Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ксенија Пајчин и Каписода пронађени мртви  (Pročitano 92272 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
Citat
takođe, što reče slayer, niko da lepo kaže da je lik bio bolesni iskompleksirani govnar, svi se nešto prave fini.
Ona jeste bila prostitutka (znam za lika koji je platio 1000 evra, tako da pod "prostitutka" mislim na profesionalno opredeljenje, ne u pežorativnom smislu), ali svakako nije zaslužila da ovako završi zbo jednog odvratnog, planinskog gorile
Ja ne razumem neke muskarce ako je devojka zgodna i uspesna
onda je po nekom bolesnom razmisljanju ona kurva jer kako bi kupovala skupu gerderobu
nego ako je neko ne je.e.
I narvno toga samo ima ovde ako je devojka bila sa vise njih ona mora da je kurva ,a
muskarac sta je on nego FACA!
Takvo razmisljanje imaju samo primitivni i iskopleksirani ljudi kao sto je ra....c.
On mi zna da je KsenijaP bila kurva al ne bilo kakva ona profesionalna strasno kad
neko moze da pljuje i prica ruzno o mrtvom coveku!!!
To normalan covek ne bi mogao da napise.

dobro bre radulac nije napisao da je za ovo kriv hajzenbergov princip neodredjenosti,sve ostalo su fakti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ekskluzivni snimci sa poslednjeg ksenijinog intervjua na televiziji pink
Zašto je Filip ubio Kseniju?! Tukli se i voleli!

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/106637/Za%C5%A1to+je+Filip+ubio+Kseniju!+Tukli+se+i+voleli!.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
EKSKLUZIVNO: Video snimak i fotografije 48h pre tragedije

PRESS OBJAVLJUJE VIDEO SNIMAK I POSLEDNJE FOTOGRAFIJE KSENIJE PAJČIN I FILIPA KAPISODE SNIMLJENE DVA DANA PRED SMRT.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/106586/EKSKLUZIVNO%3A+Video+snimak+i+fotografije+48h+pre+tragedije.html

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Значи дефинитивно је то да ју је он упуцао у главу па пресудио себи...

Зајебано..., да л' су шмркали и коку као и већина "познатих", па је и то могло да утиче на овако трагичан исход њихове везе... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Nekoliko misli povodom ovoga:

1 - Žao mi je Ksenije, kao što mi je žao i svake žene koja trpi batine od muža i dece, a niko joj ne pomaže. Da ga je policija privela pre neki dan možda se ovo ne bi dogodilo.

2 - Ovo je još jedan razlog da ne podnosim crnogorce. Ni manjeg naroda, ni većih seronja. Kompleksaši koji potežu oružije kada ukapiraju da ih drugi ne podnose i da su ispali glupi.

3 - Život ide dalje i sada će likovi kao Karamela da dobiju priliku da sledećih 6 meseci seru po televiziji i novinama o Kseniji i kako su joj bili bliski, i kako su oni to sve videli da će se desiti...

4 - Kao i kod Proeskog, ljubitelji crnog humora će da dobiju novu temu.
Istina ziva to sto si napisao ...

Smile 2 - Ovo je još jedan razlog da ne podnosim crnogorce. Ni manjeg naroda, ni većih seronja. Kompleksaši koji potežu oružije kada ukapiraju da ih drugi ne podnose i da su ispali glupi.

Nazalost Ksenija je jos jedan u nizu primera kada se devojka (jos gore kad je devojka starija od momka) veze za posesivnu osobu  Smile ... samo dosta devojaka suti i trpi...ona ocito nije  Smiley 1

Bas mi je nje zao, bila je ekstra zabavan lik, uvek sam voleo gledati njene gegove sa novinarima  Smile

« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 01:30:47 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Citat
I narvno toga samo ima ovde ako je devojka bila sa vise njih ona mora da je kurva ,a
muskarac sta je on nego FACA!
Takvo razmisljanje imaju samo primitivni i iskopleksirani ljudi kao sto je ra....c

Kad jedan ključ otvara više brava, onad je dobar ključ... Kad jednu bravu otvara više ključeva, onda ne valja brava...

a mozda moze i ovako ... kad ljudi koji gledaju "bravu i kljuc", a  glume "stok" tj. kreteni i idioti... brava ili kljuc nisu ni bitni za njih .... kretenu  Smile

P.S. e jbg. covek sam: imam teoriju......

da je smrkala jeste, da je dilovala sa ekipom jeste.... da je bila vredna jeste... onako  "majka ne radja"

dakle... bila je sa saricima (pre toga sa kim god je bi "aktuelan") i sta je radila, bila riba.... zasta je bila riba na balkanu... jos samo da je bila savrsena patri... zena

da je bio crnogorac jeste, da je bio glup (stvarno mislim da je bio za "specijalnu skolu") jeste... porodica je platila da bude ovde i da bude maneken (ludiloooooooooooo), e sad zajbano je, sto su oni bliski saricima (zive u istoj zemlji  Smile ) tj. dve jake crnogorske familije, ko nije gledao "Ples sa vukovima" nek gleda

zakljucak:

saric... ide verovatno u corku... ovo dvoje kao vrhunski svedoci (kapisoda ne moze da ga ne zna (sarica)).... ova je dilovala koks za sarica... saric je verovatno prijateljski ponudio porodici kapisoda da "manekena" probije preko "najzgodnije" ribe u srbiji ... i ..... policiji treba preko 24 sata... ranije su sariceva ubistva resavali za 5 minuta reklamih poruka pinka... e sad vec svi znamo da je porodica saric jaca od porodice kapisode i da neko mora da padne (jel ste gledali serije... ima istine tamo, nisu ih na slepo snimali  Smile )

dakle svi na "The Sopranos"

P.S.S. zao mi je njih dvoje, sto bi rekli, RIP.. ali:

- zao mi je onog momka sto je poginuo u 4 sobe
- zao mi je sto je, gomila kretena zbog nje. prebila ili osakatila golilu momaka
- zao mi je sto je prodala kilograme droge omladini, a vala prodavala je i odraslima (koji mozda nikad nisu odrasli zbog nje)
- zao mi je i to sto je crna gora postala haiti u malom
- zao mi je sto su ovi krajevi poklekli pred plemenskim savetima idiota
- zao mi je sto je decko stvarno retardiran.... nista licno, on je stvarno retardiran
- zao mi je sto su ga ubacili u masinu gde mu nije mesto (njegovoj porodici na cast)
- zao mi je i svih momaka koji su dobili batine ili bili sikanirani od strane njegovog brata
- zlo je sto ja milim da su oni olicenje zla, na ovim prostorima

tako da... jbg. mozda sam ja los, ali sve mi to pada na pamet i jos mnogo toga kad vidim vest.. a ne da mi mira........ i vidi gluposti Kapora (nisu ga dzabe spominjali na temi) jeste mi bilo zao (procitao sam sve od njega, video mlogo slika, jako cenio )ali .. sa njim je umro "period" , sa ovo dvoje umiru dve generacije   Smile

« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 03:20:08 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
Kseniju znam odavno, jos kad je bila pocetnik. Nekada je zaradjivala od tezgi, drzala je plesnu skolu i nije je niko izdrzavao i "probijao" za razliku od mase "silikonskih pevaljki" kojima matori "decko" da pare da snime "materijal". Cak i kada je imala sportiste, sama je radila na sebi i placala svoje albume.

Sta se desilo sa njom kasnije, da se i ona silikonizirala i promenila i pocela da izlazi sa olosem, nemam pojma, nisam u tom svetu skoro desetak godina. Ali da je bila lavica, jeste... A teret koji ju je pratio i gomila budala koji su je jurili definitivno nisu bili laki za "hendlovati".
To za prostituciju je glupost nevidjena, sem ako se to nije desilo u poslednjih par godina!
Pa ne bi drzala skolu za "male" pare da joj te pare nisu znacile!

Naravno da je sama kriva za izbor partnera, ali to opet nikome ne daje za pravo da je ubije...
A pripadnicima odredjenih "republika" bih zaista uveo vize za Srbiju, a za Beograd posebne dozvole da uopste primirisu ovamo...
Vala dosta nam ih je ovde!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple 15
Pa, ona je bila sa Zvezdanom Slavnicem pre nego sto je pocela da gura silikone... znaci... ona je sa "olosem" izlazila jos od starta...

Inace, ovaj Crnogorac mora da je uzasno dobar strelac kad sa 5 metara moze da pogodi nekoga u glavu... i to sa jednim metkom...  Smile

Takodje, ja nesto ne mirisem CG, ali nesto ne mogu da se setim da se u CG ikad desilo toliko raznoraznih ubistava i silovanja koliko u Srbiji... a tek to da je muz skinuo zenu do gola i naterao je da se seta kroz citav grad.... to nikad...
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 08:07:42 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jack is Back !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2163
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
BlackBerry 8900 Curve
Значи дефинитивно је то да ју је он упуцао у главу па пресудио себи...

Зајебано..., да л' су шмркали и коку као и већина "познатих", па је и то могло да утиче на овако трагичан исход њихове везе... Smile

99% da su se drogirali...

Ili ih je pak neko ubio zbog droge, pa namestio da izgleda kao samoubistvo.

Sve je moguce...
IP sačuvana
social share
Without evil there could be no good, so it must be good to be evil sometimes...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Alcatel 258
Дошли из кеца у икс.
Зашто се ви примате?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.