Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 21:47:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Krnja velika Srbija"  (Pročitano 17202 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
na ovom forumu koji se pompozno prikazuje kao ex yu forum
dogadaju se situacije identicne situacijama u ex yu zivotu

Bum te neko zajebal za ovo. Ja ti sada pompozno pisem da prestanes sa provokacijama, ionako se citas iz kante.

Nastavis li da kloparas ko rasivena klompa, morat cu te odbaciti sa svemrezja.

@digimane

Fasisticke tekstove vojvodjanskih, latinskih separatista mozes pisati ako otvori zasebnu temu. Nazalost, ne dozvoljavam djubrenje tema sa sadrzajem sa tebi omiljenog foruma.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2012, 15:37:03 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Немам ја илузија о договарању и дељењу. Дељење је завршено а ми смо испали јебана страна. О разрачунавању исто немам илузија ... убијаћемо се ми и ви опет. Питање је само кад

И кажеш фашистички и с висока? Оно је само истина, мало сировије представљена. Ал ајд ако сам ја фашиста, реци ми шта сте ви Хрвати? Имај само на уму етничку слику данашњег простора Хрватске кроз време док будеш одговарао на то питање.

А док си ту размисли мало и о тим комплексима од Срба, којих се до данас нисте ослободили па и даље имате потребу ако ништа онда бар долазити на српске сајтове и од лоше до лоше вести по Србе ликовати, гуслати једну те исту причу, споменути тракторијаду и так ... ја се никад нисам задржао на хрватским сајтовима дуже од читања неке вести рецимо. Не занимате ме.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson 

Bum te neko zajebal za ovo. Ja ti sada pompozno pisem da prestanes sa provokacijama, ionako se citas iz kante.

@digimane

Fasisticke tekstove vojvodjanskih, latinskih separatista mozes pisati ako otvori zasebnu temu. Nazalost, ne dozvoljavam djubrenje tema sa sadrzajem sa tebi omiljenog foruma.
zašto bi otvorio novu temu kad već postoji?
znači fašistički i velikosrpski tekstovi mogu da se postave ako su jedino sa nspm ili slično?
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49866
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
PS film je predobar ali fali jos puno toga

Слаже се. Фале усташе, муџахедини и вехабије.

to je tema za neki drugi film u ovom je tema srbija i srbi
ima jos toga ali osnove su otprilike tu
preteski ste brate tesko je sa vama zivit i zato smo vas svi ostavili
isto ka i muz sta ostavi zenu jer mu non stop kvoca po glavi
ode kupit cigare i ne vrati se
i sta sad zena oce da se on vrati jer ga ona voli
ma zaboli njega sta ona oce sad je bitno sta muz oce i to ti je ukratko sve
pukla ljubav svak svojoj kuci i ajmo dalje

То што си сад написа је тачно. Само ми није јасно зашто смо ишли у луди брак? Хрвати најбоље знају како им је било у краљевини Југославији. Али сте опет ушли и продужили ту тамнциу народа. Југославију сте сматрали "србославијом"... Убили сте краља Карађорђевића. Створили усташки покрет. НДХ... Чему онда опет улазак у Југу и стварање заједничке државе са Србима. Ни Хрвати ни Срби ми по том питању нису јасни. Игубили смо превише времена, средстава и што је најгоре људских живота да би окончали тај брак.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Motorola 
film sam gledao i realan je.Pišete samo općeniti ali napišite konkretno što nije istina.U Sarajevu prije rata stotinu ulica nosilo je ime srpskih povijesnih ličnosti kao Jug Bogdana,Stepe Stepanovića i td a kažete da jugoslavija nije bila srboslavija.Jeste li sve pobili i popalili u prvom balkanskom ratu,jeste.Jeste li uvik htjeli susjedne prostore osvojiti jeste i šta u filmu nije istina.Molim konkretan odgovor a ne odmah o ustašama.Film govori o vama.

A sta je sa zgradom u Beogradu na kojoj jos uvek pise bese hrvatska nacionalna stedionica,pitam se da li bi tako nesto moglo u Zagrebu da pise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson 
hrvati su možda ušli u brak jer su mislili da bolje udati za srbiju nego za italiju...ali zašto srbija htela da ženi hrvatsku i sloveniju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5

Zato. Ne postoji tema o separatistickom pokretu vojvodjanskih madjara i hrvata.

znači fašistički i velikosrpski tekstovi mogu da se postave ako su jedino sa nspm ili slično?

Kraci odgovor je da. Duzi odgovor ne bi shvatio. (hint: Srpski Nacionalisticki forum je srpski nacionalisticki forum, ne madjarski, ne hrvatski, ne rumunski, ne bugarski) Inace, nije ovo Madjarska pa da se pisu fasisticki tekstovi, sem toga, ovo nije fasisticki forum i fasistickih tekstova nema. Znam da ti to smeta ali nauci da zivis sa tim.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2012, 16:07:50 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson 

Zato. Ne postoji tema o separatistickom pokretu vojvodjanskih madjara i hrvata.

Kraci odgovor je da. Duzi odgovor ne bi shvatio. (hint: Srpski Nacionalisticki forum je srpski nacionalisticki forum, ne madjarski, ne hrvatski, ne rumunski, ne bugarski) Inace, nije ovo Madjarska pa da se pisu fasisticki tekstovi, sem toga, ovo nije fasisticki forum i fasistickih tekstova nema. Znam da ti to smeta ali nauci da zivis sa tim.

znači brisao si post zato što je sa dotične stranice a ne zbog teksta što nisi pročitao. možda si supermoderator i bolje poznaješ forum, ali meni se čini da je ovo geopolitički forum, pošto se ovde raspravlja o celom svetu. srpski nacionalistički forum je podforum ovoga.
i ne znam šta je bio fašistički u onaj tekst, ali nema veze...cenzura radi...spremite korejanski burek?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
znači brisao si post zato što je sa dotične stranice a ne zbog teksta što nisi pročitao. možda si supermoderator i bolje poznaješ forum, ali meni se čini da je ovo geopolitički forum, pošto se ovde raspravlja o celom svetu. srpski nacionalistički forum je podforum ovoga.
i ne znam šta je bio fašistički u onaj tekst, ali nema veze...cenzura radi...spremite korejanski burek?  Smile

Kao supermoderator odredjujem sta ima, a sta nema veze sa temom, tekst sa slobodnevojvodine nema veze sa temom direktno, jer tvojom logikom, epska pesma "Zenidba Dusanova" ima takodje veze sa ovim. (preporucujem za citanje, nekada sam znao vise od pola pesme napamet, jbt)

Svaki post koji ne bude imao veze sa temom bice obrisan, clan upozoren, pa ako se bude kurcio, moze da padne i disciplinska.  A sada diskutujte o temi.

Sto se tice pitanja i podpitanja:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1

@digimane

e moj Crowz ti i nisi srbin da jesi bija bi krovz krouz ili tako nesto
ajmo dalje ljudskoj gluposti nikad kraja a pogotovo kod arogantnih genijalaca
burek forum se zove po rijecima Ivana Minica (mislim da znas ko je on)
dakle po njegovim rijecima burek je forum za sve ljude ex yu pa se zato i zove burek
jer u bilo kojem dijelu bivse yuge burek je dobro prihvacen i svi ga jedu bilo koje vjere ili nacije bili
i smanji malo mrznju nije ti dobro za "zivci" poslusaj "Šojić trango" i sta bi vi rekli opusteno
aj pozz i nemoj da brises obrazuj se malo i DOBRO MI STOJ  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 21:47:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.343 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.