Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ксенија Пајчин и Каписода пронађени мртви  (Pročitano 91929 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
vidi njega al'se uozbiljio  Smile   Smile

mada, u pravu si, to što su zatucani u jednom selu na Cetinju, ipak nije referentno za celu naciju
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pljevljanka, nesto si mi previse emotivno vezana za Crnu Goru ? Nije ti to zdravo..
A sta fali Crnoj Gori ?
Da prekinete sa glupim stereotipima .
A jel smo mi gluup narod ako uvek izaberemo da nam na vlasti budu lopovi ?
Da , onda smo glup narod.
Drugo imate temu "Samoubistvo kukavicluk ili hrabrost" pa razmenite misljenja i tamo.
I da jel ste im vi ovde bili bliski prijatelji pa znate ponaosob kakav je ko bio ?Vi ste bre klasicne snajke..I da je bilo obrnuto,nista me ne bi cudilo.
Bitno je da su izgubili zivote i po meni podjednako bili krivi.
Mi vlast bar menjamo, za razliku od CG u kojoj nikada nije doslo do unutrasnje smene vlasti, ali nije ovde pitanje politika CG koja je takva kakva je nego je pitanje problematicno poimanje pojma casti kod Crnogoraca, problematicno zato sto dovodi do smrti neduznih ljudi koji postaju zrtve te "casti"...

To da Crnogorci, posebno ovi Kapisodine sorte, vole oruzje je nesto sto je dobro poznato, ali ovde je ipak njegov otac sam nicim izazvan pokrenuo pitanje crnogorske casti i postenja. Znaci, po njemu (odnosno njima) Filip je iz cele ove "afere" izasao kao castan Crnogorac iako je devojku usmrtio tako sto joj je pucao u ledja dok je bezala ka vratima.

A za Kseniju taj njegov izopaceni otac kaze da "svi u BG znaju kakva je bila", znaci hoce da kaze da je njegov casni crnogorski sin-maneken ubio tamo neku srpsku "drolju" pa nikom nista, bilo pa proslo. Ironija je da ako igde postoji prototip muske drolje, taj Filip Kapisoda je ispunjavao bukvalno sve uslove da to bude, sa ili bez te njihove crnogorske casti.

A ti decko ako smatras da ubica i ubijena snose podjeknaku krivicu, ne znam sta da ti kazem, mozda je i tebi neki Crnogorac u rodu ili ti jednostavno nisu sve ovce na broju Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Bitno je da su izgubili zivote i po meni podjednako bili krivi

Smile

па јесте...крив је и ћурувија а не само онај који му је сместио метак у главу Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo

Citat

Kako ona može da bude kriva zato što je on pucao u nju,da mi je znati,veoma čudna podela krivice,u ovom slučaju,ona je klasična žrtva,a on je ubica i samoubica,i kako to može da bude podjednako. Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 20:11:10 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
jeste...zato crnogorci kucaju na fejsu...kurva srpska itd...zali boze filipa...

s**rali mami svojoj
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Citat

Kako ona može da bude kriva zato što je on pucao u nju,da mi je znati,veoma čudna podela krivice,u ovom slučaju,ona je klasična žrtva,a on je ubica i samoubica,i kako to može da bude podjednako. Smile

pa... jedino ako je on npr. hteo da puca u zidni sat (ona "kukavica stvarno ume da izludi čoveka) a ona se našla na putanji...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Samsung Galaxy S III
Mozda ga je stvarno izludjivala .. pravila ljubomornim, provocirala... podjebavala Smiley Ona zena nije cista u glavu.. svejedno bila (sada valjda jeste)... Sem toga ljubav od coveka napravi zver... Ljubav, kao dzelat najveci unistila je mnoge zivote, pa tako i ove...  Opasno je to orudje.. pomuti um ljudski. Ipak... nije tako ruzno ni umreti zbog nje.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC 
Pljevljanka, nesto si mi previse emotivno vezana za Crnu Goru ? Nije ti to zdravo..
A sta fali Crnoj Gori ?
Drugo imate temu "Samoubistvo kukavicluk ili hrabrost" pa razmenite misljenja i tamo.
I da jel ste im vi ovde bili bliski prijatelji pa znate ponaosob kakav je ko bio ?Vi ste bre klasicne snajke..I da je bilo obrnuto,nista me ne bi cudilo.
Mi vlast bar menjamo, za razliku od CG u kojoj nikada nije doslo do unutrasnje smene vlasti, ali nije ovde pitanje politika CG koja je takva kakva je nego je pitanje problematicno poimanje pojma casti kod Crnogoraca, problematicno zato sto dovodi do smrti neduznih ljudi koji postaju zrtve te "casti"...

To da Crnogorci, posebno ovi Kapisodine sorte, vole oruzje je nesto sto je dobro poznato, ali ovde je ipak njegov otac sam nicim izazvan pokrenuo pitanje crnogorske casti i postenja. Znaci, po njemu (odnosno njima) Filip je iz cele ove "afere" izasao kao castan Crnogorac iako je devojku usmrtio tako sto joj je pucao u ledja dok je bezala ka vratima.

A za Kseniju taj njegov izopaceni otac kaze da "svi u BG znaju kakva je bila", znaci hoce da kaze da je njegov casni crnogorski sin-maneken ubio tamo neku srpsku "drolju" pa nikom nista, bilo pa proslo. Ironija je da ako igde postoji prototip muske drolje, taj Filip Kapisoda je ispunjavao bukvalno sve uslove da to bude, sa ili bez te njihove crnogorske casti.

A ti decko ako smatras da ubica i ubijena snose podjeknaku krivicu, ne znam sta da ti kazem, mozda je i tebi neki Crnogorac u rodu ili ti jednostavno nisu sve ovce na broju Smile

1 Like
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
A sta fali Crnoj Gori ?

1 Like

Me too

Post sa kojim se slazem 100 posto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ja vam kažem, ja sam svoj zidni sat demontirao, izluđivao me je ! Sve je moguće...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.