Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:00:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Krnja velika Srbija"  (Pročitano 17198 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
Највећа српска грешка је што смо уопште улазили у Југославију. Видите за шта смо све оптужени: да смо угњетавали све народе, хапсили шиптарске студенте, одузимали права Хрватима и муслиманима... Фактички смо по њима сами потпуно уништили Југославију масовним обесправљивањем свих који нису били Срби. Јасно је да је Југа на крају крајева морала да буде конфедерација. Али зашто смо пристали да уђемо у такав један штетан пројекат? Имали смо само двије опције:

1) да се до крви завадимо са осталима

2) да све Србе распемо по републикама у којима би дефинитвно били грађани трећег реда

Silazak sa drveta i evolucija je ipak mislim najveca greska.
Ti si za to najbolji dokaz. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
film sam gledao i realan je.Pišete samo općeniti ali napišite konkretno što nije istina.U Sarajevu prije rata stotinu ulica nosilo je ime srpskih povijesnih ličnosti kao Jug Bogdana,Stepe Stepanovića i td a kažete da jugoslavija nije bila srboslavija.Jeste li sve pobili i popalili u prvom balkanskom ratu,jeste.Jeste li uvik htjeli susjedne prostore osvojiti jeste i šta u filmu nije istina.Molim konkretan odgovor a ne odmah o ustašama.Film govori o vama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 5
Silazak sa drveta i evolucija je ipak mislim najveca greska.

Ne trpaj ljudksu vrstu i svoju pasminu u isti kos. Previse si poceo da se kurcis, a to mi se ne svidja. Idi na index.hr, pa tamo onanisi sa latinima, ovde ces morati da kontrolises svoje nagone. Wink

film sam gledao i realan je.Pišete samo općeniti ali napišite konkretno što nije istina.U Sarajevu prije rata stotinu ulica nosilo je ime srpskih povijesnih ličnosti kao Jug Bogdana,Stepe Stepanovića i td a kažete da jugoslavija nije bila srboslavija.Jeste li sve pobili i popalili u prvom balkanskom ratu,jeste.Jeste li uvik htjeli susjedne prostore osvojiti jeste i šta u filmu nije istina.Molim konkretan odgovor a ne odmah o ustašama.Film govori o vama.

Bez obzira na sve, srbi su najvece demokrate na balkanu. I dalje postoji zagrebacka ulica u centru Beograda i nikada nije menjana. Ima li beogradske ulice u Zagrebu ili Splitu, ratnice povijesti? Smiley
« Poslednja izmena: 12. Jan 2012, 09:39:31 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60

мора одмах о усташама Smile  морамо те подсећати сваки дан из какве дегенеричне фамилије потичеш
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
film je daleko od objektivnog.on je samo kap u moru nipodastavanja srba kao naroda,nase istorije,teznji,zrtava.
bas je film snimljen,kako ti kazes općenito.ali i kao takav je daleko od realnih cinjenica,a o objektivnosti glupo je i jedno slovo napisati.u beogradu i dan danas imamo ulice koje nose imena gradova i ljudi,koji nisu srbi,nisu srpski.
pa?da sve smo pobili i popalili u balkanskim ratovima,kao sto su to nama radili tokom turske okupacije.kada oslobadjas zemlju,moras biti radikalan.zasto ja to tebi pricam?tebi,koji su palio kuce po lici,streljao babe i dede i ko zna sta sve nisi radio sa zivotinjama(jer mladjih zena nije bilo).ako si dobro pogledao film?autor u jednom delu,kaze: ...slovenci i hrvati su mogle da biraju izmedju italijanske aneksije ili kraljevine shs.
meni je potpuno jasan razlog zasto bi ti da mi eto ne spominjemo ustase,ali to jednostavno nije moguce.ako je iko zeleo tudje i palio,ubijao,izbegao kvalifikaciju genocidnog naroda,to ste bili vi hrvati i ovi nesrecni muslimani,koji ni sami ne znaju sta su.a kako ste se izvukli?pa opet zahvaljujci tamnici,kako ste vi,vasa emigracija zvali titovu jugoslaviju.e,zbog te tamnice u kojoj se moralo pevati bratstvu i jedinstvu.mi srbi smo morali po direktivi,da zaboravimo na sve ono sto ste vi hrvati uradili srpskom narodu na prostorima NDH,kao i BiH koju ste tada okupirali.i pazi kad taj posao u balkanskim ratovima nismo dobro uradili,kasnije smo podbacili i u prvom svetskom ratu,o drugom ne zelim ni da razmisljam,kao i o periodu do 1991/92 godine.
moras shvatiti,da se ustastvo ne moze zanemarivati na ovim prostorima.postavili ste standarde u sukobima na ovim prostorima,kako u II s.ratu.tako i u poslednjem ovom nasem 1991-1995 god.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2012, 12:10:34 od upap »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 455
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
film je daleko od objektivnog.on je samo kap u moru nipodastavanja srba kao naroda,nase istorije,teznji,zrtava.
bas je film snimljen,kako ti kazes općenito.ali i kao takav je daleko od realnih cinjenica,a o objektivnosti glupo je i jedno slovo napisati.u beogradu i dan danas imamo ulice koje nose imena gradova i ljudi,koji nisu srbi,nisu srpski.
pa?da sve smo pobili i popalili u balkanskim ratovima,kao sto su to nama radili tokom turske okupacije.kada oslobadjas zemlju,moras biti radikalan.zasto ja to tebi pricam?tebi,koji su palio kuce po lici,streljao babe i dede i ko zna sta sve nisi radio sa zivotinjama(jer mladjih zena nije bilo).ako si dobro pogledao film?autor u jednom delu,kaze: ...slovenci i hrvati su mogle da biraju izmedju italijanske aneksije ili kraljevine shs.
meni je potpuno jasan razlog zasto bi ti da mi eto ne spominjemo ustase,ali to jednostavno nije moguce.ako je iko zeleo tudje i palio,ubijao,izbegao kvalifikaciju genocidnog naroda,to ste bili vi hrvati i ovi nesrecni muslimani,koji ni sami ne znaju sta su.a kako ste se izvukli?pa opet zahvaljujci tamnici,kako ste vi,vasa emigracija zvali titovu jugoslaviju.e,zbog te tamnice u kojoj se moralo pevati bratstvu i jedinstvu.mi srbi smo morali po direktivi,da zaboravimo na sve ono sto ste vi hrvati uradili srpskom narodu na prostorima NDH,kao i BiH koju ste tada okupirali.i pazi kad taj posao u balkanskim ratovima nismo dobro uradili,kasnije smo podbacili i u prvom svetskom ratu,o drugom ne zelim ni da razmisljam,kao i o periodu do 1991/92 godine.
moras shvatiti,da se ustastvo ne moze zanemarivati na ovim prostorima.postavili ste standarde u sukobima na ovim prostorima,kako u II s.ratu.tako i u poslednjem ovom nasem 1991-1995 god.

kako kaze autor ovog dokumentarca, laznu si istoriju ucio, nabijenu mitovima i ostalim bajkama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 

Konkretno, Srbija nikada nije imala pretenyije prema Hrvatskoj, dok su i Hrvati i Srbi imali pretenyije prema bosni. Konkretno Srbija je yajedno sa Bugarskom imala pretenyije prema makedoniji. Konkretno ratovi koje je Srbija vodila se tumače u filmu kao isvajački, iako se ni po čemu ne razlikuju od ratova koje su vodili Italijani, Nemci i drugi narodi u tom vremenu za objedinjenje svog prostora. Još mi samo reci da su Bošnjaci, kao narod , ili još gore, kao naqcija , postojali pre 1974, pa da te pitam je si li profesor Istorije , ili Biologije. Šta više 1974 su se zvali muslimani, a naziv Bošnjak, ili Bošnju korišćen je nekada za sve szanovnike Bosne kao prostorna, a ne nacionalna odrednica. Kao što sam ja Sremac, tako je neko Bosanac(jer to je noviji, boderniji izraz, ovaj izraz Bošnjak su iskopali iz davnih vremena). Konkretno ispada da Srbi dvesta godina vode genocidnu politiku, kao da je proterivanje stanovništva drugih nacija , baš srpska izmišljotina.Po toj analizi svi su u Evropi toga doba vodili genocidnu politiku, pa bi morali kolektivno da se posipamo pepelo. Drugo, zašto u filmu nema kakav su odnos Muslimani imali prema tim istim Srbima dok su bili glavni u turskoj carevini, kakvu su oni politiku vodili i kakvu danas vode.
Nekoliko ljudi iz Novog Sada , koji su posetili prošle godine Sarajevo, kažu dq su imali velikih neprijatnosti. Prema tome neka gospoda BOŠNJACI prvo sebe dovedu u red, pa nek onda drugima drže predavanja. Zar misliš da bi bilo koja nacija u Evropi pristala da prizna da je vodila kontinuiranu genocidnu politiku, tokom svoga postojanja.
Film je dakle pucanj u Srbiju, po sistemu , ajde da se pomirimo, ali da mi Srbi izjedemo svako jutro po kilo govana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2

kako kaze autor ovog dokumentarca, laznu si istoriju ucio, nabijenu mitovima i ostalim bajkama...
znam ja da vas greje ta prica o mitovima,kapiram sta je kompleks.
1.ubili murata
2.ubili ferdinanda
3.imali dusana cara
4.izasli kao pobednici u ratu protiv austrougarske
5.dizali ustanke pod turcima
6.bili trazeni od strane marije terezije,kao vojnici granicari.od koje smo dobijali zemlju na granici njenog carstva.
7.u drugom svetskom ratu bili najbrojni narod kako u NOJedinicama,tako u sveopstem otporu prema okupatoru
8.imali zemlju koja je obuhvatala skoro citav balkan(dusanovo carstvo)
9.stvorili republiku srpsku
10.novak djokovic
......................................................
pa ti sad vidi sta je mit,a sta stvarnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
eee ubiješ ga odma u pojam,nemože da ti odgovori i ode sa foruma

evo ahmete ja ću ti pomoći,sad mu reci vi imate piramidu  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2012, 13:14:35 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49865
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
1.ubili murata
2.ubili ferdinanda
3.imali dusana cara
4.izasli kao pobednici u ratu protiv austrougarske
5.dizali ustanke pod turcima
6.bili trazeni od strane marije terezije,kao vojnici granicari.od koje smo dobijali zemlju na granici njenog carstva.
7.u drugom svetskom ratu bili najbrojni narod kako u NOJedinicama,tako u sveopstem otporu prema okupatoru
8.imali zemlju koja je obuhvatala skoro citav balkan(dusanovo carstvo)
9.stvorili republiku srpsku
10.novak djokovic

11.Nikola Tesla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:00:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.