Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krugovi nasilja,moć i kontrola/Nenasilje,ravnopravnost i poštovanje  (Pročitano 34370 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pred kordonom nisam. Ali pred gomilom "pravoslavnih" klinaca jesam. Bezbolke,lanci, kamenje, sutiranje, pesnice sve sam osecao dugo godina, skoro svaki dan.
Nisam video da prolece ali osetio sam kako detonira blizu moje kuce.

Ne znam ko je Vracarevic.

Slazem se, ali danas vecina problema se moze resiti samo silom. Um je davno potpao i ne uspeva jer svet diktira takvu igru. Sa nasiljem, ili ces da uzvratis istom merom ili ces da pokusas umom koji ce ti prosuti. Sila zna silu i nista drugo. Neke stvari su ok za umovanje, ali umovanje nam nije pomoglo 99. Umovanje nam nije pomoglo ni u Prvom ni u Drugom ali ni sila isto nije pomogla. A zasto? Zato sto je bila manja i slabija.

@YTP
E moj papiru, moj blentavi cuculajkane... Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Pred kordonom nisam. Ali pred gomilom "pravoslavnih" klinaca jesam. Bezbolke,lanci, kamenje, sutiranje, pesnice sve sam osecao dugo godina, skoro svaki dan.
Nisam video da prolece ali osetio sam kako detonira blizu moje kuce.

Ne znam ko je Vracarevic.

Slazem se, ali danas vecina problema se moze resiti samo silom. Um je davno potpao i ne uspeva jer svet diktira takvu igru. Sa nasiljem, ili ces da uzvratis istom merom ili ces da pokusas umom koji ce ti prosuti. Sila zna silu i nista drugo. Neke stvari su ok za umovanje, ali umovanje nam nije pomoglo 99. Umovanje nam nije pomoglo ni u Prvom ni u Drugom ali ni sila isto nije pomogla. A zasto? Zato sto je bila manja i slabija.

@YTP
E moj papiru, moj blentavi cuculajkane... Smile

I sada si pogodio suštinu. Kako kažu ameri govori tiho i vodi psa sa sobom.

Inače u prvom smo srljali u sopstvenu smrt kroz Albaniju. U drugom smo se pišmanili i tukli između sebe kao i danas, a to je najgore. Ali odosmo u off.

Od bnasilja se boje svi dok do njega ne dođe. Kad počne nasilje onda je situacija jasne. Jedan pije batine, a ostalima je to prilika da umlate onoga ko bije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat

Tek danas ne mozes nista sa silom da resavas. Um tek sad pocinje.

Pricas o bombardovanju, gde smo mi imali silu a oni samonavodece rakete. Nisu ruke smislile svu tu tehniku.

Jedino gde ti znaci snaga je u mraku jedne ulice. Ali sta ti znas o tome, ti bijes emo curice da ne lice na tebe. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Samo problem je sto nema sloge. Nikad nije bilo niti ce je biti nazalost.
Nekad moras da se predstavis neprijatelju strasniji nego sto jesi. Seti se Drakule. Svi su ga se Turci plasili jer je bio mnogo zajebaniji od njih.
Citat

Tek danas ne mozes nista sa silom da resavas. Um tek sad pocinje.

Pricas o bombardovanju, gde smo mi imali silu a oni samonavodece rakete. Nisu ruke smislile svu tu tehniku.

Jedino gde ti znaci snaga je u mraku jedne ulice. Ali sta ti znas o tome, ti bijes emo curice da ne lice na tebe. Smiley
E moj prijatelju samo ti vredjas. Oni imaju i um i silu a i da imaju samo silu ili samo um mnogo bi postigli jer imaju snagu i silu. Dok od nas nista nije ostalo. Na kolenima smo i necemo ustati jer nam je tu lepo, je ne znamo za bolje.
Dosta sam ulica overio svojom krvlju, tako da znam vise od tebe. Boze YTP jer si ti veliki mudrac i imas svu mudrost ili se bar tako predstavljas, ali nisi nista veci od jednog obicnog pajaca, kome neko drugi povlaci konce, misleci da si sam i da si svoj i da sve mozes, ali cim se konci iseku ostajes nepomican kao predmet sto u stvari jesi. Predmet snishodljivog ponasanja i podsmevanja, jer u zelji da ispadnes pametniji spustas se na moj nivo "budale" kako ti mene smatras zajedno sa velikom pametnicom Ces, ali pogadjas sta. Na ovom nizem nivou ova "budala" gospodari i ona pokrece konce, dragi moj.
Pozz  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Citat
Samo problem je sto nema sloge. Nikad nije bilo niti ce je biti nazalost.
Nekad moras da se predstavis neprijatelju strasniji nego sto jesi. Seti se Drakule. Svi su ga se Turci plasili jer je bio mnogo zajebaniji od njih.

Ludi Srbin, nego reci mi, možda sam se kasno uključila, koji je cilj tvog nasilja? Imaš li neku definisanu metu ili je to nasilje bilo reakcija samoodbrane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Postovanje. Postujes svog neprijatelja. Jer koliko vremena da se menjaju jedno ostaje isto the power perceived is the power achieved.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
E moj prijatelju samo ti vredjas.

Da sam to hteo , nikad te ne bi prekidao u tvojim izlaganjima.

Citat
Oni imaju i um i silu a i da imaju samo silu ili samo um mnogo bi postigli jer imaju snagu i silu. Dok od nas nista nije ostalo. Na kolenima smo i necemo ustati jer nam je tu lepo, je ne znamo za bolje.

???
btw , ja ne znam za tebe i klecanje ali ova moja kozna fotelja stvarno jeste udobna...

Citat
Dosta sam ulica overio svojom krvlju, tako da znam vise od tebe. Boze YTP jer si ti veliki mudrac i imas svu mudrost ili se bar tako predstavljas, ali nisi nista veci od jednog obicnog pajaca, kome neko drugi povlaci konce, misleci da si sam i da si svoj i da sve mozes, ali cim se konci iseku ostajes nepomican kao predmet sto u stvari jesi. Predmet snishodljivog ponasanja i podsmevanja, jer u zelji da ispadnes pametniji spustas se na moj nivo "budale" kako ti mene smatras zajedno sa velikom pametnicom Ces, ali pogadjas sta. Na ovom nizem nivou ova "budala" gospodari i ona pokrece konce, dragi moj.

Prvi put cujem da se neko ponosi svojom prosutom krvlju, mada opet nista neocekivano i van tvog nivoa.

A ako bi jos mogao (kad smo vec dobrano zasli u off) da mi objasnis po cemu sam ja to pajac a ti nisi , bio bih ti zahvalan, cak stavise platio bih ti. I mislim da zaboravljas ko se stalno izjasnjava kao 'uzdignut' u svojim razmisljanjima za razliku od mene koji (evo) priznajem da sam glup, iako se kao takav nikad nisam pozivao na to 'sta moj profesor/ voljeni film kaze' ili sta slicno.

Toliko o kontrolisanim pajacima.

PS nije mi jasno o kakvim nivoima pricas samoproklamovani gospodaru-ne-znam-cega ali ako mislis na onu izreku 'sto budala kaze to ni deset pametnih ne mogu da odgonetnu' ili tako nesto, slazem se sa tobom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pajac si po tome sto si skeptik. Ljudi misle pa cak i ti da ne postoji grupa ljudi koji kontrolisu sve iz senke. Da su moj i tvoj zivot ne vazni njima jer oni nemaju svoju zemlju ni svoju naciju. Oni su elitna grupa koja je u stvari veliki igrac ili master of puppets ako hoces. Ja sam svestan onoga sto mogu da uradim i sta oni mogu da urade, i pozivas se na pamet koja nista ne znaci. Jer  kad pored ovoliko pametnih ljudi oni mogu da urade ovo sto rade sta bi radili sa budalama. Vazduh nam se truje, voda nam se truje, hrana nam se truje, nasi pasoshi imaju cipove koji skupljaju informacije ali tebe se to ne dotice. Ti znas da imas mudrost jer si stariji ali ima izgleda neko mudriji i od tebe. Stvorili su koncentracioni logor ti jednu rec nisi rekao o tome. Ja i Taxtex i Sirkan smo poplaveli u licu pricajuci, ali nema kome. Po tome si ti pajac stari moj, jer jos zivis u tom balonu sapunice i mlatis praznu slamu na Psihologiji kada su nas oni vec izjebali bez psihologije. TV truje i ispira mozak, religija takodje, politicari niko nista ne radi.
Uzdignut? Mozda jer se tako osecam, isto kao sto se ti osecas mudrim. Tu smo isti ali kao sto ti rece na dva razlicita nivoa.
Giordano Bruno je bio budala, Tesla je bio ludak, Galileo Galijej je bio jeretik. Shvatas paralelu.
A na sta si se ti pozivao? Bas me interesuje? Na tvoje iskustvo? Koliko ti to imas godina 30-40?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Postoji neko u 'senci' ? Stvarno, ma nemoguce! Smiley

Vau, kakvo otkrovenje, sad mogu da spavam.

Pitanje je - sta si ti uradio povodom toga (sem sto si poplavio od pricanja pa opet nista nisi uradio) ? Evo ja cu ti reci... nista.

Ali pricas za petoricu.

I sve ja razumem to sto ti pricas, samo ne vidim potrebu da razglabam o tome... i ne tvrdim da je to 100% istina bez ikakvih dokaza (osim tvog dragocenog Zeitgeiststagod).

Ja mozda sa svojih 20ak nisam neki covek, ali ti mozes da imas 50 i opet si klinac.
I naravno nemas sta da kazes na ovu temu nista novu kao i na vecinu ostalih jer samo vrtis jednu te istu pricu.

Obozavam ironiju. Onaj koji misli da je najpametniji je u stvari ispod proseka. Onaj ko se zalio da su ga previse tukli sada bije klince. Onaj koji misli da je poseban kopira neki fazon kao i njih 500000.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja bar pricam o tome za razliku od tebe. Iako nemam nekoga povoda za to jer iskreno za mene tamo neko sutra ne postoji, ali i dalje pokusavam da promenim stvari, ni sam ne znam zbog cega, ali zelim.
Ti ni nemas pricu da vrtis. Tebi je ceo zivot zajebancija.
Ja ne moram tebi niti bilo kome da se ispravdavam koga ja mlatim i zbog cega. Ne brini mlatim ja i vece. Kamo srece da sam naleteo na tebe i jos neke sa ovoga foruma borio bih se sa vama do smrti jer ja nemam sta da izgubim. Ali vreme prolazi ko zna mozda cemo se naci na megdanu ti i ja. Pitanje je samo da li ces rizikovati svoj zivot zarad svojih reci. Smrt je slatka meni, mozda ce tebi biti gorka ali stvari ce da se vide.
Moj fazon je mozda slican ali niko nije isti. I ti furas svoj fazon. Ja sam samo fanatik  Smile
Uzivaj u tvojoj fotelji
Smile Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.