Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krstić podneo ostavku: Tražio sam nemoguć program, premijer ima meko srce  (Pročitano 20118 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Зна се али зато се и врши систематизација па или измисле радно место или укину.
Не знам како је по осталим градовима али код мене су у градској управи примили пар људи на одређено а погасили разне чистачице, чуваре, кафекурварице исл.
Али су зато у водоводу попримали и шта им треба и не треба...
Или ЈП Росуље илте аеродром, то предузеће постоји само на папиру а има 10-ак радника додуше то траје тако годинама
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
свему је крива Кончита... она га је победом на Евровизији подсетила да као мали није сањао да буде министар финансија Србије...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16

13. jul 2014.

Mališa Pališa je podneo ostavku. Balavac bez radnog iskustva, raspoređen na najteže mesto u državi, upravljanje bankrotiranom državnom kasom, sazreo je dovoljno za deset meseci da je odlučio da napusti dvor Kralja Ibija. Putujući cirkus Ace Dramosera je izgubio najmlađeg klovna. Tužnog i uplakanog lica nam je saopštio da ne može više da igra u toj glupoj cirkusnoj predstavi, koja postaje sve opasnija i koja preti da se tragično završi.

Pacovi napuštaju Titanik koji tone. Postavlja se pitanje – zašto su se ukrcali na taj splav ludaka na vlasti? Obrazloženja ima mnogo. Nisu znali? Hteli su da iznutra menjaju totalitarni režim? Hteli su da se dokažu? Hteli su nešto da otmu za sebe? Bili su glupi? Bili su naivni? Verovali su prevarantu Aci Dramoseru? Naređeno im je?

Svako obrazloženje je prihvatljivo za one koji su pristali da učestvuju u ovoj naprednjačkoj prevari. Za nas, koji moramo da plaćamo cenu pogrešne politike vođenja države, nijedno obrazloženje nije prihvatljivo. Svaka saradnja sa izdajničkim režimom, bilo na koji način se ona odvijala, predstavlja sam čin veleizdaje. Pomažete banditima da opljačkaju državnu kasu. Da li vam je zapalo da čuvate stražu ili da punite džakove parama iz trezora, to je pitanje vaše pozicije u bandi, ali da pripadate bandi to je van svake sumnje.

Moralan i stručan čovek to nikada ne bi prihvatio.

Moralni čovek nikada ne bi pristao da bude u društvu izdajnika države i nacije i moralnih protuva i ološa. Stručan čovek se ne bi priključio diletantima koji nemaju nijedan dan radnog staža.

Tako je naprednjački režim osuđen na brzu propast. Urušavanje je uveliko počelo. Prekretnica je bila otvorena sednica vlade oko poplava. Aca Dramoser je pokazaom svu svoju nesposobnost, bezobrazluk, primitivizam i ludilo. Potvrdio je dijagnozu. Egocentrični manijak je opasan po državu i može da nam napravi velike probleme.

Mališa Pališa je to shvatio. Možda i nije shvatio, nego mu je neko naredio da se povuće pre brodoloma. Bilo kako bilo, njegov postupak pokazuje da se nešto važno u srpskoj politici dešava. Aca Dramoser je pušten niz vodu.

Njegovo tumačenje da su političari uništili Srbiju, zaboravljajući da je on devedesetih godina bio ideolog rata, šovinističkog divljanja i četničkog cenzurisanja medija, da je kao EUrobudista već tri godine na vlasti, da kontroliše svu vlast u državi i da je sve nas zadužio za poslednja tri meseca 1,3 milijarde evra, samo su dokaz njegove manitosti. Pretnja da neće ni za JOTU da popusti u sprovođenju ekonomskih reformi kojih, zapravo, uopšte ni nema, dokaz je njegove radikalske isključivosti.

Aca Dramoser ima veliki problem. Srbija će imati veliki problem sa njim. Pretnja da neće popustiti u svom ludačkom silovanju države treba sve slobodne građane u Srbiji da zabrine. On je odlučan u toj svojoj nameri da ostane na vlasti dok nas potpuno ne potopi. I tačka!

Mogu sindikalci da zapale zgradu, to Acu Dramosera neće uzbuditi. On je doneo odluku kako će ekonomske reforme da se sprovode. JA odlučujem. JA ne dozvoljavam. JA ne pristajem. JA mišljenje neću promeniti. JA neću dozvoliti da Srbija bankrotira. JA….

I tačka!

Tišina tamo!

Ni za JOTU!

Šabac ne sme pasti!

Mališa Pališa se uplašio Ace Dramosera. Zato ga je nazvao –MEKO SRCE! Ogradio se za svaki slučaj da ne bude strogo kažnjen. Meko srce! Kako to meko zvuči. Meko i nežno. Rastanak je srceparajući. Suze se liju na rastanku. Publika je očarana tim idiličnim prizorom humanosti i ljudskosti. Niko ne primećuje da nametnuti zakoni prolaze. Kakvi zakoni? Koga sada briga za zakone? Rastanak je udarna vest.

Poglavica Meko Srce je zadovoljan. Dobio je još jednu medijsku promociju.  Priznali su da je on poglavica. On se sve pita. On sve odlučuje. On priziva kiše i poplave. On spasava iz mećave. On će da bude ministar finansija. On to bolje zna da radi od svih finansijskih stručnjka. On sve zna. ON svakoga može da zameni u vladi. Njemu Vlada i ne treba. On je sam Vlada. Sam!

Mališi Pališi neće uzeti skalp. Poštedeće ga. Ostaviće ga u svom šatoru da mu posprema posteljenu kada on bude krotio demonstratne na ulicama. Kada bude pokazao svu svoju okrutnost i ludilo da brani propali naprednjački režim.

Šta će biti dalje?

Strepe građani.

Boje se velike nesreće.

Osećaju da se nešto iza brda valja.

Šta?

Neoliberalni koncept je došao do svoga kraja u Srbiji.

Pripremite se za velike nevolje.

Račun je došao na naplatu.

Najavio sam ovo vreme.

Nemojte se čuditi.

Nemojte da očajavate.

Moramo da prođemo kroz poniranje da bismo se spasili.

Posle oluje mora da sine sunce.

Branko Dragaš

Beograd, 13.07.2014
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15
Ne zanimaju me ni jedan ni drugi,ali ne znam sta ismevate ovo sto je rekao,to je nesto sto treba da se uradi,osim ako nemamo opciju da carobnjak Merlin postane ministar finansija,e sad sto to ova sisa ne sme jer ce izgubiti 1 posto podrske to je druga stvar...kako cemo da resimo probleme,neka javnog sektora ko mu *ebe mater pa makar svi pocrkali,neka penzija iako ne mozemo da placamo,neka ovoga,neka onoga...ma i ja da sam ministar rekao bih mu ma jeb'te si mater i otisao,pa lepo bankrot i onda cemo shvatiti gde smo...

Krstic za pocetak nema iskustva u vodjenju drzavnih finansija.

Neka knjigovodstvena agencija, nizi menadzment u brokerskoj kuci ili banci je za sada njegov nivo.

Jeil, kao i svaki drugi fakultet, daje ti samo osnovna znanja koja razradjujes u praksi. On nema praksu.

Mislim, moze i tek svrseni student medicine da operise tumor na mozgu, ali pitanje je sta ce uz to da pokarabusi.

Citat
Branko Dragaš

Eto, vec je istakao kandidaturu.

Sad ce on da dodje da pokaze Vucicu kako se zaista pljacka drzava.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2014, 11:31:22 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 111111
Koje je to pare ili sta je DS ostavio iza sebe da moze da se pljacka  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Koje je to pare ili sta je DS ostavio iza sebe da moze da se pljacka  Smile
I oni ko Pantelija, ostavili sami sebi  Smile
Baj d vej, zar vec nema Vucko Kurca za savetnika ?
« Poslednja izmena: 13. Jul 2014, 15:01:26 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 111111
Pre rata nismo imali nista a onda su dosli Nemci i uzeli nam sve  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
vucic nas voli
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Pa eto, ostavili su ono zbog sto su SNS-ovci protestovali da se ne prodaje, i pretili tuzbama, sad mogu to da prodaju.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.