Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Kuća snova“ na Televiziji B92  (Pročitano 31029 puta)
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia E71
Kucu trebaju da dobiju Pedja i Dragana.
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N8
ovo sr*nje josh uvek traje!?   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6300
  Smile Smile

po meni zoki i divna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia E71
  Smile Smile

po meni zoki i divna!
Imati petoro dece i ziveti u izlogu,cim sam to cuo odma sam znao ko mi je favorit.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
opet nezaslužuju
ekstremno su spori  Smile  pogotovo peđa,džaba im diplome fakulteta
u ostalom što su pravili tolku decu kad nemaju gde
kuća treba da ode zoranu i divni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
mob
Nokia E71
opet nezaslužuju
ekstremno su spori  Smile  pogotovo peđa,džaba im diplome fakulteta
u ostalom što su pravili tolku decu kad nemaju gde
kuća treba da ode zoranu i divni
pa sto onda diplome fakulteta nemaju zoran i divna i uz to i petoro dece posto imaju gde!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Ma ma mladima svet ostaje.Moj glas ide za mlade nishlije  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
oni su i ovako buržuji,pa će moći da izdržavaju kuću
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
KUĆA SNOVA
POLUFINALE

Press posetio porodice preostala tri para u konkurenciji za pobedu u „Kući snova"

Još osam dana deli jedan od tri preostala para u rijalitiju „Kuća snova" od ostvarenja sna i rešenja jednog od najvećih životnih problema u Srbiji - sopstvenog krova nad glavom.

Glasanje za pobednika na www.pressonline.rs

O otkazu i ove nedelje odlučuju gledaoci, koji mogu da glasaju za svoje favorite do subote uveče pozivom na broj 0780-100-100 i unošenjem rednog broja para ili slanjem SMS poruke sadržine: PAR_redni broj para na broj 5656. Od juče, svi posetioci našeg internet sajta www.pressonline.rs mogu da glasaju za svoje favorite za osvajanje „Kuće snova" i tako predvide pobednika. Press će svakodnevno objavljivati rezultate ankete, a za najbolje net prognozere produkcijska kuća „Adventidž" pripremila je i zanimljive nagrade.

U konkurenciji za pobedu i osvajanje vredne luksuzne kuće u beogradskom naselju Rakovica (od 12 parova koliko je 12. aprila ušlo u igru) ostala su samo tri para - Zoran i Divna Mustecić iz Zlota, Beograđani Peđa i Dragana Janićijević i Nišlije Saša Petrović i Saška Lukov. Neizvesnost koji će par sutra napustiti gradilište i odustati od sna koji su gotovo kompletno (sa)gradili sopstvenim rukama sve je veća, a euforija lagano raste i kod voditeljke Jelene Helc, koja je za tri meseca zajedničkog života na gradilištu stvorila prijateljski odnos sa svim učesnicima.

Press otkriva kako se pred konačni obračun porodice „preživelih" spremaju za sutrašnje polufinale „Kuće snova".

Majke Saše i Saške tipuju na mladost i ljubav

Najmlađi par na gradilištu, Saša i Saška, ima puno mladih navijača, a u Nišu, odakle dolaze, svi pričaju samo o njima i veruju da će mladost i ljubav pobediti. Saškina mama Slobodanka kaže:

- Pokazali su se u pravom svetlu, bez ikakve taktike i potpuno iskreno. Sada, pred kraj, oseća se malo nadmetanje među svima njima, ali mislim da Saša i Saška prosto ne misle o ishodu već i dalje daju svoj maksimum da se kuća izgradi i završi na vreme - navodi gospođa Luković, zaključujući da će Saši i Saški, ukoliko trijumfuju, ciljevi i dalje ostati završetak fakulteta, posao i početak zajedničkog života.

Sašina mama Zlatica Petrović takođe podržava svoje miljenike: - Prezadovoljna sam onim što su pokazali, koliko i kako su radili. Ostali su dosledni sebi, iskreni, pošteni i nikome nikada ništa nisu pričali iza leđa.

Draganina i Peđina deca vole Sašu i Sašku

- Glavni konkurenti su nam Saša i Saška - kaže Jelena, ćerka Dragane i Peđe Janićijević, pred polufinalno veče u „Kući snova". Tokom proteklih nedelja Janićijevići juniori, uzrasta od šest do 17 godina, složno su navijali za svoje roditelje, brinuli jedni o drugima, a čuvali su ih baba i deda iz Obrenovca, tetka Nataša i Peđina tetka Jovanka. Najstarija ćerka Jelena misli da su se roditelji do sada odlično pokazali, a male kritike uputila je samo na mamino ponašanje: - Sve do sada je bilo odlično, samo mislim da se mama malo više opustila, jer je verovatno nervozna zbog kraja. Inače nije takva. Ona je najbolja mama na svetu.

Janićijevići juniori sve više maštaju o pobedi, ali smatraju da nisu glavni favoriti: - Mama i tata su dobri ljudi, imaju petoro dece, nemamo adekvatan prostor za život, i mnogi će glasati za nas, ali mislim da Saša i Saška imaju najveće šanse - kaže Jelena.

Divnina sestra Biserka veruje u pobedu!

Zoran i Divna Mustecić iz Zlota majstori su pred kojima je najveći izazov ukoliko osvoje „Kuću snova". Oni će morati da u potpunosti promene svoj život, od mesta boravka, preko svega što život na selu razlikuje od života u gradu. Divnina sestra Biserka ponosna je što su se njihovi miljenici pokazali kao dobri i vredni ljudi i što su te osobine uspele da ih zadrže u serijalu do samog kraja.

- Oni ne kriju ništa, takvi su kakvima su se i predstavili, a o tome koliko su vredni mislim da ne treba da pričam. U početku su bili malo povučeni, ali sada su potpuno opušteni i lepo se druže sa svima.

Biserka ne želi da prognozira koji će se parovi naći u finalu. - Svako će reći isto, a to je da njihovi zaslužuju kuću. Ja sam srećna što su oni bili vredni i na samom početku kada većina ljudi ništa nije radila, a publika je to prepoznala - kaže Divnina sestra.

(A. S. I.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ima neka krestava, unjkava plavusa koja me mnogo nervira...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.