Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:04:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krst u Kragujevcu - 25.02.2010.  (Pročitano 28883 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Мислим да би било сврсисходније уместо крста поставити једно 10-так оваквих билборда ... као овај у Власеници

не нађох већу слику, али и овако је јасна поента  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Мислим да би било сврсисходније уместо крста поставити једно 10-так оваквих билборда ... као овај у Власеници

не нађох већу слику, али и овако је јасна поента  Smile

Гдје си нашао ту слику? Smile (ако може да и ја нађем).
Да то није случајно поводом хапшења Караџића и покушаја Младића. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Опет, у чему је сврха тих крстова? То није богомоља, већ обична метална крстина пободена у земљу, која ниједном религиозном човеку неће представљати ништа, а у религиозне свакако не рачунам нагло просвећене ђилкоше, који се крсте и кад црну мачку виде на улици.

Иако у цркву немам никаквог поверења, како нашу тако и све друге (једноставно не видим њихову сврху, а прилично сам убеђен да би Исус и код њих растеривао профитере Smile ), немам никакав проблем са њеним верницима, али ово је таква будалаштина, каква само једној жестоко искомплексираној нацији може пасти на памет.

Ја јеботе а и нема везе са протестантима!!! Smile ДуКиМ не кењај уживај искулирај и љуби своју
"браћу",а одговор ћеш наћи у наставку: Smile

Не пресеравај се превише. На крају крајева, ово се не дешава ни у Добоју, ни у Републици Српској, а што је битније, не даје неко из Добоја или остатка Републике Српске паре за то.

Капирам ја да сте ви по Босни, а и Црној Гори рецимо, прешли дугачак пут од најтежих комуњара, до нагло просвећених верника, па сад то морате показати величином крстина које се налазе на свим могућим местима, од вратова, до брда. Ајде и да разумем, да код вас то и има неку сврху. Мало парате очи оним талибанима и у реду је то.

Овде, код нас, то нема никакву сврху, а за нешто што нема никакву сврху нико није рад' бацати новац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Sto se krsta tice, kao sto rekoh, ova zemlja je za mnogo vece gluposti dala pare pa ne vidim problem da se podigne i jedan krst, mislim da nam to nece unistiti drzavu Smile

Ma ajde bre, ovu drzavu vise ne moze nista da unisti, ne znam jos sta je ostalo da se unisti  Smile

samo vi udrite po crkvi, a krst nemoj da gledas ako ti se ne svidja...

Jasno, ko oce nek plati i nek gleda, ko nece, ne mora, nek strpa pare u dzep. Nekom je to od zivotne vaznosti, krst? Ako jeste, nek se iskesira kolko moze ako je vernik i to je to. Ko nije taj ce u pakao al to je druga tema.  A ovde ne vidim ko udara po crkvi?  Smile

@Maradicu

Оно за финансирање НВО си написао траљаво без образложења шта се дешава када исте
финансирају друге државе као што је нпр.УСА. Smile Немој бити немаран. Smile

Rece Light da nije tema
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Опет, у чему је сврха тих крстова? То није богомоља, већ обична метална крстина пободена у земљу, која ниједном религиозном човеку неће представљати ништа, а у религиозне свакако не рачунам нагло просвећене ђилкоше, који се крсте и кад црну мачку виде на улици.

Иако у цркву немам никаквог поверења, како нашу тако и све друге (једноставно не видим њихову сврху, а прилично сам убеђен да би Исус и код њих растеривао профитере Smile ), немам никакав проблем са њеним верницима, али ово је таква будалаштина, каква само једној жестоко искомплексираној нацији може пасти на памет.

Ја јеботе а и нема везе са протестантима!!! Smile ДуКиМ не кењај уживај искулирај и љуби своју

Не пресеравај се превише. На крају крајева, ово се не дешава ни у Добоју, ни у Републици Српској, а што је битније, не даје неко из Добоја или остатка Републике Српске паре за то.

Капирам ја да сте ви по Босни, а и Црној Гори рецимо, прешли дугачак пут од најтежих комуњара, до нагло просвећених верника, па сад то морате показати величином крстина које се налазе на свим могућим местима, од вратова, до брда. Ајде и да разумем, да код вас то и има неку сврху. Мало парате очи оним талибанима и у реду је то.

Овде, код нас, то нема никакву сврху, а за нешто што нема никакву сврху нико није рад' бацати новац.

Хајде молим те па педесет година си на свакој другој чуки имао титово име па штафету која је
годишње јела више него да се читавом Србијом поредају крстови.
Шта фали томе да се подигне крст и стави до знања чија је то земља? Smile
Има држава да плати и то исти они који су Брозу носали штафету.Доста више црвеног пресеравања
о некаквој беспотребности док неки смрадоња на својим промоцијама уочи избора троши државне
паре и то лажући. Smile

То за протестанте си ти говорио и ја то нисам измислио па се из тога разлога не можеш наћи
увријеђен.
Нисмо ми у Републици Српској прешли никакав пут од комуниста до великих вјерника већ смо
силом прилика научили шта значи када се човјек сахрани као пас,а шта значи када се сахрани
достојанствено као србин-православац или ти мислиш да је боље изнад главе стављати онај
нишан са петокраком.

Међуосталом процјени сам:
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Хајде молим те па педесет година си на свакој другој чуки имао титово име па штафету која је
Има држава да плати и то исти они који су Брозу носали штафету.Доста више црвеног пресеравања
о некаквој беспотребности док неки смрадоња на својим промоцијама уочи избора троши државне
паре и то лажући. Smile

Znaci odu jedni sto su muzli narod, dosli drugi. Ni ranije nisi mogo da odlucis dal ces da platis za neki spomenik, ne mos ni danas. Isto kazem, tada ko je bio za komunizam, nek zavuce ruku u dzep pa nek gradi spomenike al ispada da pljujes po drzavi ako si tako nesto reko. Danas ispada isto tako, sve komunista do komuniste pa presli na drugi oblik vlasti pa cedi narod i dalje. Sjasi Kurta da uzjasi Murta  Smile

Нисмо ми у Републици Српској прешли никакав пут од комуниста до великих вјерника већ смо
силом прилика научили шта значи када се човјек сахрани као пас,а шта значи када се сахрани
достојанствено као србин-православац или ти мислиш да је боље изнад главе стављати онај
нишан са петокраком.

Ne smeta mi ni jedno ni drugo ako su oni koji se pale na to platili iz svoga dzepa.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 

паре и то лажући. Smile

Чекај, је ли ти стварно мислиш да се овде ради о било чему битном за веру?

Стварно мислиш да се беспотребност тога треба правдати другим срањима?

Свестан сам ја да нас глупости притискају са свих страна, што не значи да ћу тек тако да зинем и прогутам наредну.

Не, не свиђа се мени што плаћам претплату РТС-у, који има очајан програм, а што је још горе, служе као гласило режима, исто као што су и Слоби, само што су научили на грешкама, па то раде мало намазаније.

Не, не свиђа ми се ни што су улицу где живим назвали по Ђинђићу, на питајући ништа саме грађане који ту живе, већ су потписе за то прикупили на другом делу града и онда у врхунцу цинизма изјавили, како је жеља самих грађана да по покојном премијеру један булевар добије име.

Не, не свиђа ми се што ће у име нас донети резолуцију о неком тамо злочину у Сребреници, а то нема никакве везе са мном, ни са људима овде.

И не не свиђа ми се ни метална крстина, коју плаћају грађани, који од те крстине неће имати баш ништа.

Је ли јасније сад? Једно срање не покрива друго. Доста бре с том логиком "кад је могло оно, може и ово".

То за протестанте си ти говорио и ја то нисам измислио па се из тога разлога не можеш наћи
увријеђен.

А шта сам то говорио? Да се ради о вери, која је нормалнија и рационалнија, од католицизма и православља? Па ево рећи ћу опет, да јесте. То је критички став, а не ствар личног афинитета. Мађутим џаба ја објашњавам, кад је теби све у фазону "ако ниси православац, мора да си католик/протестант/издајник/демон/слуга Сотонин и др.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2010, 21:34:53 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

паре и то лажући. Smile

Чекај, је ли ти стварно мислиш да се овде ради о било чему битном за веру?

Стварно мислиш да се беспотребност тога треба правдати другим срањима?

Свестан сам ја да нас глупости притискају са свих страна, што не значи да ћу тек тако да зинем и прогутам наредну.

Не, не свиђа се мени што плаћам претплату РТС-у, који има очајан програм, а што је још горе, служе као гласило режима, исто као што су и Слоби, само што су научили на грешкама, па то раде мало намазаније.

Не, не свиђа ми се ни што су улицу где живим назвали по Ђинђићу, на питајући ништа саме грађане који ту живе, већ су потписе за то прикупили на другом делу града и онда у врхунцу цинизма изјавили, како је жеља самих грађана да по покојном премијеру један булевар добије име.

Не, не свиђа ми се што ће у име нас донети резолуцију о неком тамо злочину у Сребреници, а то нема никакве везе са мном, ни са људима овде.

И не не свиђа ми се ни метална крстина, коју плаћају грађани, који од те крстине неће имати баш ништа.

Је ли јасније сад? Једно срање не покрива друго. Доста бре с том логиком "кад је могло оно, може и ово".

увријеђен.

А шта сам то говорио? Да се ради о вери, која је нормалнија и рационалнија, од католицизма и православља? Па ево рећи ћу опет, да јесте. То је критички став, а не ствар личног афинитета. Мађутим џаба ја објашњавам, кад је теби све у фазону "ако ниси православац, мора да си католик/протестант/издајник/демон/слуга Сотонин и др.

Не знам по чему ти видиш да за мене свако ко није православац представља демона/издајника и
остала срања што си набројао? Smile
Ја кажем да има далеко баналнијих ствари што власт чини у трошењу твога новца и то није
правдање већ потреба коју један посланички ручак скупштине Србије може исфинансирати.

Ако се ја не слажем са твојим ставовима у неким стварима то не значи да ја требам пљувати по
српском да бих некоме угодио и оставио утисак који вјероватно не остављам.
Неслагање не значи мржњу јер ако си читао моје постове са истим људима сам имао различит
али о неким стварима и сличан став и то нема везе са некаквом мржњом о којој су у Србији
испричане идиотске формулације у циљу стварања одбојности према особама које нису анационалне
већ искључиво као гледање на одређену ствар.Мислим да је у постовима више заступљена мржња
од неких чланова форума него што је ја примјењујем.Погледај па ћеш видјети да на увреду
одговарам увредом и обратно па и у дијалогу са несрбима тако да ти је оно преувеличано до јаја.

Ето пост изнад мене имаш изјаву педера маслине зелене и нормално је да таквом ретарду нећу
поставити смајлија који аплаудира када је коментар идиотски,провокаторски,усташки и сл.говнарија.

Ти представљаш протестанте као нешта што је рационалније од православља упркос учешћу
људи који су те вјере у масовним злочинима широм планете.То рационално и нормалније? Smile
Па то су фашисти што чак и не крију већ раде јавно са свом силином којом располажу.
То је мој став,а наравно да ти имаш свој и они не морају бити ни слични а камо ли исти.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Pa to pocinje logikom kod one, "kad su Turci mogli da arace, moze da se araci i sada"  Smile

Мађутим џаба ја објашњавам, кад је теби све у фазону "ако ниси православац, мора да си католик/протестант/издајник/демон/слуга Сотонин и др.

Ma dzaba, racunaj da si vec u paklu kao jevrejsko-masonsko-papinsko-soroski izdajnik svetog srpstva  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:04:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.