Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krugovi nasilja,moć i kontrola/Nenasilje,ravnopravnost i poštovanje  (Pročitano 34302 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Kad se roda zaba bojala...  Smile

I skorpija rakova. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Koji si ti huligan  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Ironija je jedna vrsta agresije a ništa bolja nisu ni zastrašivanja  Smiley 1
 Jednostavno,dobro bi bilo učiti dragi moji kako se razgovara na miran način.
  Ravene,ti bi da lomiš koske ali to tako ne ide.Da li osvešćeni ljudi koriste nasilničke metode kada nešto žele?Ili se samo prepuste mudrosti koju su naučili da osete u sebi da ih vodi...
  Zar nije onaj ko probleme rešava silom u najmanju ruku nezreo i da li to treba da je opravdanje za nasilje?
  Pustimo političare koji su ljigavci za sebe i koji šalju mlade u rad dok oni sede u svojim kancelarijama naduti ko žabe..Pustimo religiozne vodje koje bi da mogu na kolac nabijale "nevernike".
   Ajde da pričamo o nama samima ovde,koliko opravdanja tražimo za svoje nasilništvo?
  Koliko racionalizujemo siledžijstvo?

Raven,čemu zlostavljanje drugačijih od sebe?Nikad nisam voleo hevi metalce ili skinhedse ali  nikad nisam nasrnuo na nekog od njih čak i u većem društvu...

A eto,juče kad sam šetao terazijama video sam dvoje male dece od nekih 3-4 godina kako sede na podu sa nekim kutijama a do malopre je padala kiša.Neko djubre ih je postavilo da prosi i onda će da dodje,uzme pare i ode.
  Razmišljao sam šta da radim i pozvao sam policiju koju sam zamolio da dodju sa socijalnim radnikom ili tako nešto.Krenuo sam dalje ali nešto me vuklo da vidim šta će da bude sa klincima i vratim se nazad kad ono neka klinka od otprilike 15 godina došla po lovu i kao priča ovim mališanima nešto..U tom trenutku gledajući tu zloupotrebu male dece i nepravdu u potpunom smislu....Nemam reči.A onda sam video patrolu koja nije došla po tom pozivu kako su mi rekli ali sam ih svejedno zamolio da učine nešto.Ništa nisu učinili a možda ovi drugi jesu..
 Konstatovali su mudro da je to organizovano...  Smile Smile
 Ovi su se štekovali od muije a ja sam osetio bes kakav dugo nisam.Malo je falilo da očerupam ovu što je došla po pare ali jbg...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
raven ajde mi iskreno reci jel ti imas nameru da se bijes sa svakim covekom koga si negde upoznao a da se nije slagao sa tobom?
i sta mislis da ces time da resis Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Nasilje stvara nasilje.Ako ništa drugo-nasilnik kad tad počinje da oseća grižu savest što nimalo nije prijatno.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
hahahhahahahhahhaa

raven bije kvazi metalce i jos prica o tome

hahahahahahahah

Smile

edit:
Citat
Covek koji ima gomilu nagrada i diploma ne zna sta govori
Znaci .. tebi kao covjeku koji se poziva na to da iskustvo ne dolazi sa godinama nego sa onim sta si dozivio, je relevantno misljenje profesora Amerikanca ( za koje si sam rekao da se po iskustvu ne mogu porediti sa Srbima ) sa gomilom nagrada i diploma ( a sad to kao nesto znaci ? ). How shallow of you.

Citat
Dok su svi bili postovani ja sam bio gazen
Postuj druge pa ce i drugi postovati tebe. Meni je sve to mutno, u svakom postu, na svakoj temi, uvijek ista prica; tebe gaze, ti cutis. A kako, zasto, zbog cega, to niko ne zna. Jer si bio metalac medju spice girls fanovima ?
Pazi sad:
Citat
Dok su svi razmisljali o glupostima ja sam razmisljao o problemima na globalnom nivou.
Citat
Niti sam arogantan niti znam sve najbolje ali znam mnogo stvari vise nego vecina
Citat
I imam pravo da kazem kakav je svet jer vidim kakav je nisam corav
Nisi arogantan, ali dajes sebi za pravo da procjenis sta je glupost, a sta problem vrijedan razmisljanja. Nisi arogantan, ali znas mnogo vise nego vecina, a to je procjenio ko ... ? Ti bjese ?
Nisi arogantan ali ti znas kakav je svijet jer ti nisi corav, a mi svi jesmo. Bitno je da nisi arogantan doduse ..

Jos jedna paralela:
Citat
Jer su se pretvarali da su metalci, i pri tome kvare ugled nama pravim metalcima.
Citat
Dok su svi razmisljali o glupostima ja sam razmisljao o problemima na globalnom nivou.
Ti rece da nisi razmisljao o glupostima, ali si zato kako vidim pravio gluposti na kvadrat. Toliko o tvojoj procjeni.

Citat
Da imaju oni iskustva sa nasiljem Smile
Ovo je interesantno .. koliko si ti egoistican i mazohistican se vidi iz samo ove jedne recenice. Cim ti je neko pokusao opovrgnuti dragocjeno iskustvo sa nasiljem, ti si se uvrijedio. Zaboga, ko smo mi da tvrdimo da ima iskusnijih od tebe kad ti sve znas sam iako nisi arogantan, ruku na srce ? Hilarious

Citat
Da li bi ti zeleo da neko ko se pretvara da je ti, da veruje u zavere i sve to ubije nekog tamo coveka i posle okrive tvoju grupu zarad toga. Ili budi sto jesi ili nemoj da se pretvaras.
Aha, znaci ti koji promovises nasilje na svakom koraku -
Citat
Nasilje jeste potrebno
Citat
Nasilje je odgovor na sve.
- ovo su samo neke od izjava, mrzi me da sve citiram; si toliko dvolican i bezobrazan da nama pokusavas predstaviti svoje nasilje kao neko koje ima svetu svrhu ( jer zaboga ti branis svoj ku kjus klan of a kind ), a ovi vas samo provociraju.

Citat
Nisam video da prolece ali osetio sam kako detonira blizu moje kuce.
Nisam ni ja vidjela proljece cetiri godine, vidjela sam ljude bez nogu i ruku, rasporenih utroba i to sve pred mojim nogama, bjezala sam od granata, snajpera, gledala kako mi prijatelji umiru od metaka i gelera .. da ne nabrajam dalje.  I sta ti to znaci ? Oces me sad gledati sa malo vise postovanja, ipak imam vise iskustva od tebe ? Po tvojoj logici, ti i ja bismo trebali biti braca po iskustvu i misljenju .. Srecom, vec smo se uvjerili u tvoje rasudjivanje. 
Citat
Um je davno potpao i ne uspeva jer svet diktira takvu igru.
Ne cudi me da mislis tako jer ocito ti um nije jaca strana dok mlatis copycat metalce.
Citat
Samo problem je sto nema sloge. Nikad nije bilo niti ce je biti nazalost.
Opet svoja iskustva rezonujes kao cinjenice.
Citat
Oni imaju i um i silu a i da imaju samo silu ili samo um mnogo bi postigli jer imaju snagu i silu.
Ova recenica je apsolutno nejasna. Mislim da ni tebi nije jasna, ne moras se truditi da je ispravis, ovako je bar smijesna. Znaci, da imaju samo silu ili samo um oni opet imaju snagu i silu. Poenta je da bez uma ne mozes napraviti oruzje. Samo sa silom, mozes se boriti golim rukama i nogama, ali i to mozes samo u svom kvartu, a ne na bojnom polju, znaci um nije odavno potpao kao sto si vec izvalio.
Citat
Na kolenima smo i necemo ustati jer nam je tu lepo, je ne znamo za bolje.
Lele .. nije ni cudo sto te niko ne postuje kad klecis.
Citat
Dosta sam ulica overio svojom krvlju, tako da znam vise od tebe.
I ja sam ovjerila dosta takmicenja prvim nagradama, pa tako znam vise od tebe. Oprostices mi na aroganciji, ali mislim da umna snaga ipak prevazilazi tvoje pesnice na emo djeci u kvartu
Citat
Predmet snishodljivog ponasanja i podsmevanja, jer u zelji da ispadnes pametniji spustas se na moj nivo "budale" kako ti mene smatras zajedno sa velikom pametnicom Ces, ali pogadjas sta. Na ovom nizem nivou ova "budala" gospodari i ona pokrece konce, dragi moj.
Imam osjecaj da si malo pomjesao zivot sa igricama. Na nizem nivou su i ljudi manjeg mozdanog kalibra, tako da zaista jesi budala. Niko se ne spusta kod tebe, zapravo te pokusava malo podici gore, ali ne vrijedi.
Citat
Pajac si po tome sto si skeptik.
Ok, ti nisi skeptik i sve znas, on jeste i nista ne zna.Ja i dalje ne vidim kako tebe tvoja prosvjetljenost cini manjim pajacem ? Sta si promjenio ? NIsta naravno .. prema tome i ti si pajac
Citat
jer iskreno za mene tamo neko sutra ne postoji,
Svakog jutra se budis zar ne ? Sve do jednom, ali to je isto za sve ljude, nemoj biti toliko arogantan da se probas izdvajati kao neko ko nema bolje sutra jer je zaboga prosvjetljen i sad placa cijenu za to.
Citat
pokusavam da promenim stvari, ni sam ne znam zbog cega, ali zelim.
Pokusavas ih promjeniti tako sto saljes jos nasilja u eter i tako sto pricas o elitnim krugovima ? I sta si promjenio ? Ali sta si stvarno promjenio, ne mislim na to da si se licno osvetio svima koji su te gazili jer si ti klecao na koljenima gdje ti je lijepo; to je tvoj izbor kako vidim.
Citat
Kamo srece da sam naleteo na tebe i jos neke sa ovoga foruma borio bih se sa vama do smrti jer ja nemam sta da izgubim.
Citat
Smrt je slatka meni, mozda ce tebi biti gorka ali stvari ce da se vide.
Ja ti toplo preporucujem da se sam prijavis u funny farm prije nego sto ozlijedis jos nevinih ljudi.

Citat
Ja sam samo fanatik  Smile
Krajnosti su lose i ti si los covjek. I sam to kazes. I ne znam kako mozes biti toliko mentalno ogranicen da i dalje pokusavas da svoju zlu kob promovises i poredis sa Teslinom recimo. Vjerovatno zato jer si neznalica, ali ti je uspjevalo da u svojoj americkoj okolini uvjeris druge da si pokupio svu pamet svijeta pa mislis da to svugdje prolazi.
I posto kazes da je um savladan, ako se nekad nadjemo u ringu ( buahaha ), ja cu ponijeti sacmaricu koja je produkt umovanja, a ti dodji golih ruku pa cemo da vidimo ko ce koga da savlada. Smiley

« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 13:23:14 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Равен, пријатељски савет: подхитно почни да читаш Достојевског, неке ће ти ствари постати јасније.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ces TOLIKO pametovanja nisam video skorije cestitam  U pravu si. Uvideo sam koliko gresim. Necu vise.  Smile
Orf nije pitanje da li se on slaze samnom ili ne. Pitanje je sta je meni receno. Ako zatreba moze.

Bambi citao sam Dostojevskog. Dobar pisac.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 18:17:41 od RavenDark »
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Ironija je jedna vrsta agresije

taxtex.....sta bi? Smile Smile
kako ti zakljucujes onda bi i ja komotno mogao zakljuciti da je jedenje biljaka jedna vrsta genocida prema biljkama Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Nemoj da budes agresivan Mrgec, Cec ce ti ocitati bukvicu.  Smile
Dobrodosao na front "Snaju karam tebi prigovaram.' Ovde je samo Raven agresivan i arogantan, za sukob je potrebno dvoje a imamo vise od dvoje.
Dakle slem na glavu i spremi se. Stize mentalni genocid.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 19:27:31 od RavenDark »
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.