Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krugovi nasilja,moć i kontrola/Nenasilje,ravnopravnost i poštovanje  (Pročitano 34300 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Razmisli ti. Neko ko je video samo rat, nema iskustva za normalan miroljubiv zivot.

Komentarisanje tvojih profesora i dogodovstina bi ostavio drugima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Oh pa ne. Znaci profesor je lud. Covek koji ima gomilu nagrada i diploma ne zna sta govori. Pa dobro nista cudno, istina boli.
Godine nisu vazne, iskustvo jeste. Dva coveka ne mogu imati isti nivo iskustva jer nisu imali isti zivot.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Raven,Raven...Mlad si i bez životnog iskustva.Nema veze što si proživeo kako kažeš svašta-godina proizvodnje....
 Uči,informiši se..Stavio si tačku na masu stvari a to je loše.Zaključio si ovo ii ono...Pusti care,slušaj,oslušni druge-gnevan si i to ti magli percepciju  Smile
 Mora se čistog uma ka 'istini'.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Imam ja dosta zivotnog iskustva, dosta sam ja toga osetio pre vremena.Dok su se svi igrali i zajebali ja sam radio. Dok su svi bili postovani ja sam bio gazen. Dok su svi razmisljali o glupostima ja sam razmisljao o problemima na globalnom nivou. Niti sam arogantan niti znam sve najbolje, ali znam mnogo stvari vise nego vecina. I ako mislis da me poznajes toliko dobro gresis. Pusti ti mene, znam ja sta radim.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Oh pa ne. Znaci profesor je lud. Covek koji ima gomilu nagrada i diploma ne zna sta govori. Pa dobro nista cudno, istina boli.
Godine nisu vazne, iskustvo jeste. Dva coveka ne mogu imati isti nivo iskustva jer nisu imali isti zivot.

Teo sam da kazem to na fin nacin ali evo... zabole me uvo za tvog profesora. Smiley

Ne mogu da verujem na koji se argument ti pozivas ...

Da pokusam da ti uprostim a ti se posle konsultuj sa tim tvojim profanima... dva coveka ne mogu imati mozda isti nivo iskustva..ali covek koji je ziveo zivot ta dva coveka zasigurno ima vise istog... i sve to na tvoju konstataciju da dobro iskustvo cini tezak zivot (a ja sam rekao da to vise cine godine) a ti si previse mlad da bi ocenjivao kakav je svet danas , sto to ne bi smeo da cinis ni sa 400 godina obilazenja istog .. sto opet nije imalo nikakve direktne veze sa temom, ali kapiram da je sad dovoljno sazvakano kako ne bi isli vise van teme.

Citat
Imam ja dosta zivotnog iskustva, dosta sam ja toga osetio pre vremena.Dok su se svi igrali i zajebali ja sam radio. Dok su svi bili postovani ja sam bio gazen. Dok su svi razmisljali o glupostima ja sam razmisljao o problemima na globalnom nivou. Niti sam arogantan niti znam sve najbolje, ali znam mnogo stvari vise nego vecina. I ako mislis da me poznajes toliko dobro gresis. Pusti ti mene, znam ja sta radim.

Jos jedan reality check. Nisi jedini sa problemima ali zasigurno najvise kukas od svih. Na svakoj temi. Da, razumeli smo i prvi put. Ti si uzvisen mi smo svi debili. Licno me ne potresa ali sto je mnogo , mnogo je da na svakoj temi gledam istu pricu. Covek sa takvim iskustvom kako vec predstavljas sebe bi to vec davno ukapirao.

...mozda zvucim grubo sem sto je oftopik , oprosticete mi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Znaš šta radiš?
-Pozivaš na nasilje i hvališ se kako tamo gde živiš prebijaš i prebijao si neke "Emmo" klince i misliš da si "cool" zbog toga?Zar iko treba da bude prebijan?zar Usa administracija npr.nije prvo pripremala javnost za bombardovanje Jugoslavije ili pre nego što je napala Avganistan i Irak?Nije li to "racionalizacija" nasilja?
 ... Pitanje sa početka teme:
 Da li je nasilje potrebno?
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Dark ti si nam drag diskutant ali veruj da YTP ili taxtex imaju više iskustva sa nasiljem nego ti. Što ne umanjuje vrednost tvog iskustva u odnosima unuitar jedne liberalno demokratske sredine jer tamo su reakcije drugačije nego ovde. Ovde je sasvim prirodno da ne zajebavaš nekoga pošto svako ima tetku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Da imaju oni iskustva sa nasiljem Smile
Znas kako kazu u filmu Ringeraja, Dobro je slusati starije ali ne sve starije, jer kad bi slusao starije otisao bi u p. materinu. Taxtex jesi li ti procitao zasto sam ih ja izmlatio? Jer su se pretvarali da su metalci, i pri tome kvare ugled nama pravim metalcima.
Da li bi ti zeleo da neko ko se pretvara da je ti, da veruje u zavere i sve to ubije nekog tamo coveka i posle okrive tvoju grupu zarad toga. Ili budi sto jesi ili nemoj da se pretvaras.

Nasilje jeste potrebno. Mozes da mases sa belim zastavama i sa golubovima i nista ti to nece pomoci. Nasilje je odgovor na sve. Dosta su ljudi zvakali teme diplomatski i nista nisu uradili. Dosta je bilo prastanja. Nema toga, moras da budes okrutan jer svet je okrutan. I imam pravo da kazem kakav je svet jer vidim kakav je nisam corav. I sa tim sto sam mladji od vas ne znaci nista, budite stariji i imajte vasa iskustva. Ja imam moja. YTP ti nemas pojma ako je tvoja analogija da neko ko je duplo starije zna bolje. Uporedis dva coveka jedan zivi 30 godina u bedi, bolu i tuzi i uporedis sa nekim ko je bogat i ima 60 godina, kome nista nikad nije zafalilo i nije se brinuo ni zasta. Ko tu ima vise iskustva? Pa naravno onaj od 30 godina. Bar po mojoj logici.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Da imaju oni iskustva sa nasiljem Smile
Znas kako kazu u filmu Ringeraja, Dobro je slusati starije ali ne sve starije, jer kad bi slusao starije otisao bi u p. materinu. Taxtex jesi li ti procitao zasto sam ih ja izmlatio? Jer su se pretvarali da su metalci, i pri tome kvare ugled nama pravim metalcima.
Da li bi ti zeleo da neko ko se pretvara da je ti, da veruje u zavere i sve to ubije nekog tamo coveka i posle okrive tvoju grupu zarad toga. Ili budi sto jesi ili nemoj da se pretvaras.

Nasilje jeste potrebno. Mozes da mases sa belim zastavama i sa golubovima i nista ti to nece pomoci. Nasilje je odgovor na sve. Dosta su ljudi zvakali teme diplomatski i nista nisu uradili. Dosta je bilo prastanja. Nema toga, moras da budes okrutan jer svet je okrutan. I imam pravo da kazem kakav je svet jer vidim kakav je nisam corav. I sa tim sto sam mladji od vas ne znaci nista, budite stariji i imajte vasa iskustva. Ja imam moja. YTP ti nemas pojma ako je tvoja analogija da neko ko je duplo starije zna bolje. Uporedis dva coveka jedan zivi 30 godina u bedi, bolu i tuzi i uporedis sa nekim ko je bogat i ima 60 godina, kome nista nikad nije zafalilo i nije se brinuo ni zasta. Ko tu ima vise iskustva? Pa naravno onaj od 30 godina. Bar po mojoj logici.

Jesi li stajao pred kordonom drogiranih policajaca koji tuku?

Jesi li nekad video kako ti ispod prozora, na 10 metara od zida proleće tomahavk (raketa)? A 16 takvih?

Neki slučajevi mogu da se reše nasiljem slažem se. Gluperdu treba išamarati da se smiri. To često pomaže kod kukavica, blesana i napaljenih klinaca. Ali ne mogu svi slučajevi da se reše nasiljem i treba znati koji su koji. To je iskustvo. Nikakvog smisla ne bi imalo tući se protiv Ljube Vračarevića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Taxtex jesi li ti procitao zasto sam ih ja izmlatio? Jer su se pretvarali da su metalci, i pri tome kvare ugled nama pravim metalcima.

Haha... jadne budale... prebio ih je neko ko je toliko nesiguran u sebe i toliko zeli da se istice da niko ne sme da se sminka kao i on.  Smile

E moj gavrane, tuzno je to i zalosno ... barem da cutis o tome..  Smiley

Citat
Nasilje jeste potrebno. Mozes da mases sa belim zastavama i sa golubovima i nista ti to nece pomoci. Nasilje je odgovor na sve. Dosta su ljudi zvakali teme diplomatski i nista nisu uradili. Dosta je bilo prastanja. Nema toga, moras da budes okrutan jer svet je okrutan. I imam pravo da kazem kakav je svet jer vidim kakav je nisam corav.

Jeste potrebno, sve cesce ako nemas mozak, ne cudi me sto neki to i promovisu imajuci u vidu njihove kvalitete.
Dosta ovoga, dosta onoga... malo si se pogubio, pricas u ime covecanstva opet... ali za jedno si u pravu, svet je okrutan za one koji ne razmisljaju, ne cudi me sto ga vidis iz te perspektive.

Citat
YTP ti nemas pojma ako je tvoja analogija da neko ko je duplo starije zna bolje. Uporedis dva coveka jedan zivi 30 godina u bedi, bolu i tuzi i uporedis sa nekim ko je bogat i ima 60 godina, kome nista nikad nije zafalilo i nije se brinuo ni zasta. Ko tu ima vise iskustva? Pa naravno onaj od 30 godina. Bar po mojoj logici.

Nisam ni ocekivao da ces shvatiti iz prvog puta. Taj ko zivi na ulici , ima ulicno iskustvo.
Ko je 30 godina bogat, ima iskustvo sa parama, kolima, nekretninama itd. Svako od njih (pretpostavka je da su podjednako pametni) ima razlicitr vrste iskustva (cak bogatas kroz obrazovanje cesto ima vise).
Neko ko je proziveo oba, ima najvise. Godine diktiraju da prodjes vise stvari, samim tim imas vise iskustva.

Sledeci put pocinjem da ti crtam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.