Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriza u FK Partizan ~ Navijaci vs Rukovodstvo vs Strucni stab  (Pročitano 36300 puta)
Krajnje beznadezan

Не веруј жени која лаже

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 13308
Zastava Негде у Србији
 Smile

Добар ти овај Playboy грб  Smile, само мислим  Smile да их се нећете тако лако решити. ,Хеј, милиони су то...''

У сваком случају: ,,Браћо гробари - Цигани су уз вас''  Smile
IP sačuvana
social share
,, Све су жене ( по мало ) вештице  '' - Душко Дугоушко  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Pazi ovo:

1. Pljuju po treneru
2. Besplatne ulaznice
3. Dezinformacije o povratku igraca
4. Svaljivanje na Ceptera itd...

Sta je sledece? Prozivanje zbog loseih vremenskih uslova? Ko ce da smisli bolesniji izgovor?
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Ljudi, evo skripta emisije o kojoj sam vam pricao, pod naslovom
Najvece mucke celnika Partizana
http://www.b92.net/info/emisije/poligraf.php?yyyy=2005&mm=10&dd=19&nav_id=178803
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Ljudi, evo skripta emisije o kojoj sam vam pricao, pod naslovom
Najvece mucke celnika Partizana
http://www.b92.net/info/emisije/poligraf.php?yyyy=2005&mm=10&dd=19&nav_id=178803
Oni bi mogli da dobiju doživotnu robiju za sve prekršaje i mućke koje su pravili.  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Iako navijam za zezdu, sve što je ovaj lik rekao zvuči dosta tanko, bez materijalnih dokaza iako mi zvuči istinito.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Fudbaleri Partizana - neutralni

Navijači Partizana najavili su nasravak bojkota utakmica svog kluba od odlaska uprave  što znači da fudbaleri neće imati  podršku "grobara" ni u subotu protiv Voždovca.

”Teško nam je i ovako, zbog rezultata, a bez navijača nam je još teže . Još pre godinu dana, kada su se javljali veći problemi, tražili smo da ljudi iz kluba i vođe "grobara" sednu, pronađu rešenje, ali raskol je sve dublji. Ipak, ne želimo mi igrači da se uvlačimo u ovaj sukob, mi smo samo "operativci" na terenu” rekao je kapiten Zoran Mirković.

Kapiten Albert Nađ jedini je dobijao sa "juga" aplauze i posle Artmedije i posle Makabija...

” Tako su navijači izabrali, mi ne možemo ništa tu da učinimo, osim da pobedama pokušamo da povratimo njihovo poverenje. Mislim da i pored svega nije trebalo da gube veru u ovaj tim”,  kaže Nađ.

Posle izjave da "kada nisu bili na derbiju, ne moraju više ni da dolaze", navijači su uzeli na zub Nišu Saveljića.

” To je bila izjava rečena u afektu, jer sam prvi put u karijeri igrao derbi bez podrške navijača. Ne bih da dižem prašinu, nisam želeo nikog da uvredim”, objasnio je Saveljić.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Partizan "protiv" protesta navijača

Fudbalski klub Partizan saopštio je da će, u slučaju da navijači "crno-belih" u subotu održe najavljeni protest ispred stadiona uoči duela sa Voždovcem, preduzeti "odgovarajuće mere" kako bezbednost gledalaca koji budu želeli da prisustvuju utakmici ne bi bila ugrožena. Partizan je saopštio da klubu ne smetaju demonstracije navijača, ali kada se ne održavaju ispred stadiona u vreme odigravanja utakmica. U saopštenju se navodi da je najavljeni protest suprotan Zakonu o okupljanju gradjana i Povelji o ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i da je to smišljena akcija kako bi se onemogućili gradjani koji žele da dodju na stadion da posmatraju utakmicu.

"Fudbalski klub Partizan preduzeće odgovarajuće mere putem svoje redarske službe i profesionalnog obezbeđenja, a očekuje da reaguju i nadležne službe", navodi se u saopštenju, objavljenom na sajtu kluba.

Utakmica Partizana i Voždovca počeće u 14 sati, a kapije stadiona biće otvorene u 12.30. Protest "grobara" zakazan je za 13 sati. Zajednica prvoligaša Srbije i Crne Gore proglasila je sutrašnji duel 10. kola Meridijan Superlige izmedju Partizana i Voždovca utakmicom "visokog rizika".

"Partizan je kao organizator ovog susreta, preduzeo sve da utakmica sa Voždovcem protekne u najboljem redu i da se svi gledaoci koji dodju na stadion osećaju bezbedno", dodaje se u saopštenju Partizana.

Navijači Partizana bojkotuju utakmice svog omiljenog kluba i traže ostavke sadašnje uprave. Uprava Partizana, medjutim, odlučila je da ostane na čelu kluba i dodala da je "grupa" navijača koji su nezadovoljni rezultatima protestvovala i kada je tim osvajao titule i postizao uspešne rezultate u evropskim takmičenjima.

Rukovodstvo kluba je ocenilo da je uzrok nezadovoljstva dela navijača Partizana taj što su izgubili beneficije, pre svega besplatna putovanja na gostovanja "crno-belih". Uprava je optužila navijače da su im na gostovanjima samo stvarali probleme, jer je Partizan više puta novčano kažnjavan zbog njihovih izgreda. Partizan je trenutno treći na tabeli šampionata SCG, a završio je i učešće na evropskoj sceni, pošto ga je prvo u dvomeču u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisala slovačka Artmedia Petržalka, a zatim u prvom kolu Kupa UEFA i izraelski Makabi Petah-Tikva. Makabi je Partizan izbacio iz Kupa UEFA pobedivši ga u Beogradu sa 5:2. Oko 1.000 "grobara" 3. oktobra već je protestvovalo ispred stadiona Partizana za vreme održavanje utakmice sa kulskim Hajdukom u osmom kolu prvenstva. Protest je protekao bez incidenata uz veliki broj pripadnika policije.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
mob
BlackBerry bold 9000
Ako se protesti nastave, potrebno je iz haga vratiti slobu, ovaj da postavi Mirka Marjanovića za predsednika vlade, taj da iz Rusije vrati Rođu Đorđevića, i da policija rastera ta remetilačka govna ispred stadiona koji se samo predstavljaju da su navijači partizana, a posle toga svi kod druga Fidela na Kubu da se odmorimo kao ljudi, rekoše Zeka i Bjeka u svom saopštenju.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Okupljanje Grobara u subotu 22.10.2005. u 13:00 ispred stadiona Partizana

U skladu sa bojkotom u kome Grobari već više nedelja istrajavaju, u subotu, pred utakmicu između FK Partizana i FK Voždovca, će se organizovati okupljanje Grobara ispred Južne tribine. U nastavku prenosimo poziv koji je moguće skinuti sa sajta u vidu plakata.

Poziv, svim navijačima, simpatizerima, prijateljima sporta i medijima da se okupe u subotu 22.10.2005 godine, sat vremena pred početak utakmice (u 13:00) FK Partizan - FK Voždovac, ispred južne tribine, odakle ćemo krenuti peške pred upravnu zgradu, da rukovodstvu uručimo poslednji ultimatum da zauvek odu iz našeg voljenog kluba.

Inače u medijima se provlači priča da je utakmica označena kao utakmica visokog rizika, pa je Zeka ponovo poslao poziv policiji da se pojavi makar u broju kao i 2. oktobra. Pored toga, priča se da je angažovao i neko profesionalno obezbeđenje, koje bi trebalo da spreči održavanje protesta ispred stadiona u vreme odigravanja utakmice.

Prazan stadion, slobodan Partizan !!!

Grobari protiv mafije !!!
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
BIĆE FRKE?!
U Partizanu tvrde da će "Grobari" u subotu braniti ulaz na "jug", i najavili da će im suprotstaviti profi obezbeđenje
Uprava FK "Partizan" ima informaciju da će "Grobari", koji bojkotuju klub, pred prvenstvenu utakmicu sa Voždovcem braniti navijačima ulaz na južnu tribinu stadiona u Humskoj i preduzeće mere da se to spreči. U Partizanu u svom "obaveštenju navijačima" tvrde da je okupljanje "Grobara" pre meča "suprotno Zakonu o okupljanju građana i smišljeno da se spreče oni građani koji žele da dođu na stadion".

Kako se kaže u obaveštenju, "Partizan će preduzeti odgovarajuće mere putem svoje redarske službe i profesionalnog obezbeđenja", a u klubu očekuju da reaguju nadležne službe. U Partizanu ističu da nemaju ništa protiv mitinga i demonstracija koje organizuju navijačke grupe u bilo kom delu grada, ali im smeta što će se to desiti ispred stadiona.

Međutim, "Grobari" tvrde da nikome neće braniti ulaz na stadion i da tokom njihovog protesta neće napraviti nijedan incident.
- Protest će biti miran, baš kao što su bila i prethodna dva - kaže za Kurir jedan od pripadnika "Grobara". - Nemamo nameru da branimo ljudima dolazak na utakmicu, kao što to nismo uradili ni prošle nedelje pred derbi.

- Partizanova redarska služba i profi obezbeđenje, koje se koristi u privatne svrhe, nemaju šta da traže oko stadiona. Policije se ne plašimo, jer, ponavljam, ovo će biti miran protest i neće biti provokacija. Koristimo ovu priliku da javno pitamo klub koliko ih mesečno košta privatno obezbeđenje?

Ovakav potez čelnika kluba iz Humske "Grobari" objašnjavaju strahom od masovnosti navijača.
- Definitivno se plaše masovnosti "Grobara", jer njihove pretnje upućene klubovima navijača Partizana po Srbiji nisu urodile plodom. Zbog toga je najavljen dolazak naših pristalica iz svih većih srpskih gradova.

- Zašto nešto slično nisu smislili uoči prvog okupljanja? Jasno je, brine ih masa od nekoliko hiljada ljudi. Takođe, smatramo da je smešno da Zečević govori o ljudskim pravima, kad se zna da je branio unošenje klupskih zastava na tribine. Cilj mu je bio da iz lože diriguje navijanjem, ali žao nam je, neće moći ove noći - poručuju "Grobari".

Reber: Ako treba, i ja ću da pričam sa navijačima

Novi trener Partizana Jirgen Reber izjavio je da je bojkot navijača za njega potpuno nova situacija.
- Imam potrebu da pozovem naše navijače i da ih zamolim za podršku sa tribina. Saznao sam koji su razlozi nezadovoljstva i mislim da je kontakt sa navijačima neophodan. Spreman sam da razgovaram sa njima, odmah ako treba, jer su nam oni potrebni, posebno u velikim utakmicama, kada treba da se preokrene rezultat. Znam da je za to nužan uspeh, ali je njega nemoguće imati uvek. Bitno je da igrači na terenu daju sve za svoj klub i da navijači to vide. Fudbal je zajednička igra sa gledaocima, a u ovom trenutku oni su nam zaista potrebni - rekao je Reber, koji je dodao da i on i igrači uvek moraju da ispoštuju pristalice svog kluba.

izvor:Kurir
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.