Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kuhinja i sta ne volite da radite u njoj  (Pročitano 60512 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53

ruke ti se pozlatile  Smile muz ce da te blagosilja  Smile

ja bi sad  "ubio"  za jednu domacu corbu... Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Kod mene necce biti mesa do Bozica, posle toga prelaazim na zelenis u trajanju od 10 dana kako bi se procistio organizam. Ova "jaka" je otrov za moj organizam. Krecem se kao baba, imam podocnjake, sve me vuce samo na krevet da leegnem i da varim. Kao krava jbt, samo sto nemam 3 zeluca Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ne znam, nemam obicaj da se prejedavam, sta god da je u pitanju pa je tako bilo i ovih dana, tako da su mi praznici, sto se tice konzumiranja hrane potpuno isti kao i svi ostali dani u godini.

Logicno, malo vise spremam ali je zato i fridz pun pa se ne cimam od jutra do mraka sta ima da se klopa. Ima malo vise sudova sa kojima se uhvatim u kostac u borbi bez predaha  Smile

Sto se Bozica tice, opusteno, blagosloveno meso i najjednostavnije pripreme. Aleluja.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
ne radi se o prezderavanju arijada..nego o jednolicnoj ishrani....na nekih par dana..
a kod mene to traje..jos od 23 decembra....i znam ja to ....da ce mentoli ovo sve...protumaciti na svoj nacin,....
ali naravno ne mislim bukvalno...od 23 decembra...da jedem jedno te isto.... Smile

mada...tako moram da kazem...jer ovdje sve moras polako i  bistro da opises..
posto neki ljudi ...ne znaju da koriste mozak...
i da sami sklope film..pricu i sta znam...ako im ga ne nacrtas....i docaras u slovo.... Smile
nema sanse....da skapiraju sta si htio da kazes.... Smile

cemu se ja uglavnom divim... Smile

i svi se vodimo...ma ajde ....sta tu imam da pravim..ima ovo ima ono....i tamanis ono vec gotovo....
a kod mene ima par datuma u decembru koji se recimo slave...ne kod mene..svi...ali par kod mene i par kod  mojih...tako da...ima toga....uvijek ostane i za novu godinu... i za bozic... i za mali bozic..naravno...
tj pravoslavnu novu godinu... kako je vi u srbiji.... zovete.... Smile

taj nostalgicni  decmbar i masni i pijani januar. su takvi... Smile

« Poslednja izmena: 05. Jan 2014, 08:00:01 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Pa to , nisam se prejela, pojela sam ravno jedno parce torte za sve ove dane, ali ne mogu vise da smislim jednolicno, meso, meso, kako okrenes, meso je u tanjiru. Mali predah nece skoditi, a pogotovo meni, koja imam problem sa probavom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
sandra, uvek mozes da doruckujes zdravo i povrtno, iseci jednu tikvicu uzduz na snite, pa stavi na teflon malo sa obe strane i posoli, onda malo ajvara, przeno ili bareno jaje, salata od kupusa .. to je meni strava dorucak, te varijante sa grilovanom tikvicom
najedes se svega dobrog i stomak ti peva  Smile

danas u gostima janjetina  Smile  eksplodirace mi mozak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Kod mene je dorucak standard - jedna jabuka. Nista grilovano, peceno, nego sirova 'rana Smile

Tikvice ne ljubim previse, kao ni patlidzan. Daj neki drugi predlog. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
jabuka za dorucak, volis povrce ali u stvari samo poneko povrce, ne ljubis meso i masno.. ne znam

rovita jaja i suvo meso ako imate domace, to je odlican dorucak, ili palenta klot, sa mladim sirom sa strane i malo ajvara

jabuka za dorucak je sviranje, d izvines, jer ti je zeludac prazan do rucka,, a to ume da se oduzi, pritom nisi omogucila nikakvu energiju nakom budjenja organizma i on do rucka prakticno spava, osim sto provari tu nesrecnu jabuku i napravi kiselinu posle 10 minuta.. ja to ne bih nikome preporucila

pogotovo ne tako malu kolicinu voca, i tako jednolicno, ako vec hoces da doruckujes voce, onda treba da uneses dovoljnu kolicinu i vitamina i minerala i vlakana i sem te fruktoze i nesto drugo, na primer da u blenderu izmiksujes bananu, jabuku, krusku, sargarepu, kupus, celer. To je dovoljna kolicina ( oko 3.5 dl) i raznovrsni sastav. Jedna jabuka je nista, cak i premali izvor vlakana, koja su ti ujutru potrebna, osim ako nemas ubrzavanje metabolizma u vidu jutarnjeg fitnesa svako jutro Smiley

tako da, moj predlog je grilovano povrce, jaja, malo mesa i sveza salata ujutru, a voce kao poseban obrok u toku dana ili veceri, ali naravno svako zna najbolje sta mu odgovara Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Cico ovo je proveren recept da odem u jebeni wc. Mucila sam se godinama dok nisam skontala formulu kako da jednom dnevno napravim istovar Smile

Sto je najgore ljubim ja i meso, i masno, i testo, i sireve, i povrce samo moram da pazim kakvu kombinaciju pravim da ne bih imala zatvor gde mi ni Ricinus ni Dulkolaks ne pomazu.
Znas li da sam jednom popila 2 supene kasike ricinusa i - nista! Zajebano do bola.

Mogla bih sebi spreiti to za rucak.... Smile
Inace ja pojedem jabuku, cekam pola sata, odradim vezbe i onda za 20 minuta jedem kao svinja, otvorim frizider i oderem se od hrane, jer vec ruke pocnu da mi drhte, ne oduzujem rucak, jedem najcesce oko pola 12 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
 Smile 

i meni jabukica pomogne.. ponekad  Smile

pravi te mikseve od voca i povrca, strava su, i energetski i zdravstveno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.348 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.