Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 11:25:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krompir nikad skuplji!  (Pročitano 12167 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
Ok, ne bi da debatujem dalje o tome nemam dovoljno argumenata a i spava mi se ali samo da se malo nasalim na sve ovo sta bi tek bilo da nije bilo Dositeja ne bi mi krompira videli a ustedeli bi ili ne daj Boze da je ranije donet ko zna koja bi cena bila. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
 Smile

Sviđa mi se, Dositej zaštitnik krompira slava krompirdžija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450

A sta bi to narod trebalo da radi? Smile
Upravo to što držiš u potpisu. Wink

Pa cekaj sad... da se koljemo medjusobno? Da vrsimo atentate na ljude koji su na vlasti? Ili da izadjemo na ulice i porusimo pola grada? A toliko je onih koji se bune kad ovaj polupa Mek ili onaj Adidasovu radnju... pa sta drugo da se radi... nista, nema sta drugo. Ljudi seku prste, ne jedu danima... a to niko ne gleda... pa cemu onda to?

boli kurac trgovce... i ja bih tako radio... primera radi, kod mene ima ovde jedan Metro koji radi non-stop... i najskuplji su u gradu... a kupuju ljudi jer posle 10 sati nemaju gde... bole ih jaje... i ja bih tako...
e,a,vidis,ja bih takve lemao bez trunke grize savesti.  Smile

Svako se snalazi onako kako najbolje ume... to ti je danas zivot, bar ovde u ovoj zemlji Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2011, 02:32:53 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Svako se snalazi onako kako najbolje ume... to ti je danas zivot, bar ovde u ovoj zemlji Smile
to po meni nije izgovor.a mislim da nije bas ni skroz tacan.tj. da nije bas uvek tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15

A sta bi to narod trebalo da radi? Smile
Upravo to što držiš u potpisu. Wink

Pa cekaj sad... da se koljemo medjusobno? Da vrsimo atentate na ljude koji su na vlasti? Ili da izadjemo na ulice i porusimo pola grada? A toliko je onih koji se bune kad ovaj polupa Mek ili onaj Adidasovu radnju... pa sta drugo da se radi... nista, nema sta drugo. Ljudi seku prste, ne jedu danima... a to niko ne gleda... pa cemu onda to?
Ako je tebi to poenta tog filma, onda te ne bih više zadržavala.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Ne zadrzavas me... samo sam pitao sta to narod treba da uradi da bi bilo bolje Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Nokia 
Мишковић и сељаци су заједно подигли цену кромпира.
Користе све погодности монопола.
Зашто држава не увезе кромир?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9
Srećom, retko jedem krompir.
Pa i treba da bude skup, s obzirom koliko muke i ulaganja treba da bi se proizveo.
Dabogda bio 200 din. Smile

ja се давим бре у прженом ... 6 од 7 дана бих могао да једем пржен кромпир и неко месиште за ручак. А недељом рецимо печен или пире  Smile

Ал то није поента ... шта мислиш колики део колача од овог поскупљења ће припасти онима који се намуче да би произвели кромпир, а колики препродавцима и трговцима?

Pa, mogo bi' i ja, po par kila dnevno sigurno, nego se suzdržavam. Smile
A i jeftinije mi da pojedem neko meso.

To što dođe na pijacu i u prodavnice je ko zna koja ruka, u međuvremenu svako uzme svoj deo, zarade samo proizvođači koji ga sami prodaju na pijaci, a takvih je malo...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ne zadrzavas me... samo sam pitao sta to narod treba da uradi da bi bilo bolje Smile
Da se pobuni. Da odbije da mu po glavi sere vlada sastavljena od stranih plaćenika i lopovčina.

A ovde smo gde smo jer smo to dozvolili. Jer više ličimo na skupinu drogiranih ovaca nego na narod.
Zato ćemo za 2 godine da plaćamo krompir 700 dinara; tako nam i treba.  Smile

Ali, nema veze... uz porciju pomfrita od genetski modifikovanog krompira od ceni po 700 dinara po kilogramu gledaćemo Farmu i Sašu Popovića... i šta nam će da nam fali... No brain, no pain.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2011, 18:00:13 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Da se pobuni djavola... nista to nece doneti... prvo sto nismo slozni a drugo sto... kazem, nista to ne donosi. Nece sigurno biti bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 11:25:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.