Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ксенија Пајчин и Каписода пронађени мртви  (Pročitano 92129 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
Ovo mi je najjace kad svi pisu za njih ''A steta, bili su tako lepi i i zgodni, poznati...'' Koji je to kurac, kakve veze ima, to je samo dokaz koliko to nista ne znaci, evo vidim koliko im je koristilo to sto su bili mladi i zgodni i lepi kad su skoncali ovako nasilno i ruzno...Sigurno su u pitanju bile vrlo srecne i stabilne osobe. Koji je to dokaz srece majke vam?!  Smile

I da, ne kontam, da je umrlo dvoje ruznih i starijih ljudi onda ne bi bila takva tragedija, ali ovo je prava steta posto su eto, bili lepi?  Smile

Da napomenem, ovo nije blacenje pokojnika, vec jednostavno ne razumem logiku ljudi  Smile

I McNair je bio NFL MVP pa mu nista nije pomoglo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC One
Sez, ponekad svojim mudroserijama smoris za medalju, jos kad su ta mudrovanja u pojacanoj aktivnosti, pa danima kenjuckas, coveku pripadne muka od tolike kolicine prazne price koja i sama zeli da dobije bar neki smisao.

Elem, htedoh reci da je sreca sto si nisi poznata licnost.

Da ovo kazem pravilno, da se razume bas onako kako mislim, a ne pogresno:

Da si ti ziv i zdrav 200 godina, da te u zivotu prati sva sreca... ali kada bacis kasiku jednog dana, cinjenica da nisi poznat znaci da me bar preko novinskih naslova i tv priloga neces smarati kao sto to radis na Bureku.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Iako rezultati obdukcije još nisu objavljeni, Novosti od svog izvora saznaju da su na rukama manekena pronađene barutne čestice, dok je test kod Ksenije Pajčin bio negativan.

"Pajčinova je ubijena s leđa, hicem u potiljak, iz neposredne blizine", navodi izvor "Novosti" blizak istrazi."Smrt je bila trenutna. Kapisoda je ispalio sebi metak u usta. Na potiljku ima izlaznu ranu i izdahnuo je istog trena."

Beogradski dnevnik tvrdi i da su Ksenija i Filip se iz poslednjeg noćnog provoda vratili kući između četiri i pet ujutro.

Pretpostavlja se da su legli da spavaju, a šta se potom dešavalo samo se nagađa.

Dva tupa zvuka iz stana broj 12 u Nikšićkoj ulici 6, na Voždovcu, čula su se oko 16.30.

Dva sata kasnije, kada su vrata nasilno otvorena, bilo je jasno da je reč o pucnjima.

Pevačicina majka i komšije pronašli su beživotna tela.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
valjda ces je baciti pre mene,jos ako kojim slucajem postanes poznat,racunaj na zadusnice
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC One
U oba slucaja necu vise citati gluposti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Apple iPhone 4
Sa ovim odgovorom zatvaram ovaj "začaran krug".
Ajmo ovako... Ko hoće da laže sebe nemam ništa protiv, njegova stvar, ali što pre sebi pogledate u oči, pogledate se ogledalo i priznate istinu i problem koji imate u glavi biće vam lakše u životu.
90% muškaraca bi volelo da je bar 5 minuta bilo u Ksenijinom društvu, 100% bi volelo da joj je zavirilo u međunožje ali im se nije dalo (sad će oni pametnjakovići da kažu "jes dalo bi nam se da smo imali dovoljno para da je platimo" ili "jes dal sam lud da dam tolike pare kad mogu i bolju da nađem za manje pare" i slično...), onih 10% što im se Xenia "gadila" je lagalo sebe jer su znali da ribu poput Ksenije nikada ne bi ni mogli da imaju pa im je ta servirana priča bila odbrambeni mehanizam. Ovo ne važi samo za nju već za mnoge zgodne devojke koje nisu medijski eksponirane.
A kad su žene u pitanju 100% njih je ljubomorno na nju jer je imala sve što većina njih sanja. Žensko sam, ali nikada neću braniti svoj pol po bilo koju cenu. 80% žena bi ubilo da izgleda kao što je izgledala Xenia, pogotovo one male debele iskompleksirane koje zavide drugim devojkama na dobrom izgledu. Ajde razumem genetika ti nije jača strana, ali u današnje vreme ne postoji opravdanje da žena izgleda loše ili debelo i zarozano. E sad dok takve domaćice sede kući i vode tuđe živote muž ili momak im "kreše" šta stigne i gde stigne pa im posle neko drugi kriv (pogotovo dobre ribe), umesto da se dovedu u red i malo povedu računa o sebi. Ili pak ostaju usamljene pa tako ogorčene istrišu svoje frustracije na forumima i drugim socijalnim mrežama. Ali ovo je već druga tema o kojoj mogu da pričam do beskonačnosti.
Elem, pošto pojedinci smatraju da imaju prava da se mešaju u tuđe živote i da polemišu o istim imam i za njih par argumenata. Jedno je biti ispred kamera a drugo iza kamera. Kada bi se svi ispred kamera ponašali kao što se ponašaju u privatnom životu ko zna na šta bi to ličilo - u najmanju ruku na spoj ludnice, javne kuće i psihološke radionice. Meni nisu jasni oni koji misle da se ljudi ispred kamera ponašaju prirodno i normalno. Prvo zapitajte sebe da li biste mogli da se ponašate prirodno ispred kamera i da nijednom ne odglumite ili servirate neku laž u za koju biste voleli da je istina? I da li biste se uopšte osećali opušteno ispred objektiva uperenog vam u lice? Ma da... Sve sama poštena i iskrena gospoda koja ni mrave ne bi zgazila. Ma dajte bre, dosta više foliranja Smile
Drugo, nikada vam nije palo na pamet možda da vam neko namerno servira neku priču koju vi treba da progutate? Ili na koju bi trebalo da se "primite"? Da neki potezi i ponašanja nisu unapred smišljeni? Da nisu marketiški potez? Onda nemate pojma! Ne kažu džabe u tom svetu da je i loš marketing dobar marketing samo dok se o njima piše. Ajde za trenutak da vam napravim paralelu... Naši političari, sve sama gospoda, pucaju od inteligencije - kad maske padnu i zavese se zatvore 65% njih je razvratno, plaća kurvama da ih zadovolje, nije mali broj onih koji to radi sa trandžama, za jednog mladog se "zna" da je narkić, 90% njih su i kriminalci i? ŠTa povodom toga imate da kažete? A takvi vam još i odlučuju o budućnosti vaše dece i vas? Ali jedno je ono što oni kroz svoju ideologiju plasiraju svima nama a sasvim je drugo to što oni rade iza kamera. Jel ih neko od vas lično video a da pritom ne prepričava nečiju tuđu priču ili kuloarske abrove? Nemam ništa protiv da komentarišemo nekog ili nečije ponašanje ispred kamere ali imam protiv toga da na osnovu toga donosite zaključke o tome ko su i šta su te osobe a da pritom niste bili ključni svedoci nekih od situacija o kojime tvrdite da su tačne. Ovde se ne radi samo o ovo dvoje, to je moje mišljenje i princip uopšte u životu.
E sad pošto imate prava da komentarišete i privatni život nekog koga ne poznajete - zapitajte se kako bi se osećali da ste vi na mestu tog nekog a da vas drugi koji vas ne poznaju pljuju.

Ovo sve sam napisala isprovocirna komentarima pojedinaca koji misle da imaju prava da sude o nekom i da se ponašaju kao  ne znam kakva moralna bića a da pritom ne smeju da se pogledaju u ogledalo.
Da ne zaboravim, kada je smrt u pitanju pre ću se rasplakati nad dugom bolešću izazvanom i mukotrpnom smrću nekog deteta koje prvi put vidim preko televizije i bilo koga neovisno o godinama i profesiji nego recimo nad nekim ko je ubio nekog ili mučio i silovao, kao što je slučaj bio u mom komšiluku da je jedna bitanga silovala dve devojčice od 6 godina. Takvu ološ bi mučila! Tako da sam daleko od moralne gromade i ne trudim se da budem, ali mi se smučila ljudska glupost, foliranje i laž.

Možete me nakon ovoga mrzeti, pljuvati ili srati po meni, iskreno nije me briga i neću odgovarati.

Coolrunner,
Ja se slatko nasmejem čitajući tvoje postove Smile
Da si ti meni živ i zdrav 1000 godina Smile

EDIT
Pošto je jedan član nakon ovog mog ovolikog komentara dao ovakav odgovor onda definitivno moram da prevedem. 100% žena bi volelo da izgleda kao ona ili da je na njenom mestu (profesija, popularnost itd.). Ako bilo ko nakon ovolikog posta može da dođe samo do zaključka da sam neko ko je smrtno zaljubljen u dotičnu osobu onda neka se leči, a na pojedine je stvarno uzaludno trošiti reči. Oni malo inteligentniji će shvatiti da se u ovom postu uopšte nije radilo o Kseniji što je u par rečenica i lepo objašnjeno, samo što je ovo tema na koju sam se nadovezala jer su ljudi bili raspoložni da pljuju kako po živimo tako i po mrtvima koje nisu poznavali. Niko joj nije držao špric ili donosio koku, niti joj držao sveću dok se onodila sa nekim za kintu itd, niti njoj niti bilo kome drugom koga uzima u usta bez potrebe a da nije bio svedok događaja i video svojim očima. Eto to je poenta! Ma kome ja pričam, mislite šta hoćete.
« Poslednja izmena: 19. Mar 2010, 03:13:36 od Eva Jolie »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N97
Ona nije zasluzhila da bude ubijena, ako nishta drugo uglavnom je bila nasmejana i pozitivna u svojim nastupima, ali ti si devojko malo izgubila kompas. Oprosti ti meni ako si je poznavala i bila dobra sa njom, ali ona je dolazila u emisije mrtva drogirana i u dva navrata shirila noge da joj kamera snimi medjunozhje. Pored toga vukla se sa svakavim likovima a barem jedan je robijao zbog ubistva.

Sve ovo pishem zbog notorne gluposti kako bi "100% zhena htelo da bude kao Ksenija". Ako ti zhelish, ok, budi, ali moja sestra, devojka, majka i najbolje drugarice nisu nikad imale zhelju da pokazuju medjunozhje pred kamerama. To je cela Srbija videla i za to niko ne mozhe reci da su trachevi i lazhi.

Nek joj je laka zemlja, stvarno mi je zhao, ali molim te saberi se.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC One
Ne bi da ih poredim, ali svi smo videli i medjunozje Monike Beluci, ali to je ok posto je to bilo u filmu a ona, jel te, samo glumi. I svi balave za njom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N97
Jedno je gluma, a drugo TV emisija. To je kao da kazhesh da je Mikelandjelov David isto shto i slika Ron Dzeremija.  Smile

A kad smo vec kod Monike, gde si joj to video medjunozhje ?
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC One
Pada, to je to... jedno je gluma.  Smile

U vise filmova + sto se slikala ali namerno nisam pomenuo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.