Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Kuća snova“ na Televiziji B92  (Pročitano 31003 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Svađa i pomirenje u „Kući snova“
Autor: M. R. | 20.06.2008 - 06:20

U „Kući snova“ se u nedelju dogodila prva veća svađa. Sugrađani iz Niša, Velimir i Saša, upali su diskusiju tokom koje je vođa gradilišta Velimir vređao Sašu, a nakon toga su se svi majstori naljutili na Velimira, pa ga je čak i njegova devojka Milica pošteno izribala.

Sve je počelo Velimirovim preozbiljnim shvatanjem uloge šefa gradilišta. Do rasprave je došlo kada je Velimir visokim tonom objašnjavao Saši nešto o razvođenju elektroinstalacija. Velimir je i za vreme doručka vikao na Sašu uporedivši ga sa ranjenim pužem, aludirajući na brzinu kojom Saša obavlja svoje zadatke. Da Velimir nije bio u pravu, govori i činjenica da čak ni njegova devojka Milica nije stala na njegovu stranu. Milica je bila očajna zbog ponašanja svoje jače polovine, te je čak izjavila da se stidi zbog njegovih postupaka. Milica je preuzela stvar u svoje ruke, pa je naredila Velimiru da će ove nedelje ona voditi gradilište.
I ostali majstori su bili ljuti na Velimira, a Sašina devojka Saška je čak nekoliko puta i zaplakala. Pošto više nije mogao da izdrži prekor okruženja, Velimir je odlučio da spusti loptu i izvinio se Saški i Saši. Ipak, svima se čini da Saša više neće moći da Velimira gleda istim očima, niti da zaboravi incident.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung Galaxy S5
ova kuca je nesto najgluplje!
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1536
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S22 Ultra 12/512
meni je zanimljivo  Smile
IP sačuvana
social share
Generalni Sekretar Sekcije za Vrbovanje A.LJ.K.-a
ALjK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
Serijal „Kuća snova“
Ispali Milica i Velja

Autor: M. R. | 23.06.2008 - 06:38

Otkaz sa gradilišta „Kuće snova“ u subotu uveče dobili su Milica Stojanović i Velimir Drobnjak. Protekla nedelja je na gradilištu bila burna, na Velimira su se naljutili skoro svi majstori i verovatno je da se njegovo ponašanje nije svidelo ni publici koja je u protekle dve nedelje najmanje glasova dala tom paru.

Iako se gradnja bliži kraju, i Velimir i Milica su kao šefovi gradilišta prošle nedelje imali težak posao jer su radili i treću smenu. Oni se nisu razočarali zato što im je iz ruke iskliznula kuća vredna skoro pola miliona evra, a njihovom izlasku nisu se razočarali ni ostali majstori koji kao da su odahnuli kada su Velimiru videli leđa.
- Mnogo je lepo osvojiti kuću, ali ipak za to treba malo više sreće - rekao je Velimir i naveo da je otkaz najverovatnije dobio zbog svađe sa ostalim majstorima.
- Da se ja pitam, mi nikada ne bismo ispali. Ja nas dvoje najviše volim, mi smo meni najsimpatičniji!
Kada ih je voditeljka Jelena Helc pitala ko zaslužuje da dobije kuću, Velimir i Milica su izdvojili Sašku i Sašu kao fine, dobre i osećajne.
Par koji je dobio otkaz ove nedelje nije izabrao šefove gradilišta jer će ta uloga po prvi put pripasti šefu gradilišta Siniši i dizajnerkama, a majstori će se narednih dana baviti finim radovima, pa bi kuća uskoro trebalo da dobije fasadu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 908
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung 
nesto najgluplje sto su mogli da prikazu Smile

mislim da je to sad prikazano i nikad vise!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1536
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S22 Ultra 12/512
ako niste gledali od pocetka ne moze vam ni biti interesantno, a komentari glupo je,najgluplje,fuj i tome slicno su jadni  Smile
IP sačuvana
social share
Generalni Sekretar Sekcije za Vrbovanje A.LJ.K.-a
ALjK
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
ljudi, ajmo sad stvarno: da li zaista ovo neko gleda?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2238
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Pre neki dan gledao jedno pet minuta, tokom kojih je neki lik objašnjavao kako se postavljaju krovni prozori na daljinsko upravljanje. Ako to nije zanimljivo ja ne znam šta jeste.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Meni je zanimljivo da gledam ceo taj proces izgradje kuce posto nikada to nisam video ni znao kako se radi.A parovi su mogli biti i bolji.
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ako niste gledali od pocetka ne moze vam ni biti interesantno, a komentari glupo je,najgluplje,fuj i tome slicno su jadni Smile

Ma ta kuca je jadna. Cisto b92 proseravanje i zgrtanje para na slavu Velikog Brata, sa istom dozom voajerstva i ciganisanja pod maskom konstruktivnog rada....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.