Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:23:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriza u Moldaviji na ivici građanskog rata  (Pročitano 25365 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Smile Smile Smile
Jes da su posle ubili coveka koji je to uradio, ali ne zbog cirilice. Smile Smile Smile
sta pricas ti?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Smile Smile Smile
Jes da su posle ubili coveka koji je to uradio, ali ne zbog cirilice. Smile Smile Smile
sta pricas ti?  Smile
Kako sta pricam. Pa jel Gagarin poginuo u nekom tamo letu?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Smile Smile Smile
sta pricas ti?  Smile
jeste.testirajuci Su-11.tj-Sukhoi 11.
i ti mislis da su ga oni ubili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia 6230
Smile Smile Smile
sta pricas ti?  Smile
jeste.testirajuci Su-11.tj-Sukhoi 11.
i ti mislis da su ga oni ubili?
Pa bilo je nekih komentara da se druzina u sustini mrzi, da su klanovi koji se podvajaju u istrazivanjima, treninzima itd. Pa znas vec kako. Ovaj je Bakaricev, ovaj je Hamdijin, ovaj je od Mijalka, ovaj je Stambolicev, daj mu podmetni. Nema razloga da ne bude tako. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Узгред - да није било "комуњара" не би ћирилаца прва стигла у свемир Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
ne,znaci ovo ulazi u istoriju... Smile Smile
Дефинитивно! Smile

Служимо народу!
Уосталом, то је очигледна чињеница, није било тешко формулисати Smile

Citat
Опет машиш поенту. Не говорим ја ни о НАТО-у, ни о Русима, ни о њиховом међусобном спору. Причам као неко са стране, који види у каквом је стању та држава и зато мислим да је најбоље припојити је Румунији, јер се ради о истом народу, док би део са руско-украјинском остао ван тога.

Мени је битан спор НАТО и Русије, остало ме "не занима".
Ја нисам Румун, а пошто је Румунија члан НАТО за мене није добро њено територијално јачање. Нити је добро да буде компактан простор до Украјине, на коју НАТО пикира. Да су они савезници Русије, било би лепо да се утале... Постојала је идеја да се да Украјини Придњетровље за обалу Црног Мора и Дунава... Мада мислим да се они не би лишили тога да буду подунавска земља.

Citat
Не знам који кинески суседи имају добро мишљење о њима. Мрзе их Корејци, мрзе их Вијетнамци, мрзе их Руси, мрзе их Тибетанци, мрзи их гомила турских народа. Не воле их ни Индијци, ни Монголи. Јапанци их презиру. Па сад Душе, реци ти мени, како то?

Не знам који српски суседи имају добро мишљење о њима. Мрзе их Хрвати, мрзе их Бошњаци, мрзе их Бугари, мрзе их Албанци, мрзи их гомила муслиманских народа. Не воле их ни Румуни, ни Мађари. Словенци их презиру. Па сад ДуКИМ, реци ти мени, како то?

Коју смо поенту извукли?

Citat
Неће они међутим дугорочно ништа превише исправити.

А то ти је рекао Милан Тарот?
Занимљиво само да највећи аналитичари већ говоре о "постамеричком свету". Рецимо Фаред Закарија.

Citat
Откуд Руси уопште у Придњестровљу?

Земунац је то лепо објаснио.
Заузели су у оквиру ослобађања Европе од Турака, као што су Аустријанци заузели Север Србије (рецимо Земун). Босна иначе ту не спада, пошто су је окупирали (и званично) тек пошто су је српски устаници већ ослободили.

Citat
Смешно ти је кад се Осетија отцепи, а за Косово и Метохију пиздиш.

Није смешно него драго.
Ако хоћеш, потражи моје писмо објављено у НИН-у где наводим 5-6 разлога због чега је Осетија посебнији случај од Косова.
Узгред, није се Косово отцепило него је самопроглашена "Kosova" - NATO tvorevina.

Citat
Иначе је Осетија историјски грузијска земља, јер су Грузини староседеоци, а Осетини су дошли много касније.

Ја немам такве податке. Да не ширимо тему, гуглуј мало Smile

Citat
Зар нису Кинези већ једанпут зајебали Русе, односно СССР и пребегли Америма?  Зар нису ти исти Кинези, након тога, курвински напали Вијетнам, исти онај Вијетнам, који се борио против Амера?

Зајебали? Мислиш пошто су одбили да им се империјалистички командује?!
Осим тога, после су добили америчку технологију и капитал, па је сад и Америка зависна од њих.
Што се тиче Вијетнама, он је заратио са Камбоџом, кинеским савезником. Осим тога, нису Кинези ту ништа посебно ни успели, ето да не буде да "навијам" за њих... А не знам да је сада тамо неко гомилање војске, као рецимо што има Турска, амерички савезник, на границама са "пријатељима".

А ти опасно машиш понету... узгред не, не маш ништа против народа који описујеш као "мале, гараве, личе на Јевреје" Smile Можда су ти то комплименти, шта га знам... А сећам се да си предлагао да Русија ове своје савезнике стави "под цокулу". Баш тим речима. Немаш ти ништа против, то је из љубави Smile

Већ сам рекао, па опет да болдујем. Док су континенталне силе јединствене, ништа им са стране не могу. Небитно је ко ту шта "први почиње". Да се неко залаже да Кина буде непријатељ Русији, био бих исто против. Да ли је Черчил био против Стаљина док се није завршило са Хитлером? Треба бити у савезу докле год се Амери свуда гурају, после ћемо лако...
Наравно, то тражи извесна обострана одрицања и договоре. Такође, опрез није наодмет. Али једно је опрез, друго свађати се у интересу трећег.
Живела Шангајска организација
Smile

Занимљив си ти лик, заиста. Немам ја ништа против тебе,

Hoćeš da kažeš da nemaš ništa efikasno protiv njega. Smile

Inače, ako bi hteo jednom rečju da opišeš Duha Sekire, ta reč bi bila

INDIJANAC

Нема нико ништа ефикасно... Питај ону што јој сметају кинеске играчке Smile
И хвала на највећем могућем комплименту.
Тако ми Манитуа.
Хауг!
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
hehehe...
@duh...razbijac...
Pa bilo je nekih komentara da se druzina u sustini mrzi, da su klanovi koji se podvajaju u istrazivanjima, treninzima itd. Pa znas vec kako. Ovaj je Bakaricev, ovaj je Hamdijin, ovaj je od Mijalka, ovaj je Stambolicev, daj mu podmetni. Nema razloga da ne bude tako. Smile Smile Smile
Smile  Smile
ne znam dal sad pricas to da bi mi kontrirao,ili se zezas,ili sta vec...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Хвала публико! Smile
Иначе да би схватио Шкорпија потребна је невиђена поткованост у области дијалектике, херменеутике, андрагогије и мултидисциплинарног познавања перпедикуларне ситуације... Без бриге, ни ја немам те квалитете, па га ниш' не раз'мем Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Citat
Не знам који кинески суседи имају добро мишљење о њима. Мрзе их Корејци, мрзе их Вијетнамци, мрзе их Руси, мрзе их Тибетанци, мрзи их гомила турских народа. Не воле их ни Индијци, ни Монголи. Јапанци их презиру. Па сад Душе, реци ти мени, како то?

Не знам који српски суседи имају добро мишљење о њима. Мрзе их Хрвати, мрзе их Бошњаци, мрзе их Бугари, мрзе их Албанци, мрзи их гомила муслиманских народа. Не воле их ни Румуни, ни Мађари. Словенци их презиру. Па сад ДуКИМ, реци ти мени, како то?

Коју смо поенту извукли?

Нит' нас мрзе Румуни, нит' Словенци, нит' већина Бугара, мада њих има разних. Наши проблеми су углавном новијег века, док проблеми о којима сам писао трају мало дуже. Зашто? Јер је један мирољубив народ, са сјајним поимањем небеске правде, одлучио да се шири по својим "базичним границама". Ја сам уосталом и поставио једном карту Кине (гиф формат), где се види колико су туђег узели у претходних хиљаду и двеста година. И онда су наједанпут Ујгури постали исламски терористи, а Источни Туркестан, који нема везе са етничким кинеским простором, "интегрални део Кине".

Ма зајеби ме. Рекох већ, исти као и сви други. Нек' мало ојачају па да Амери размишљају шта ће са њима и више од њих не желим.

Citat
Неће они међутим дугорочно ништа превише исправити.

А то ти је рекао Милан Тарот?
Занимљиво само да највећи аналитичари већ говоре о "постамеричком свету". Рецимо Фаред Закарија.

Могу дугорочно видети само поделу интересних сфера, а за нас је географски очигледно где ћемо завршити.

Citat
Откуд Руси уопште у Придњестровљу?

Земунац је то лепо објаснио.
Заузели су у оквиру ослобађања Европе од Турака

А Пољску су ослободили од Пољака, је ли тако? Smile Финску, Литванију, Летонију, Естонију, Украјину? Smile

као што су Аустријанци заузели Север Србије (рецимо Земун).

Па ако се баш трудиш да наводиш контрапримере, онда наведи нешто што ће ти ићи у корист. Нису Аустријанци, већ Аустроугари, а Војводина је историјски припадала и налазила се у склопу угарске круне. Тако да они нису заузели, већ ослободили Војводину. Није ни пристиглим Србима то ништа сметало. Верујем да је свакако било боље од Турака.

Citat
Смешно ти је кад се Осетија отцепи, а за Косово и Метохију пиздиш.

Није смешно него драго.
Ако хоћеш, потражи моје писмо објављено у НИН-у где наводим 5-6 разлога због чега је Осетија посебнији случај од Косова.

А зар је та посебност, толико битна у тренутку кад смо и једни и други гологузани, остали без својих историјских земаља, због бахатости неких великих сила? Мене случај Осетије не занима. Не ликујем, али нисам ни тужан због тога, али ми ипак овај први случај није јасан, јер нама узеше Косово и Метохију, војном интервенцијом, а онда кад се то исто деси Грузији, ја треба да будем срећан због тога?! Smile

Дабл аршини. Smile

Citat
Иначе је Осетија историјски грузијска земља, јер су Грузини староседеоци, а Осетини су дошли много касније.

Ја немам такве податке. Да не ширимо тему, гуглуј мало Smile

Та земља је још у старо време била под влашћу грузијских краљева, а Осетини су дошли касније, бежећи од Монгола. Smile

А ти опасно машиш понету... узгред не, не маш ништа против народа који описујеш као "мале, гараве, личе на Јевреје" Smile Можда су ти то комплименти, шта га знам...

Рекох да су црнокоси, гарави и да им суседи (обично Турци) говоре да личе на Јевреје. И какву су, ако нису црнокоси и тамне пути? Нису ни коплименти, не увреде, већ чињенично стање. Сами Јермени ме занимају попут, Аинуа, Лаошћана (ако се тако каже), Инуита, Кечуа, Лапонаца и да не набрајам даље. Ваљда си схватио, колика је то доза, незаинтересованости. Smile

А сећам се да си предлагао да Русија ове своје савезнике стави "под цокулу". Баш тим речима. Немаш ти ништа против, то је из љубави Smile

Опет причаш глупост. Рекао сам да Русија батали "увоз" тих својих савезничких народа и не видим шта је ту погрешно у ситуацији попут њихове. А цокулу сам поменуо у контексту, да руски скинси не заобилазе ни Православне Јермене и Грузине, већ их све трпају под цокулу. Ево рече ти и Шкорпи, колико само просечан Рус презире све што долази са Кавказа и из Средње Азије, које год вере било. То је била исто само констатација, из које ти извлачиш неке своје закључке.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 13:06:36 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Нит' нас мрзе Румуни, нит' Словенци, нит' већина Бугара, мада њих има разних.

Сигуран?
А јеси сигуран да баш сви Јапанци презиру Кинезе?!
А шта је са Малезијом или Сингапуром?!

Citat
Наши проблеми су углавном новијег века, док проблеми о којима сам писао трају мало дуже.

Зато што су и "наши" народи новијег века Smile
Мислим на оне около који мрзе Србе.
Старији народи, старији проблеми... Smile

Citat
Ја сам уосталом и поставио једном карту Кине (гиф формат), где се види колико су туђег узели у претходних хиљаду и двеста година.

Ма си шефе, исти Земунац... Ајд постави опет, да мало уживам.
Него, нешто се мислим... Каже Мунзе Русије је Бесарабију заузела 1812... То није онда њихово. Па ајде да видимо границу Сједињених Држава из те године, или мало раније. Онда би Луизијану (цео Мисисипи) требало да напусте, онда оно што легално припада Мексику...
А може некоме напамет да падне и карта Србије из 1812, шта га знам Smile

Citat
А Пољску су ослободили од Пољака, је ли тако?

Пољска није била под Турцима.
Они су се 'урчили и добили по пи*ки.
Катерина Велика, која није била Рускиња него Немица, је лепо рекла шта руски народ мора да уради са Пољском.

Citat
Нису ни коплименти, не увреде, већ чињенично стање. Сами Јермени ме занимају попут, Аинуа, Лаошћана (ако се тако каже), Инуита, Кечуа, Лапонаца и да не набрајам даље.

Можда си и ти тамнопут, можда је и то чињенично стање...
А је ли, Инуите, Кечуе и Лапонце си такође хтео "под чизму", а!? Smile

Citat
А цокулу сам поменуо у контексту, да руски скинси не заобилазе ни Православне Јермене и Грузине, већ их све трпају под цокулу. Ево рече ти и Шкорпи, колико само просечан Рус презире све што долази са Кавказа и из Средње Азије, које год вере било.

Аха, значи скинс је "просечан Рус"... а то што Путин који има другачију државну политику има преко 2/3 подршке ти није битно...
Онда није чудо што разни "денацификатори" пореде све Србе са навијачима Рада Smile

Citat
Дабл аршини.

Научио од Американаца.
И волим да видим кад се окрећу против њих и против њихових савезника. Smile

Него занимљиво како не можеш да демантујеш моју тезу да континенталне силе треба да сарађују, и онда им атлантисти и таласократи ништа не могу Smile

IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Koren ruskih problem i jeste u tome što ne shvataju važnost mora za njih. Petar Veliki je zato napravio mornaricu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 00:23:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.