Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ксенија Пајчин и Каписода пронађени мртви  (Pročitano 92228 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15

E, sad... obe teme postoje na Bureku... a koliko je tamo komentara i pregleda?

Pa u tome i jeste stvar, kad hejteri zaista ne bi posecivali teme koje ih, kako sami kazu, ne zanimaju i ova tema bi imala 3-4 strane i to bi uglavnom bile prenesene vesti ... nije to slucaj samo na ovakvim temama, ima toga i u sportu, muzici, ma svuda, eto recimo treba da pocne neka nova serija, a hejteri napune temu sa 50 stranica jos pre premijere...
odoh u totalni off, sorry...

Uopste nisam govorila o hejterima... govorila sam o ljudim koji govore o empatiji, ali se toga sete samo kada su poznate licnosti u pitanju...
Kada su obicni ljudi u pitanju, oni su samo statisticki podatak i trenutna neprijatnost...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 62
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
mob
HTC 
Eto šta smo mi Srbi.
Malo nam je što nam se seljaci "ćeraju" po sudu nego oće Goga i Karamela. Od tragedije napraviše skandal.
Jadna Srbijo, ko ti je elita.
Filip i Ksenija se neće prevrtati u grobu od naših komentara, već od priče onih koji su se nazivali njihovim prijateljima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Crni humor sa interneta. Aktuelna tema.
Gledano iz ugla gamer-a:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
"...mora da je bio ozbiljno isprovociran da bi se odlučio na takav korak..."  veoma 'pametan' zaključak, kakav se od Goge i može očekivati...
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 62
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
mob
HTC 
Crni humor sa interneta. Aktuelna tema.
Gledano iz ugla gamer-a:

Nije koristio Berettu 92F od 9mm već CZ 88.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Majka Ljubica skrhana bolom
Nema više moje Ksenije, život mi je ugašen
Simonida Milojković | 19. 03. 2010. - 00:02h | Foto: Z. Ilić | Komentara: 112

Nema više moje Ksenije... Moj život je ugašen - jedva čujno izgovara Ljubica, majka Ksenije Pajčin. Lepa crna žena u crnini jedva stoji pred vratima stana svoje majke Mare na poslednjem spratu jedne zgrade u Zemunu. Oči su joj beživotne, ugašene. A suze i dalje teku. Ekipa „Blica“ joj izjavljuje saučešće. Jeca dok je novinarka grli.

Ksenijina majka Ljubica priprema ćerku za snimanje spota sa Indirom Radić

- Sahranićemo je u subotu u 14 sati na Novom groblju - kaže i polako se povlači u stan.
Unutra su rođaci i prijatelji. Sede u tišini. Čuju se samo duboki uzdasi i jecaj. Povremeno neko podigne glavu i pita: „Zašto?“ Nema odgovora. Samo plač i beznađe. Tu je i Ksenijin ujak Matija. Došao je iz Amerike da se poslednji put oprosti od svoje najdraže sestričine. Baka Mara je jedva živa. Ionako je srčani bolesnik, nedavno je imala operaciju. Dolazila je juče i Hitna pomoć, ali majčinom i bakinom srcu nema leka.

„Zašto?“, pita se i komšinica sa sprata ispod njihovog. Ona je baka Marina drugarica. Kobne večeri bila je kod nje i otišla malo pre nego što su na vestima javili da je Ksenija ubijena. Krik iz stana baka Mare odagnao je i poslednju nadu da je komšinica pogrešno čula spikera.
- Često je Ksenija dolazila kod svoje bake. Ona ju je odgojila. Srce moje, bila je mnogo dobra devojka, lepo vaspitana, uvek vesela. Niko ne može da veruje da je više nema. Zašto je ubi? - potresena je prijateljica Ksenijine babe.

To pita i komšija koga srećemo na ulaznim vratim u zgradu.
- Jadna Ljubica. Prepolovila se od bola, ni pola je nema - priča komšija i otkriva nam da je Ksenijina mama u početku volela Filipa, ali s vremenom, kada je videla da se stalno svađaju i da nemaju mira, počela je Kseniju da odvraća od njega.
- Osetilo majčino srce nešto, naslutilo - kroz uzdah zaključuje komšija.
Pristiže familija. Uplakani ljudi u crnini ulaze u zgradu. Unose klupe za sedenje, danas, uoči sutrašnje sahrane, tek se očekuje dolazak velikog broja prijatelja. Na vratima nema umrlice, ali ceo komšiluk zna da se na poslednjem spratu zgrade uselila večna tuga.

Goran Stojićević Karamela, Ksenijin najbolji drug, skoro stalno je u stanu. Sa njim je i kuma Nevena iz Užica, igračica iz Ksenijine plesne grupe. Oči su im crvene, a lica otečena od plakanja. Karameli na ulici prilaze ljudi. Pružaju mu ruku i govore: „Primite moje saučešće, čuli smo da ste joj bili najbolji drug“.
- Vidite li koliko ljudi vole Kseniju. Stalno mi prilaze i plaču, pričaju kako je bila najlepša. Pitaju me: „Zašto je ubi?“. Eh, kad bi to neko znao - uzdiše Karamela i priseća se ogromne ljubavi Ksenije i Filipa.
- Mnogo su se voleli. I on nju i ona njega. Bila je to najveća ljubav. Samo da nije bilo te ogromne ljubomore. Ona ih je uništila… - uzdiše poznati imitator.
On je poslednjih dana bio stalno s njima. Svađali su se, a on ih je mirio. I u nedelju kada su se potukli, pa Ksenija zvala policiju, a Filip rekao da će se ubiti ako ga ostavi; i u ponedeljak kada ga je opet ostavila ne mogavši da trpi njegovu preteranu ljubomoru i posesivnost…

U utorak Filip je u Ksenijinom stanu na Voždovcu jednim metkom ubio svoju devojku, a zatim pucao i sebi u glavu.
Prema saznanjima „Blica“, obdukcija, koja je obavljena na Vojnomedicinskoj akademiji, utvrdila je da na telima, osim rana od vatrenog oružja na glavi, nema drugih povreda, što ukazuje na to da tragediji nije prethodila tuča. Takođe je ustanovljeno da Ksenija u trenutku ubistva nije bila trudna, ali da je pre toga bila u drugom stanju i da je abortirala, za sada nije poznato. Na VMA će biti urađena i toksikološka analiza, a rezultati će biti tek za dve nedelje. Obdukcioni nalaz i toksikološka analiza biće prosleđeni istražnom sudiji Dušanu Milenkoviću, koji je i obavio uviđaj u stanu u Nikšićkoj ulici 6, gde su nađena tela.

Upaljeno kandilo
Tri dana posle tragične smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode ispred stana u Nikšićkoj ulici 6 na Voždovcu još stoji cveće i upaljeno kandilo. Stanari kažu da su prijatelji pevačice i manekena dolazili i juče kako bi odali poštu.
- Bilo ih je nekoliko. Upalili su sveće, kratko se zadržali i otišli su. Juče je došao i čovek sa bradom koji se predstavio kao zet Ksenijine majke. Rekao je da mora da počisti krv i sredi stan. Videlo se da mu je jako teško, ali i to mora neko da uradi. Zatvorio se u stan i nikome nije otvarao vrata - priča stanar Srboljub Stojanović.
On kaže da se Ksenijina majka Ljubica nije pojavljivala otkako je uz pomoć komšije razvalila ulazna vrata stana i zatekla tela ćerke i Filipa Kapisode.
P. Z. V.

NIKO NIJE SLUTIO TRAGIČAN KRAJ

Ivana Škorić

Ivana Škorić
Imali su burnu i jaku ljubav!
Iskreno, u šoku sam, toliko sam potresena da ne znam šta da kažem. Kseniju poznajem od 15. godine, družile smo se. Ma, poznajem je ceo život. Njega sam upoznala u „Velikom bratu“ i tamo smo se zbližili. Bila sam srećna što su ponovo zajedno. Ljudi kažu - o pokojnima sve najbolje, ali ona je stvarno bila dobra i prelepa devojka, imala je divnu budućnost. Eto, sve se završilo. U šoku sam jer u Filipu nisam nikada videla ni trunku agresivnosti. Pitam se šta je to moglo da se desi što ga je nateralo na takav čin. Njihova ljubav je bila veoma burna. Često su te velike i jake ljubavi takve, ljudi se svađaju. Ipak, mislim da ljudi oko njih nisu ni pomislili da bi moglo da se desi nešto ovako, kaže Ivana Škorić.

Sandra Drašković

Sandra Drašković
Filip je bio džentlmen
To je velika tragedija. Kseniju sam poznavala od njenih početaka, privatno se nismo družile, ali smo imale neke zajedničke prijatelje. Za Filipa sam čula i upoznala ga prilikom ulaska u kuću „Velikog brata“. Džentlmenski je postupao prema svim ženama u kući i ništa nije ukazivalo na tragediju, kaže Sandra Drašković.

Anabela Đogani

Anabela Đogani
Ne verujem da se to desilo
Nju sam poznavala, ali njega nikada nisam upoznala. Nisam poznavala prirodu njihovog odnosa, ali koliko smo svi mogli da vidimo, iz novina, imali su burnu vezu. Ne znam šta da kažem, glupo mi je da ulazim u njihove odnose, stvarno mi je žao zbog toga što se desilo, priča Anabela za „Blic“.

Danijel Alibabić

Danijel Alibabić
Ona je za mene živa
Ne želim da se pomirim s tim da je nema. Ona je meni živa i uvek će to biti. Molim vas da pišete samo lepo o njoj jer ona to zaslužuje! Znam da ćemo se nekad ponovo sresti, rekao je za „Blic“ Danijel Alibabić, Ksenijin dobar drugar i saradnik sa kojim je pevačica nedavno snimila duetsku pesmu „Supica“.

M. R

„Blic“ u Ksenijinoj srednjoj školi
Pamtimo je kao dete puno života

Vest o Ksenijinoj smrti jako nas je potresla. Pamtimo je kao dobro dete, puno energije i života. Bila je lepotica i omiljena među učenicima, priča za „Blic“ Katica Dulijan-Stanisavljević, direktorka Pete ekonomske škole u Rakovici, u koju je išla Ksenija Pajčin.
Iako je popularna pevačica u ovoj škol i provela dve godine, gotovo svi profesori koji su joj predavali i dalje je pamte. Kako kažu, najviše je se sećaju po ljubavi koju je imala prema igri i po tome kako je često lepila plakate plesne škole čiji je bila član.
- Predavao sam joj matematiku u drugoj godini. Njena generacija mi je bila prva. Sećam se da je na časovima bila disciplinovana i da nikada nije pravila probleme. Međutim, na hodniku je stalno pokazivala drugaricama plesne korake - priseća profesor Živadin Andrić.
On kaže da ju je ljubav prema plesu udaljila sa nastave u drugom polugodištu.
- Tada je počela da se sa svojom plesnom grupom pojavljuje na televiziji u spotovima. Bila je i na turneji sa Draganom Mirković - priča Andrić.
P. Z. Veličković

Otac priprema sahranu
Bila je uzor mlađoj sestri

Ispred zgrade u Petefijevoj ulici u Beogradu, gde sa porodicom živi Ksenijin otac Miloš, juče je bilo mirno. Vrata stana otvorio je mladić, koji je na pitanje da li je Miloš tu, odgovorio: „Očuh jeste kod kuće, ali nije u stanju da razgovara sa vama“.

- Svi smo u šoku. Razumite nas. Niko od nas sada nije sposoban za priču - rekao je mladić i dodao da je Ksenijino telo još na VMA.
„Blic“ je pre posete okrenuo telefon u stanu Miloša Pajčina. Javila se njegova druga supruga i rekla da je Miloš otišao da sredi sve u vezi sa sahranom.
- Kada je dolazila kod nas, bila je divna i nasmejana. O Filipu je pričala sve najbolje. Bila je vezana i za oca i za svoju dvanaestogodišnju polusestru. Devojčica još ne može da prihvati da njene seke nema. Ksenija joj je bila uzor, starija sestra, na koju jako liči. Ni mi još ne možemo da shvatimo da Ksenije više nema - rekla je za „Blic“ supruga Ksenijinog oca.
Komšije u Petefijevoj ulici u šoku su posle tragedije.
- Ksenija je često dolazila kod oca. Znamo da je bila vezana i za njega i za sestru. Kada bismo je sreli ispred zgrade, uvek je bila vesela, nasmejana. Strašno je to što joj se desilo - kažu stanari, koji se prisećaju i toga da je Ksenija za vreme bombardovanja većinu vremena provela kod oca.
A. Ž. Adžić

Cetinjani u šoku

Filipa Kapisodu sugrađani sa Cetinja pamte kao simpatičnog, dobrog i mirnog mladića. Zbog toga još ne mogu da poveruju da je taj mladić pucao u svoju devojku, a zatim i sebi oduzeo život.

Kako navode podgoričke „Vijesti“, iako većina Cetinjana na ulici ne želi da priča o tragediji, njenom uzroku, pojedinci kratko kažu da je Filip bio jedno dobro dete i da će ga kao takvog pamtiti i da čitav grad saoseća sa bolom njegove porodice.
Po nekom nepisanom pravilu, u znak sećanja na neki izgubljeni mladi život, većina cetinjskih kafića juče nije radila, a ni u jednom lokalu juče se nije čula muzika. U kafićima u prestonici muk je od utorka uveče, one večeri kada se čulo za Filipovu tragičnu smrt. Cetinjani kažu da će tako biti do njegove sahrane.
Filip Kapisoda će danas biti sahranjen na cetinjskom Gradskom groblju. Njegov brat od strica, rukometaš Petar Kapisoda rekao je da je „porodica u sredu preuzela telo mladića i da će ga sahraniti na Cetinju“. Petar, koji je vest o tragediji čuo u Sarajevu gde nastupa u dresu Bosne, rekao je tada da „on još nije spreman da priča o tragediji“, ali da će „kada se sve završi, pričati“. Filip je bio vezan za starijeg brata od strica, koga je u vreme dok je trenirao rukomet na terenu gledao kao idola.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
ovo sve smo znali ..ocekivali...culi...kakvr sad to sve ima veze kad nijedno nije zivo.

zatvorite temu . komentari su krajnje glupi,nesuvisli i nepotrebni.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Kako dalje da živim?
Ja sam jak čovek, teško zaplačem, ali suze same teku. Šta se tamo desilo, nije važno, nje više nema, kaže otac Ksenije Pajčin

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Jadni covjek Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat
„Blic“ u Ksenijinoj srednjoj školi

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.