Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ксенија Пајчин и Каписода пронађени мртви  (Pročitano 92266 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Ксенија Пајчин и Каписода пронађени мртви у стану.
Вести Пинк ТВ.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson k310i
Inace,prema nalazima obdukcije Ksenija nije bila trudna
A jel mogla da abortira?U nekim novinama sam videi naslov da je ona abortirala iz osvete a on ubio nju iz ljubomore
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
 Jbt šta sve još neće da se desi dok dočekam odlazak iz ovog pakla....
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ког пакла?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
HTC 
A jel mogla da abortira?U nekim novinama sam videi naslov da je ona abortirala iz osvete a on ubio nju iz ljubomore

u alo pise da je abortirala zato sto nije bila sigurna cije je dete,njegovo ili nekog fudbalera
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 

u alo pise da je abortirala zato sto nije bila sigurna cije je dete,njegovo ili nekog fudbalera

Alo i Kurir su inace bas pouzdane novine  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Dan posle tragedije u Nikšićkoj ulici
Ruže ispred stana Ksenije Pajčin
A. Ž. Adžić | 18. 03. 2010. - 00:02h | Komentara: 32

Ispred zgrade u Nikšićkoj ulici 6, gde su u utorak uveče nađena tela Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode, juče su se okupili stanari okolnih kuća, šokirani tragičnim krajem mladog para.

U zgradi tišina. Vrata stana broj 12 na trećem spratu zaključana, a na zvonjavu niko ne otvara. Pored vrata ostavljene četiri ruže. Dve bele, po jedna crvena i žuta. Komšije ne znaju ko je ostavio cveće i kada. Da li preksinoć nakon što se čulo za tragediju, ili ranije. Većina Ksenijinih komšija, međutim, brzo je prolazila pored okupljenih, i ćutala.
- Tog popodneva nisam čula svađu, viku, samo dva puta „tup“, i to posle 16 sati. Nisam ni slutila da su to pucnji... Tek kada sam čula za tragediju, povezala sam taj zvuk sa pucnjima - kaže Ksenijina komšinica iz zgrade.
Neki od stanara sećaju se Ksenije kao devojke vedrog duha i pune života. Kao tinejdžerka je pravila urnebesne žurke, pa je dolazili i policija.

Kako nam je ispričao Ksenijin sused, pevačicinoj majci Ljubici pomogle su komšije da otvori vrata od stana.
- Kad sam izlazio iz zgrade, sreo sam Ljubicu, Ksenijinu majku. Kasnije sam od komšija čuo šta se desilo. Oni su mi rekli da su pomagali Ljubici da otvori vrata od stana. Valjda su šrafcigerom pokušali da izbiju ključ koji je bio sa unutrašnje strane. To je trajalo skoro sat vremena. Kad je otvorila vrata, videla je šta je videla. Međutim, kako su mi komšije ispričale, policija i Hitna pomoć već su bile tu, tako da su lekari odmah pomogli Ljubici da dođe sebi. Čak mislim i da su je odveli - priča jedan od stanara iz Nikšićke 6.

Jedna komšinica kaže da je, kada ih je poslednji put videla, dobila poziv od Ksenije da dođe na njen plac sa psom, kada se prolepša vreme.
- Poznavala sam je dobro, jer su moja ćerka i ona vršnjakinje. Nekoliko puta sam je pitala što se ne udaje, a ona bi odgovarala pitanjem: „Za koga?“ „Pa imaš dečka“, rekla bih joj, ali bi ona tada rekla: „Mi se zabavljamo, on još nije za brak, mi se svađamo, rastajemo, mirimo“ - priča ova komšinica.

Ksenijinog dečka Filipa poznavala je iz viđenja, ali joj se ispred zgrade uljudno javljao, kao i ostalim komšijama.
- Viđala sam njegov automobil i tako sam znala da je tu - kaže ona.

Ova komšinica tvrdi da je često iz stana Pajčinove čula vrisku i svađu.
- Ksenijin glas je odzvanjao „volim te“, „ne volim te“, „hoću da te ostavim“. Ali, bez obzira na te svađe, ništa nije ukazivalo na tragediju... Dešavalo se da se posvađaju, sve dreči, a oni posle nekoliko minuta izađu iz zgrade, zagrljeni i šetaju njenog psa Milisava - kaže ova komšinica.

Prema njenim rečima, čak ni poslednji incidenti nisu ukazivala na tragičan kraj ljubavi.
- Znam da je i poslednjih dana bilo svađa, a dva-tri dana pre tragedije, Filip je zvonio na interfon, ali ona nije htela da ga pusti u zgradu. Filip je tada šutirao vrata, i ne znam da li je neko od komšija ulazio ili izlazio, pa je on iskoristio priliku da uđe u zgradu. Tada je dolazila i patrola, neko od komšija je pozvao policiju da smiri situaciju - navodi komšinica Ksenije Pajčin.

Komšije kažu da je Ksenija u stanu na Voždovcu živela sa majkom. Ksenijini roditelji su se rano razveli, komšije kažu da joj uopšte nisu viđali oca. Majka je u poslednje vreme češće bila na Novom Beogradu jer je brinula o svojoj bolesnoj majci.
- Koliko znam, Ksenijin otac je vojno lice. Ksenija je bila vezana za njega. Čak mi je pričala da otac boluje od raka i da ne zna šta će ako on umre - navodi komšinica.

Kuma: Nije pričala o problemima
Ksenija me je uvek štedela od svojih privatnih problema, a o Filipu nikada ništa nije spomenula u negativnoj kontekstu, kaže za „Blic“ Užičanka Nevena Klasović (34), bliska prijateljica pokojne pevačice, kojoj je Pajčinova maja prošle godine bila kuma na venčanju.
Nevena je kao plesačica godinama bila Ksenijina pratnja, jedno vreme je radila i u njenoj plesnoj školi.
- Prethodnih desetak dana sam provela u Užicu. Čule smo se poslednji put u nedelju i delovala je opušteno, fenomenalno raspoložena, kao i uvek. Nijedna njena reč tada me nije uopšte mogla navesti na pomisao da ima neke probleme. Iako sam bila bliska s njom, s Filipom se nisam upoznala - kaže Nevena Klasović.
V. L.

Slučaj „Četiri sobe“
Ksenija Pajčin je marta 1998. bila u vezi sa Zvezdanom Slavnićem, sinom slavnog košarkaša Zorana Slavnića. S njim je bila u klubu „Četiri sobe“, kada je Slavnić ispred lokala pucao u Olivera Jovanovića, koji je od zadobijenih povreda preminuo. Slavnić je uhapšen, osuđen na devet i po godina, ali mu je kazna smanjena na osam.

Psa čuvaju komšije
Ksenijinog ljubimca, koga je uvek vodila sa sobom, psa Milisava poznaje ceo komšiluk. Kažu da je, iako mali, kidisao na druge pse. Posle tragedije, o Milisavu brinu Ksenijine komšije.

Goran Stojićević Karamela, Ksenijin najbolji prijatelj
Filip je danima pričao da će se ubiti ako ga Ksenija ostavi
Simonida Milojković | 18. 03. 2010. - 00:02h | Foto: V. Lalić, M. Perić, D. Goll | Komentara: 126

Ubiću se ako me ostavi. Volim je najviše na svetu. Ne mogu da živim bez nje. Ubiću se, plačući je pričao Filip u nedelju uveče ispred zgrade u kojoj je živela Ksenija, počinje priču Goran Stojićević Karamela, najbolji prijatelj tragično nastradale pop pevačice. Dva dana kasnije Filip Kapisoda je ubio Kseniju Pajčin u njenom stanu u Nikšićkoj ulici 6 u Beogradu, a potom je sebi pucao u glavu.

- Bila je to ogromna ljubav, planirali su i da se venčaju. Ksenija ga je mnogo volela, ali joj je strašno smetala njegova ljubomora. Zbog toga ga je i ostavila pre dve nedelje, kada je on poslovno otišao u Nemačku. Zvao me je 20 puta. Bio je nesrećan i rastrojen: „Karamela, nađi je, molim te, ne javlja mi se! Gde mi je žena?!“ Tako ju je zvao. Molio me je da je nagovorim da se pomire. Tada je prvi put rekao: „Ubiću se ako mi se ne vrati!“, ali ja, nažalost, nikakvu posebnu važnost nisam pridavao njegovim rečima jer su ljudi u trenucima očaja skloni da izgovore svašta - kroz suze priča Goran Stojićević.

On kaže da je otišao kod Ksenije i razgovarao s njom.
- Nagovarao sam je da se pomiri s Filipom jer on nju mnogo voli. Nikad je niko, čini mi se, nije toliko voleo. „Znam, volim i ja njega, ali ne mogu više da podnesem njegovu ljubomoru. Guši me, ne mogu više to da trpim“, odgovorila mi je - seća se Karamela i dodaje da su se pomirili kada je on došao iz Nemačke.

Njihova veza je ponovo postala idilična i bajkovita. Ljubav je cvetala, a njih dvoje su 24 sata dnevno bili nerazdvojni. Dva dana pre ubistva, u nedelju, sve troje su bili u emisiji „Ništa za sakriti“ na TV „Pink“. Sve je bilo savršeno, kaže Karamela, a Filip je pred kamerama Kseniji poklonio cveće.
- Šokirao sam se kada me je te iste večeri zvala da hitno dođem. Ispred zgrade sam zatekao policajce koji su odlazili i Filipa kako plače i ponovo govori da ne može da živi bez Ksenije i da će se ubiti. Popeo sam se kod nje u stan, i nagovorio je da se pomiri sa njim. Govorio sam joj da čuvaju svoju ljubav jer je prava retkost da se ljudi toliko vole. Ona se opet žalila na njegovu ljubomoru. Rekla je da nije ni trebalo da se miri s njim. Ni sanjao nisam šta će se desiti. Nikada pre ovoga nisu se tukli, jesu se svađali, ali batina nije bilo. Pozvali smo Filipa i oni su se pomirili - priča Karamela.

Svoju drugaricu Kseniju poslednji put je video sutradan, dan pre ubistva.
- Zamolila me je da joj kupim cigarete i donesem joj ih kući. Kazala mi je: „Kajem se što sam zvala policiju. Samo sam sebi napravila probleme“. Bila je ljuta na njih jer nisu zaštitili njenu privatnost već su rastrubili po gradu da su dolazili da intervenišu jer se popularna pevačica tukla sa dečkom - kaže Stojićević.

Karamela je otišao kući. U ponedeljak po podne, Ksenija mu je telefonom poslala zajedničku fotografiju sa žurke na kojoj su nedavno sve troje bili. Poslednju zajedničku sliku.
- Te večeri me je zvala, rekla mi je da su se opet posvađali i da je Filip ispred vrata, da kuca. Pitala me je šta da radi. Rekao sam joj: „Pa, pusti čoveka u kuću, ne zezaj, vidiš da te voli“ - kroz suze priča Karamela. Bio je to njihov poslednji razgovor.

Sutradan, na dan nesreće, oko 15 sati joj je poslao poruku da dođe sledećeg dana na rođendan njegovog sina. Pitao ju je šta radi. Nije odgovorila.
- Evo, sinu mi je četvrti rođendan, pita me gde je Ksenija. Ne znam šta da mu kažem. Mnogo ju je voleo. Često je dolazila kod nas. Bila je puna života, uvek vesela. Znala je da je prelepa i volela je da joj delim komplimente. Mnogo je volela život. A Filip? Pa… u poslednje vreme bio je depresivan. Od kad je izašao iz kuće „Velikog brata“ nekako nije više bio isti. Postao je nekako neveseo, pokunjen… Eto, govorio je da će se ubiti ako ga ona ostavi, ali niko nije verovao u to - priča Karamela i kafu koju pije namenjuje Kseniji za dušu. „I Filipu“ - kroz suze šapatom dodaje.
- Nek je i ispred njega. Krivim ga što mi je ubio najbolju drugaricu, ali ne mogu da ga mrzim - tiho kaže Karamela.
Prema saznanjima iz istrage, Filip je Kseniji pucao u glavu, a zatim se ubio, ispalivši hitac sebi u usta, a veruje se da je tragediji prethodila svađa zbog njegove ljubomore. Tela je nešto posle 18 časova našla Ksenijina majka Ljubica koja se vratila iz posete svojoj bolesnoj majci na Novom Beogradu. Čim je otvorila vrata stana u hodniku, ugledala je beživotno ćerkino telo. U sobi je ležao mrtav Filip, a pored njegovog tela bio je pištolj. Pretpostavlja se da se mladi par posvađao i da je Ksenija krenula ka vratima da istera mladića ili pobegne iz stana. Filip je tada, sumnja se, izvadio pištolj, za koji inače nije imao dozvolu, i pucao u glavu svoje devojke. Kada je video da ona nepomično leži, ubio se, pucajući u sebe iz istog pištolja. Obdukcija tela pevačice i manekena juče je obavljena na Vojnomedicinskoj akademiji. Nalazi obdukcija bi trebalo da utvrde način i vreme smrti. Na VMA bi trebalo da se urade i toksikološke analize, a pištolj iz koga je pucao Kapisoda poslat je na veštačenje.

Sahrana Filipa sutra na Cetinju
Rukometaš Petar Kapisoda, Filipov brat od strica, juče nije želeo da priča o tragediji.
- Kada se sve završi pričaću. Sada nisam u stanju. Porodica je došla u Beograd, preuzela Filipovo telo i već su na putu ka kući - rekao je Petar Kapisoda i dodao da će njegov brat sutra biti sahranjen na Cetinju.

PRIJATELJI U ŠOKU

Mira Škorić

Navijala sam za njih
U šoku sam. Reči su suvišne. Ne verujem da se to desilo. Kseniju sam poznavala petnaest godina kao sjajnog druga, prelepu, prezgodnu, prepametnu… Sa Filipom sam bila u kući „Velikog brata“. Tada smo se zbližili, a posle smo bili nerazdvojni. Navijala sam za njihovu vezu, znam da su se mnogo voleli, ispričala je juče pevačica Mira Škorić.

Seka Aleksić

Suvišna je svaka reč
Najpre sam sa nevericom primila ovu vest, nisam želela ni mogla da verujem. U šoku sam i ne znam ni kada ni da li ću se oporaviti. Sada, kada su se dva mlada života ugasila, suvišna je svaka reč osim izjavljivanja saučešća u bolu njihovim porodicama, priča Seka Aleksić.

Slađana Delibašić

Niko nije očekivao
Otišla su dva mlada života. Ksenija je bila jedna od retkih žena na estradi puna energije, poleta. Poštovala sam je. Filip je bio mlad i uspešan, iz ugledne porodice. Niko ovo nije očekivao. Mogu da zamislim kako se sada osećaju njihovi roditelji. Dok su bili među nama, svi su govorili sve najbolje o njima. Ne znam zašto se to desilo, pitam se. Najverovatnije je postojala neka ljubomora. Eto, šta ljubomora može da prouzrokuje, kaže pevačica Slađana Delibašić.

Gru
Ovo je velika tragedija
Kseniju sam znao dvadeset godina, a Filipa kraće. Poslednjih godina nisam se družio sa Ksenijom, ali kad bismo se sreli, lepo bismo se ispričali. Šta da kažem… Velika tragedija! I da ih nisam poznavao, opet bi bila tragedija, kaže za „Blic“ Gru, koji je sa Filipom bio u kući „Velikog brata“.
M. Č. - M. R.

Ljubavna veza prepuna drame

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u julu 2008. godine u Crnoj Gori. Dva meseca kasnije su potvrdili da su u vezi. Već u decembru 2008. godine su se žestoko posvađali, ali su se ubrzo pomirili. U februaru 2009. su okončali vezu.

Mesec dana potom Filip je ušao u kuću „Velikog brata“. Tokom boravka govorio je da je u vezi sa Ksenijom, dok je ona paralelno u javnosti tvrdila da su raskinuli. Osim što ga je okarakterisala kao žigola, Ksenija je u emisiji „Vi pitate“ na Televiziji „Pink“ otkrila da su se ona i Filip šamarali.
- Filip voli da ga šamaraju, pa sam to i radila. Kada smo počeli da se zabavljamo, mnogi su me pitali šta mi to treba i da li sam normalna... Meni je sa njim bilo lepo. Mada, umeli smo i da se potučemo. Ja ga lepo izezam, a onda ga išamaram i prebijem. Pesnice i šamari... On to voli - pričala je tada Ksenija, dodajući da je na njihov raskid uticala razlika u godinama.
- Nije to mala razlika, čitava decenija. Njemu treba još iskustva, još je mala beba. Da ima trideset godina, odmah bih se udala za njega - pričala je Ksenija.
Po izlasku iz kuće, Kapisoda je saznao da ipak nema devojku.
Međusobne osude u medijima između Ksenije i Filipa su se nastavile pa ju je on u jednom intervjuu optužio da je davno bila u vezi sa Gagijem Đoganijem dok je on bio u braku sa Anabelom. Pevačica je demantovala ove optužbe. Ponovni susret posvađanih ljubavnika odigrao se decembra 2009. na promociji albuma Marije Šerifović, posle čega su se i pomirili.
M. R.

Ksenija pričala da čeka pravog muškarca za bebu

Posle raskida sa Filipom Kapisode u martu 2009. godina, dok je Filip bio u vezi sa izvesnom Evom Gonzales iz Milana, Ksenija Pajčin je ispričala da „još čeka svoju pravu ljubav sa kojom će se ostvariti kao majka“.

- Ima li išta lepše od toga postati roditelj?! Za tu priču je potrebno dvoje i pošto nemam nameru da se udajem više puta i znam da bih teško podnela razvod, svađe i te mučne situacije, onda se i ne zalećem. Dete je svetinja i njime želim da se bavim. Radujem se tom danu! - ispričala je Ksenija.

Ona je tada rekla da se više posvetila karijeri, ali da je ona, pre svega, „čovek satkan od ljubavi“.
- Umem i da volim i da budem voljena. Došlo je vreme za jednu lepu i iskrenu ljubav, samo takva ljubav me i zanima. Ali morate biti u mojoj koži da biste razumeli iz kakvih sve razloga ljudi pokušavaju da mi priđu. Nije lako, ali znam da postoji i moja druga polovina i strpljivo čekam da se ostvarim kao roditelj - pričala je Ksenija u avgustu 2009. godine.

Da li zbog ovih izjava, juče se pojavila vest da je Ksenija nedavno bila trudna. Prema tim tvrdnjama, ona je u drugom stanju navodno ostala sa izvesnim srpskim fudbalerom posle čega je abortirala, ali tu priču juče niko nije mogao da potvrdi. Pričalo se i da je Filip saznao za to, te da je to bio razlog za ljubomoru i kobnu svađu. Mediji su poslednjih godinu dana Kseniju povezivali sa dva fudbalera. Prema tim tvrdnjama, sa jednim od njih je bila u kratkoj vezi u martu 2009. dok je Filip bio u „Velikom bratu“, sa kojim je raskinula pre njegovog ulaska u taj rialiti šou. Glasine su kružile i kada se u njenom spotu pojavio maneken

Vasilije Marković sa Cetinja, koji je bio Filipov drug. Nakon ove priče, Ksenija je u maju prošle godine izjavila da je zaljubljena, a mediji su je tada povezivali sa bivšim golmanom Crvene zvezde Bobanom Bajkovićem.
- Boban Bajković mi nije dečko, već samo dobar prijatelj, ali znate kako kažu: gde ima dima, ima i vatre. Ili će je tek biti! Nisam u vezi sa Vasilijem, manekenom iz mog spota, a imam novog dečka o kojem ću da govorim kad budem osetila da je vreme - ispričala je tada Ksenija, ali nikada nije otkrila ime tog navodnog dečka.
M. R.

Nije bila trudna
Kako „Blic“ nezvanično saznaje, nalaz obdukcije koja je obavljena na VMA pokazao je da Ksenija Pajčin nije bila u drugom stanju.

Dača Duck: Uvek ću je voleti

Kseniju Pajčin se na muzičkoj sceni pojavila devedesetih godina u grupi „Duck“. Ovaj tandem činila je sa svojim tadašnjim dečkom Dačom.
- Još sam šokiran – kaže Dača za „Blic“ i nastavlja priču o devojci koja mu je, kako kaže, obeležila život.
- Čovek ne razmišlja da njemu može tako nešto da se dogodi, dok se zaista ne desi. Strašno! Osećam se jako, jako loše. Voleo bih da se ovo nije dogodilo. Nas dvoje smo jedno drugom obeležili živote, karijere... Bez obzira na to šta ljudi mislili o njoj, svašta se pisalo, Ksenija je bila samo jedna u Srbiji. Najlepša devojka kod nas. Nije joj bilo lako. Ko misli da je bilo lako biti Ksenija Pajčin u Srbiji, taj se grdno vara. A pogotovu biti Ksenija devedesetih. Mi smo uradili onakav posao, uspeli smo, a posle su nas ljudi pljuvali - priča nekadašnji partner i prijatelj tragično preminule pop zvezde. On kaže da su se poznavali još dok je „Ksenija bila klinka“.
- Bili smo bliski. Mnogo toga smo zajedno prošli. Volim je i uvek ću je voleti. Filipa nisam ni poznavao, nisam ni znao ko je on - ističe Dak.
M. Č.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Najbolja drugarica Filipa Kapisode tvrdi
Goga Sekulić: Ksenija Filipu zabranila druženje s prijateljima
M. Radojković | 18. 03. 2010. - 00:02h | Foto: V. Lalić | Komentara: 34

Poslednjih meseci Filip je bio nervozan. Ksenija mu je zabranila druženje s prijateljima. Morao je da laže kada ide u Crnu Goru. Noću je spavao kod nje, a danju se javljao prijateljima i majci. Filipova majka ga je molila, plakala, da batili život u Beogradu, da batali vezu sa njom. Molili su ga, roditelji su mislili da ona nije za njega - počinje priču za „Blic“ Goga Sekulić, najbolja Filipova drugarica, koja je uvek bila tu za njega.

Goga je neutešna i ne može da dođe k sebi zbog velike tragedije. Ona tvrdi da Filip nije bio ljubomoran, već miran dečko koji ni mrava ne bi zgazio. I sama se pita šta je to moglo da se dogodi i natera na tako veliku tragediju. Kaže da je Filip poslednjih meseci bio drugačiji, čudan, da nije smeo da se javlja prijateljima, i da su njegovi prijatelji malo znali o vezi. Jedino što je pričao bilo je da ne može da živi s njom, ali ni bez nje, ta da ih vezuje navika koju nikako ne mogu da prekinu. Ona tvrdi da se Filip u poslednje vreme promenio, da je bio tužan i depresivan.

Prijatelji su pokušali da mu pomognu, ali nisu imali veliki uticaj na njega.
- Ponašao se čudno, ali niko nije znao razlog za to, i šta se to dešavalo. On nama nije hteo mnogo da priča o njihovoj vezi, uvek je govorio da je veza gotova, da se viđaju iz navike. Na poslednjoj žurki jednog tabloida, bio je u njenom društvu i nije smeo da se javi prijateljima. On mi kaže „ćao“, a ona ga udari. Za mene je to glupo i komentarisati i pričati loše, o mrtvima sve najbolje. Glupo je sada tražiti krivca, kad ih nema, mi ne možemo tu ništa da kažemo - neutešna je pevačica koja ističe da je Filip bio dečko za primer i da je sve koji su ga dobro poznavali zatekla ova nesrećna vest.

- Filip je bio divan dečko. Momak za primer. Lepo se ponašao, nije pravio probleme, nije pio. Grehota i tragedija. Jadne njihove majke. Tužno mi je kada čujem da je Filip bio ljubomoran, to nije istina! On je bio smiren i dobar dečko, zamislite koliko je neko morao da ga izvede iz takta da bi došlo do ove tragedije. Mislim da normalan čovek pri zdravoj svesti to nije mogao da uradi. Sigurno se odigrala žestoka svađa. Njihova veza je bila bolesna. Oboje tako mladi i lepi da sebi to dozvole… - priča u neverici Goga, koja se priseća saobraćajne nesreće koju su Ksenija i Filip doživeli krajem januara ove godine kada su se automobilom kojim je Filip upravljao zakucali u trafo-stanicu nedaleko od sela Lisovići, gde Ksenija ima vikendicu u koju su pošli. Goga navodi da se pričalo da je do nesreće došlo zato što ga je Ksenija, navodno, udarala tokom vožnje. Ona smatra da su to bile jasne naznake da nešto nije u redu.

- Posle njihovog udesa rekla sam mu da malo prikoči, da se smiri, rekao je da hoće, i vidite kako se sve završilo. Svi smo šokirani i u neverici. Pričalo se da su onda sleteli s puta zato što ga je ona udarila, pa šta ste očekivali od njih dvoje? Rekla sam mu: Ako je voliš, smirite se, ozvaničite, uzmite se, budite srećni. On je govorio da se čudno oseća, govorio je da ne može s njom i da ne može bez nje, da nije vreme da se uzimaju. Čujem sada priče da je trebalo da se venčaju, meni je to nepoznato, celom našem društvu - priča pevačica koja je posle udesa odustala od namere da urazumi Filipa.

- Ne bih volela da mi iko išta zameri, glupo je sada osuđivati ko je kriv. Posle udesa sam se povukla, rekla sam: Šta treba da ti se desi da bi shvatio da to ne vodi nikuda? Sada je suvišno pričati kada njih više nema. Pa zašto ljudi koji su to sve znali iz njihovog okruženja nisu reagovali, zašto nisu zvali psihijatra. Od nas je Filip krio njihov odnos, mi nismo znali, ali, eto, neki su znali da su se tukli, pa zašto im nisu pomogli? Sada je kasno. Jako je ružno da bilo ko svaljuje krivicu na njega, oboje su krivi, glupo je svaljivati na Filipa, njih nema, zar je sad bilo šta važno! - priča Goga koja tvrdi da sada kruže mnoge priče o Ksenijinoj navodnoj trudnoći:
- Svašta se priča sada, i da je ona bila trudna sa drugim. Kada su počele priče o njenoj trudnoći, ja sam ga pitala, a on je samo negirao: „Valjda bih ja znao da jeste“. Zbunjena sam odakle pištolj kod njih. Što se njega tiče, znam da nije imao pištolj. On mrava ne bi zgazio, u šoku sam.

Afera u Italiji
Filip je u leto 2009. započeo vezu sa Evom Gonzales, 56-godišnjom udovicom iz Milana, za kojom je potom otišao u Italiju. Posle nekoliko nedelja se vratio u Crnu Goru, a Eva ga je optužila za krađu nakita. Filip je demantovao krađu.

Kamere snimile dolazak Hitne pomoći na adresu Ksenije Pajčin
Lekari su mogli samo da konstatuju smrt
Blic online/Puls, Tanjug | 17. 03. 2010. - 17:32h  22:05h | Foto: V. Lalić | Komentara: 8

Emisija "Hitna pomoć" TV B92 večeras je prikazala dolazak lekarske ekipe u Nikšićku ulicu 6, gde je maneken Filip Kapisoda ubio pevačicu Kseniju Pajčin, pa sebe. Policija nije dozvolila novinarskoj ekipi da uđe u stan, a lekar Ognjen Jeličić ispričao šta je zatekao u stanu Ksenije Pajčin prilikom dolaska.

"Ispred zgrade nas je dočekala Patrola Mupa. Bilo je dosta sveta, bila je blokirana ulica. Policajci su nam tada rekli da je reč o dve javne ličnosti", rekao je doktor Jeličić.
Obdukcija na VMA

Istražni sudija Višeg suda u Beogradu naložio je da se izvrši obdukcija i toksikološka analiza radi utvđivanja uzroka smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode, rekla je danas Tanjugu portparol suda Dušica Ristić. Analize će po naredbi istražnog sudije, koji je i obavio uviđaj, obaviti Vojno-medicinska akademija.

"U stanu smo zatekli žensku osoba naslonjenu na ulazna vrata bez znakova života, bez disanja i srčane aktivnosti, a okolo je bila velika količina krvi. Na metar - metar i po od nje zatekli smo muškarca takođe s prostrelnom ranom glave i dosta, dosta krvi na podu oko njega. Ukoliko se radi o smrtnom slučaju, Hitna pomoć zavšava delatnost, piše potvrdu o smrti i prepušta slučaj policiji", rekao je Jeličić.

I doktorka Nada Macura iz Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć rekla je magazinu "Puls" da je njihova služba dobila poziv od policije u 19.02 sati, i da su već u 19.06 bili na adresi. 

- Ispred zgrade je već bilo mnogo sveta, a policija je lekare sprovela do stana. Nažalost, oni su samo mogli da konstatuju smrt muškarca i ženske osobe.

Početak i kraj burne ljubavi
Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda - Svima su pričali da su savršen par
Blic online/Puls | 17. 03. 2010. - 17:26h | Foto: G. Zdravić | Komentara: 16

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda upoznali su se na Cetinju, u julu 2008. godine, na jednoj modnoj reviji. Mladi maneken nije skidao pogled sa atraktivne pevačice i denserke, što njoj nije promaklo. Fizička privlačnost između deset godina mlađeg, zgodnog momka i najseksepilnije Srpkinje, bila je veoma jaka, piše magazin "Puls".

Iz poznanstva je izrasla burna ljubav. Filip je bio toliko opčinjen Ksenijom da ju je tokom celog leta pratio na njenim koncertima po crnogorskom primorju. Krajem leta je zbog nje napustio rodno Cetinje i preselio se u Beograd. Letnja romansa prerasla je u ozbiljnu vezu. Svoje emocije nisu obuzdavali ni po beogradskim klubovima i splavovima, na kojima su bili česti gosti. Ksenija je tada izjavljivala da je zaljubljena i da joj se čini da već dugo nije bila tako voljena, a Filip je pričao kako mu je devojka dobra i da je mnogo voli, piše magazin "Puls" u tekstu objavljenom danas na svom zvaničnom sajtu www.blicpuls.com.

U intervjuu za "Press" naglasio je da nije plejboj kao njegov brat od strica, rukometaš Petar Kapisoda, već da je zaljubljen:

- Sa Ksenijom sam već tri meseca i odlično se slažemo. Znam da mi sada mnogi muškarci zavide, ali mislim da smo savršen par. Mlađi sam od nje, ali to nam ne predstavlja smetnju jer je Ksenija dobra osoba i veliki drug. Nije nimalo zahtevna, ona je kao devojčica od 15 godina. Prava je mala maza. Ona je provokativna na sceni, ali je privatno mnogo drugačija. To je njen imidž i ja je podržavam u svemu što radi.

I Ksenija je naglašavala da joj prija dečko koji je prihvata takvu kakva jeste, koji je ne osuđuje ni zbog čega i koji je "dobro kapira".

Prvi raskid

Beograd, proleće 2009.

Sanjala je o bebi i gospodinu idealnom

U intervju za "Blic", 21. avgusta 2009. godine, Ksenija je opisala sebe i kako treba da izgleda njen idealan muškarac:

- Došlo je vreme za jednu lepu i iskrenu ljubav, samo takva ljubav me i zanima. Ali morate biti u mojoj koži da biste razumeli iz kakvih sve razloga ljudi pokušavaju da mi priđu. Jedva čekam da se ostvarim kao roditelj. Pa, ima li išta lepše od toga? Za tu priču je potrebno dvoje i pošto nemam nameru da se udajem više puta i znam da bih teško podnela razvod, svađe i te mučne situacije, onda se i ne zalećem. Dete je svetinja i njime želim da se bavim.

Tada je dodala i ovo:

- Moj idealan muškarac trebalo bi da bude realizovan kao osoba, nikakav kompleksaš, niti tremaroš... Mora da zna šta želi, mora da grabi sigurnim korakom i da ima svoje ja. U toj priči je sve jasno kao dan, ja sam žena i meni treba muškarac.

Do raskola je došlo kada je Filip u proleće 2009. godine rešio da uđe u VIP VB. Iako mu je Ksenija zapretila da će na njihovu ljubav staviti tačku ako prihvati učešće u rijaliti šouu, Filip je prihvatio poziv.

Dok je Filip bio u Kući, u kojoj se istakao ćutanjem, Ksenija je u emisiji "Da pređemo na ti" autorke Radmile Radenović, na TV Pink, rekla da je Filip izgubio šansu kod nje kada je ušao u kuću. Onda je rekla da on nije inteligentan, ali i da nije toliko glup koliko ga predstavljaju, da je mala beba, neiskusan u životu, žigolo, da voli kada ga ona šamara, te da je jedino dobar u krevetu...

Filip, koji nije imao pojma šta se dešava u spoljnom svetu, bio je ubeđen da su njih dvoje zajedno sve dok nije od porodice i prijatelja, po izlasku iz Kuće, saznao šta je sve njegova devojka pričala o njemu. Medijima je izjavio:

- Priča sa Ksenijom Pajčin je definitivno gotova! Ne bih želeo da komentarišem sve što je ona izjavila, ja sam ipak džentlmen. Neka sve to što je pričala o meni njoj ide na obraz. Sada je gotovo! To što je ona uradila i jeste me i nije povredilo... Na naš odnos je stavljena tačka i zaista ne želim da bilo kako demantujem njene reči, niti da komentarišem njene postupke. Mislio sam da smo zajedno i kada sam izašao video sam šta je u pitanju. Trenutno sam slobodan kao ptica, nemam devojku.

Filip je dodao i ovo:
- Često smo se svađali, prekidali vezu, mirili se. Razlika u godinama nema veze ni sa čim. Ako se dvoje ljudi razumeju, onda razlika u godinama ne može da bude prepreka.

Žigolo za utehu

Italija, 2009. godina

Filip je utehu pronašao u naručju trideset godina starije žene, Eve Gonzales, vlasnice modne kuće i nekoliko bioskopa u Italiji. Sa njom je proveo leto po mondenskim mestima italijanske rivijere. Ona ga je kasnije optužila za krađu 9.000 evra i dva ručna sata marke "kartije" koji vrede isto toliko. Izjavila je da joj je poznati maneken pretio batinama ukoliko bilo šta ispriča novinarima.

Ljubav i smrt

Beograd, kraj 2009. - početak 2010.

Živim u grehu!

U emisiji "Popodne" voditeljke Suzane Zlatanović, na TV B92, u subotu 13. marta, četiri dana pre tragedije, prikazan je prilog sa žurke tabloida "Skandal". U tom prilogu je Ksenija Pajčin na temu "Brak ili greh?", rekla:

- Ja živim u grehu. Dok su drugi u braku, ja sam u grehu. Kada svi ostali budu živeli u grehu, ja ću biti u braku!

Romansa između Ksenije i Filipa obnovljena je na promociji albuma Marije Šerifović krajem prošle godine. I posle brojnih svađa, uvreda i iznošenja prljavog veša u javnost, Filip je ponovo podlegao njenim čarima, oprostio joj sve ružne reči, baš kao i ona njemu. Tako je tada izgledalo.

Idila nije potrajala. Krajem januara imali su saobraćajnu nesreću. Filip je vozio, sleteli su sa puta, samo je Ksenija bila lakše povređena. Nedelju dana pre tragičnog kraja Ksenija je bila na snimanju emisije "Maksimalno opušteno" na TV "DM SAT". Pričala je i o Filipu, rekavši da su stvoreni jedno za drugo i da je sve ružno u njihovoj vezi ostalo iza njih.

Događaji koji su usledili najstrašnije su demantovali njene reči. Strast, ljubomora i posesivnost su nadmašili ljubav. Sužena svest je odradila svoje; od velike ljubavi napravila je ogromnu tragediju.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
HLADNA NOĆ U BEOGRADU
Nekoliko sati posle nesreće na sajtu Jutjub osvanula je pesma „Čuvam te“ (In memoriam Xenia Pajčin), posvećena tragično nastradaloj pevačici, koju je napisao reper Dragan Arsenijević Napoleon:

Još jedna hladna noć u Beogradu,
16. marta đavo nosi sada pobedu,
što otišla si rano nikom nije jasno,
da kažemo ti poslednje zbogom sada je kasno.
Ostavljen je dubok trag svakom tvojom pesmom,
poslednji let neka te učini srećnom,
(Jeaaa) znam da svakom je teško,
dok hladan vetar kroz dušu duva besno.
Taman osećaj telo obuzima,
teško je, znam, sad si među zvezdama,
živećeš u nama kroz svaki stih tvoje pesme,
da nestaneš u srcima nikada nećeš.
Klavir me vozi da kažem šta mislim,
na samu pomisao da te više nema, ja pizdim,
Sva sećanja na tebe nikad neće da izblede,
kada pogledam u sliku tvoju, suza lice grebe.
Zašto si morala da odeš tako rano,
sve veći i veći bedak stiže me lagano,
nebo plače za tobom poslednji oproštaj zbogom,
sada mučim se sa bolom dok tugujem za tobom.

Izvor: Kurir

A Napoleon je ovaj:

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ког пакла?

Пусти га, драми.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 15:26:57 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.