio:

- Ne znam zašto, ali imam ružan osećaj kada je reč o našem gostovanju u Norveškoj. Tromso nam je potpuno nepoznata ekipa, a pritom su u kvalifikacijama eliminisali Galatasaraj.

Stojkoviću je žao što će Crvena zvezda igrati sa Bazelom na praznoj „Marakani“, ali mu je drago što će 1. decembra biti domaćin Romi.

- Dobro je što nas kazna UEFA ne kači na toj utakmici, jer bi bila greota da sa Romom igramo na praznoj „Marakani“. Ovako, tribine našeg stadiona biće sigurno ispunjene do poslednjeg mesta, a u nama poznatoj atmosferi možemo da se nadamo povoljnom rezultatu - izjavio je Stojković uz konstataciju:

- Ukoliko bude postojala želja, volja i mogućnost da postavimo video bimove ispred „Marakane“ za meč sa Bazelom, rado ćemo realizovati taj projekat. Činjenica je da nam navijači mogu pomoći i van stadiona.

Valter Zenga je ishod žreba za Ligu Kupa UEFA saznao u Milanu, gde se trenutno nalazi sa suprugom Ralukom.

- Nije bitno sa kim i gde igramo, bitno je da dobro igramo. S toga, ovaj žreb mi ne znači mnogo, jer više moramo da se bavimo nama a manje njima. Ja sam uvek zadovoljan u životu, pa tako i sada - u svom stilu je trener Crvene zvezde prokomentarisao žreb u Nionu, ne želevši da iskaže ni radost ni tugu zbog toga što će italijanska Roma doći na „Marakanu“.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 00:10:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.