Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:22:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriza u Moldaviji na ivici građanskog rata  (Pročitano 25363 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Citat
Нит' нас мрзе Румуни, нит' Словенци, нит' већина Бугара, мада њих има разних.

Сигуран?
А јеси сигуран да баш сви Јапанци презиру Кинезе?!
А шта је са Малезијом или Сингапуром?!

Гледају на њих, као и ми на Цигане или Шиптаре. Smile

А Сингапур је толико глуп пример, из разлога што су сами Кинези огромна већина тамо. Smile

Citat
Ја сам уосталом и поставио једном карту Кине (гиф формат), где се види колико су туђег узели у претходних хиљаду и двеста година.

Ма си шефе, исти Земунац... Ајд постави опет, да мало уживам.
Него, нешто се мислим... Каже Мунзе Русије је Бесарабију заузела 1812... То није онда њихово. Па ајде да видимо границу Сједињених Држава из те године, или мало раније. Онда би Луизијану (цео Мисисипи) требало да напусте, онда оно што легално припада Мексику...
А може некоме напамет да падне и карта Србије из 1812, шта га знам Smile

Па ако баш помињеш саму Луизијану, рећи ћу ти да је она једна од ретких ствари, коју су набавили легално. Купили су је од Француза. Нови Мексико, Тексас и Аризону су узали након ратова. Исто као што су "браћа Кинези" заузели неке друге земље. Разлика је што ти Кину правдаш, а ја Америку ни најмање.

Иначе још једном показујеш да си мајстор у мењању теза. Упоређивање кинеског примера са српским је безобразлук. Србија је тражила оно што јој по етничком или историјском праву припада, а проблеме смо имали због замршене историје Балкана и чињенице да смо те земље делили са другим народима.

Какве везе Кина има са Туркестаном, Тибетом и 2/3 Монголије коју држе? Они су то отели, а ми смо само враћали наше.

Citat
А Пољску су ослободили од Пољака, је ли тако?

Пољска није била под Турцима.
Они су се 'урчили и добили по пи*ки.
Катерина Велика, која није била Рускиња него Немица, је лепо рекла шта руски народ мора да уради са Пољском.

Није била под Турцима, била је независна словенска држава, коју су Руси у савезу са Немцима раскомадали. И ти опет врдаш и причаш о неким глупостима, само да побегнеш од истине, да су и ти Руси неком много зла нанели. Ја сам своје рекао. Они су нам и даље главни савезник и њихове радње из прошлости ме не занимају, али нећу због тога да лажем и измишљам неке глупе разлоге, како бих то оправдао.

Теби препоручујем да се мало скинеш са Господара Прстена или Звезданих ратова, јер није баш све тако црно и бело.

Citat
Нису ни коплименти, не увреде, већ чињенично стање. Сами Јермени ме занимају попут, Аинуа, Лаошћана (ако се тако каже), Инуита, Кечуа, Лапонаца и да не набрајам даље.

Можда си и ти тамнопут, можда је и то чињенично стање...
А је ли, Инуите, Кечуе и Лапонце си такође хтео "под чизму", а!? Smile

Мој изглед стоји у профилу, а ти опет мењаш тезе и изводиш глупе закључке. Као да са дететом причам. Smile

Сами Јермени ме занимају попут, Аинуа, Лаошћана (ако се тако каже), Инуита, Кечуа, Лапонаца и да не набрајам даље. Ваљда си схватио, колика је то доза, незаинтересованости. Smile

Видиш ово сам ја написао, али си ти заобишао другу реченицу, како би наставио са глупостима, које си и до сад просипао, а које немају никакве везе са оним, што сам до сад тврдио. Smile

Citat
А цокулу сам поменуо у контексту, да руски скинси не заобилазе ни Православне Јермене и Грузине, већ их све трпају под цокулу. Ево рече ти и Шкорпи, колико само просечан Рус презире све што долази са Кавказа и из Средње Азије, које год вере било.

Аха, значи скинс је "просечан Рус"... а то што Путин који има другачију државну политику има преко 2/3 подршке ти није битно...
Онда није чудо што разни "денацификатори" пореде све Србе са навијачима Рада Smile

Колико се ти само правиш луд. Smile Побеђује и Тадић овде причама о једнакости свих, па не видим да Срби имају нешто боље мишљење о Циганима, због тога. Скинс је скинс, просечан Рус је просечан Рус. Он гласа за Путина, због ко зна чега, али не свакако зато што воли да му свако прелази границу кад пожели.

Citat
Дабл аршини.

Научио од Американаца.
И волим да видим кад се окрећу против њих и против њихових савезника. Smile

О па ово је већ изненађење. Прогутао и изговорио, једва додуше, али и то је нешто. Smile Smile

Видим и да си одустао, бар привремено, од Осетина и њихове земље, коју су населили мало раније него Шиптари Косово, мада и Грузини су дуже тамо, него ми на Балкану.

Него занимљиво како не можеш да демантујеш моју тезу да континенталне силе треба да сарађују, и онда им атлантисти и таласократи ништа не могу Smile

Ког континента?
« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 14:52:22 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Разлика је што ти Кину правдаш, а ја Америку ни најмање.

Разлика је та што ме је Америка бомбардовала, а Кина ни најмање. Smile
Разлика је и то што Кинези не причају како су "светски лидер" и како само они знају шта је најбоље. Па ако Америка тврди да је боља од осталих, да то ставимо на проверу. Smile

Citat
А шта је са Малезијом или Сингапуром?!

Гледају на њих, као и ми на Цигане или Шиптаре.

Кинези држе главнину малезијског и сингапурског капитала. Сингапурски председник, и неоспорни владар, је етнички Кинез.
И нису Кинези тамо већина, има их око трећину.
Citat
Упоређивање кинеског примера са српским је безобразлук.

Зашто?
Ако имаш универзалне вредности, реч је о два народа.
Ако си пристрасан, онда пусти и другога да буде пристрасан.
Није проблем што си ти просрпски пристрасан, то је нормално. Проблем је што си антикинески пристрасан. Што? Да те нису мучили кад си био мали. Ја знам да те Кинези сигурно нису бомбардовали...

Citat
Видим и да си одустао, бар привремено, од Осетина и њихове земље

Па јес, привремено...
Кад тако знаш историју, да ли си чуо за аланско племе Сербои. Алани су иначе преци Осета. А?!
А постоје ту многе чињенице, рецимо да је Стаљин припојио Јужну Осетију Грузији, а ниједан комуниста није дао Косово Србији, то ваљда знаш. Онда, Осетија и Абхазија од 1991. функционишу као државе, "Kosova" ни сад не може да опстане без страног протектората... Шта да ти објашњавам, ти знаш историју Smile

Citat
Побеђује и Тадић овде причама о једнакости свих

И онда када Перо Луковић гледа навијаче и каже да је Србија "наци", ја му одговорим да је победио Тадић са програмом једнакости свих... Што му је не замарам, а замерам му скоро све остало. Програм једнакости свих има и Николић Smile
Citat
да су и ти Руси неком много зла нанели.

Већ сам говорио да рецимо Мађари имају право да мрзе Русе, само што онда и Руси имају право да буду на опрезу. Мада Мађари... занимљиво да њихова влада уопште није антируска, а на протестима против владе су рушили споменик жртвама из 1956... занимљиво Smile
Међутим, не видим што би Србин био "објективан" према Русима. Што глумити објективност према историјском савезнику.

И не само то.
Неки твој пандан не би разумео што Срби славе руску победу код Стаљинграда или енглеску код Ел Аламејна. Иначе то су тад називали савезничке победе. Тако и сад постоји потреба за савезом против америчког фашизма, а практично постоји и тај савез - погледати само гласања у СБ УН, укључујући ту и она поводом Косова.

И још ништа о савезу континенталних сила...
Сила јединственог континента Евроазије. То је једна копнена маса, ваљда си у стању да читаш карту Smile

« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 15:37:13 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Citat
Није проблем што си ти просрпски пристрасан, то је нормално. Проблем је што си антикинески пристрасан. Што? Да те нису мучили кад си био мали. Ја знам да те Кинези сигурно нису бомбардовали...

Нова сила на хоризонту изазива подозрење и то је отприлике то. Јесте нам у интересу да се однос снага у свету мало промени, али гледајмо ми своја посла. Не видим да Кинези ишта лошије сарађују са Америком, него што то чине са Русима. Имају сви добра од тог, а шта ће касније бити, нико не зна.

Smile Smile

Citat
Кад тако знаш историју, да ли си чуо за аланско племе Сербои. Алани су иначе преци Осета. А?!

Скроз сам упознат са том чињеницом и могу рећи да верујем у иранску теорију о пореклу првих Срба и како је то слично са руским случајем, јер први Руси такође нису били словенско племе. Само што не видим какве то везе има са овим случајем. Smile

Citat
А постоје ту многе чињенице, рецимо да је Стаљин припојио Јужну Осетију Грузији, а ниједан комуниста није дао Косово Србији, то ваљда знаш.

Па јесу ли Грузини криви за то или наши црвени? Smile А како је Јужна Осетија припојена Грузији, тако је и цела раније од ње одузета.

Citat
И онда када Перо Луковић гледа навијаче и каже да је Србија "наци"

Па шта нам ради Перица? Дуго нисам чуо ништа од њега.

Иначе је за дотичног и Матићева телевизија, бастион српског шовинизма. Smile

Citat
И још ништа о савезу континенталних сила...

Већ сам на некој другој теми рекао своје мишљење. Мислим да би најбоље било да се створи, савезништво Немачке, Италије и Русије. За сад можда не звучи реално, али и једна и друга држава већ неко време, побољшавају своју сарадњу са Русима, па ћемо видети куда то води. Ето континенталних сила. Smile Проблем јесте што су те државе у НАТО-у, али ни то не мора трајати довека. НАТО је уосталом изгубио своју сврху и не видим, кога то они требају бранити у будућности и од којих нападача.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 16:31:04 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
@sekiro
Si bre ne samo naivan nego i bolestan.
Kad ces malo da govoris o obicnom Ruskom bratu, kojeg uvrcu tvoje siledzije gore od svakog dusmanina.
Pusti bre komsomolshtine, to je horda bandita koja je uzela sebi istorijsko pravo da unisti zauvek i Ruse i Srbe.
Oba naroda su toliko pritisnuta komunistickim pustosenjem da vise prirodno ni ne radjaju.
Nece kgb udba popovi vratiti Boga na nasim prostorima. Naprotiv, teraju ga od nas.

@Duki
Od islama Duki jedini koji su gori od komunjara.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 16:32:40 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy II
Predsednik Moldavije tvrdi da su protesti organizovani spolja
Voronjin: Rumunski agenti i osobe iz Srbije krivi za nasilje
Autor: Beta | 13.04.2009. - 16:49

Predsednik Moldavije Vladimir Voronjin izjavio je da su nasilnim protestima 7. aprila u Kišinjevu rukovodile rumunske bezbednosne službe i devet osoba iz Srbije, prenosi danas rumunska televizija Realitatea.

"Isti scenario kao u Beogradu, Tbilisiju, Biškeku i Kijevu", rekao je Voronjin za španski Pais uz napomenu da ima sliku jednog "Jugoslovena" sa dokumentima jedne američke institucije.
Dodao je da su 7. aprila devet osoba iz Srbije i agenti rumunskih bezbednosnih službi "dirigovali" događajima u Kišinjevu.
"Imamo sve snimljeno i možemo da identifikujemo sve zveri koje su napadali policiju. Uhapsićemo ih i sudićemo im", rekao je Voronjin.

Voronjin je optužio i profesore gimnazija i univerziteta, navodeći da su imali destruktivnu uloge, posebno u Kišinjevu, gde su formirali "sledbenike Jona Antoneskua", rumunskog diktatora, koji je vladao od 1940. do 1944. i uvukao zemlju u rat, napravivši savez sa Hitlerom. Posle rata je osuđen na smrt i streljan.
Voronjin je naglasio da Rumunija ne može odustati od svojih ekspanzionističkih želja i da nije svesna da je članica EU i treba da poštuje utvrđena pravila.

deja vu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Понавља се 5. октобар и наранџаста револуција? Е мало морген, кдо Руса то не пали!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@Duh Sekire
Ma kakav kontinent, Ruse je podigao Petar Veliki jer je napravio flotu. To je stvar koju su najviše izmašili komunisti, jer su se bazirali na kopno i dominaciju na kopnu. Inače su do oktobarske revolucija arčili ono što je on napravio, a onda se zaebali kao i mi. Umesto da vide šta ne valja, rešili da prave novi svet. Inače ovo što Shkorpi kaže je tačno. Ruse jebe depopulacija. Džabe Rusu devizne rezerve, ako ne može da podigne more naroda i preplavi osvajača. Švaba je rat počeo sa 1:1 i tuko i ubijo, al na svakog ubijenog Rusa se pojave nova dva, pa ti pobedi ako možeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Понавља се 5. октобар и наранџаста револуција? Е мало морген, кдо Руса то не пали!

Sta znas ti o ovome pa tako sudis?  Smile

Predsednik Moldavije tvrdi da su protesti organizovani spolja
Voronjin: Rumunski agenti i osobe iz Srbije krivi za nasilje
Autor: Beta | 13.04.2009. - 16:49

Predsednik Moldavije Vladimir Voronjin izjavio je da su nasilnim protestima 7. aprila u Kišinjevu rukovodile rumunske bezbednosne službe i devet osoba iz Srbije, prenosi danas rumunska televizija Realitatea.

"Isti scenario kao u Beogradu, Tbilisiju, Biškeku i Kijevu", rekao je Voronjin za španski Pais uz napomenu da ima sliku jednog "Jugoslovena" sa dokumentima jedne američke institucije.
Dodao je da su 7. aprila devet osoba iz Srbije i agenti rumunskih bezbednosnih službi "dirigovali" događajima u Kišinjevu.
"Imamo sve snimljeno i možemo da identifikujemo sve zveri koje su napadali policiju. Uhapsićemo ih i sudićemo im", rekao je Voronjin.

Kakva glupost  Smile

Prvo, taj "jugosloven" je srbin. Nikakve veze nema sa pucem/revolucijom, bio je tamo (na smenu vec par meseci sa jos jednim srbinom) da radi obuku sprovodjenja i monitoringa izbora (aktivnosti koje ovde sprovodi Cesid). Kad se sve to desavalo sedeo je kuci u Moldaviji... da dodam, bio je izvestac za vecinu TV ovde kad se desilo to u Moladaviji.

Isto toliko imaju i ostali "srbi" tamo.

I ovo je parcijalna vest iz spanskih medija. Voronjin je optuzio drzave Srbiju i Rumuniju (na debilan nacin  Smile ) posto je u istom intervjuu (ovo je autorecenzija B92) rekao da su Tadic i Jeremic u proteklom periodu 2 puta posetili Rumuniju, a zatim je Basesku uzvratio... i sad to dovodi u vezu sa prostestima, covek-balvan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Прво, што се тиче вести:
Наравно да сценарио постоји. Само није вино пошто прије бјеше, што ме радује. А кад ће Грузија и Украјина у НАТО?!
Мада, лично мислим да је то безвезе. Али није лоше - сад Јеремић може да каже чедистима како га други екстремисти оптужују да је амерички агент, и да настави сарадњу са Египтом, Либијом и Ираном
Smile

@Duh Sekire
Ma kakav kontinent, Ruse je podigao Petar Veliki jer je napravio flotu.

Јес вала, Русија је одувек била поморска сила, доминирала је морима пре Британије Smile
Наравно, не треба занемаривати значај и снагу руске морнарице, ни утицај Петра. Ја се не ругам.
Само имам у виду да је мешање Русије у европску политику и уопште фасцинација европејством била грешка која је плаћена Октобарском револуцијом. Шпенглер то назива псеудоморфоза.
А већи значај за настанак Русије је имао Иван Грозни, који је и створио, пре је била само Московија.
Русија је требало да остане своја, развој би био спорији, али стабилнији уз опстанак идентитета. Данас би били као Иран, само много јачи... Или рецимо као Кина. Мада на крају, са Путином се све своди на исто - Русија као евроазијска сила.

Citat

Нова сила на хоризонту изазива подозрење и то је отприлике то. Јесте нам у интересу да се однос снага у свету мало промени, али гледајмо ми своја посла. Не видим да Кинези ишта лошије сарађују са Америком, него што то чине са Русима. Имају сви добра од тог, а шта ће касније бити, нико не зна.

Па добро, ти буди подозрив, а ја ћу да се радујем што Америка губи доминацију... Тек отприлике кад се изједначе могу да размилим о подозривости, али онда да видимо мало историју, ко је за 200 година извршио више страних интервенција него онај други за 2000 година Smile
Шта ће бити из ове перспективе и није толико важно... Што рече неки гуру у Цајтгајсту - постоји само сада и овде Smile

Citat
Скроз сам упознат са том чињеницом и могу рећи да верујем у иранску теорију о пореклу првих Срба и како је то слично са руским случајем, јер први Руси такође нису били словенско племе. Само што не видим какве то везе има са овим случајем.

Са овим случајем, са Молдавијом нема везе... Е сад, што си ти потенцирао наводне неправде учињене Грузији... И онда ти није битно што је ту на једној страни народ који има исте претке као и Срби. Smile

Citat
Већ сам на некој другој теми рекао своје мишљење. Мислим да би најбоље било да се створи, савезништво Немачке, Италије и Русије.

Ма дај, савез са Италијом Smile
Занима ме ког савезника они нису испалили...
По мени би идеалан био савез Пекинг - Москва - Берлин... а раније је могао бити Токио уместо Пекинга. Само треба Немачка да се одлучи. А мислим да би имали интереса.

Citat
Проблем јесте што су те државе у НАТО-у, али ни то не мора трајати довека. НАТО је уосталом изгубио своју сврху и не видим, кога то они требају бранити у будућности и од којих нападача.

То је посебно питање, о чему мислим да отворим тему...
Сећам се кад је лик из Двери био у дуелу са неким "европејцом". Једино у чему се нисам сложио са њим је да Европа није исто што и ЕУ (и НАТО). Како ствари стоје, Европа је сада ЕУ и не видим могућност да се скоро нешто измени, осим жестоког потреса и дезинтеграције европске културе. Не верујем ја у неку "Европу нација"...
Питаш се који је смисао НАТО?! Боље се питај што се парламентарне партије у европским земљама то не питају. Што ниједна земља није изашла из тог савеза без сврхе. Ја знам одговор - зато што су политички мртви...
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Е па ајде царе, отварај ту тему да мало продрмамо светску политику, давно нисмо о томе диванили.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:22:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.