Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krkobabić džipom udario devojčicu!  (Pročitano 9623 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Pa kako ti izvrcem reci jbt, sam si rek'o da ga zalis jer nema ukusa, pa si obesio Top Gear test gde je X6 bulja a Land Rover keva. I ja ti regularno na osnovu tvojih postova postavljam pitanje, sta tu nije logicno?

Zamisli da je vozio 6 km/h, Ladu Nivu a ne X6 ili sta god,
je l bi i dalje bio kriv samo zato sto je Krkobabicev sin (unuk, praunuk, cukununuk sta god)?
Eto da preformulisem.

« Poslednja izmena: 08. Avg 2013, 13:33:42 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Pa kako ti izvrcem reci jbt, sam si rek'o da ga zalis jer nema ukusa, pa si obesio Top Gear test gde je X6 bulja a Land Rover keva. I ja ti regularno na osnovu tvojih postova postavljam pitanje, sta tu nije logicno?

Nisam ja mislio bukvalno da mi izvrćeš reči,znam ja da nisi ti takav,al sam se malo za*ebavao,jer vidim da u zadnje vreme sve ćešće moram da crtam šta sam reko.  Smile

Ko onomad kad sam pitao koj moj imaju novinari za pravo da donose zaključke i tvrdnje o nekome na osnovu slika sa FB i ličnih mišljenja,pa ispade da sam sad i neki žurnal-rasista.  Smile E,dobro,neka sam onda.  Smile

Citat
Zamisli da je vozio 6 km/h, Ladu Nivu a ne X6 ili sta god,
je l bi i dalje bio kriv samo zato sto je Krkobabicev sin (unuk, praunuk, cukununuk sta god)?

Zavisi od toga šta istraga zaključi. U ovom slučaju, moguće je da on nije uopšte kriv,i s tim sam se složio malopre. Ali sam na početku teme odreagovao tako jer mi je fascinantno da (u proseku) na svakih godinu dana neko bahato mudo ubije ili osakati nekog, onda prođe bez posledica,a prepametni narod to zaboravi posle 6 meseci.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2013, 13:45:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Biće zaboravljeno posle 6 meseci. Kao što je zaboravljeno kako je Veselinovljev džip ubio devojku 2004.
Kao što je (na putu da bude) zaboravljeno i kako je direktor NISa ubio dečaka...
Pa onda kao što se zaboravilo i ono u Novom Sadu, kad je pre par meseci odbornik naprednjaka proleteo pored dečaka na pešačkom i poterao pet parkiranih automobila...
Kao što će se zaboraviti i slučaj Mitrovićevog junior kretena koji svojim Xjebote6 piči 100 na sat i kosi vršnjake sa prelaza...

A možda će i samo u tišini da bude gurnuto pod tepih, kao ovo, kad je umalo došlo do tuče civila očevidaca nesreće i dva telohranitelja pošto su ovi pre dolaska policije skinuli tablice sa džipa.
Inače,sve se desilo veče posle privođenja Miškovića,al,aj da ne pričam baš previše... Smiley

Sve u svemu, opušteno, zaboraviće zlatne ribice sve to. 

i ovaj vozi džipa.

Pa,šta će drugo da vozi nego grdosiju u kojoj tripuje da je neuništiv? Veselinov je bio u džipu, Mitrovićev mali kreten je bio u (nazovi)džipu (jer,X6 je džip koliko sam i ja Kinez),ovi u Brankovoj su bili u džipu...

Jbg,to ti je ovde statusni simbol.  Smile

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
HTC One
Prvo ga sažaljevam što mu uopšte trebaju kola da bi funkcionisao,

Sad si preterao za medalju... ispade da nikom ne trebaju kola.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ali sam na početku teme odreagovao tako jer mi je fascinantno da (u proseku) na svakih godinu dana neko bahato mudo ubije ili osakati nekog, onda prođe bez posledica,a prepametni narod to zaboravi posle 6 meseci.
Pa!? Kad vidim da dnevno bude po pet tezih saobracajnih nesreca... normalno je da nekad neku nesrecu "izazove" i neko poznat. Pa i u inostranstvu se isto desava. Fudbaler tek kupi svog Bugatti-ja i zakuca se u drvo.  Smile
Samo si danas imao da je jugo presao u drugu kol. traku i zakucao se u kamion, a imao si i da se BMW zakucao u banderu ili sta vec.
Nesrece se desavaju... nazalost.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2013, 14:11:26 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Sad si preterao za medalju... ispade da nikom ne trebaju kola.  Smile

Dobro...    Ok.  Smile

Pa!? Kad vidim da dnevno bude po pet tezih saobracajnih nesreca... normalno je da nekad neku nesrecu "izazove" i neko poznat. Pa i u inostranstvu se isto desava. Fudbaler tek kupi svog Bugatti-ja i zakuca se u drvo.  Smile

Naravno,naravno. Samo što u inostranstvu ti poznati takođe odgovaraju za te udese,kao i sav normalan svet.A ovde ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
A-ha... fudbaleri... eno puni ih zatvori.  Smile
Jbt... poznati se na celom svetu izvlace od daleko tezih krivicnih dela, a ne saobracajnih nesreca.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2013, 14:17:18 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
A sto ih ti branis?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ja ne branim nekoga ko ubije coveka na pesackom prelazu dok je pesaku zeleno. Ona kazna mi je bila sramna za tog vozaca ministra pre par godina.
Ali branim propise da vozac ne sme da odgovara, ako devojcica pretrcava ulicu van pesackog ili na crveno samo zato sto ima poznato prezime ili zato sto vozi "dzipa"... samo zato sto su ljudi zavidni.
To je moj zdrav razum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Možda ih nisu puni zatvori,ali u većini slučajeva budu primorani da zato plate solidnu odštetu ili se izvine porodici i žrtvi (u zavisnosti naravno od težine nesreće).

A verujem da kad bih se dao u istraživanje, da bih čak i našao par imena manje i srednje poznatih fudbalera (da tako kažem) koji su morali da odsluže neku kaznu (kraću nego prosek,ali ipak kaznu,u pritvoru) zbog krivice u nekoj nesreći. Siguran sam da je bilo slučajeva. Kažem, manje i srednje poznati fudbaleri.

Ja ne branim nekoga ko ubije coveka na pesackom prelazu dok je pesaku zeleno. Ona kazna mi je bila sramna za tog vozaca ministra pre par godina.

Aj budi iskren sada - jesi li se sećao (još uvek) tog slučaja pre nego što sam ga ja pomenuo u prvom komentaru na temi i podsetio ljude na njega?
« Poslednja izmena: 08. Avg 2013, 14:22:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.